Jump to content

speeder

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    איזור הדימדומים

הנקודות של speeder

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. תודה לכל המגיבים. לבחור למעלה שדיבר על הרנו מהקריה חבל באמת שפיספסתי את ההזדמנות אבל אם תמצא עוד משהו תודיע לי. ולסיביק בדקתי את זה ,לבחור יש בכלל רנו אקספרס,הוא אמר שברשיון רנו אקספרס זה רנו 5 ועוד משהו אז לתומו הוא חשב שהוא בחר ברנו אקספרס,דיברתי איתו והוא יתקן את זה. תודה.
  2. או קיי חבר'ה אני מחפש רנו 5 GT טורבו (לא טורבו 2 עם המנוע המרכזי)כבר 3 חודשים. אני מחפש ומחפש ולא מוצא,היתה אחת בפוקוס שכבר לא אקטואלית,המשכתי לחפש בלוחות ומגרשים ובפורומים ולא מצליח לאתר אחת. אני לא מאיזור גוש דן,בשבילי להגיע לגוש דן בשביל רכב זה יום עבודה שלם,נסעתי פעמיים לת"א והסביבה ולא מצאתי. אז חבר'ה אני צריך את העזרה שלכם,אם מישהו מכיר/ראה/שמע על מישהו שמוכר אחת ,אפילו במצב לא טוב (חוץ מפגיעה חמורה בשילדה),או כל מידע אחר שאקטואלי שיעזור לי,או שיתן לי כיוון אני אודה לו. אלו שמגיעות למפגשים משופרות ומטופחות והמחיר שרוצים עליהן גבוה מאוד,אני יותר בכיוון של אחת מקורית או לפני שיפוץ שאני אקנה במחיר סביר ואשפץ/אשפר בעצמי. אני מבקש רק מידע אמין ורלוונטי לתקופה הנוכחית. אני מתחיל להתייאש,אני לא יודע כמה מסתובבות על הכביש עדיין,אבל לפי מה שהבנתי נמכרו בזמנו מספר לא קטן אז בטוח במסתובבות כמה עשרות בארץ. אני יודע מה הנתונים של הרכב אין צורך לפרט עליו,ומנהלים תסלחו לי אבל לא נראה שזה מתאים לפורום של היעוץ לפני רכישה,כי אני כבר נעול על זה שאני רוצה לקנות את הרכב הנ"ל. תודה.
  3. לאחרונה נתקלתי באדם די מבוגר שיש בבעולותו ג'טה מודל 88 ידנית,ממה שהוא אמר לי שזאת גירסת 16V נדירה בארץ לטענתו. האם מישהו מכיר את הרכב הנ"ל,האם זה נכון שזה נדיר כמו שהוא טוען? ובכלל האם הגרסה הזאת (16V) נחשבת לספורטיבית או שזו סתם גירסת סדאן קצת חזקה? ובכלל לכל מי שיש מה להוסיף על הרכב רק יעזור לי. תודה.
  4. או קיי חבר'ה יצרתי קשר עם ההוא מפוקוס הוא רוצה 20K גמיש, ואומר שכל הרכב "חדש" והכל חלקים אורגינליים,יש פשוט נהירה המונית על הרכב ,שהתקשרתי היה ממתינה ותוך כדי נכנסה עוד שיחה פשוט מטורף,אני במרוץ נגד אחרים ,שבוע הבא יום ראשון אני קופץ אליו אם הוא נותן ב15K -16K נראה לי שאני יהיה בעלים של החדשים של רנו 5 GT טורבו. בכל מקרה אני עדיין תוח להצעות יותר מעניינות. תודה.
  5. קראתי מספיק על הרכב הזה בדפי הרכב בארץ ובעולם,אני יודע שהוא רכב נורא פופולרי בעולם ,ושהוא מפיק 113 כ"ס ושוקל 850 ק"ג הנעה קדמית ומנוע קדמי,מה בדיוק אני עוד צריך לדעת? היה ברשותי רנו 5 מודל 88 1400 סמ"ק אני מכיר את הגירסה הרגילה פחות או יותר,ונראה לי שהרכב הזה ממזר לא קטן ודי מעניין.
  6. פירסמתי ב"קניה ומכירה" שאני מחפש רנו 5 GT טורבו (לא טורבו 2 כמובן),ועל כך יש לי מספר שאלות: -מה הסיכוי למצוא אחת,בכל מצב כמובן? -מה טווח המחירים שבהן הרכב הנ"ל נסחר? -והאם לרכב יש תכונות היגוי ספורטיביות (כמו 205 GTI למשל)? (וכמובן אם למישהו יש אחת בכל מצב בשבילי ליצור קשר בהודעה פרטית ) (ומנהלים אם זה לא הפורום הנכון לפרסום ההודעה,סליחה מראש)
×
×
  • תוכן חדש...