Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 רכבים מושבתים, מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדוד שלי יש פיאט פונוטו (95 אם אני לא טועה) שהמנוע שלה נשלח לשיפוץ ומאז לא מניע שוב, הטסט נגמר וככה גם המצבר והביטוח, והפיאט נשארה זרוקה ברחוב. (מבחינת קוסמטיקה היא במצב טוב).

ובנוסף לצרות שעושה הפיאט גם היונדאי שרכש לפני כשנה הלכה לעולה, המנוע מצויין אבל הגיר האוטומטי עשה את שלו, גם לה נגמר הטסט המצבר הביטוח ומה שבינהם. (שנת 96 או 97).

עכשיו מבחינת גריטה הם עוד צעירות מכדי להיכנס, והם גם בלי טסט.

מה עושים עם רכבים כאלו?

הפיתרון היחיד שיש לנו כרגע הוא למכור אותם לברזל (בסביבות ה800-1000 שקל לרכב).

למישהו יש מושג מה עוד אפשר לעשות?

*אם מישהו מעוניין באחד הרכבים לאיזשהי מטרה 0546615205 (נסתדר במחיר).

אפשרות החלפה*.

תודה לכול העונים.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
לדוד שלי יש פיאט פונוטו (95 אם אני לא טועה) שהמנוע שלה נשלח לשיפוץ ומאז לא מניע שוב, הטסט נגמר וככה גם המצבר והביטוח, והפיאט נשארה זרוקה ברחוב. (מבחינת קוסמטיקה היא במצב טוב).

ובנוסף לצרות שעושה הפיאט גם היונדאי שרכש לפני כשנה הלכה לעולה, המנוע מצויין אבל הגיר האוטומטי עשה את שלו, גם לה נגמר הטסט המצבר הביטוח ומה שבינהם. (שנת 96 או 97).

עכשיו מבחינת גריטה הם עוד צעירות מכדי להיכנס, והם גם בלי טסט.

מה עושים עם רכבים כאלו?

הפיתרון היחיד שיש לנו כרגע הוא למכור אותם לברזל (בסביבות ה800-1000 שקל לרכב).

למישהו יש מושג מה עוד אפשר לעשות?

*אם מישהו מעוניין באחד הרכבים לאיזשהי מטרה 0546615205 (נסתדר במחיר).

אפשרות החלפה*.

תודה לכול העונים.

רק לחלקים מסיבה פשוטה ,טסט , הכנה לטסט ,אגרת טסט , מצבר וכול' ,יעלו כמו רכב כזה מסודר פיקס וטסט לשנה .

לא ברור מהו הרכב השני .

ישנם סוגי רכבים שהייתי לוקח מייד AS IS , אבל לא את הדגמים שציינת כעת .

פורסם

תנסו לפרסם אותם למכירה בלוח יד2 יש שם הרבה במצב דומהואולי מישהו עם רכבים כאלה מחפש חלקי חילוף ויקנה אחד שלם.

אני אישית היתיי קונה.

פורסם

היונדאי זה יונדאי לאנטרה שנת 94, בדקתי עכשיו.

לחלקים אין לנו זמן, הוא לקראת מעבר דירה ורק להעביר אותם לבית החדש יעלה כמו העלות של הרכב.

יש לי דרך להעביר אותם אבל הם ימעכו.

אין פתרון של גריסה או משהו?

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

• תוכן חדש...