ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, כבר כמה זמו שאני מחפש יונדאי קופה וחרשתי את כל האינטרנט על הרכב,הרבה אמרו לי להתרחק,שהוא אוכל דלק,חלקים יקרים אני מחפש לקנות את הדגם 2000 סמק ידני שנת2003-2004 אז רציתי לדעת קצת על הרכב לפני שאני אקנה ואם בכלל כדי להתקרב, תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Adir megidesh, -
שלום, אלו הן שתי המתמודדות שהגיעו לגמר. שתיהן נמכרות סביב אותו מחיר; האודי עם מנוע חזק יותר ועם גיר אוטומטי עתיר שבחים\השמצות, אך עם חסכים מסוימים ב"אבזור פרימיום" (ללא חבילת סטייל) ותחושה מעט מיושנת בהשוואה ליריבתה. המיני חלשה יותר ועם גיר ידני, אבל טרייה מאד מבחינת שנת הצגה, ומגיעה עם אבזור שמרגיש יותר פרימיום באופיו ובעלת טכנולוגיות מתקדמות יותר. בנוסף, היא ייחודית ואופנתית יותר ובוודאי הרבה יותר מעניינת כלשעצמה ומהנה לנהיגה. מי מביניהן עדיפה בעיניכם ומדוע?
הודעה אחרונה מאת Fkl0ster, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפי מה שקראתי בפורום, לא ממש התלהבתי בלשון המעטה מהמלצות על המכונים בירושלים . האם מישהו מהפורום נתקל במכון בדיקה אמין ?
הודעה אחרונה מאת eli z, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 529 צפיות
שלום לכולם, אני חדש בתחום המכונית - מכונית ראשונה שלי. אני מחפש רכב: -עד 17000 ש"ח -מעדיף שיהיה ידני -חסכוני בדלק -לא חובה מרווח -אמין (אני מתכוון להחזיק אותו רק בערך כשנתיים) רוב הנסיעות שלי יהיו מיקנעם לת"א ובסביבת יקנעם, לא יודע אם זה ככ משנה כמו שציינתי אני לא מבין כלל ברכבים כך שאשמח לדעתכם האישית לרכב הנכון בישבילי. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת asafasaf, -
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
איך האמינות של הכלים האלה?(ספציפית 2012 כרגע מה שבתכנון)אבל בכללי גם לדעת מחלות נקודות חולשה וכו
הודעה אחרונה מאת OPCSale, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי אופציה של ראש בראש על bmw 320d שנת 2005 פרטי או למצוא וזה קשה מרצדס c200 שנת 2008 - 2009 גם טורבו דיזל מונית לשעבר ולהוסיף משהו כמו 20 אלף, הbmw הרבה יותר יפה עם ריפודים קרם בפנים והמרצדס ברמה של מונית אבל מפנקת בנהיגה מה אמין יותר אני יודע ש300 ק"מ למרצדס זה כלום , אבל אין לי מושג לגבי bmw מה יותר יקר לאחזקה מה אמין יותר, כמה לליטר המנוע של bmw עושה ואם יש בעיות ידועות? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת roso, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
כתבתי כאן בפורום לא מזמן לגבי הנושא הזה ואני חוזר לפרסם בתקווה שהתשובות שאקבל ימקדו אותי יותר. אנחנו מחפשים רכב משפחתי ל 5 השנים הקרובות. אנחנו נוסעים קצת יותר מ 20K בשנה. התקציב הוא 70K ואפשר למתוח אותו קצת כלפי מעלה. מה שחשוב לנו בעיקר זה: - צריכת דלק טובה - עלויות אחזקה סבירות (ביטוחים,טיפולים) - תא מטען שמתאים לנסיעות משפחתיות לא מחפשים רכבי דיזל ולא היברידיים. מההמלצות שקיבלנו כאן בפורום היו בעיקר לכיוון היונדאי i30 cw והקיה פורטה. אנחנו חשבנו לכיוון טויוטה קורולה 2010 , למרות היא קצת יקרה יותר מהתקציב. קבלנו המלצות גם על מנועי tsi של סקודה שחסכוניים יותר בצריכת הדלק. לפי מה שנאמר כאן בפורום לגבי המשפחתיות הסטנדר…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, הייתי היום במכון בדיקה לצורך בדיקת רנו פלואנס דיזל שנת 2012. כמובן שבחירת הרכב הייתה בעצת חלק מהחבר'ה כאן בפורום לכן אשמח אם תוכלו לעזור לי בהבנת דו"ח והסקת מסקנות. הרכב עלה ביולי 2012 עם 77 אלף ק"מ יד ראשונה בן אדם פרטי. להלן עיקרי הדו"ח: 1.