Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיחור אופנתי מודיעה היום חברת לובינסקי על שיווקה הקרוב של הסיטרואן C1.

הקלף החזק של לובינסקי הוא המחיר - החל מ-65 אלף ש"ח בעבור סיטרואן C1 ידנית.

פרטים נוספים בקישור - סיטרואן C1

C1-1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לי לקנות את הC1 כשיש את האלטו ב5K פחות? במה היא שונה?

מעניין אגב, אם האחריות שלה תהיה לשנתיים או לשלוש.

בכל אופן, המכוניות האלה לדעתי עדיין לא זולות מספיק, הן צריכות להימכר סביב ה 45-50K.

פורסם

צריך להמתין להשוואות. ככל הנראה שהמכונית רכשה מוניטין מצויין (יחד עם אחיותיה, הטויוטה אייקו והפיג'ו 107), וכמוכן מדובר באחת המכוניות החסכוניות ביותר בדלק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הן לא זהות. יש להן עיצוב שונה.

גם המיצוב שלהן יהיה אחר כנראה, בטח ה-C1 תהייה בעלת מחיר נמוך יותר ותימכר חזק בשוק ההשכרות. ללובינסקי יש חברת ליסינג משלו כך שייתכן שגם תראה את הרכב הנ"ל חזק בתור רכב לסוכני שטח למיניהם.

פורסם
האם זו בעצם טויוטה איגו בתחפושת או שמה מדובר בפלטפורמה חדשה של סיטרואן?

מדובר ב-3 מכוניות אשר פותחו במשותף על ידי שני היצרנים ומיוצרות במפעל שהוקם לצורך זה בצ'כיה - בדוומה לסוזוקי SX4 בגרסתה האירופית ולפיאט סדיצ'י שמיוצרות על אותו קו ייצור בהונגריה. פרט לעיצוב החיצוני אמורות להיות זהות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נראית חמודה. מעניין לראות אחת כזו במציאות, אבל כנראה שלא נצטרך לחכות הרבה זמן :).

סוף סוף יש לסטודנטים אפשריויות לבחור ולא לשמוע רק אלטו מכל כיוון:lol:.

נ.ב

תקופת האחריות היא בהחלט נושא מעניין פה - אני לא מאמין שהיא תהייה 3 שנים, אבל זו רק תחושה ותו לא.

פורסם
מדובר ב-3 מכוניות אשר פותחו במשותף על ידי שני היצרנים ומיוצרות במפעל שהוקם לצורך זה בצ'כיה - בדוומה לסוזוקי SX4 בגרסתה האירופית ולפיאט סדיצ'י שמיוצרות על אותו קו ייצור בהונגריה. פרט לעיצוב החיצוני אמורות להיות זהות.

אם הידיעה שמדובר בעצם בטויוטה "במסווה" לסיטרואן תחלחל לתודעת הציבור הרחב, הרכב יכול להפוך לדעתי ללהיט מחירות לא פחות מהאלטו, אולי אף גדול ממנו.

לו הייתי קונה פוטנציאלי עם הידע הנ"ל ובהתחשב במפרט העדיף של הסיטרואן, לא הייתי חושב פעמיים ומזמין את הC1 ידנית ע"פ אלטו.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ההבדל היחידי שאני צופה כאן מלבד נושא הבטיחות שעלה זה שבגלל שהיפניות הם מכוניות שולטותתתתת@##$ (ציני) המחירון של הC1 וה107 יתרסקו אל מול האלטו שתמכר בעוד כ3 שנים ביותר כסף כלומר תהיה שווה בשוק יותר למרות המחיר ההתחלתי הגבוה ב5K מהיפנאומטית.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
למה לי לקנות את הC1 כשיש את האלטו ב5K פחות? במה היא שונה?

למה? כל אחד והסיבות שלו.

נותנים לך מבחר - תבחר.

מברך על ייבוא מכוניות קטנות, בטיחותיות, חסכוניות וזולות לארץ.

פורסם

אוי, העיצוב מזכיר לי את המולטיפלה - החזית זה כמו אדם שמן ששם חגורה, והצמיג בורח מלמטה :lol:

אבל אני מסכים: כן ירבו מכוניות כאלו. מחירים ברמה הזו, הם דבר מבורך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בשביל מה לווינסקי מביאים שתי מכוניות זהות אני לא מבין.

מאותה סיבה שמביאים גם את הברלינגו וגם את הפרטנר.

זה עוזר לתפוס נתח שוק יותר גדול שיש לך שני דגמים באותה קבוצה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...