ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 622 צפיות
אהלן חבר'ה אני כבר כמה חודשים מסתבך עם קניית רכב ראשון, יש לי רישיון כבר כמה שנים אבל רק עכשיו אני מתכוון לעלות על הכביש, מאוד אודה למי שיכול לתת לי עצה על איזה רכב לקנות. אני מחפש רכב אוטומטי, קטן ושיהיה כמה יותר אמין (ממה שהבנתי זה נותן עדיפות לרכבים יפנים). הנסיעות שאני מתכוון לעשות הם רק ליד הבית, קצרות, כמו כן יש להניח שיהיו דפיקות פה ושם לכן אני לא מחפש משהו יפה במיוחד רק שיהיה פרקטי. אודה למי שיכול לתת לי טיפ לאיזה כיוון ללכת. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
סיאט ליאון
מאת sihproma- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 996 צפיות
לא יודע אם מתאים לפה אבל מה מחיר סביר לסיאט ליאון 1.8 TSI שנת 2011 ידנית לא משופרת במצב טוב?
הודעה אחרונה מאת לאון, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
בת דודה שלי מחליפה את הרכב שלה בחדש ולאחר בירורים הגיעו 2 החברים הנ"ל לקו היום. שניהם 1600 סמ"ק uשניהם ישרתו משפחה עם 2 ילדים. הסוזוקי שעומד על הפרק הוא הדגם עם הסאן רוף הענק+מערכת מולטימדיה+מצלמה אחורית. החסרון בסוזוקי הוא שהתקרה במושב האחורי נמוכה בגלל הסאן רוף ולכן מעל 1.80 כבר מאוד קרובים לתקרה..לא שיקול עבור הנהגת שדי נעולה על הרכב בגלל שהוא חסכוני יותר בדלק מאשר הסובארו XV אחיזת כביש טובה יותר בסובארו וזה ברור. חמש שנות אחריות בסובארו. עיצובית הסובארו לוקחת בגדול. השאלה היא: שמעתי לא פעם ,וגם לאחרונה, שהטיפולים בסוזוקי יהיו יקרים משמעותית מהסובארו ולכן עיניין חיסכון הדלק מתקזז פה. היא נוסעת סביב 15K ק"מ בשנה. האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת אייל מסובארו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אבקש את עזרתכם - הנה הדרישות. רכב אפס ק"מ (מליסינג, או חדש, הדגש על רכב שלא נסע). מחיר בסביבות 70,000 ש"ח. בהתחשב בטרייד אין על הרכב שלי בסביבות 12-17 אלף ש"ח, כלומר הוצאה של מקסימום 65,000 ש"ח. רכב מיועד למשפחה עם שני ילדים בני 5,8. חווית "נהיגה" לא משמעותית כל כך, מולטימדיה כנ"ל. חשובה האמינות וגם קצת צריכת דלק. שהרכב לא יהיה קטנטן , שיהיה בטוח לנסיעה(לפחות 4 כוכבים). פיקנטו, ספייס סטאר וניסאן מיקרה באות בחשבון, אשמח לשמוע על המלצות.
הודעה אחרונה מאת spring, -
-
שלום. אני מחפש רכב בתקציב של 18,000 ש"ח. הנסועה השנתית היא כ 20,000 ק"מ. לא מעוניין בגטס פונטו וכולי. חשוב לי אמינות וחיסכון בדלק עד כמה שניתן. מעדיף אוטומט. יש לי כמה אפשרויות בתקציב. כל הרכבים עשו פחות או יותר אותם קילומטרים ומטופלים כהוגן. סובארו אימפרזה 2006 מצובישי לאנסר 2006 טויוטה קורולה 2002 מאזדה לאנטיס 2003 אשמח לקבל עזרה מה עדיף מביניהם, או אם יש חלופות אחרות. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
שיחרור משעיבוד
מאת לירוי1- 6 תגובות
- 890 צפיות
אני מוכר משאית שמשועבדת לבנק. הרוכש מביא לי ציק בנקאי. איתו אני ניגש לבנק. הבנק מסיר את השעיבוד מידית, אבל אני צריך אישור מרשם החברות וזה לוקח זמן. הרוכש מעונין במשאית במקום . כמה זמן לוקח השיחרור מרשם החברות בכדי לבצע העברת בעלות?
