ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
אני שוקל לקנות את אחד הרכבים, מה ההבדל בינהם? לא הצלחתי למצוא טבלה מפורטת על ההבדלים. תודה
הודעה אחרונה מאת sluzon, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב נסעתי על שתיהם ה 208 זריזה ונוחה יותר אך יש בה מספר חסרונות בידוד רעשים לא טוב העברת הילוכים לא חלקה מרגישים כל במפר אבזור דל הפיאסטה כבדה ועצלה אך מאובזרת יותר עוברת במפרים חלק וההילוכים עוברים יותר חלק מאשר בפיג'ו. אשמח לשמוע את חוות דעתכם במיוחד אם יש בעלי 208 (לא ראיתי הרבה כאלה על הכביש). תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת Bonim Baitforus, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
שלום, אינני מבין גדול ברכבים והיום עשיתי נסיעת מבחן על מיצובישי ספייס סטאר החדשה (זו שבמבצע של ח.ב.ר). התרשמתי מהאוטו בצורה סבירה, הוא רועד ברמזורים (3 צילדרים), פלסטיקה חלשה אבל הוא היה בסדר גמור בשבילי בכביש מהיר (זה מתאים לי כי אני מחפש רכב חסכוני לנסיעות בין עירוניות) - יש שירימו גבה שאני לוקח רכב כזה לנסיעות בין עירוניות אבל נראה לי שאני לא צריך יותר מזה. החלטתי לבדוק את מצב השוק של הרכב הזה ביד 2 וגיליתי להפתעתי שהמון אנשים מוכרים את הרכב הזה עם ק"מ מצחיקים של 7K - 20K ממש חדשים משנת 2013- 2014. פתאום כולם שם קיבלו "רכב מהעבודה" או שטסים לחו"ל בפתאומיות. זה גורם לי לחשוב שאולי משהו לא בסדר באוטו וזה מתגלה אחרי הקנייה. אמשח אם למישהו יש מידע מ…
הודעה אחרונה מאת snowburn, -
-
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, ברצוני לרכוש רכב קטן וחסכוני אשר ישמש אותי לנסיעות בין-עירוניות לעבודה והביתה, כ- 70 ק"מ כל כיוון. אין ברשותי תקציב מוגדר אך אני מעוניין ברכב בטווח המחירים של הלקוח הממוצע, לא משהו יקר מדי. כדאי גם לציין שעלות הרכב אינה קריטית עבורי (נניח יכולה לנוע בין 50 אלף ל- 80 אלף), מה שכן קריטי זאת ירידת הערך (לעוד 3 שנים נגיד) שהיא למעשה תהיה העלות ששילמתי בגין השימוש. עד כה חשבתי בעיקר על רכב יד-שניה חדש יחסית (2010+) אך היום נתקלתי במודעה בוואלה על מאזדה 2 חדשה 2015 בכ- 82 אלף ש"ח, כאשר המחיר המקורי הנקוב הינו 110 אלף ש"ח. קישור למודעה: http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-2-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-2015-0-%D7%A7%D7%99%D7%9C%D7%…