רעש מערכת תיזמון ושסתומים, רעשים אביזרי מנוע, ניקוי מערכת הקירור. מע' הזרקה ומרססים לא נבדקו. מגדש טורבו לא נבדק. 2.לתקן זווית היגוי ציר קדמי ואחורי. 3.בולמי זעזועים קדמיים חלשים. 4.ליקויים בעלי משמעות נמוכה - החלפת כנף קדמי ימין , מכות/לחיצות פח/שריטות, לחיצות מרכב תחתון, הוחלפו חלקי מרכב. 5 ליקויים בעלי משמעות שולית - כיפוף בפגוש. 6. נקישה בשילוב הילוכים גילוי נאות (של בעל הרכב) , הוא אמר לי לפני כן כ…
הודעה אחרונה מאת sagi4422, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חבר שלי רוצה לקנות לבן החייל רכב בתקציב זול עד 10,000 ש"ח. הכוונה למצוא רכב בטוח יחסית, סביר באמינותו והוצאות אחזקתו ושיהיה חסכוני בדלק לנסיעות ארוכות לבסיס וחזרה . הרכב עתיד לנסוע 25,000 ק"מ בשנה. לאחר שיעצתי לו ללכת על רכב מנוע דיזל נערך חיפוש ועלו שתי מועמדות. היות ומועדף רכב שלא היה מונית הצטמצמו האפשרויות. שתיהן יצאו סיטרואן עם בערך 250-300 אלף ק"מ , שתיהן גיר ידני , לשתיהן נטען שהוחלף בשנה - שנתיים האחרונות מנוע למנוע משומש מייבוא. שתיהן עולות דומה - סביב 9,000 ש"ח. שתיהן במצב שימור חיצוני ופנימי בינוני מינוס. 1. סיטרואן C3 ידנית מודל 2003 עם מנוע 1400 טורבו דיזל . למנוע הספק תאורטי של 70 כ"ס. 2. סיטרואן קסארה ידנית מודל 2004 עם מנוע 1…
הודעה אחרונה מאת koka, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אחי מחפש רכב בעל 6 מקומות למשפחה. חשבנו על ניסן NV200 יד שניה . הוא מגיע עם חמישה מקומות מהיצרן + שני מקומות בהתקנה מקומית. הרכב ממגיע עם מנוע 1.5 טורבו דיזל (של הפלואנס?) וגיר ידני. הדרישות הן: מחיר, בטיחות, אמינות וצריכת דלק. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
שלום מחפש רכב יד 2 (או שלישית חחח) לרווק בן 28 תקציב 50-60 ומשתדל לא לחרוג משם אין לי כיוון ספציפי לסוג רכב. בכללי מחפש רכב בין מיני עד גבול המשפחתית. מנוע 1.2 טורבו ומעלה. עדיפות לאוטומט אך גמיש גם לידנית אם הרכב שווה את זה. שנתון סביב ה2010 חשבתי על גולף או איזה סיאט אך ממש אין לי כיוון בהתחלה כמעט סגרתי על פיאסטה חדשה מהחברה 1.4 ידנית. אך החלטתי שחבל על הכסף אני אוריד תקציב ואחפש יד2 רכב איכותי יותר עזרו לי להתמקד בכ 2-3 רכבים מומלצים שיענו לקטגוריה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת onissan, -
- 1 תגובות
- 580 צפיות
קיבלתי שתי הצעות שונות לגבי סוג הרכב הנ"ל - הצעה 1: מחברת ליסינג גדולה. עלייה לכביש נובמבר 2011 51000 ק"מ מחירון 75000 ש"ח מוכרים ב67000 ש"ח מקבל מהם טיפול 60000 בחינם+ חיישני רוורס.הצעה 2: מאדם פרטי יד ראשונה, עלייה לכביש ינואר 2011 . ק"מ 57000 ,מחירון 72000 ש"ח מוכר ב 60000 ש"ח.טסט עד סוף החודש וצריך להחליף שני צמיגים.יש לציין שמבחינה חיצונית שני הרכבים נקיים.והתחייבות מהבעלים לבדיקה מנוע גיר ושלדה.אשמח ליעוץ ותשובה.תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
סיטרואן C5 1 2
מאת רונן שחפ-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
מישהו יכול לתת לי חוות דעת על סיטרואן C5 שנת 2009 דגם קונפורט ? מבחינת אמינות.