הודעה אחרונה מאת בוני03, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב (רכב שני במשפחה) שישרת אותי נאמנה בשנים הקרובות. התקציב הוא כ -34 אלף, פלוס מינוס, ושהרכב יהיה לפי סדר החשיבות הבא: רמת בטיחות טובה+ אמין עלות אחזקה סבירה ירידת ערך נמוכה צריכת דלק טובה תא מטען שיהיה בינוני ומעלה שלא יהיה מכוער חשבתי על קורולה 2006/7 או מאזדה 3 באותם השנים. אבל מכיוון שאני לא רוצה להינעל רק על 2 רכבים אלו אני פונה אליכם בשאלה, האם עפ"י מה שכתבתי, יש רכבים עדיפים/נוספים שכדאי לי לחפש ושיתנו את המענה הטוב ביותר לדרישות שלי במסגרת התקציב? אני פתוח גם להצעות לרכבים בגדול קצת יותר קטן, כל עוד התא מטען לא קטן בהרבה משל הקורולה או המאזדה 3. תודה רבה אילן
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי, 1. אני יודע שהשאלה היא קצת לא ריאלית אבל אשאל בכל זאת : רציתי לדעת לגבי מכירה של רכב כזה (נצא מנק' הנחה שהכל טוב) שנתון סביר למשל 2008-2007 כמה זמן אמור לקחת למכור רכב כזה פחות או יותר?(לא מחיר מופקע) לא הצלחתי להבין האם יש לרכב הזה שוק מבחינת יכולת מכירה (כי אין הרבה כאלו ביד 2 לעומת Mercedes או Audi )\ או לפחות דרישה רבה למרות שיש קצת רכבים כאלו). ? 2. בנוסף מי שיש לו רכב כזה , האם אני אמור לצפות לתקלות לא צפויות (נניח שהק"מ הוא בערך 100 אלף ) או האם בהכרח בק"מ כזה כבר צריך להחליף בהכרח באוטו חלקים שעולים הרבה כגון משאבות,חיישנים וכו' [בלאי טבעי נקרא לזה] ? (כנ"ל לגבי הגג). נניח במקרה של תקלה האם בגלל שזה רכב יוצא דופן אז ההוצאה תיהיה יותר גדול…
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות אחת מהרכבים האלה, לאור המלצות שראיתי באתרים שונים ומחברים. אני מעוניין ברכב עם גרסת גיר ידני, 1.2, שקיים בכל אחד מהרכבים האלה. הצרכים שלי הם בעיקר נסיעה קצרה לעבודה (גבעתיים-תל אביב), אבל אני בהחלט מאמין שאם אני ארכוש רכב, אני אשתמש ברכב מדי פעם לנסיעות יותר ארוכות. אין לי ילדים (כרגע) כך שאין לי צורך בנפח תא מטען גדול או בהמון מקום במושב האחורי. אני מאוד אשמח לדעת את דעתכם על כל אחד מהרכבים האלה, כי אני אישית לא בטוח. הi10 החדשה אמנם קטנה יותר משני הרכבים האחרים אבל הרמת התלהבות שאני רואה ממנה ברשת היא אדירה, בגלל זה העליתי אותה לדיון. אשמח גם לדעת אם יותר כדאי לרכוס רכב חדש או יד 2 (אם יד שנייה אז לא ישן יותר מ2012) , בעיק…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, מה דעתכם על הרכב ? אני מחפש משהו שחוסך בדלק והיא בוודאות חוסכת, השאלה איך היא מבחינה מכנית ובשאר הבחינות ? (*הונדה היברידית שנת 2011 אינסייט, נפח מנוע 1400) אשמח לעוזרים ... כל דעה תתקבל בברכה תודה רבה
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, אמא שלי מחזיקה C4 2010 עם 74K ק"מ, מצב מעולה, רוצים להחליף ברכב חדש באותו סדר גודל, היום ביקרה בלובינסקי והם מציעים כמעט מחירון בעבור הרכב (פחות 700 שקל..). אמא שלי חשבה על 308 במקומה.. מה דעתכם? האם יש המלצה טובה יותר מה 308 החדשה? יש יבואנים שמציעים היום מחירון בעבור הרכב? מה הדעה הכללית על ה 308 החדשה מבחינת חוזק מנוע, נוחות וכו לעומת אחרות? תודה!