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי, אודה לעזרתכם. בחודשים האחרונים אני מחפש ג'יפ שבעה מקומות אך ללא הצלחה. הקדמה קצרה: לפני כשנתיים מכרנו את הלאנדקרוזר 2004 הארוך שלנו שהיה הרכב המושלם, טורבו דיזל שמכיל שמונה מקומות ישיבה - אמין, סוס עבודה שלא אכזב מעולם, נמכר עם כ-400K ק"מ עם מנוע גיר וטורבו מקוריים, בדיקה יצאה כמעט ללא רבב. בשנתיים האחרונות התניידנו בסוזוקי גראנד ויטארה שהיה פשרה לא מוצלחת במיוחד (לצרכים הספציפיים שלנו, לא כרכב באופן כללי) שלא החזיקה יותר משנתיים. אין לנו צורך כלל ביכולות שטח אמיתיות. מה כן צריך? אמינות (אמינות ושוב אמינות), בטיחות, חסכוניות יחסית (כלומר דיזל), תחזוקה סבירה, ויכולת העמסה אמיתית של שבעה נוסעים מבוגרים. הנטייה המיידית שלי הייתה לחזור לקרוזר ה…
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 470 צפיות
אני סטודנט ורוצה לרכוש רכב , חשבתי על מספר מכוניות כמו דהייטסו סיריון 2006-2007 הונדה ג'אז 2002-2005 . ראיתי ביד 2 כעת מתפרסמות הרבה מודעות על סיריון ומעט מאוד ל הונדה . יש 2 להונדה מהימים האחרונים ועשרות לסיריון . אני מחפש באיזור מרכז . למשל ראיתי יד 1 הונדה ג'אז שנת 2002 110 אלף ק"מ , במחיר נדרש 25000 . האם זה מחיר נורמלי או שבכסף הזה לא כדאי לגעת ברכבים ישנים כאלה ?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 548 צפיות
שלום, יש לי יונדאי אקסנט 2001 אוט ואני רוצה להתקדם למשהו יותר טוב, תכלס אני לא כ"כ מרוצה מהאוטו מהסיבה היחידה שהוא פשוט מדי ולא מהנה לנהיגה. עכשיו בקשר לאוטו שאני מחפש לקנות אני מעדיף ארופאי משנת 2003 ומעלה גיר רגיל בלבד, עדיף נפח מנוע 2000 ומעלה. אמינות גם נושא חשוב אבל מכיוון שאני לא מחפש יפני או קוראני אפשר להתפשר על זה, מרכב האוטו (סדאן קופה האצבק) לא משנה לי אבל רצוי שיהיה מרווח. הנסיעות שלי לרוב באזור חיפה עם הרבה עליות ופעמיים בשבוע בערך יוצא מחוץ לעיר כך שרצוי משהו חסכוני. מקווה שלא שחכתי משהו תודה רבה לעונים
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם! היה ברשותי גולף1999 ששירתה אותי 7 שנים בעלת מנוע 1800. הרכב עבר תאונת טוטללוסט.ראיתי כמה אקזמפלרים של מאודה 3 שנתון 2004 (אני יודע שאני יורד ברמה אבל אין לי ברירה, גולף טובה יותר אבל הרבה פחות אמינה), שאלתי אחרי שקראתי כתבה בוואלה הרשמה שנתון 2004 בעייתי ועדיף לחפש מ 2005 ומעלה, מה הבעיות בשנתון זה? והאם דגם קומפורט עם 6 כריות אוויר? ו esp?והאם הרכב אמין למשל ביחס לקורולה מהשנים 2001 2002? וממה חשוב לשים לב לבדיקה?? תודה רבה!!!
