Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת עסק [שטיפת מכוניות].

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה, אם נניח והעלת את כמות המכוניות ל20 ליום, ובעל המקום פתאום נהיה חמדן, הוא יכול לפנות אותך \ להפעיל בעצמו את המכון ובעצם להעיף את כל העבודה השיווקית שלך לטמיון...

יש סיכוי שהוא פשוט רוצה לנצל את המוטיבציה שלך (יש סיכוי טוב שתצליח להביא יותר לקוחות), לעשות עליך משכורת קבועה ללא סיכון של 3500 בחודש וגם על הדרך לקוות שאתה נותן למקום שם טוב - סוג של השקעה עתידית בשבילו.

פורסם

השאיפה בהתחלה הייתה ללמוד, במיוחד שיש לי ממוצע בגרות, פיזיקה מחשבים,מאחד הגבוהים במדינה.

אבל משיקוליים כאלה ואחרים, החלטתי שהלימודים לא בשבילי ואני אוותר עליהם.

אז אני כן רואה את עצמי משקיע את כל כולי בעסק. לאו דווקא העסק הזה, אלא כל עסק שיבטיח לי יציבות כלכלית לכל החיים שלי.

שונא גזענים !.

פורסם

עסק לא פותחים לשנה,צריך תוכנית עסקית

1.לכמה זמן יש לך אופציה מבעל הבית להשכיר את העסק?

2.קח בחשבון פתיחת עוסק מורשה ותיק במעמ,רואה חשבון או יועץ מס,ביטוח,מים חשמל,חומרים

3.לפעמים העסק לא תופס ישר אלא רק אחרי כמה חודשים או שנה אתה צריך כסף בצד אוויר לנשימה

4.מהנתונים שנתתה כרגע העסק גבולי מאוד ולא משתלם אלה עם תביא עוד עבודה

5.תחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה צעד לפתוח עסק זה קל,לסגור הרבה יותר קשה

תצליח חבוב

פורסם

max2005b

אבל השאלה האם בעל העסק משכיר לו תאורטית בשחור (ללא חוזה כתוב) , או שהם חותמים על חוזה השכרה לתקופה כלשהי.

אם זה בשחור אז כמובן שיש את הסיכון הזה אבל אם לא אז יש לו את הזמן שנקבע בחוזה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
שאיפה? תלוי של מי. כל אחד ומה שמתאים לו.

יש מי שרוצה ללמוד ואח"כ לעבוד, יש מי שרוצה לפתוח עסק, ויש מי שרוצה סתם למצוא עבודה יציבה עם אופק לקידום.

אמרתי ברוב המקרים.

אני מעריך אנשים ששואפים לעסק לעשות משהו במקום לדגור .

האכזבה יכולה להיות גדולה באי הצלחת עסק ובנפילתו .

כל אחד ומה שטוב לו .

Sameer_tuning , כמו שהבנתי עקבת אחרי המקום לדעתי אתה צריך לחפש עוד מקום או 2 ולראות אולי כדאי לך לקנות ציוד ולפתוח במקום אחר. לדעתי כל מה שקשור לרכב הוא עסק מוצלח אם אתה משקיע ולא חפאר.

תראה 50K זה השקעה להרבה עסקים קטנים שיכולים להביא להכנסה , רק צריך להיות הטוב ולשאוף לאיכות.

פורסם

לא ראיתי התייחסות לעלויות כח אדם. מה, יש לך אנשים שעובדים בהתנדבות?

זו הוצאה של למעלה מ-5500 ש"ח בחודש לכל עובד על בסיס משמרת של 10 שעות ל-30 ימי עבודה.

בקיצר, בקצב העבודה הנתון כיום העסק מופסד בגדול.

פורסם

העליתם פה הרבה נקודות למחשבה שאני אצטרך לבדוק לעומק.

כמו שאמרתי, יש לי מלא דברים לגבש ולחשוב עליהם בקשר לעסק, וככל שתציפו יותר סיטואציות ויותר מצבים, אני אוכל לבחון את הדברים הרבה יותר טוב.

MAX, יהיה חוזה בהתחלה לתקופה של חצי שנה, ובו יהיה סעיף ברור במקרה ואני אחליט לחדש חוזה, אז זה יהיה אוטומטית ולפחות לתקופה של 3 שנים נוספות. סעיף זה לא יאפשר לבעל הבית לסרב לחידוש חוזה על אותם דמי שכירות, אחרי חצי שנה.

הנקודה הזאת כבר עלתה בשיחה ביני ולבין בעל הבית, ושנינו מסכימים על הנקודה הזאת, והוא מוכן להתחייב על זה בחוזה, בסעיף נפרד וברור.

בכל מקרה, יש עוד גורמים שאני צריך להתייעץ איתם, ואני אבנה לי תוכנית עסקית מסודרת, ונראה איך הדברים יזרמו.

שונא גזענים !.

פורסם
לא ראיתי התייחסות לעלויות כח אדם. מה, יש לך אנשים שעובדים בהתנדבות?

זו הוצאה של למעלה מ-5500 ש"ח בחודש לכל עובד על בסיס משמרת של 10 שעות ל-30 ימי עבודה.

אני לא יודע אם שמת לב, אבל רשמתי שביום יום, יעבוד בעסק אחד האחים שלי, ובשישבת נהיה אני ועוד שני אנשים.

זה לא שהם עובדים בהתנדבות, אבל ברור להם שזה עסק שאנחנו נבנה ביחד. אני לוקח על עצמי את המימון, הם את העבודה.

ברגע שהעסק יגדל ויחזיר את ההשקעה, נתחיל לחלק רווחים.

אבל בהתחלה, אין הוצאה של כוח אדם.

בקיצר, בקצב העבודה הנתון כיום העסק מופסד בגדול.

12345

שונא גזענים !.

• אחראי פורום
פורסם

איפה העסק נמצא?

האם יש בקרבת מקום מפעלים גדולים או חברות הייטק עם ציי רכב?

אם כן, תחשוב להציע דיל שכולל איסוף והחזרת הרכב עם מחיר אטרקטיבי.

בהצלחה בכל מקרה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סמיר ,

נתקלתי בזה , http://www.matiran.org.il/38039/%D7%93%D7%95%D7%92%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%AA_%D7%A9%D7%9C_%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA_%D7%A2%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%AA

זה יכול לרק לעזור יש שם תבנית של תוכנית עסקית לשטיפת רכב תעניין תקרא תראה מי מי מו להזיק זה בטוח לא יכול.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מבין שבמקום כרגע אין מכונת שטיפה אלא שטיפה ידנית+גרניק ושואב אבק (+/-).

אם כך, ממליץ לך לבדוק כמה יעלה לך לרכוש את הפריטים הללו לבד (חדש/משומש) ולשכור מקום 'בתול'.

אולי ההתחלה תהיה מעט קשה יותר, אבל בלאו הכי מספר הלקוחות הקיים הוא נמוך, אבל כך תוכל לבחור מקום שהוא אולי אטרקטיבי יותר (מישהו אמר תחנת דלק?) וסביר להניח שהשכירות למקום 'בתול' תהיה נמוכה יותר.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אני מניח ש40 שקל זה מחיר של שטיפה פנימית וחיצונית.

אבל יש לפחות מחצית שיעשו רק חיצונית. שזה בטח 15 שקל

או מחצית שיעשו רק פנימית

בכל מקרה, לפחות רבע מהסכום שצויין פה, צריך להחסיר.

ז"א לא 11 אלף שקל. אלא רק 8

• תוכן חדש...