הודעה אחרונה מאת yaronc, -
- 1 תגובות
- 599 צפיות
נא לקרוא פה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?40880-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%91%D7%95%D7%90%D7%95-%D7%A0%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%91%D7%94-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D!&p=1011959&viewfull=1#post1011959 וגם פה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D…
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר חיפושים רבים אחר רכב קטן, חזק, יציב וחסכוני בדלק וחלקים, לאחר ימים של איסוף ושקלול נתונים והצלבתם, ולאחר שנשרפו לי כמה פיוזים במח... מצאתי את הרכב שלי. פורד פיאסטה ידנית שנת 2002. התקציב שלי עמד על 10000 שח. בחיפושים ביד 2, ראיתי את הרכב הזה מוצע ב 8500 (כשמחיר מחירון היה 10,500). אחרי סיבוב ואינטואיציה טובה לגבי המוכר, סגרנו עסקה והאוטו נמכר לי ב 6000 שח. לקחתי את הרכב פעמיים לבדיקה, והוסבר לי שהוא אחרי טיפול נרחב ובמצב שמור ומעולה. שמחה גדולה, האוטו חזק על הכביש, כמו טנק קטן. ציפיתי לתצרוכת דלק של 1:12, כי כל המייעצים סיפרו לי שהרכבים הישנים, גם אם במקור חסכוניים יותר, עושים כך... אבל גם כאן היתה לי הפתעה נעימה. אחרי מספר בדיקות, מצאתי שהאוטו עושה 1:1…
הודעה אחרונה מאת kubi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם, הגיע הזמן לשחרר את הפוקוס טורר ששירתה אותה נאמנה בשלוש השנים האחרונות, ואשמח לסיוע בבחירת רכב ליסינג חדש. כרגע נראה שהסקודה סטיישן או קאיה סיד סטיישן. פתוח לרעיונות נוספים. השיקולים: 1. שימושיות - תא מטען ומקום נוח לשלושה כיסאות ילדים במושב האחורי. (הבנתי בעבר שסקודה מעולה מבחינת מרווח במושב האחורי לכסאות ילדים, אך ראיתי לאחרונה ביקורת ממישהו שאומר שזה דווקא צפוף בסקודה ויש הגבהה במרכז המושב שאינה נוחה לישיבה). 2. אבזור לנהג - מערכת טובה ונוחה לבקרה. מערכת שמע עם חיבור בלוטוס (מאפשר לשמוע מוזיקה מתוך הטלפון) וחיבור של USB. (מה לעשות - התרגלתי ככה לשמוע מוסיקה). 3. נסיעה חלקה ונעימה. (שלא יהיה עגלה...) 4. מחיר. 5. טיפולים ודלק פחות משמעותי. מ…
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, חשקה נפשה של אחותי בג'יפ האמור ואשמח לשמוע חוות דעת על הרכב ובעיקר על אמינות הרכב וצריכת דלק. הרכב צפוי להפגין יכולות טכניות של עליית מדרכה ליד בתי קפה, ככה ששאר יכולות השטח שלו לא ממש מעניינות . תודה
הודעה אחרונה מאת Aino, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים, מבקש עזרה בפיענוח בדיקת קנייה של הונדה סיוויק 2001 (לא האצ'בק). מדובר ביד ראשונה. אוטומאטית. 170,000 ק"מ. הרכב נראה שמור מאוד מאוד חיצונית ופנימית (למעט מכות פח קלות- חנייה). שימש וממשיך לשמש זוג רופאים. לפי בדיקת נסיעה שביצעתי והסתכלות על המכלול הפנימי של הרכב (בפתיחת מכסה מנוע) נראה שהרכב נמצא גם מבחינה מכנית במצב טוב מאוד. ביצעתי היום בדיקת קנייה לפני רכישה, ונראה די מדאיג... הבנתי שמדובר בניסוחים קבועים שנועדו בעיקר לשמש כסת"ח למכון הבדיקה, ולא מפחיד כמו שנראה (ביחס לעובדה שמדובר ברכב בן 14 יד ראשונה ונראה שמור מאוד), עדיין מבקש עזרה בפיענוח וכדאיות העסקה שני דברים מדאיגים: אבחנה לגבי מנוע: "רעש ממערכת תיזמון ושסתומים, מנוע שורף שמן- לשפץ מ…
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מוכר את הרכב של הורי אשתי (עם יפוי כוח) - מעביר בעלות ביום א' הקרוב בדואר. אשמח לעצות מבעלי ניסיון למה לשים לב בתהליך. תודה.