הודעה אחרונה מאת Stone, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, כרגע ברשותי טויוטה קורולה GLI אוטו' שנת 2003 (עם 126,000 ק"מ) אני מטפל בה כמו שצריך ושומר עליה (חוץ מכמה סטיקרים שהדבקתי עליה אבל שטויות להוריד את זה עם ג'ילדה וטיפה סבון) בקיצור ההתלבטות היא כזאת- לאבא שלי יש טויוטה אוונסיס 2007 עם קילומטראג' גבוה (באיזור ה240 אלף קילומטר), שהמחירון שלה כיום עומד על איזור ה 45 אלף שקל (הקורולה שלי באיזור ה32 אלף שקל). אבא שלי מעוניין להחליף את הרכב ובמשך התקופה האחרונה שבה הוא מנסה למכור את הרכב הוא גילה שאין אף בנאדם/סוכנות בארץ שמוכנה לשלם לו עליה יותר מ25,000 שקל. אז הוא הציע לי, אם אני מעוניין, למכור את הרכב שלי בכמה שאני יצליח להוציא ממנו (יש לו באמפרים חדשים, עשיתי לו תיקוני צבע, הרגע עבר טסט, עוד שניה טיפול 130.…
הודעה אחרונה מאת spring, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 808 צפיות
אהלן. אני מחפש רכב עד 15K. יש לי כרגע פורד פיאסטה ואופנוע. רציתי להיפטר משניהם- מהרכב ומהאופנוע, להצטמצם קצת ולקנות רכב עד 15K. אני רוצה רכב שיהיה כמה שיותר אמין וחסכוני בדלק. חשבתי על הפג'ו 307 XR אוטומט 2003-2004, אבל הבנתי שיש להם קצת בעיות בגיר, ובכללי, פג'ו אף פעם לא נשמעו לי טוב - המחירים שלהם נעים סביב ה 10-15 אלף - מפתה גם בגלל שלדעתי האוטו נראה דיי מודרני למודל שלו, אבל לפני שאני מחליט לבחור רכב לקנייה, אני מעדיף לשמוע את חוות הדעת שלכם תודה, ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת אוהד זכי, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 856 צפיות
שלום לכולם/ן, ולילה טוב! אחרי שלל העצות שקיבלתי כאן, אני כנראה נוטה לסגור את העסקה ( טויוטה יאריס 2004), משקלול של פרמטרים שלא את כולם הבאתי כאן, העסקה כדאית. רגע לפני, אני רוצה לקחת את הרכב למוסך לבדיקת עלויות של יישור קו ונורה דולקת. הרכב מטופל במוסך מורשה " פריים מוטורס" רעננה , ולשם תכננתי לקחת את הרכב מחר ( אין עלות על הבדיקה). האם יש כאן מישהו או מישהי שיכולים להמליץ על המוסך? או לחילופין, מוסך מורשה בתל אביב שיכול לעשות את אותה הבדיקה ללא עלות גם כן? תודה רבה למגיבים/ות!
הודעה אחרונה מאת מנילה, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 921 צפיות
לה"ו לאחר 12 שנה עם הונדה אקורד 2002 לבנה שעדיין תשמש את הבית , שגמעה ... 67,000 קילומטר , ההורים שלי רוצים להתחדש, הסכום הוא בין 50-55 אלף שקל , ישנה אפשרות לקצת יותר אבל ההורים שלי רוצים שפריסת התשלומים תהיה נוחה כמו 800-1000 ש"ח בחודש , לא מיני בין סופר מיני למשפחתי , שנתון חדש כמה שיותר , רכב אמין וטוב .
הודעה אחרונה מאת מיטל מאלדן, -
-
מה עדיף מאזדה 3 מנוע 2.0 או אוקטביה מנוע 1.2 או שאולי עדיף אופל מוקה? אני לא נוסע הרבה הצרכים שלי מהאוטו שיהיה מאובזר וחזק.
הודעה אחרונה מאת בוני03, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום בחיפושנו ברכב מפואר וגבוה (תצורת מיניוואן) הגענו, בין השאר למיצובישי אאוטלנדר (במקרה זה מנוע דיזל ורמת איבזור הכי גבוהה). אשמח לקבל את חוות הדעת של בעלי ניסיון לגבי איכות ההרכבה, העמידות לאורך זמן והאמינות הכללית של הרכב - לאו דווקא מנוע דיזל שיותר נדיר. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת michelle_e, -
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
שלום. האם מישהו יכול לשפוך מעט (או הרבה) אור על ההבדלים בין המכוניות הללו? הכוונה לרכבים עבור נוסעים (לא מרכב סגור). יתרונות/חסרונות של כל אחד מהם? תדה מראש
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 832 צפיות
חבר ביקש ממני עזרה על מנת למצוא לו רכב ראשון באזור ה7-8K. סופר מיני, בנזין, ידני ועלויות מינימליות בכל אספקט (טיפולים, ביטוחים, צריכת דלק וכו'). אז לאחר רפרוף ראשוני בלוח YAD2 על מנת לבדוק את רמת המחירים של הסופר מיני השונות כמו: סיריון, איביזה, יאריס, פולו, פאביה, פונטו, 206, קליאו וקורסה ראיתי שהרכב הכי "משתלם" שבנוסף דיי מודרני ובטוח, עם היצע רכבים דיי רחב למכירה בסכום הזה הוא הפיאט פונטו 1250 ידנית שניתן להשיגה במודלים 2002-2006. אבל מכיוון שאין לי שום ניסיון תחזוקתי עם הרכב הזה ובעצם עם אף אחד מהרכבים שברשימה (מלבד ה-206 שלי) אני אודה על פרטים מאנשים בעלי ניסיון. בנוסף, אשמח להצעות נוספות לרכבים אחרים שפספסתי בדרך ומתאים לתקציב והדרישות. חג שמח.
