Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הזמנתי סיאט לאון חדשה ו הכל מוכן לעליה לכביש חוץ ממשהו אחד!

אני צריך ביטוח לרכב :-P יש מישהו שיכול להמליץ לי על סוכן ביטוח טוב שייתן לי הצעה?

מדובר פה על שני נהגים אחד נהג צעיר והשני נהג חדש פחות משנה

זה רכב ראשון פרטי שיש לי ,היה לי מקודם רכב של חברה אז אין לי תיק ביטוח אצל סוכן כזה או אחר .

קיבלתי הצעה ראשונית שהיא די גבוהה , אם אפשר קצת כיוון ו עזרה לא יזיק ..תודה

auto emocion

פורסם

1. נסה להתעניין אצל בני המשפחה והחברים, יתכן שיש להם נסיון.

2. בדוק אם ליבואן יש סוכנות - לעתים סוכנות כזו נותנת יתרונות (כגון "חדש תמורת ישן" בשנה-שנתיים הראשונות).3

3. בדוק דרך מקום העבודה או ארגון העובדים שלך, או ארגון צרכנים אחר שאליו אתה משתייך - לרבים מאלה הסדרים עם סוכנויות או חברות ביטוח למתן תנאים מועדפים לחבריהם.

4. בחיפה לא חסרים סוכני ביטוח, גם אני תושב העיר ומשך השנים נדדתי בין סוכנים לפי הנוחיות, סה"כ לא הרגשתי בהבדלים עקרוניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ר.בובליל מקרית מוצקין.אחלה מחירים :).תריץ חיפוש בגוגל לגבי טלפון.יש גם את "רוזן ענק הביטוח " שמתחרה בו.בהצלחה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אני מודה על הפידבקים בקשר לשמות שנתתם אני אדאג לבדוק מולם באמת תודה .

בקשר למחירי הביטוח אני לא מצפה לניסים אני מצפה למשהו בסביבות ה 10 אלף בגלל שהנהג השני הוא בעצם נהג חדש :evil:

בדקתי כבר מול כמה סוכנים ו לא היו הבדלים משמעותיים חוץ מאחד שנתן הפרש של 1500 שקל .

הקטע הוא שבגלל שאין לי תיק ביטוח זה מקשה קצת ו מייקר כל הצעה .

auto emocion

• תוכן חדש...