הודעה אחרונה מאת רונן שחפ, -
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
מחפש המלצות של חבר'ה מהפורום פה לבדיקה של רכב , מדובר במאזדה 3 ספיריט דור ראשון ! האם צריך לשים לב לבעיות מיוחדות בעת הבדיקה במכון ?
הודעה אחרונה מאת אוהד זכי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני בעל מונדאו 2006 ואני מתעניין ברכישת פורד מונדאו 2010. עם 100,000 ק"מ. מחברת ליסינג גדולה של נהג יחיד. בבדיקה שטחית לפני שאסע ברכב ואלך איתו למכון בדיקה עלו הדברים הבאים: 1. המים האדומים במיכל העיבוי ברדיאטור מתחת למינימום ,חשד לנזילה כלשהיא? מה לבדוק עוד במערכת? 2. הרכב טופל בכמה מוסכי פורד מורשים וביקשתי פירוט מלא של כל הטיפולים. בינתיים ממה שניתן לי חלקית מחברת הלסינג נעשתה החלפת דיסקיות אחורי ב 30K, החלפ' דיסק' קדמיות ב 45K, ב58K החלפת צלחות אחוריות ודיסקיות אחוריות, וב75K החלפת דיסקיות קדמיות. וטיפול אחרון 90K ביוני 2014. מה דעתכם על כך שנכון למידע הנוכחי לא הוחלפו צלחות קדמיות כלל?? ו25K על דסקיו…
הודעה אחרונה מאת DAVID2, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש בשביל חבר (בן 25) רכב אוטומט שנראה מעט צעיר ועם קצת כוח במנוע עד 35K. הדרישות שלו: * אוטומטי. * חזק עד כמה שאפשר (לא מנועי 1.6 החלשים ושותפיהם) וכמה שאפשרי מהנה לנהיגה. * שיהיה אמין עד כמה שאפשר. * שנת 2004 ומעלה * רכב משפחתי עם עדיפות לסופר מיני. כמובן שנלקח בחשבון שהרכב יהיה זללן יותר מהמנועים הקטנים אבל עדיף כמה שפחות. הוא די נעול על מאזדה 3 ספיריט מנוע 2.0 גירסת ה5 דלתות, בגלל שלאימי יש מאזדה 3 מנוע 1.6 אני נורא מסתייג מהרכב כי הוא נורא חלש,אנמי וזללן דלק בצורה מחרידה. האם המנוע 2.0 שונה באופן קיצוני מה1.6? אילו עוד רכבים יש בסיגנון? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 955 צפיות
אני מתלבט כבר זמן מה לגבי קניית רכב... התקציב שלי הוא עד 40 אלף. בהתחלה רציתי טויוטה יאריס וראיתי שהתקציב שלי מאפשר רק יאריס 2007 ראיתי שגם ההונדה ג'אז היא אמינה אבל ברמת מחירים כמו היאריס. מגלישה באתר קילומטר לליטר ראיתי לפתע את הטויוטה אייגו, קטנה עם מנוע 1.0 ידני או אוטומט זה לא משנה לי אבל אני יכול להביא אייגו 2012 בתקציב שלי. חשוב לציין שאני לא מחפש איבזור, לא מפריע לי שהמראות לא יהיו חשמליים ודברים כאלה, חשוב לי רק שלא יראה מוסך ושתהיה חסכונית. מישהו יכול לשפוך אור על הטויוטה אייגו, אני גם רואה שאין הרבה רכבים כאלו... אין היצע גדול, אבל משום מה הם נמכרות בהרבה מתחת למחירון, איך זה שהיאריס שומרת על מחיר גבוה והאייגו נמכרת הרבה פחות מהמחירון? תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב אז כרגע יש לי סוזוקי אלטו, וחיפשתי מכונית יותר נוחה יותר מאבוזרת ויותר חזקה, אבל אני לא רוצה להוסיף על כך יותר מידי כסף ומוכן לרדת בשנתון. אז כרגע הכיוון הוא מסוזוקי אלטו 2011 עם 47 אלף ק"מ לפיאט בראבו 2009 (לא מצאתי ק"מ נמוך, אז בטווח של 100K) האם המעבר מוצלח? האם עלויות נוספות אמורות להיות גבוהות יותר? אשמח לעזרה ויעוץ תודה רבה מראש ***גודל הרכב לא באמת קריטי, כלומר גם סופר מיני הייתה באה בחשבון, כי רק אני נוסע ברכב, אבל לא מצאתי משהו מעניין.
