רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,563 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
חונה ליד ביתי (לא בחנייה פרטית) חיפושיט כבר כחודשיים באותו מקום, ללא שום תזוזה כלל. יש לה טסט לבינתיים. היא תורמת לבעיית חנייה, והגיע הזמן אולי לאתר את הבעלים הגאה שלה, ולבקש שיזיז את הרכב למקום טוב יותר (גריטה???... או סתם במעלה הרחוב, איפה שיש הרבה חנייה כי אף אחד לא חונה שם כי זה רחוק לכולם). למי אני אמור להתקשר? (ולא, אל תגידו לי "מכסחי השדים") תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת lidor, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סוף סוף אני יכול לגשת לתיאוריה איפה הכי כדאי ללמוד תיאוריה? מספרים? מאתר למד? תודה
הודעה אחרונה מאת Style, -
- 2 תגובות
- 984 צפיות
http://www.mako.co.il/cars-green/local/Article-2151359a5ce2d21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
מי שלא ראה אז היום אישר שר התחבורה ניסוי שבו יאסר על כניסת משאיות (מעל 10 טון) לגוש דן ונתיבי איילון. מקריאת התגובות (וואלה) נראה שחלק מסכימים וחלק לא לכן אני פונה אליכם לראות מה אתם חושבים. האיסור תקף גם על משאיות חלוקה שחברות כמו אסם, תנובה, שטראוס והרבה מאפיות משתמשות בהם, זה אומר שאנחנו בתור לקוחות לא נקבל חלק מהסחורה טרייה(בעיקר לגבי הבשר). http://news.walla.co.il/?w=/1/1740202
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
מכיוון שהייתי במעקב עד אתמול, את השרשור הנ"ל ניסיתי לעלות אותו לפני 3 שבועות אבל הוא לא צלח לכן אני מעלה אותו שוב עכשיו. אז ככה לפני 3 שבועות היית בסופ"ש באילת ובתור אחד כמוני שאוהב לראות מכוניות חדשות בנמל, הייתי חייב לעבור ולראות מה כבר יכול להיות חדש שם פתאום אני מזהה קבוצה של איזה 20 מכוניות קטנות בשלל צבעים, ואלו הניסאן מיקרה החדשה כמו כן גם הופיעו שם גם שברולט קרוז המחודשת בשני צבעים חדשים מעיין בורדו ואפור בהיר, ושלל המכוניות שאתם מכירים ניתן לתמונות לדבר בעד עצמן. http:// "] http:// http://
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 914 צפיות
יש לי בעיה בטעות שמתי מים איפה שאמורים לשים שמן הגה רציתי לדעת כמה גרוע? אשמח לעזרהזה
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום ברשותי רשיון לרכב אבל אני רוצה לעשות גם לאופנוע. אבל שמעתי שעכשיו הטופס הירוק הבדיקת עיניים טופסת רק לחצי שנה ולא לשנתיים כמו פעם האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת 12cobra12, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עדכון מאתר "אוטו": http://auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-26251-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C5-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-2-0-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2.aspx זהו שיפור משמעותי לרכב, שמקפיץ אותו בכמה רמות. למי שלא יודע הנושא הזה התעקב בגלל שבחו"ל המנוע הזה מוצע עם גיר 6 הילוכים ידני, ולא 6 הילוכים אוטומטי.
הודעה אחרונה מאת GT-R35, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם מחר יגיע מישהו לקנות את הרכב של אחי, הבעיה היא שאחי איננו יכול להתייצב בדואר ולהעביר בעלות. אני רציתי לעשות את זה במקומו, אבל זה אפשרי בכלל? משיחה עם פקידה במשרד הרישוי נאמר לי שיש טופס ייפוי כוח להעברת בעלות, אבל לא מצאתי שום דבר כזה באתר הבית שלהם. הקונה אמר לי שמספיק שאביא תעודת זהות של בעל הרכב וזה אמור להספיק. מישהו יוכל להגיד לי בוודאות מה הפרוצדורה במכירת רכב שלא על שמי. נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
- 3 עוקבים
- 35 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
"לתדלק ולנסוע" נכנסתם לרכב ונהגתם למרות שהייתם שיכורים כלוט? ייתכן שלא תקבלו פיצוי מחברת הביטוח על נזקי התאונה שתעשו". מתוך מוסף ממון. "ידיעות אחרונות". 24/12/10 Uploaded with ImageShack.us ל'
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השאלה שלי היא כזאת. קניתי רכב חדש ואני מחכה לקבל אותו בראשון לראשון בכדי שייחשב לשנת 2011. האם מרגע שאני מקבלת אותו התאריך מצויין ברישיון או אולי אחרת?
