Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"לתדלק ולנסוע"

נכנסתם לרכב ונהגתם למרות שהייתם שיכורים כלוט?

ייתכן שלא תקבלו פיצוי מחברת הביטוח על נזקי התאונה שתעשו".

מתוך מוסף ממון.

"ידיעות אחרונות".

24/12/10

largeaf.png

Uploaded with ImageShack.us

ל'

שיכורים.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא זכור לי שנהגים שיכורים חושבים על ביטוח שהם עולים לנהוג, בכל מקרה הם לא חושבים על זה שהם עלולים לעשות תאונה.

אבל אולי ככה שיהרסו רכבים ולא יקבלו כסף מהביטוח, אולי הפגיעה הזאת בכיס תכאב להם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למעוניינים

פסק הדין המלא

http://www.lawdata.co.il/UpLoad/PsakDin/725188.rtf

נהג הזוי עורך דינו הזוי וגם השופט לא במיטבו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה לא תמיד היה ככה? זאת אומרת שאם הנהג שיכור, או שהוא בלי מלווה אז אין עליו ביטוח? או שעל תקנה מבחינת הביטח על נהג שיכור? הייתי בטוח שאם הנהג לא עונה על הדרישות מבחינת החוק אז הביטוח לא יהיה תקף במקרה של תאונה וכדומה. טעיתי?

פורסם
זה לא תמיד היה ככה? זאת אומרת שאם הנהג שיכור, או שהוא בלי מלווה אז אין עליו ביטוח? או שעל תקנה מבחינת הביטח על נהג שיכור? הייתי בטוח שאם הנהג לא עונה על הדרישות מבחינת החוק אז הביטוח לא יהיה תקף במקרה של תאונה וכדומה. טעיתי?

כן טעית, אם נהג חס וחלילה עושה תאונה ובגלל פגיעה בראש נשאר נכה, האם בגלל שהוא לא שם חגורת בטיחות לא מגיע לו פיצויים מהביטוח?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אתה מדבר על נזקי גוף, מן הסתם תנאי הפוליסה שונים בתכלית מתנאי ביטוח רכוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא שאני מעודד לשתות ולנהוג, אך אני כלל לא מסכים עם פסק הדין הנ"ל ואת הקשר הזה בין ביטוח מקיף שאותו אדם משלם לחברת ביטוח - לפיצוי שאמור לקבל ממנה במקרה של נזק לרכוש (רכב).

חברות ביטוח מתנערות מהתשלום בכך שמכניסות את אותו סעיף 18 בפוליסה (נזק לרכב שעה שהנהוג בו היה תחת השפעת סמים), כאשר נהיגה במצב של שכרות אינה נכתבת כלל.

ציטוט מפסק הדין:

"ההתרחשות בה נגרם הנזק לרכבו של התובע אינו אירוע תאונתי במובן הקלאסי של המילה , ואינו אירוע בלתי צפוי וחיצוני. התובע כאדם סביר ידע או היה עליו לדעת כי בנסיבות בהן הוא עלה על הרכב והחל לנסוע בו , התרחשותה של תאונה היא דבר וודאי אם לא במאה אחוזי, הרי קרוב לכך" .

הנהג איבד שליטה ברכב, התנגש במעקה הבטיחות. אם זה אינו אירוע תאונתי, אז מה זה ?

כן במאה אחוז לא במאה אחוז, קרוב לפה או רחוק משם, בסופו של דבר לרכב נגרמו נזקים, וחברת ביטוח צריכה לשלם.

פורסם

אהה סבבה. אז פעם הבאה שאתה רוצה למכור את הרכב שלך, למה להתאמץ? רסק אותו בקיר ותקבל מחירון. הרי ש:

כן במאה אחוז לא במאה אחוז, קרוב לפה או רחוק משם, בסופו של דבר לרכב נגרמו נזקים, וחברת ביטוח צריכה לשלם.

אמנם אתה טועה, אבל חברת הביטוח צריכה לשלם לא?

Bimmer

פורסם
אהה סבבה. אז פעם הבאה שאתה רוצה למכור את הרכב שלך, למה להתאמץ? רסק אותו בקיר ותקבל מחירון. הרי ש:

אמנם אתה טועה, אבל חברת הביטוח צריכה לשלם לא?

צריכה, אבל לפי פסק דין הנ"ל - לא כאשר הנהג היה תחת השפעת אלכוהול, בעת התאונה.

כפי שכתבתי אני לא מסכים לכך (וזו דעתי), במיוחד שכל נושא השכרות נתון למחלוקת.

ו"לרסק את הרכב בקיר על מנת לקבל מחירון" זה כבר סיפור אחר 8)

פורסם

יוזמה מבורכת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
צריך להעביר חוק כזה.

אם הוכח כי הנהג היה שיכור = אין ביטוח.

זו צריכה להיות עובדה ברורה מאליו.

אז נמשיך:

לא נתת זכות קדימה - אין ביטוח.

לא עצרת בעצור - בטח אין ביטוח.

לא עצרת באדום - בטח ובטח אין ביטוח.

נסעת במהירות מופרזת (למה לא?) - אין ביטוח.

ובכלל - עברת על חוקי תנועה - אין ביטוח. וגם אם לא עברת, אין ביטוח וזהו.

פורסם

סלח אבל כשאתה עובר את המהירות המותרת או לא שם לב לעצור זה יכולה להיות טעות בתום לב, כולנו בני אדם.

אבל כשאתה נכנס לרכב שיכור זה לא טעות.

זאת בדיוק הסיבה למה יש סעיף נפרד לרצח וסעיף נפרד להריגה.

Bimmer

פורסם

לא שמת לב שאתה ב-150\160\170 קמ"ש? לא שמת לב לרמזור אדום? די, אנחנו לא בבית משפט. דרך אגב, בן אדם ששתה ובן אדם שיכור זה לא תמיד אותו דבר.

• תוכן חדש...