הודעה אחרונה מאת Fox המקורי, -
- 0 תגובות
- 456 צפיות
אני מחפש רכב משפחתי (תא מטען מספיק גדול לעגלה+), אוטומטי, חסכוני, רוב הנסיעות במרכז עם שתי גיחות לצפון בחודש. לא חובב מזדות כך שזה ירד מהפרק. חשבנו על סקודה פאביה ספייס שנת 2010 עם שהקילומטרז של 170,000 ק"מ ויד ראשונה חברה. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!
הודעה אחרונה מאת eladhadar, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח לקבל חוות דעת לפני קניה מבעלי ניסיון.תודה
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, במהלך חיפושי הרבים על רכב ראשון, הגעתי למסקנה - אני נוסע לרוב בתוך העיר ואני נהנה לנהוג על ידני. הסתכלתי על 2 דגמים (בשרשור אחר שהיה לי) פיאסטה ידנית חדשה אל מול יונדאי I10 חדשה ידנית Inspire. אצל היונדאי הגעתי כבר למצב שהזמנתי את הרכב, שילמתי מקדמה - אך ברגע האחרון התחרטתי - כי פתאום הציפו אותי תחושות שלי 'למה לקנות רכב חדש בכלל?' - וזה מביא אותי לשאלת השרשור - מבחינת עלות - מה יהיו ההבדלים בין I10 חדשה למשומשת? אם נשים את הנושא של עלות הרכישה בצד (יש בידי סכום שחסכתי המאפשר לי לקנות את הI10 הידנית, כ-60 אש"ח) - מה יהיו היתרונות של רכב חדש מול משומש? אני יודע כי ירידת הערך משמעותית יותר בשנים הראשונות של הרכב, אבל עד כמה זה משמעותי ברכב שעלותו כחדש הי…
הודעה אחרונה מאת קרסו טרייד אין, -
-
- 1 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
שלום רב, רציתי לשאול איך ניתן לדעת האם רכב שהיה רשום בבעלות קודמת השכרה/החכר לפי הרישיון ,מבלי ללכת לבדוק במשרד הרישוי, האם רישיון משנים קודמות בו רשום החכר אמור לספק?
הודעה אחרונה מאת קרסו טרייד אין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חמי רוצה להתחדש ודי נעול על הונדה סיביק חדשה סדאן. באופן טבעי הלך להתעניין ביבואן המוכר "מאיר". הסיביק דגם קומפורט עולה 141,500. יש גמישות קלה מאוד במחיר. סיפרתי לו ששמעתי שאלבר התחילו ביבוא מקביל של סיביק מארה"ב , במחיר זול יותר מהיבואן הרשמי. הלכנו להתעניין ויצאנו די מבולבלים. מה עולה בנתיים מההשוואה : אלבר : מציעים דגם באבזור LX במחיר 131,900. מאיר : דגם באיבזור COMFORT במחיר 141,500. אלבר : הרכבה בארה"ב. מאיר : הרכבה בטורקיה. (כרגע אנחנו מסוכסכים עם שתיהן....) אלבר : גיר רציף 7 מהירויות . מאיר : גיר אוטומט רגיל 5 מהירויות עם תפעול גם מההגה. אלבר : מוביל איי , מולטימדיה מלאה כולל אינטרנט וWAZE. מאיר : מולטימדיה פחות משוכללת. אלבר : צמיגי …
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני משוחרר טרי מהצבא,מחפש רכב אמין/חסכוני/שיש לו שוק..אני דיי נעול על סיאט איביזה 2013 טורבו אוטומט. התקציב שלי עומד על 70-80 אלף. לאחרונה אני שומע מאנשים שכדאי לי לשקול לקנות במקום הסיאט איביזה את הסוזוקי סוויפט מהסיבה שיש לה יותר שוק והערך שלה נשמר יותר,ובין היתר שמעתי שלסיאט ישנה בעיה עם החשמל והמגעים-משהו כזה..אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הי לכם, אני מחפשת רכב בתקציב 20,000 פלוס מינוס ממש נדלקתי על יאריס , אבל היא יקרה מאוד לצערי. חשבתי אולי על דיההטסו סיריון, אני תוהה מה כדאי ואולי יש המלצות אחרות? לגטס פחות התחברתי, וגם לסוויפט הישנות. אולי שווה להתאמץ וכן לחפש יאריס למרות המחיר הגבוה. אני ממש לא רוצה להיות במוסך כל שנייה (והטויטה סטארלט שהייתה לי, הייתה מעולה) אני צריכה עזרה להחליט חשוב לי : 1. בטיחות 2. אמינות 3. תחזוקה זולה וצריכת דלק סבירה לא חשוב לי דברים כמו נוחות נסיעה ואבזור. צריכה רכב אוטומט קטן (לשימוש בעיקר בנסיעות בעיר - ירושלים לעבודה כולל נסיעות למבשרת ציון). אני נוהגת בו לרוב, ולא צריכה תא מטען גדול או מקום מרווח מאחור תודה…