הודעה אחרונה מאת leasing driver, -
כבר שאלתי שאלה זו בעבר , רכב חברה ב 3450 נטו ( אין נלווים לשכר מעבר למחיר שציינתי , עקב כך שאני מאבד אחזקת רכב שמעולם לא הייתה מגולמת לקופות גמל והשלתמויות ופנסיה ) , אין ברשותי שום הון עצמי לרכישת רכב ( עברתי כרגע דירה ) , אנחנו זוג עם 3 ילדים שנתקענו בעבר עם רכבים משומשים בכבישים , בדרך לארוחות חג ועוד, וחזרנו על עקבותינו במונית ( סליחה על הדגשת המירמור , אך אני מנסה לציר תמונה ראלית ) . זה או לקחת הלוואה לרכישת רכב יד שנייה 80000 או 90000 ש"ח , או לקחת ליסינג תפעולי מלא מהעבודה שכולל בתוכו דלק ביטוחים הכל כולל הכל מהכל ב 3450 ש"ח וזהוווו . אנחנו היום נוסעים 15000 ק"מ בשנה לצרכים המוגבלים שלנו , וכשניקח רכב חברה נתחיל לנסוע למקומות שדחינו את הנסיעה שלהם עקב כך שהרכב היש…
- 4 תגובות
- 776 צפיות
שלום לכולם. בירשותי רכב מיסוג פיג'ו מנוע 1400 206 שנת 2001 XT אוטומט. אני חייל משוחרר (כבר מעל חצי שנה) חשבתי להחליף לרכב מיצובישי לאנסר קלאסיק 1600 , אבל שמעתי שהרכב דיי אוכל דלק(בכללי כל המיצובישי) האם זה נכון ? איך הרכב מבחינה מכאנית אמין ? איך המחירים שלו לחלקי חילוף לטיפולים וכו.. אשמח לקצת מידע... תודה רבה
שלום, בעוד כ-3 חודשים יפוג חוזה הליסינג תפעולי שיש לי במקום העבודה - כיום אני עם פוקוס סטיישן 2012. משיקולי תקציב, החלטתי לא לחדש אותו ולקנות רכב משפחתי. למרות שיש לי אפשרות קורצת לקנות את הרכב שלי מחברת הליסינג (אני יודע מי הנהג ומה ההיסטוריה...), מה גם שזה בדיוק עומד בתקציב ולמרות שיש לפוקוס כמה יתרונות (גודל, אבזור, נוחות, שקט), אני לא כ"כ מרוצה ממנה (מס' תקלות שונות שהצריכו מוסך בפחות מ-3 שנים שהיא אצלי, גמגום בהעברת הילוכים במהירות נמוכה). החלטתי שכנראה לא אממש את הקניה של הפוקוס. אחרי סקירה קצרה והתלבטות עם חו"ד של בעלי רכבים פופולריים בקטגוריה הזו אני מתלבט בעיקר בין טויוטה קורולה מודל 2010 ליונדאי I35 מודל 2011 - שניהם מליסינג (או ליסינג בעבר). פרמטרי…
הודעה אחרונה מאת e.t, -
- 4 תגובות
- 679 צפיות
אהלן חברים, בהמשך לחיפושי אחר רכב לסטודנט, עכשיו נותר לי רק לבחור את הרכב הטוב ביותר מבין השלושה, כן אני יודע שהם לא באותה הקטגוריה, ואני גם לא רוצה שום רכב אחר אז תודה על הכוונה אבל אין מה להציע לי רכב אחר.. הרכב ישמש אותי לנסיעות של 100 ק״מ ביום כאשר 90% מחוץ לעיר ב100 קמ״ש + לרוב, ככה שנוחות נסיעה וכל המשתמע מכך הם הדברים הכי חשובים לי ברכב, לאחר מכן האמינות ותצרוכת הדלק. ההתלבטות היא בין : פולו tsi 1.2 שנתון 10 פיאסטה שנתון 13 רובוטית גם כן מאזדה 6 2.0 שנתון 10 אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים בעלי נסיון עם הרכבים הנ״ל, ולא מ״שמעתי מהסבתא של הדודה של החברה של גיסו של בן אחותי״ בתודה מראש גידי בוקס.