הודעה אחרונה מאת rami23, -
-
שאלה לגבי כפל רישיון
מאת Guest rtd-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
מה קורה כאשר מזמינים כפל רישיון ואז מצאתי את הרישיון שאבד בהתחלה, שניהם בתוקף? ואפשר להשתמש בשניהם??
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 48.9 אלף צפיות
שלום רב, ברצוני להתייעץ עם אנשי הפורום בקשר לפתיחת עסק לשטיפת מכוניות. העסק כבר קיים ופעיל ויש לו את הלקוחות הקבועים שלו. הבעלים מעוניין להשכיר את המקום, כולל ציוד במחיר של 3500 ש"ח לחודש. כרגע העסק מספק שירותי שטיפה חיצונית ופנימית בלבד. התכנון שלי זה להוסיף גם פוליש ווקס שאני אבצע בעצמי, חידוש פנסים ושטיפת מנוע עם חומרים יעודיים. אני בנוסף מתכנן לפנות לציבור הסוחרים גם, לא רק ללקוחות פרטיים. תהיה הצעת הנחות לסוחרים שמעוניינים בהכנת רכב לפני מכירה, או אנשים פרטיים שמגיעים ביחד מעל כמות מסוימת, וכל מיני הטבות כאלה ואחרות. כרגע העסק מקבל ביום רגיל בין 5-10 מכוניות. בימי שישי שבת הכמות מגיעה ל 20-30 מכוניות לכל יום. וזה אחרי שבדקתי את העסק במשך חודשיים רצו…
הודעה אחרונה מאת srack, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.ukipme.com/engineoftheyear/winners_10/1_14.html כאשר המנוע המוביל הינו הטויןצרג'ר עם ה160-180 כ"ס. המנוע גרסת 1.2 נמצא במקום הרביעי. אני מניח שלמרות התלונות על מנועים ש"הלכו". יש סיבה לכך ש4 שנים ברציפות הוא במקום הראשון בקטגוריה שלו.
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, אני מאוד מקווה להצטרף לכל בעלי המיאטות מביניכם תוך כמה חודשים התקציב 100,000 ש"ח וראתי שאפשר בקלות למצוא מיאטות מודל 2005. אבל אז גיליתי שיש הבדלים בין הדגמים NB NC וכו'.. מישהו יכול לעשות לי סדר לגבי ההבדלים בין הדגמים והשנתונים של כל דגם? בעיקרון מה שמעניין זה 2004 ומעלה. תראו את המודעה הזאת ביד 2 אני ממש מעדיף את הצורה הזאת (2006) על פני הצורות הישנות יותר. השאלה אם מודל 2005 נראה דרסטית שונה (קשה לראות הבדלים לפי התמונות ביד 2), והאם יש שינויים במנוע והביצועים או שניהם 2.0 160HP. http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1588434
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מעבר לסיכוי גדול יותר להתהפך, מעבר לאחיזה פחות טובה בסיבובים (ל-SUV אמיתי, אני לא מדבר על קרוסוברים כמו X5), גם בהתנגשות החזיתית הממצאים מאוד מעניינים. הנה סירטון (בסגנון כמו פעם היה בין רנו מודוס לוולבו 940): http://www.youtube.com/watch?v=rIKu1UDoa6s דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. רכב גדול + שלדת סולם = בטיחותי? תלוי איך מסתכלים על זה. המסקנה שלי: הבטיחות של ג'יפ זו סטיגמא.
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
בקרוב בע"ה תגיע הלאון החדשה ורציתי לדעת עם אילו צמיגים היא מגיעה? אני לא שואל מה המידה, אני שואל מה חברת הצמיג והאם הוא נחשב צמיג מצויין? ועוד שאלה ככה על הדרך, האיביזה החדשה אוחזת טוב יותר מהלאון החדשה?