הודעה אחרונה מאת The Coolest, -
- 2 תגובות
- 662 צפיות
שלום לפני קניה של אוטו, נאמר לי שהאוטו מליסינג. עכשיו הסתכלתי בצילום הרשיון שקיבלתי בשביל לקדם את הביטוח ואני רואה שבחלק של "רישום מדו"ח כתוב השכרה/החכר. מה זה אומר? שהאוטו היה בהשכרה?
הודעה אחרונה מאת jaspion, -
התלבטות ליום כלשהו: פיאסטה 1.25 ידנית נגד קלאו 0.9 נגד יונדאי איי 10 ידנית (יאפ...) 1 2 3 4
מאת mightybear-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 52 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני בן 31 - הולך לנהוג כל יום דרך עירונית של כ-25 ק"מ ובנוסף עוד נסיעות מזדמנות. אני מחפש רכב (חדש) ש: 1. נראה טוב 2. אמין 3. צריכת דלק טובה 4. קטן וזריז לאחר המון בדיקות בפורומים ונסיעות מבחן שונות נסגרתי על 3 דגמים: פורד פיאסטה 1.25, קליאו 0.9T ידנית, איביזה 1.2TSI AM5 (במבצע). מהאיביזה ירדתי מאוד מהר בגלל: היבואן, לא הצלחתי לקבל נסיעת מבחן, דגם על הכביש מ-2008 שעומד להתחלף, אבזור יחסית דל, גיר רובוטי המעלה ספקות לגבי אמינותו (מקריאה פה בפורום, זה עוד בלשון המעטה מה שאמרו על ה DSG7). אתמול לקחתי את הקלאו לנסיעת מבחן. היא נראת מעולה, לגבי האמינות קשה לדעת - 0.9 תקלות בשנה מה שהצלחתי להבין מאחת הכתבות שהתפרסמו - לא אמינות צרפתית טיפוסית למרו…
הודעה אחרונה מאת pinister, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חבר'ה, את התחושת נסיעה במאליבו 2007 מאוד אהבתי מהכמה נסיעות שעשיתי עליה, אבל הבנתי ש2008 נחשבת משמעותית יותר טובה - רציתי לדעת במה בדיוק זה מתבטא, מעבר לעיצוב שנראה הרבה יותר טוב ב2008. יש לי תקציב של עד 40k ואני נוסע בעיקר בבין עירוני בשעות שאין הרבה פקקים, כ1000-1500 ק"מ בחודש. בתקציב הזה נראה שאני יכול לקבל או מאליבו 2007 במצב מעולה או 2008 במצב בינוני. אשמח לשמוע עצות
הודעה אחרונה מאת kompy, -
סופר מיני-התייעצות 1 2
מאת OPCSale-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב ושבוע טוב האופציות הינם:פיאסטה (נהגתי)קליאו 0.9 (מחר מבחן) ו208(טרם נהגתי)כולן ידניות מהנסיון/ידע שלכם מה אתם ממליצים על פי הפרמטרים הבאים:נסועה 8KM בשנה לערך סחירות לאחר 3 שנים ומחירון חסכוניות אמינות נוחות תודה וערב טוב
הודעה אחרונה מאת OPCSale, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 818 צפיות
ערב טוב האופציות הינם:אוקטביה 1.6 דיזל (שכרגע אין במלאי יש רק דגם שיקר ב40אלף)או פלואנס 1.5DCI 110 דיזל (אוטמט) מהנסיון/ידע שלכם מה אתם ממליצים על פי הפרמטרים הבאים: אמינות!!! הרכב יסע 50K km לפחות בשנה נוחות סחירות אחרי 3 שנים ומחירון (לגבי החסכוניות שניהם זהים למיטב הבנתי) יש לציין שהרכב יסיים אחריות לאחר שנתיים-+ אז אמינות חייבת להיות טובה תודה וערב טוב
הודעה אחרונה מאת OPCSale, -
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת shlomi_bi, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 611 צפיות
אהלן מתעניין ברכישה של ספייס , יש מחלות ידועות חוץ מהגה סיטי ? וההאם ההבדלים משמעותיים בין ה60 כוח סוס ל80 כוח סוס ? ויש הבדלי איבזור?