הודעה אחרונה מאת גידי 24, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 672 צפיות
בס"ד שלום לכולם, אני מחפש רכב אוטומט ראשון למשפחה צעירה. אני עכשיו נהג חדש (בן 24) ולפי מה שהבנתי לא כדאי להוציא על רכב ראשון יותר מדי, ולכן למרות שבעיקרון אנחנו יכולים להוציא עליו יותר אנחנו יותר בכיוון להתחיל מרכב זול (ואשמח גם לשמוע את עצתכם בעניין).. הרכב ככל הנראה לפחות בתקופה הקרובה ישמש בעיקר לנסיעות מזדמנות בסופי שבוע ומדי פעם גם נסיעות עירוניות - כל זה כמובן מתוך הנחה שעליו אני הולך להתחיל לצבור את ניסיון הנהיגה שלי. מה שחשוב לנו זה קודם כל אמינות - רכב שיחזיק מעמד ויצטרך לראות כמה שפחות מוסך. עלויות אחזקה כמה שיותר נמוכות - הרכב ככל הנראה לא הולך לטחון קילומטראז' אז שלפחות האחזקה הסטטית שלו לא תהיה יקרה מדי. רכב בטיחותי - כיאה לרכב המש…
הודעה אחרונה מאת dvirs, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רכב חדש, ידני, מיני, יונדאי I10. רציתי לשמוע המלצות וחוות דעת ממי שיש על שני הדגמים של I10 שנת 2015... תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת mightybear, -
-
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מחפש בשבילי רכב ראשון לנהג צעיר . רכב עם חזות צעירה , אמין (אני יודע שקצת בעייתי בשנתונים האלה) וחסכוני. (עושה כ50 ק״מ ביום) אני מעוניין ברכב ידני בלבד, עדיף קצת חזק ושיהיה כיף ללחוץ. אני דיי סגור על ה206XS שנת 2001. מה דעתכם עליו? האם ה206 נופל ממנו בהרבה? פשוט אין הרבה xs בשוק. בנוסף שאני קונה רכב חדש משנתון כזה, חובה בדיקה במוסך ? (עולה 500 לא?) מה עוד חשוב לבדוק? בנוסף עד איזה ק״מ עוד סביר לקנות את הרכב? אני רואה כאלה עם 270K .. זה בסדר לקנות רכב ככה?
הודעה אחרונה מאת avitas81, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! לאחר כל כך הרבה מחשבות,התייעצויות גם איתכם וגם עוד הרבה אנשים. הלכתי ללובינסקי + אלבר + אלדן. אלדן הציעו לי את היונדאי ולוסטר שנת 2012,רכב שהיה בהשכרה אצלהם ב 67 אלף שקל. האוטו עבר גם 67 אלף קילומטר. הרכב ידני. בצבע שחור,כאלה שקשה לראות על הכביש ביום יום. רציתי לשאול אם המחיר בסדר כי במחיר מחירון כל הזמן יוצא לי מחיר אחר. והאם האוטו חסכוני בדלק או ידפוק אותי? ואיך הביטוח? שילמתי להם יום רביעי ורק בשני אני יקבל אותו. תודה לכולם על העזרה! שבת שלום!