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
חג שמח ושנה טובה לכולם, יש לי שאלה בקשר לאגדה המוטורית, ההונדה S2000. דובר רבות על כך שהמנוע שלה דומה למנוע של אופנוע בגלל הסל"ד האסטרונומי שהמנוע הזה מספק והביצועים המעולים וההתנהגות היוצאת דופן שלה. יצא לי בזמן האחרון לחשוב על כך מה הרכב שעולה על ההונדה הנ"ל? מבחינת התנהגות, כוח, מנוע איכותי כל כך ובכלל, איזה רכב מהנה לנהיגה כמו הS2000? עלו לי המון מחשבות בראש כגון הסופרה, 350Z אבל תמיד נזכרתי בשבחים שההונדה קיבלה והמתחרות פשוט טובות כמובן מאליו. אני לא מדבר רק על יפניות, גם על גרמניות, איטלקיות וכ'ו אבל כמובן בסדר גודל של הרכב הזה. במנועי 2000+-. אני יודע שזו שאלה קצת טפשית אבל אשמח לקבל תשובה על איזה רכבים משתווים לרכב ואפילו עולים עליו מכל הפרמטרים ש…
הודעה אחרונה מאת Croc, -
אהלן , ברשותי איביזה FR 2010 , שנקנתה לפני 3 חודשים בערך , ועברה 5 אלף קילומטר . שבוע שעבר , לפתע בנסיעה בכביש מהיר , המחשב כיבה את האוטו ולא נתן להניע יותר , בקיצור גרר בלאגנים ...הבאנו את האוטו למוסך של צ'מפיון , יום ראשון התקשרו אמרו שלא יודעים מה הולך עם האוטו , יום שני מתקשרים אומרים שהטורבו נהרס והם מזמינים חדש ונתנו רכב חלופי . עכשיו השאלה , אם מגיע לי משהו ? פיצויים ? כי תכלס אני חושב שכן . מה אפשר לעשות? תודה על העזרה, דוד.
הודעה אחרונה מאת TALAZ, -
- 1 תגובות
- 957 צפיות
רכשתי לפנ חודשיים טנדר מזדה BT 50 מודל 2009 45000 קמ מאלדן,גיר רגיל. בצעתי לרכב בדיקה והכל היה תקין. לפני יומיים לאחר שבצעתי כ3500 קמ נתקע הרכב ללא מצמד.במוסך החליפו בתחילה משאבה ולאחר מכן(לטענתם)ראו כי אין שיפור פתחו את המצמד וגילו כ הוא במצב קטסטרופלי,וחייבו אותי ב4000 שח.למרות כל המחאות שלי . מה כדאי לעשות?האם אין אחריות למצמד?
הודעה אחרונה מאת TALAZ, -
- 2 תגובות
- 968 צפיות
חברים יקרים אנחנו חייבים להתאגד ולנסות לעצור את העלייה המטורפת הזאת של הדלק . צריך להוכיח לממשלה הזאת שיש גם נהגים צעירים שאינם יכולים לממן את הדלק בעצמם במחירים גבוהים. הכל תלוי בנו אנחנו הקולות המשפיעים , אז קדימה הגיע הזמן להתאגד ולהלחם נגד מחירי הדלק
הודעה אחרונה מאת Padush, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
הוצאתי רשיון לפני הגיוס שלי וכנראה לא יצא לי לנהוג לפחות בשלוש שנים האלו אולי פה ושם אז זה די מפחיד אותי בעתיד שארצה לקנות אותו ואני השכח לנהוג. עד כמה בעייתי זה יכול להיות? או שאולי אני לא אאבד את הידע שלי ופשוט אצטרך הזכור קצר והכול יהיה בסדר? אין לי ניסיון בנהיגה לכן אני שואל את השאלה הטיפשית הזאת כאן.
הודעה אחרונה מאת Scouser4Ever, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
או קיי חבר'ה אני מחפש רנו 5 GT טורבו (לא טורבו 2 עם המנוע המרכזי)כבר 3 חודשים. אני מחפש ומחפש ולא מוצא,היתה אחת בפוקוס שכבר לא אקטואלית,המשכתי לחפש בלוחות ומגרשים ובפורומים ולא מצליח לאתר אחת. אני לא מאיזור גוש דן,בשבילי להגיע לגוש דן בשביל רכב זה יום עבודה שלם,נסעתי פעמיים לת"א והסביבה ולא מצאתי. אז חבר'ה אני צריך את העזרה שלכם,אם מישהו מכיר/ראה/שמע על מישהו שמוכר אחת ,אפילו במצב לא טוב (חוץ מפגיעה חמורה בשילדה),או כל מידע אחר שאקטואלי שיעזור לי,או שיתן לי כיוון אני אודה לו. אלו שמגיעות למפגשים משופרות ומטופחות והמחיר שרוצים עליהן גבוה מאוד,אני יותר בכיוון של אחת מקורית או לפני שיפוץ שאני אקנה במחיר סביר ואשפץ/אשפר בעצמי. אני מבקש רק מידע אמין ורלוונטי ל…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
שכירת קבריולה
מאת idanpl- 4 תגובות
- 946 צפיות