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 718 צפיות
אז ככה, מחליף את הקליאו 2002 האוטומאטית שלי במשהו מעט חדש יותר... אני מאוד אוהב אותה, היא חסכונית(עושה לי משולב 1 ל13.5 ומחוץ לעיר 17-18) נוחה ברמות ומאובזרת(מחשב דרך וכ׳ו וכ׳ו) אבל מגיע לי משהו קצת חדש יותר. עכשיו, אני רוצה להחליף לרכב עד 35K והאופציות שאני חושב עליהם זה אלה : פיג׳ו 107 במצב טוב (2010/2012) ידנית טויוטה קורולה רובוטית 2008/2009 כנראה מפרטי לאחר ליסינג עד 150 אלף קילומטר קיה ריו דיזל ידנית(בעיקר הסתכלתי על ההאצ׳בק)2011-2012 שרובן ככולן היו מוניות וכרגע עם קילומטרז׳ מאוד גבוה(170-200 זה המינימום) אני נוטה לקיה ריו עקב השנתון, מה אומרים ? למרות שכולם ממליצים על הפיג׳ו/C1/AYGO לא יודע איך להתייחס לזה כי זה אותו רכב.. לאבא שלי קו…
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אשמח לעזרתכם בדילמה לרכישת שני רכבים. כרגע יש לי מיצובישי סופר לנסר 2005 שאוכלת 1:10. לאחרונה עברנו לגור במקום מעט מרוחק ועל כן אנו צריכים שני רכבים. דרישות: רכב 1 :נסיעה של 50-60ק"מ ביום רכב משפחתי שיכול להכיל 2 כסאות תינוק. רכב 2 : נסיעה של 50ק"מ ביום ולפעמים גם יותר. בעדיפות משפחתי אבל גם סופר-מיני מתקבל על הדעת. שני הרכבים עושים מסלול דומה כל יום - נסיעות לחיפה וחזרה מאזור עכו - יש את העלייה של חיפה שמאמצת מאד את הלנסר כיום ולכן צורכת המון דלק. חשוב שיהיה חסכוני מהסופר לנסר! כי אחרת עדיף להשאיר את הלנסר בתור רכב 1. סה"כ סכום שאני מעוניין להוציא על שני הרכבים יחד (כולל כסף מהמחירה) הינו 100K. ממה שהסתכלתי קצת בפורום ו…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. אשמח להמלצות לרכישת רכב משפחתי בתקציב של כ 70K (עדיפות לא לחרוג יותר מדי מהתקציב). אנחנו משפחה בת 3 נפשות שרוצה רכב משפחתי גדול (סטייל קורולה, i30 cw .......) כי הרכב ישמש אותנו לכמה שנים טובות ולכן בע"ה כשיהיו עוד ילדים לא נרצה להתפשר ברכב קטן. אנחנו נוסעים לא מעט בשנה, כ 20K ק"מ. מה שחשוב לנו מהרכב זה: - צריכת דלק טובה - עלויות אחזקה סבירות (ביטוחים,טיפולים) - תא מטען שמתאים לנסיעות משפחתיות אני לא מעוניין ברכבי דיזל, וגם לא ממש ברכבים ההיברדיים. שמעתי כבר כמה המלצות על טויוטה קורולה כמובן, על ה i30 cw , הונדה סיוויק. שמעתי שגם סוזוקי sx4 טובה וכן גם i25 . מצד שני, הבנתי שצריכת הדלק ב i30 cw לא מזהירה ולגבי …
הודעה אחרונה מאת roneni82, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 497 צפיות
