Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כיום בבעלותי פיקסו, וגם בסיבוב הקודם הייתי עם הפיקאסו הראשונה שיצאה.

אנחנו משפחה עם 6 נפשות וזקוקים לרכב עם 7 מקומות.

לגבי הפיקסו החדשה - יש כמה דברים שמטרידים אותי, שאולי נראים קטנים אבל בסה״כ זו חווית הנסיעה שלי. העיקרי ביניהם הוא נושא מסך המגע של מע׳ המולטימדיה שהבנתי שהוא מטרד לא קטן. הכל נשלט דרכו והוא לא מגיב כל כך מהר. עוד לא עשיתי נסיעת מבחן ברכב ולא נסיתי בעצמי, אבל קראתי בביקורות.

דבר נוסף זה נושא ערך השוק שלה למכירה אח״כ. עדיין לא הוצאתי את שלי למכירה ואיני יודעת איך ערך השוק של סיטרואן מיד פרטית, אחרי מספר שנים על הכביש.

לגבי האלהמברה, נסעתי איתה לנסיעת מבחן ומצאה חן בעיני, מלבד זאת שמספר פעמים בחו״ל קבלנו אותה כרכב שכור. לפני שהפכנו למשפחה שנזקקת לרכב גדול היתה לי סיאט ליאון בעבר שממנה היתי מאד מאד מרוצה, נמכרה להורי ולא מזמן חזרה לביתי הגדולה שמשתמשת בה...

הבעיה - ליבואן נשארו מספר מכוניות בארץ, עוד חודשיים גם אותן הוא לא יכול למכור (תהיינה בנות שנה), בסוכנות אומרים שאין צפי להזמנה חדשה. מה זה אומר? שבארץ יסתובבו כ-400 אלהמברה וזהו, יותר לא יביאו? מה זה אומר לגבי השירות לרכב, וגם לגבי מידת הסחירות שלו עוד מספר שנים כשארצה אולי למכור?

עניין נוסף הוא שהסיטרואן מקבלת 3 שנים אחריות והאלהבמרה שנתיים.

מישהו יכול לכוון אותי בדילמה?

סליחה, ועוד תוספת קטנה. אני נכנסת ליד 2, ואני רואה משהו כמו 6 מכוניות אלהמברה חדשות (כי הרכב הזה חדש בארץ) למכירה. ואז אני עוד יותר תוהה, למה אנשים מוכרים רכב חדש, שעוד טרם מלאה לו שנה?

עריכה אחרונה על ידי yaelb
תוספת
פורסם

הפיקאסו החדשה (והדיזל בפרט) היא דגם מוצלח למדי - כדאי שתעשי נסיעת מבחן לפני שתפסלי.

האלהמברה נכשלה בארץ בשל תמחור הזוי, ולמרות העובדה שהיא מאובזרת מצויין - בשל בעיית החלפים בעתיד - אני הייתי מוותר.

לסיטרואן אגב - חמש שנות אחריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא יכול להעיד לגבי הסיאט כי אני לא מכיר את הרכב.

הפיקאסו החדשה איכותית,חזקה,מכלולים אמינים בהרבה מבעבר,אפשרות לדיזל מעולה.

אין לך אף רכב בקבוצה הזאת שיתן לך תמורה כמו הפיקאסו.

דרך אגב לפיקאסו 5 שנים אחריות,3 על הכול,ועוד שנתיים על הגיר והמנוע.

פורסם

מעולם לא חשבתי על רכישה של רכב עם מנוע דיזל. מנסה להבין מה העדיפות במנוע דיזל.

צריכה לציין שמדובר ברכב שני במשפחה, שעושה בעיקר נסיעות עירוניות ועושה 15000 ק״מ בשנה גג.

ותודה למשיבים עד כה, כמובן

אשמח לעוד תגובות

פורסם

1. גם בנסיעה עירונית הרכב יצרוך כמחצית ממה שיצרוך דגם הבנזין המקביל.

2. במכירה כמשומש דיזל עם ק"מ נמוך יחטף במחיר טוב.

3. יש דגם בנזין זול במעט עם מנוע משופר בלי מחלות הילדות של הדגם הקודם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני ממליץ על הפיקאסו אבל בנסועה שכזו אין צורך לרכוש דיזל. זה לא שווה את ההוצאה הגדולה בהתחלה והטיפולים המעט יקרים יותר ביחס לבנזין.

פורסם

כמות קטנה של כלי רכב שהגיעה ארצה ממש לא אומרת כלום על הסחירות העתידית של הרכב. נהפוך הוא, זה שהרכב נדיר הופך אותו לפעמים להרבה יותר סחיר. תראי מה הולך היום עם השוק של הונדה FRV או סוזוקי ג'ימיני ידני, שני רכבים שהיו נדירים מאוד כחדשים אבל מבוקשים מאוד בשוק היד שנייה. דווקא בגלל שאין הרבה כאלו בשוק, המחיר שלהם כמשומשות גבוה משמעותית מהמחיר של המתחרות הישירות.

אנשים מוכרים רכבים חדשים מכל מיני סיבות, גם זה לא צריך להטריד אותך. יש פה שרשור על אנשים שמוכרים מיצובישי ספייס סטאר חדשות, אז? זה אומר שהרכב גרוע? זה אומר שהרכב לא נמכר מספיק? לא, זה אומר שיש רכבים משומשים למכירה. את תראי שבעוד כמה חודשים יתחילו כבר להופיע פיקאסו צורה חדשה למכירה.

שנתיים אחריות כן צריכות להטריד אותך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...