Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה אייגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט כבר זמן מה לגבי קניית רכב... התקציב שלי הוא עד 40 אלף.

בהתחלה רציתי טויוטה יאריס וראיתי שהתקציב שלי מאפשר רק יאריס 2007

ראיתי שגם ההונדה ג'אז היא אמינה אבל ברמת מחירים כמו היאריס.

מגלישה באתר קילומטר לליטר ראיתי לפתע את הטויוטה אייגו, קטנה עם מנוע 1.0 ידני או אוטומט זה לא משנה לי אבל אני יכול להביא אייגו 2012 בתקציב שלי.

חשוב לציין שאני לא מחפש איבזור, לא מפריע לי שהמראות לא יהיו חשמליים ודברים כאלה, חשוב לי רק שלא יראה מוסך ושתהיה חסכונית.

מישהו יכול לשפוך אור על הטויוטה אייגו, אני גם רואה שאין הרבה רכבים כאלו... אין היצע גדול, אבל משום מה הם נמכרות בהרבה מתחת למחירון, איך זה שהיאריס שומרת על מחיר גבוה והאייגו נמכרת הרבה פחות מהמחירון?

תודה

פורסם

האייגו היא מקטגוריה נחותה יותר והיא מיושנת מהיאריס, האוטומט שלה הוא לא אוטומט באמת אלא גיר רובוטי כמו שיש ביאריס. (לא בהכרח מאותו דגם, אבל עדיין גיר רובוטי חד מצמדי).

רק לידע כללי - סיטרואן C1 ופז'ו 107 הן מכוניות זהות לחלוטין לטויוטה אייגו, כך שלא שווה לך להנעל.

אגב, מה אופי הנסיעות? אם מדובר על ריבוי נסיעות בינעירוניות לא הייתי קונה מכונית מיני. לכל הפחות סופר מיני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בנוסף ה107 והC1 מגיעות עם שעון סלד שאין באייגו,ואולי אף זולות ממנה.

בגדול הרכב הזה מאוד חיסכוני,בעיר מעט קשיח אבל עם התנהגות לא רעה,מנוע מעט רועש,לא מאובזרת ותא מטען די קטן,אחזקה לא יקרה טיפול 1 ושני עלו 500 שקל במוסך מורשה יבואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
האייגו היא מקטגוריה נחותה יותר והיא מיושנת מהיאריס, האוטומט שלה הוא לא אוטומט באמת אלא גיר רובוטי כמו שיש ביאריס. (לא בהכרח מאותו דגם, אבל עדיין גיר רובוטי חד מצמדי).

רק לידע כללי - סיטרואן C1 ופז'ו 107 הן מכוניות זהות לחלוטין לטויוטה אייגו, כך שלא שווה לך להנעל.

אגב, מה אופי הנסיעות? אם מדובר על ריבוי נסיעות בינעירוניות לא הייתי קונה מכונית מיני. לכל הפחות סופר מיני.

אני נוסע כל יום לעבודה מנס ציונה לראשל"צ... ועם הגיר הרובוטי לא נראה לי שיש לי בעיה כי הייתה לי אופל קורסה 2003 עם גיר רובוטי, ממש אהבתי אותה. אבל אם אתה אומר שאייגו היא כמו סיטרואן ופיג'ו ממש... אז זה קצת מרתיע אותי, אני לא רוצה רכב אירופאי.

אני קודם כל רוצה רכב שלא רואה מוסך, אח"כ שיהיה חסכוני, כל האיבזורים אני לא צריך, בשבילי רדיו זה כבר יותר מידי איבזור (חוץ מהסל"ד שהאמת גם הייתי רוצה אבל לא קריטי).

פורסם

ראשית אין דבר כזה רכב לא רואה מוסך,אולי רכב חדש בשנים הראשונות.

בשביל מה שהגדרת,אמינות,חיסכון ללא צורך באיבזור הרכב הזה מתאים לך.

לכן איני מבין מה הקשר לרכב אירופאי..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכללי אין דבר כזה רכב שלא רואה מוסך, כל רכב צריך להכנס לטיפול אחת לשנה/X ק"מ.

כמה תבלה במוסך? תלוי במצב הרכב שתקנה ובאופן השימוש שלך.

מה מרתיע בזה? בגלל שזה צרפתי? עוד סטיגמתי. רק אתמול מישהו כאן כתב שהלך לו גיר אוטומטי במאזדה 6 אחרי 120 אלף ק"מ, איזו אמינות זאת בדיוק?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...