Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אנטים מקוריים לפולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין בג'אנטים המקורים של הפולו שנמכרים בגרמניה במידה 17 אינץ , לג'אנט קוראים boavista והוא נראה ככה :

polo-boavista-felge-65796.jpg

מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם ? צ'מפיון ? ייבוא מגרמניה? אם זה להביא מחו"ל איך ניתן לעשות את זה ? אני לא מעוניין לקנות דרך Ebay אני רוצה רק חדשים.

פורסם

אני חושב שכדאי לך לבדוק בסדנאות השיפורים למיניהן (E&A, פיטסטופ וכו'), לפעמים יש להם סטים כאלה שיורדים ממכוניות של לקוחות ששדרגו את הג'אנטים שלהם. גם אם אין כרגע, יכול להיות שיהיה בהמשך, בכל אופן שווה בדיקה.

פורסם

היי ואדים , אני לא חושב שיש מכיוון שלאף פולו בארץ אין ג'אנטים כאלה , צ'מפיון לא מביאים אותם כאופציה ברכב.

פורסם
א

אני לא מעוניין לקנות דרך Ebay אני רוצה רק חדשים.

למה אתה חושב שEBAY מוכרים רק משומש? ניתן למצוא שם מכל הסוגים ומכל המינים, חדשים וישנים כאחד.

כמו כן, מומלץ קודם לבדוק עד כמה קל (או יותר נכון, עד כמה קשה מאוד) להשיג ממשרד התחבורה אישור להגדלת צמיגים בשני מידות.. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לגבי המידה כרגע זה לא רלוונטי , בכל מקרה אני לא חושב שזה יהיה קשה מידי במיוחד לאור העובדה שהרכב מגיע מהיצרן גם עם ג'אנט 17 ונמכר ככה בחו"ל ככה שאני לא רואה סיבה למה לא לאשר.

בכל מקרה באיי בי לא מצאתי , צ'מפיון יסכימו להביא לי ?

• תוכן חדש...