Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל לרכב יש טסט, הוא לא מפריע לאף אחד וחונה כחוק, אז למה להזיז אותו משם?

כי הוא לא נוסע עם הרכב ביום יום, ורק מידי פעם?

אותו מקרה קורה לגינדי שהוא בעל רכב אספנות שמוציא את הרכב מידי פעם לסיבוב.

ניתן לקרא על כך בשרשור כאן. :arrow:

ל'

תקרא את הודעתי בשרשור הנ"ל. זהו המצב במשפטי נכון להיום, בין אם לרכב יש טסט ובין אם לאו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
הוא יכול לאתר את הבנאדם, ולהסביר לו בצורה יפה שזה מפריע, והאם יש אפשרות שבגלל שהוא נוסע על הרכב אחת לכמה חודשים, שיחנה במקום קצת פחות צפוף.

כל אחד רוצה שהרכב שלו יחנה מתחת לבית בחניה הקרובה לביתו, אם זה רכב חדש או רכב "ישן".

אולי במקום להטפל לאנשים עם רכבי אספנות כדאי שאלו שיש להם 2 רכבים ויותר יחנו רחוק יותר?

גם אפשרות לא?

זה גם מהווה הפרעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

5 א"ג שלי.

כל התגובות האלה שלכם זה בגלל שזה חיפושית, שזה כביכול "רכב אספנות" (לדעתי רכב שיוצרו ממנו 21M יחידות לא יכול להיחשב לרכב אספנות, אבל לא משנה) ו"מיוחד" (לדעתי לא יותר מיוחד מטויוטה קורולה).

ואם זאת הייתה דייהו רייסר שנת 95, מה הייתם אומרים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה לא משנה אם זה רכב אספנות או שלא.

החניה ציבורית, משותפת לכולם, לרכב יש טסט לא מפריע וחונה כחוק.

אז למה להטריד?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז למה להטריד?

נטו צרות עין וקנאות.

מבחינתי כל רכב הוא פוטנציאל לאספנות, גם מאזדה 3 2010.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זכור לי היום בו ביקרתי אצלך וראיתי את רכבי האספנות שלך חונים בצורה מסודרת, מכוסים וללא הפרעה לאף אחד.

יש לציין שהמקום שופע בחניות שצמודות לבית המגורים, אבל מה לשכנים זה עדיין מפריע.

לא רציתי להשתמש במונח צרות עין, אבל במקרה הזה לא ראיתי שום אפשרות אחרת.

ל'

פורסם

ואם זאת הייתה דייהו רייסר שנת 95, מה הייתם אומרים?

ואני שואל: אם זו הייתה מאזדה 3 2010, מה הייתם אומרים?

הייתי אומר אותו דבר בדיוק.

כלומר לא להתערב בעיניינים של בן אדם אחר.

החניה ציבורית על בסיס מקום פנוי, מי שמגיע ראשון - תופס את המקום. אין כל חובה להזיז את הרכב כל יום או כל שבוע, זה עיניינו הפרטי של בעל הרכב בלבד.

כל מי שמגיע ומחנה את האוטו הרגיל שלו - תופס מקום שיכול היה לשמש שכן אחר. אבל הוא לא דופק חשבון, מחנה וזהו.

לגבי הרכב ה"נטוש" - זה אותו דבר בדיוק. הוא "הגיע וחנה" לפני כל שאר השכנים, בשעה 00:01 של אותו יום.

פורסם

אני רואה שאני צריך לחדד מעט את כוונותיי לפני שיבצעו בי לינצ'.

החיפושיט חונה בצורה שמפריעה לחנייה הצמודה אליה וגורמת לעיתים למחסור ב-2 חניות, בגלל שבעליה חמור שלא יודע להחנות כמו בנאדם.

שנית, אולי מדובר על איזה זקן ערירי שהתפגר בדירתו ואיש אינו יודע מה עלה בגורלו, והפנייה הזו תעורר משהו? אני יודע, קלוש והזוי, אבל היו דברים מעולם.

שלישית, אני לא רוצה שיגררו\וואט-אבר, לא מעניין אותי. כל רצוני הוא, שבעל הרכב יואילך בטובו להתחשב מעט, ולהעביר את ריכבו (אני מתנדב לעזור לו להעביר בדחיפה אם המנוע שלו מושבת) למקום שבו אין בעייה של מצוקת חנייה.

ותפסיקו לבוא אלי בפוזה של "אתה מנייאק". גם אני חוויתי (למעשה, אבי חווה את זה) גרירה של """גרוטאה""", שהייתה אמורה להיות המכונית הראשונה שלי. אז אני האחרון שרוצה שמשהו כזה יקרה.

אבל אני גם סולד משמוקים חסרי התחשבות שחונים "כמו שב ז שלהם", בלי להתחשב באף אחד אחר, בשום צורה.

אני אדם הגיוני (לעיתים...), ואני מעוניין סך הכל בפשרה. לא יותר.

אבל אין לי איך לאתר את בעל הרכב.