היי, אני רוצה לשכור קבריולה למספר ימים. פניתי כבר לאויס, באדג'ט, שלמה סיקסטי, ופרי. אף אחד מהם לא משכיר רכבים עם גג נפתח. האם מישהו מכיר מקום, שמשכיר רכבים כאלה? אני כולה רוצה איזה 307CC לכמה ימים. תודה רבה, אני *לפני שנים היה שרשור כזה, שבו היה כתוב שאויס משכירים פוקוס קבריו. היום זה לא נכון.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
יניב ואלירן יצאו ליום טיול בכרמל שאחרי השריפה עם הטנדר הכי פחות טנדר בשוק הישראלי - סאנגיונג אקטיון ספורט. מבחן דרך לסאנגיונג אקטיון ספורט
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
היי, עשיתי סיבוב שופינג היום ובמקרה עברתי ליד סוכנות סובארו, אז ניכנסתי. סקרתי את ה- STI בגרסת 5 דלתות, 300 כ"ס, אותו דגם שבארץ,ייצור יפני). ואז ריפרפתי בדף המידע של המפרט הטכני ומחיר. מחירה על הכביש (דגם 2010) 359,000 דולר הונג קונגי, שזה בעברית 166,000 שקלים. אם תסכימו לקבל אותה בצבע שחור או כסף (שזה מה שיש כרגע במלאי מיידי) תזכו בהנחה נוספת של 30,000 דולר הונג קונגי, מה שיוריד את המחיר העברי לכדי 152,000 שקלים. אלה כאמור מחירים לפני מיקוח, מה שנקרא- מחיר מחירון. כדי שיהיה לכם ראש שקט תקבלו על הרכב גם 8 (!!!) שנים אחריות או 160,000 ק"מ, הראשון מהשניים. למה היבואנים בארץ כל כך "חזירים" שהם גם דופקים אותך פעם אחת במחיר מ-א-ו-ד גבוה …
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- 2 תגובות
- 34.5 אלף צפיות
בוקר טוב, אני לקראת קנייה של פורד קונקט ארוך חדשה כרכב להסעת נכה. בביטוח לאומי (המממנת של הרכב)מבקשים את קוד דגם הרכב לפי קוד רישוי של משרד התחבורה. לסוכנות הרכב אין את הקוד (יש להם רק את הקוד של יצחק לוי, שזה משהו אחר). האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג את הקוד? אבי.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום האיביזה שלי אמורה להגיע בתחילת חודש שישי ורציתי לברר כמה שאלות לגביי הביטוח . אמרו לי שהביטוח שלה מאוד יקר בגלל שהאוטו נחשב אוטו ספורט ולמי שלא יודע אז האוטו הוא סאט איביזה 1400 מהמבצע . רציתי לדעת אם מישהו כאן עשה ביטוח נהג חדש לאוטו הזה וכמה עלה לו ? שמעתי שבין 8 ל10 אלף וזה נראה לי קצת יקר ... האם אלה המחירים בערך ??? תודה רבה לעונים !
הודעה אחרונה מאת itamarcohen, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני מנסה להבין את התופעה שראיתי אתמול. בכביש גני התערוכה במקביל לספורטק חנו מכוניות לאורך כל הנתיב כשאבני המדרכה מסומנים באדום לבן. חשוב לציין שיש חנייה מוסדרת ופנוייה בעלות של 20 ש"ח ליום,שאותה העדפתי. אך נראה שיותר רכבים חנו בחוץ מאשר בחניון. חניית המכוניות בעצם חסמה נתיב נסיעה שלם לאורך מאות מטרים. האם העובדה שמדובר ביום שבת מאפשרת חנייה באדום לבן? בכל מקרה הייתה שבת נהדרת וממש כייף לבלות בפארק . שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, יש לי פורד פוקוס מודל 2006 ושלשום נכנס בי מאחור רכב (סופארו אימפרזה 2002). לרכב שלי נראה שיש פגיעה קלה בטמבון ולרכב הפוגע הלך מכסה מנוע, פנס ורדיאטור. נהג הרכב הפוגע ביקש לא להפעיל את הביטוח, מאחר ויש לו השנה כבר 2 תביעות, ומציע לי לתקן במוסך שהוא מכיר בעלות של 1600 ש"ח שכמובן הוא ישלם. מוסך של פורד אמר לי שהנזק מתחיל ב 2500 ש"ח ויכול גם להגיע ל 6000 ש"ח. האם ניתן לסמוך על מוסך שאינו מורשה יבואן שיתקן כל נזק (המוסך הוא מוסך מורשה של משרד התחבורה) מוסך פורד רק הסתכל מבחוץ על הנזק לעמות המוסך השני שגם העלה את הרכב ובדק מלמטה ואמר שאין פגישה יותר מקוסמטית ושהו יחלייף את הטמבון. האם הטמבון שיוחלף צריך להיות מקורי של פורד או שיכול להיות שגם…
-
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 335 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yuvalsa
- שחר 1
- פינדר
- BoazB11
- amosbmw
- ארז 1
- ברווז
- winner
- om2
- parnuk
- gtrs
- o.r