שלום כולם, אנחנו זוג+1 קטנה ומחפשים רכב שני למשפחה (בשבילי). חשוב לי שיהיה בעיקר חסכוני בדלק (עיקר הנסיעות פ"ת-רחובות וחזרה). התקציב עד 40K. חישבתי ומצאתי שהפער הכספי בין רכב מיני שעושה 18 קמ"ל לבין רכב אחר (למשל סקודה פאביה 2010) שעושה 14 קמ"ל עומד על כ-2000 ש"ח בשנה. האם זה הפער היחיד או שגם חלפים וטיפולים הרבה יותר זולים בקטגוריית רכבי המיני. האם החיסכון בדלק שווה את ההפרש וההתפשרות על בטיחות או שכדאי ללכת על רכב סופר-מיני או רכב משפחתי אחר שהינו חסכוני בדלק (כלומר ייעשה 1:13-14 לפחות)? האם יש רכב כזה? מתלבט קשות.
הודעה אחרונה מאת lahav28, -
-
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום. מבקש את עזרתכם. מחפשים רכב שבע מקומות, התקציב הינו סביב ה60 א''ש. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת save, -
- 29 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
היי התלבטות קשה מאוד לאחר נסיעת מבחן בשני הרכבים הוולוו לוקחת מבחינת מכונת נהיגה נוחות וכוח וגם 10000 ש״ח פחות האינפיניטי לוקחת טכנולוגית והדימוי של וולוו יכול לפגוע בירידת ערך שניהם די מספקות וטובות אך אני לא מצליח להגיע להחלטה אשמח לקבל חווד של מי שיש ברשותם את הכלים האלו וכמובן למבינים בתחום תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת boh, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
כיום בבעלותי פיקסו, וגם בסיבוב הקודם הייתי עם הפיקאסו הראשונה שיצאה. אנחנו משפחה עם 6 נפשות וזקוקים לרכב עם 7 מקומות. לגבי הפיקסו החדשה - יש כמה דברים שמטרידים אותי, שאולי נראים קטנים אבל בסה״כ זו חווית הנסיעה שלי. העיקרי ביניהם הוא נושא מסך המגע של מע׳ המולטימדיה שהבנתי שהוא מטרד לא קטן. הכל נשלט דרכו והוא לא מגיב כל כך מהר. עוד לא עשיתי נסיעת מבחן ברכב ולא נסיתי בעצמי, אבל קראתי בביקורות. דבר נוסף זה נושא ערך השוק שלה למכירה אח״כ. עדיין לא הוצאתי את שלי למכירה ואיני יודעת איך ערך השוק של סיטרואן מיד פרטית, אחרי מספר שנים על הכביש. לגבי האלהמברה, נסעתי איתה לנסיעת מבחן ומצאה חן בעיני, מלבד זאת שמספר פעמים בחו״ל קבלנו אותה כרכב שכור. לפני שהפכנו למשפחה שנז…
הודעה אחרונה מאת yaelb, -
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,023 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- Step
- amit54
- WideFocus
- בנא
- santiago
- גולדן191
- Igalz
- Night Driver
- הדיין
- david3692
- omerkot