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 908 צפיות
שלום לכולם, אני ואשתי ובקרוב תינוקת מחפשים רכב בטיחותי ואמין ועד כמה שאפשר חסכוני בדלק. התקציב שלנו הוא עד 20000 ש"ח. הובאו לפנינו מספר אופציות כגון: יונדאי אקסנט 2006, שברולט אבאו ביג 2007, פורד פוקוס 2005, רנו מגאן 2008. מה דעתכם עליהם מבחינת צריכת דלק ואמינות? והאם יש רכבים אחרים שמתאימים לדרישות? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, בשלבי התלבטות בין שתי מכוניות ואני מחפש נתון עלות שנתית לתחזוקה כדי לעשות השוואת עלויות. יש פה בעלים של הרכב שיכולים לומר במדוייק כמה הם הוציאו בשנה-שנתיים-שלוש האחרונות במוסך? (אציין שניסיתי לחפש בפורום וזה היה ממש מחט בערימת שחת, הרכב מומלץ רבות בפורום אבל לא מצאתי מישהו שנותן נתון מנסיונו האישי)
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בשעה טובה השבוע הוצאתי רישיון נהיגה, וסוף סוף יש לנו במשפחה הפרטית רשיון נהיגה. אני בן לזוג עוורים כך שאני היחיד בבית עם רישיון ולכן האוטו שאני מחפש חייב להיות משפחתי. האוטו ישמש לנסיעות קצרות בעיר, העבודה שלי במרחק הליכה כך שהאוטו לא יסע הרבה. אני מחפש אוטו בסביבות ה30 אלף שנתונים 2007 פלוס מינוס כמובן לא יד ראשונה, שיהיה נוח, מרווח, בטוח, שלא יזלול הרבה דלק, טיפולים זולים, לא רואה הרבה מוסך וביטוח לא יותר מדי יקר. (את הרכב והכל ההורים מממנים כך שאם האוטו חורג מהתקציב טיפה אני יכול להוסיף עוד מעצמי.) האוטו יכול להיות אוטומט ויכול להיות ידני (עדיפות לידני אבל כנראה שכבר אין כאלה בכבישי ישראל כמעט). תודה לכל העוזרים ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת doubledeath, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, אני בשלב חיפוש רכב שיחליף את ה 107 המעולה שלי - צריך רכב קצת גדול יותר לטובת תינוק שבדרך יש לי כבר שאילתה בפורום לגבי רכבים אחרים שחשבתי עליהם: http://goo.gl/i6NXXr נכנסתי לסוכנות פיג'ו על מנת לברר על ה 301 או ה C איליזה, איש המכירות ייעץ לי להתרחק מהרכבים האלו בגלל נושא הבטיחות וצריכת דלק, וייעץ לי לחשוב על ה 208 בגירסת ה 1.2 עם תיבת הילוכים אלקטרונית = רובוטית, שמגיעה בנוסף עם אחלה אבזור. ה 107 שלי רובוטית ולמען האמת אני חי בשלום איתה ובאמת שלא מבין למה אנשים לא מתחברים לתיבה אבל זה כבר לפוסט אחר. אשמח לקבל ייעוץ לגבי ה 208 1.2 אלקטרונית, בעיקר חוו"ד על אמינות וצריכת דלק והאם היא מספיק גדולה לזוג ותינוק (עגלה וכו') תודה רבה לעוזרים. …
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לצוות אני תמיד עוקב אחרי הפורום ובקרוב ארכוש לי מיטו אשמח לדעת איזה שינוים הבדלים יש חוץ מכוחות סוס וגיר בין שני הרכבים מדובר ברכב ידני כמובן מדובר בשנים 2009 או 2011 תודה מראש שלומ
הודעה אחרונה מאת 133hp,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 899 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אוטו פריק
- GTI33
- 318i
- D1winner
- tomerR
- מחכה
- Aviady001
- yoav911gt2
- laviil
- G. P. Magnus
- DubelBoom
- WideFocus