ואגב, גם אם זו הייתה מאזדה 3, או ב-מ-וו, או יגואר, או ספינת החלל של הפדרצייה "אנטרפרייז", אחרי כמה חודשים, הייתי שואל את אותה שאלה בדיוק. טוב, במקרה של ספינת החלל, הייתי פונה ישירות לפדרצייה, וחוסך מכם את השירשור הזה. האמת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם האוטו חונה בצורה מרושלת ותופס שתי חניות - הצדק איתך, ויש מקום לדרוש מבעל הרכב "לשפר עמדה" ולהכנס לחניה אחת.

לגבי השאר - אין כל בסיס לטענתיך, במקום לדחוף את האוטו שלו למקום שאין בו מצוקת חניה אתה יכול לחנות את האוטו שלך שם, ולהתחשב בבעל הרכב "הנטוש". שוב, הזכויות שלכם במקום חניה שוות לחלויטין.

פורסם

לגבי השאר - אין כל בסיס לטענתיך, במקום לדחוף את האוטו שלו למקום שאין בו מצוקת חניה אתה יכול לחנות את האוטו שלך שם, ולהתחשב בבעל הרכב "הנטוש". שוב, הזכויות שלכם במקום חניה שוות לחלויטין.

אני לא חושב שאתה צודק.

אדם שצריך להשתמש ברכבו מדי יום, כולל להעלות לעיתים דברים כבדים הבייתה, מול אדם שלא מתקרב לרכב שלו כבר חודשיים.

למי לדעתך צריכה להיות "זכות קדימה"?

אם הוא היה משתמש ברכב שלו, אפילו כמחסן, ניחא-עוד אפשר להבין ולהתעלם.

אבל שלפחות יגלה התחשבות בסיסית באנשים אחרים.

אולי הוא לא יודע על החנייה המעט מרוחקת יותר, ואולי פשוט לא אכפת לו-אם הייתי יודע מי בעל הרכב, הייתי מדבר איתו על זה.

פורסם
אני רואה שאני צריך לחדד מעט את כוונותיי לפני שיבצעו בי לינצ'.

החיפושיט חונה בצורה שמפריעה לחנייה הצמודה אליה וגורמת לעיתים למחסור ב-2 חניות, בגלל שבעליה חמור שלא יודע להחנות כמו בנאדם.

שנית, אולי מדובר על איזה זקן ערירי שהתפגר בדירתו ואיש אינו יודע מה עלה בגורלו, והפנייה הזו תעורר משהו? אני יודע, קלוש והזוי, אבל היו דברים מעולם.

שלישית, אני לא רוצה שיגררו\וואט-אבר, לא מעניין אותי. כל רצוני הוא, שבעל הרכב יואילך בטובו להתחשב מעט, ולהעביר את ריכבו (אני מתנדב לעזור לו להעביר בדחיפה אם המנוע שלו מושבת) למקום שבו אין בעייה של מצוקת חנייה.

ותפסיקו לבוא אלי בפוזה של "אתה מנייאק". גם אני חוויתי (למעשה, אבי חווה את זה) גרירה של """גרוטאה""", שהייתה אמורה להיות המכונית הראשונה שלי. אז אני האחרון שרוצה שמשהו כזה יקרה.

אבל אני גם סולד משמוקים חסרי התחשבות שחונים "כמו שב ז שלהם", בלי להתחשב באף אחד אחר, בשום צורה.

אני אדם הגיוני (לעיתים...), ואני מעוניין סך הכל בפשרה. לא יותר.

אבל אין לי איך לאתר את בעל הרכב.

ואגב, גם אם זו הייתה מאזדה 3, או ב-מ-וו, או יגואר, או ספינת החלל של הפדרצייה "אנטרפרייז", אחרי כמה חודשים, הייתי שואל את אותה שאלה בדיוק. טוב, במקרה של ספינת החלל, הייתי פונה ישירות לפדרצייה, וחוסך מכם את השירשור הזה. האמת.

זה היה צריך להיות ראשית.

תכתוב פתק ושים על החלון מעוניין לקנות בסכום של ... סכום מפתה. וטלפון.

הוא רוצה לראות את הרכב מחלון ביתו ולהשגיח, אז אתה רוצה להזיז אותו !!

אם הוא חונה לא כיאות תופס שני מקומות , 4 גברים מיישרים את הרכב בחניה שיתפוס רק מקום אחד וחלס.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אפילו אני יודע כמה הזוי זה נשמע...

וכבר חשבתי על זה, אם להודות על האמת. אבל אני מסתייג מלעשות משהו כזה לרכב שאיננו שלי.

פורסם

ויכוח טיפשי. זכותך ליידע את העירייה והיא תיצור קשר עם בעל הרכב במקרה הצורך. אני לא רואה בזה שום דבר פסול וחבר שלי עשה את זה לשתי מכוניות שחנו באיזור שלו והעלו אבק במשך יותר מחצי שנה. הבעלים קיבלו אולטימטום להזיז את הרכב או שהרכב יילקח על ידי העירייה למקום אחר.

• תוכן חדש...