Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד והנסיון שלו..

מנסיון שלי במספר מקרים חודשים.

צריך גם לדעת על ידי מי להיפגע:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צריך גם לדעת על ידי מי להיפגע:lol:

אוי, עד כמה זה נכון!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ישה,

אמרתי שנים מנסיון.

הרכב של חמי נפגע ע"י נהג ללא ביטוח. רק ירידת ערך של הרכב היתה 12 אלף ש"ח.

לא היתה ברירה, אלא להפעיל את הביטוח "עצמי".

שולמה השתתפות עצמית, וחברת הביטוח תבעה את הפוגע.

כעבור שנתיים, כאשר חמי כבר שכח מהסיפור, הגיע החזר השתתפות עצמית מחברת הביטוח, שהצליחה לקבל כספים מהנג הפוגע.

כמובן, חמי הפסיד ל 3 שנים הנחה על היעדר תביעות בכך, שהפעיל את המקיף שלו.

וולאד, מספר נקודות:

-עדיף במקרה כמו שלך להפעיל כמובן את הביטוח המקיף. תביעת ההשתתפות עצמית, היעדר תביעות קודמות (רטרואקטיבית), נזקים ועוגמת נפש יש לתבוע בבית דין לתביעות קטנות (סכום התביעה יהיה כ 8K ש"ח) בעזרת חברת הביטוח, בדרך כלל מתקבל פסק דין תוך פחות מחצי שנה (אם בכלל, ברוב המקרים הנהג הפוגע יעדיף לשלם ביד ומייד מאשר להמתין למשפט ולשלם את האגרה ועוגמת נפש).

-לאישתי קרה משהו דומה אך בסופו של דבר נדפקנו. לפני מספר שנים ערבי ממזרח ירושלים פגע מאחור בשלוש מכוניות ועשה תאונת שרשרת בה הרכב שלה היה באמצע. תבעתי את הביטוח המקיף וניגשתי לבית הדין לתביעות קטנות כדי לתבוע את השאר. אלא ששם נאמר לי להפתעתי כי אע"פ שאזכה בתביעה לא אוכל לקבל את הכסף מיכון שההוצאה לפועל לא פועלת מעבר לקו...

פורסם
יכול מאד להיות אבל לעיניים שלו אין ערך משפטי אם זה יגיע לכך.

יש ועוד איך. מכונאי או פחח מדופלם דעתו המקצועית נחשב בבית משפט, ותקדימים משפטים הוכיחו שלעיתים השופט מיחס לבעלי המקצוע או המוסך, המעידים בבית משפט, משקל רב יותר מאשר עדים מומחים כמו מהנדסים ושמאים.

חשוב לזכור, שאם בכל זאת רוצים לערב ביטוח ושמאי, אפשר לעשות זאת בכל שלב, כל עוד לא התחילה מלאכת התיקון.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

לפני פחות מחודש נהג משאית דפק לי את הרכב בחניה,ישירות פניתי לחברת הביטוח שלי,הכנסתי את הרכב שלי לתיקון וקיבלתי רכב חלופי,תקנו לי את הרכב ממש במקצועיות,פשוט הכנף זזה והיה רווח בין מכסה הבגז' והכנף שממש הדאיג אותי, אך לשמחתי החזירו הכל כמו שצריך.

כאשר סיימתי התקשרתי לבעל המשאית,ואיך לא,בעל עסק שאין לו זמן לחזור אלי או לדבר איתי שבסוף אמר שהוא לא מסכים לשלם הוא אומר שניפחתי את המקרה והוא רוצה ללכת לבית משפט.

בקיצור הנזק,פנס שמאל + כבלי חשמל + כנף אחורית שנדפקה,הנזק יצא 2500 + 460 לשמאי.

אחרי שתיקנתי הוא אומר לי שהוא לא רוצה לשלם,אלא ללכת לבית משפט כי ניפחתי את המקרה והוא רצה שאתקן במוסך שלו.

למרות שהוא אמר לי לבוא למוסך שלו אחרי שתיקנתי,עדיין אני שמח שתיקנתי במוסך של הביטוח בגלל כמה סיבות.

תאר לעצמך שהיו מתקנים הכל אך עדיין יש רווח מעצבן בין הכנף למכסה הבגז',או שמחברים את החשמל בצורה חובבנית כך שכל הפנס נדלק בעת בלימה,או שאחרי התיקון הוא לא ירצה לשלם ואז מי יסייע לי בתביעה משפטית,ובכלל איזה רכב חלופי יהיה לי בעת התיקון שאוכל להתנייד,וזה הרכב היחידי שיש לנו בבית.

בקיצור תגיד לו תודה רבה,גרמתה נזק תתקן כחוק,כמו שאמרו לפני אל תכניס את עצמך למיטה חולה.

• תוכן חדש...