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי אני מחפש לרכוש רכב בסביבות 40-45 אלף גיר אוטומטי צריכת דלק פחות חשובה כי לא תהיה נסיעה מרובה ברכב בגדול אני מחפש רכב משפחתי מאובזר וביטיחותי לצעירים חשבתי על כמה אפשרויות מאזדה 3 מנוע 2000 תכנס בתקציב הזה? הונדה סיווק פורד פוקוס - הרבה אמרו שהרכב מרגיש כבד מידי השאלה מה כדאי לי לחפש במגרשים או פרטי?
הודעה אחרונה מאת Stone, -
- 1 תגובות
- 755 צפיות
שלום , אני מחפש אודי A4 , שנתונים 2006-2007 , סביב ה50K , מה הבדל בין השנתונים ? איזה מנוע הכי מומלץ מבחינת צריכת הדלק ? ולשאלה העיקרית , האם יש בעיות בתיבת הילוכים בשנים האלה ?
הודעה אחרונה מאת Close, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 729 צפיות
שלום לכולם, אני עומד לקנות רכב שמצא חן בעיניי מאוד ונסגרתי עליו. הסוגיה היחידה - הרכב משועבד לבנק בשל הלוואה עליו. אני בעיקרון לא שש לשים את כל הכסף על כך שנגיע לדואר ורק "אולי" נוכל להעביר בעלות בשל השעבוד. ומצד שני, אני גם לא מעוניין להיכנס לעניינים משפטיים דוגמת זיכרון דברים שתוקפם המשפטי מוטל בספק. קראתי כאן את השרשורים הראשיים בנושא ועדיין אשמח לעצות - איך לעשות, מה לעשות וממה להיזהר. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 569 צפיות
היי, מעוניין לקנות רכב סופר מיני (לזוג+תינוק, רכב שיהיה מספיק גדול גם לאחד הבא..) התקציב שלי די נמוך- 30K-40K או בסביבות ה50K עם מימון. ראיתי פרסום של פונטו גרנדה 1.4 ידני, 2010, 160,000 ק"מ, יד 2, טוען שהוא מטפל במורשה בלבד ובזמן. מחירון משוקלל: 41K מחיר סופי: 30K חוץ מזה הלכתי למגרש והציעו לי סוויפט 1.5 אוט', 2008, 80,000 ק"מ יד 2, מחירון מחיר סופי: 47K. (הלוואה בלי ריבית, בכלל) מה אתם אומרים? יש לכם אולי הצעות אחרות? (אגב, אני לא כ"כ מבין בזה אם תוכלו לעזור לי להחליט אם לקנות בתקציב הנמוך בלי הלוואה או לקחת הלוואה ולקנות רכב יותר טוב). תודה
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
סובארו B3 1 2
מאת Shay Zalevas-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, קיבלתי הצעה לרכב סובארו B3 שנת 2011 מהחברה שלי. הרכב עם 75K ק"מ, המחירון שלו סביב 65K ומוכרים לי אותו ב-45K. אף פעם לא היה לי סובארו, רוב הזמן נהגתי על יונאי והייתי בסה"כ מרוצה (הן די סטנדרטיות), בהסתכלות באתרים ופורמוים החלוקה בסובארו מאוד חדה, יש כאלה שמאושרים מהרכב ומהנאמנות שלו (0 תקלות ..) ויש שסובלים מרעשים ומנוע גרוע עם תצרוכת דלק נוראית.. מה אתם אומרים? אני מחפש רכב סביב המחירים הללו, לא רוצה להוציא יותר כי גם ככה זה הפסד לכיס. על פניו, הרכב נראה חדש.. ממש משקיות.. אשמח ליעוץ תודה
הודעה אחרונה מאת Shay Zalevas, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 899 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אוטו פריק
- GTI33
- 318i
- D1winner
- tomerR
- מחכה
- Aviady001
- yoav911gt2
- laviil
- G. P. Magnus
- DubelBoom
- WideFocus