Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המפרט דומה לשל ה-107, איך בדיוק יוצדק ההפרש הכספי ביניהן? (חוץ מהדבר הברור מראש - שלובינסקי היו חמדנים עם ה-107...)

בכל מקרה, גם אם היא תרד יותר מהאלטו במחירון - כמה כבר יהיו ההבדלים? מדובר במכונית שעולה גרוש וחצי עוד כחדשה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה לי לקנות את הC1 כשיש את האלטו ב5K פחות? במה היא שונה?

מעניין אגב, אם האחריות שלה תהיה לשנתיים או לשלוש.

בכל אופן, המכוניות האלה לדעתי עדיין לא זולות מספיק, הן צריכות להימכר סביב ה 45-50K.

כמעט בכל פרמטר. התנהגות כבישה יותר טובה, מהנה יותר לנהיגה, נוחה יותר, מנוע יותר איכותי ומעודן, 4 כוכבים במבחני הריסוק וציון לשבח מ-euroncap על שלדה חזקה מאד. לדעתי C1 נראה הרבה יותר טוב מ-107 ואלטו.

sronis, גם באירופה C1 יותר זולה מ-107.

פורסם
אם המפרט דומה לשל ה-107, איך בדיוק יוצדק ההפרש הכספי ביניהן? (חוץ מהדבר הברור מראש - שלובינסקי היו חמדנים עם ה-107...)

בכל מקרה, גם אם היא תרד יותר מהאלטו במחירון - כמה כבר יהיו ההבדלים? מדובר במכונית שעולה גרוש וחצי עוד כחדשה...

ככה זה בכל הדגמים המקבילים של פיג'ו וסיטרואן בארץ, לא?

סיטרואן טיפה זולה יותר (C3 מול 207, C4 מול 308).

פורסם
הן לא זהות. יש להן עיצוב שונה.

גם המיצוב שלהן יהיה אחר כנראה, בטח ה-C1 תהייה בעלת מחיר נמוך יותר ותימכר חזק בשוק ההשכרות. ללובינסקי יש חברת ליסינג משלו כך שייתכן שגם תראה את הרכב הנ"ל חזק בתור רכב לסוכני שטח למיניהם.

העיצוב שלהן, למעט הסמל, הגריל, פנסים מעט שונים ואולי עוד מעט פרטים באמת זעירים, זהה לחלוטין. כך גם האייגו. ולהבנתי לובינסקי מתכוונים לותר על ה 107, לפחות בגירסתה הידנית, לטובת ה C1.

פורסם

אגב ממש מוזרה ההתנהלות של יבואן טויוטה בעניין, האם זה אחד היבואנים שלא כל כך מעוניין למכור?

יאריס עם מפרט עלוב ומחיר יקר, לא מביאים את אייגו.

אם היו מביאים אותה במחיר סביבות 75K לגרסה הידנית, היו יכולים לחטוף מלא לקוחות מיונדאי (I10)

פורסם

ופה בדיוק מתבקשת השאלה, למה לא C1 שמחירה זול ב 10K ש"ח מהמחיר בו אתה מציע לטויוטה ל"שטוף" את הארץ עם האייגו, שכאמור זהה לה לחלוטין ומיוצרת על ידי אותם עובדים ובאותו פס ייצור. ולא שאני חושב שאתה טועה ואנשים לא יקנו אייגו יקרה בכמעט 20%, שהרי אחרי הכל זו טויוטה.

פורסם

אני אישית הייתי לוקח C1, אבל אצל המון אנשים מקובע בראש שטויוטה זה רכב סופר-אמין. מה גם שרוב המכריע של אנשים לא יודע שזה אותו רכב, ולא ימהרו לספר את זה באולם התצוגה, אני מניח :wink:

פורסם

מתוך הקטגוריה הזאת, אני הייתי בוחר את ה C1 בגלל הפוטנציאל! :twisted:

citroen_c1_gt_3.JPG

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל הרכבים שהוזכרו פה הם בעצם בדיוק אותו דבר ,חוץ מקצת עיצוב,סמל.

למה לקנות את הייקר ביותר?לכן אני צופה הצלחה רבה יותר לC1 שהיא הזולה ביותר מבין אותם רכבים!!!

פורסם

התחרות יכולה להיות על השלב הבא - מחיר התחזוקה. אם טויוטה יציעו את חלקי החילוף ועבודת המוסך במחיר יותר זול הם יוכלו לאזן מחיר מכירה יותר גבוה, אם יבחרו בתמחור כזה. כיון שהמכוניות דומות מאוד אני לא רוא סיבה לתמחור שונה מהותית, והנסיון שלי עם טויוטה הוא שירות באיכות גבוהה מאוד ומחירים סבירים מאוד (מוסך אחד, אבל לפי הקריאה בפורום כנראה די מייצג).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כוכבי הביטחות לא מי-יודע-מה כ"כ רלוונטים פה. אחרי הכל עושים השוואה רק באותה קטגוריה. בסופו של דבר מדובר בפח של 900 קילו כנגד פח של 1200 קילו.

בנוגע לשלישיה- גרסאת החמש דלתות של ה-C1 נמכרת בבריטניה בכ-2300 פאונד פחות מה-107, ובכ-1300 פאונד מהאיגו.

אגב, האלטו יקרה יותר מה-C1 בבריטניה, ובארץ זה בידיוק ההפך. מעניין.

פורסם

אם ככה דירוג בטיחות לא כל כך רוולנטי לשום דגם כי תמיד יש דגם יותר גדול וכבד ממנו. בשורה התחתונה C1 משמעותית יותר בטוחה מרכבים לפני 6-7 שנים ואם המחיר האטרקטיבי יגרום ליותר ישראלים להחליף את הגרוטאה ב-C1 יצא מזה רק טוב.

פורסם

נשאלת השאלה, מה משקף ההבדל האמור במחיר בין הC1 ל107 הידניות בארץ, 7 אלף תמימים?

זה הרי הבדל שקיים גם כאמור בחו"ל.

האם באמת כל הדגמים שווים אחד לאחד פרט לשינויים עיצוביים קלים וזו רק החלטה של היצרנים מבחינת תמחור שונה או שישנם בכל זאת שינויים "מתחת לפני השטח".

לדעתי האישית הC1 עדיפה מה107 מבחינת מראה לפחות.

פורסם
כוכבי הביטחות לא מי-יודע-מה כ"כ רלוונטים פה. אחרי הכל עושים השוואה רק באותה קטגוריה. בסופו של דבר מדובר בפח של 900 קילו כנגד פח של 1200 קילו.

בנוגע לשלישיה- גרסאת החמש דלתות של ה-C1 נמכרת בבריטניה בכ-2300 פאונד פחות מה-107, ובכ-1300 פאונד מהאיגו.

אגב, האלטו יקרה יותר מה-C1 בבריטניה, ובארץ זה בידיוק ההפך. מעניין.

מעניין. יתכן שמדובר במדיניות של יבואנים ויתכן שדווקא במדיניות מיסוי. סוזוקי מצטיינת ברכבים עם דירוג זיהום נמוך שגורר מיסוי נמוך, מה שמסביר, כנראה, גם את התמחור הזול מאוד של ה-SX4.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...