Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתכוון "עגלה שעבר זמנה, מבוססת על פורד פוקוס הישנה, יוצרה בתקופה הקשה של וולוו וגם אז לא עלתה הרבה יותר ובנוסף מוחלפת בקרוב בשם S40" במחיר של מזדה.

פורסם

איזה קופון היבואנים גוזרים על הגב שלנו? - התשובות בדו"חות הכספיים שמוגשים לבורסה (במקרה של החברות הציבוריות).

אגב, אינני מסכים עם תיאור הבלתי-מחמיא ל-S40.

145 K ש"ח בערך זהה למחירו של הרכב באירופה (לאחר הכל לא מדובר ברכב זול גם שם) ולדעתי עיסקה לא רעה בארץ. הפלטפורמה של הפוקוס לא ממש רלוונטית לסגולותיו של הרכב, אשר לדעתי נוח מאוד, מעוצב בטעם טוב וגם משלב יוקרה ושימושיות.

פורסם
איזה קופון היבואנים גוזרים על הגב שלנו? - התשובות בדו"חות הכספיים שמוגשים לבורסה (במקרה של החברות הציבוריות).

למיטב ידיעתי אף יבואן אינו חברת ציבורית. כמה שמדברים על זה במדורי כלכלה... יש להם סיכות טובות לא לחשוף מידע אם יהפכו לחברה ציבורית ורזרבות נאות כדי לממן את עצמם.

ההנחות הגדולות הם ביחס ישר למחיר הרכב ופקטור הרווח של היבואן ממנו. אפשר לתת 90K הניה ליגואר אבל גם למזדה 3?

שמועות (בלבד) שהגיעו אלי מדברות על מתח רווחים של 15-25%.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

צריך לבצע בדיקה מקיפה, אך זוכר אני בוודאות כי למשל דלק מוטורס וקמור כן פירסמו דו"חות כספיים. לקמור אגב בשנה שעברה נדמה לי גם היה מאזן שלילי, דהיינו הלקוחות עשו עליו קופון. כך או כך הנושא איננו פשוט כפי שיכול להראות לכאורה. כי הרי רוב הרווח בא בד"כ ממכירת החלפים. את הרכבים עצמם במקרים מסויימים יכולים למכור ללא הרווח כלל.

פורסם

"קופון" לא זכור לי ממבוא לכלכלה. ואל תדאג, הלקוחות לעולם, אבל לעולם, לא יגזרו "קופון" על אף יבואן רכב, גם אם מאזנו שלילי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם כבר נכנסתם לענייני חשבונאות.

הייבואנים מנסים למכור על מנת שיתרת הרווח במאזן תהיה גדולה יותר.

איך עושים יתרת רווח? דו"ח רווח והפסד שמראה את המכירות, הקניות והוצאות החברה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...