ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בשעה טובה מכרתי את הפאג'רו שלי והגיע הזמן למצוא יורשת. הלקסוס IS-250 (מחפש שנתונים 2007-2010) מצאה חן בעניי, ובחיפוש בין מודעות כאלה ואחרות מוזכרות כל מיני רמות גימור ואני לא מצליח להבין כל כך מהם ההבדלים בין אחת לשנייה . אשמח גם לרבל טיפים ועצות של דברים שחשוב לשים אליהם לב מאנשים עם נסין בדגל הנ"ל. תודה מיקי.
הודעה אחרונה מאת MiD, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 565 צפיות
סדר גודל של מחיר - עד 90,000 ש"ח רכב משפחתי, לא גדול 4 דלתות או יותר... שקט מאד, מאובזר היטב, מפנק כמובן שחדש ככל האפשר בתודה מראש MAGICA
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 759 צפיות
שבוע הבא משתחרר מצהל אני רוצה לקנות רכב. תקציב 15000 שח. דרישות: 1. שיראה טוב, יודע שזה עניין של טעם אבל בכל זאת שימו לב לזה בבחירה. 2: אמינות. לא רוצה לבלות במוסכים יותר מידיי, לא מבין בזה ולא רוצה להיכנס לעולם הזה. 3: גיר אוטומט. יש לי רשיון לגיר רגיל, אבל לא מת על זה אין חשיבות ל2 דלתות או או 4. בקשר לצריכת דלק כמובן שלא יהיה משהו מוגזם, אם ההבדלים קטנים אז זה לא קריטי לי. בקשר למהירות, לא כזה קריטי לי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Isibane, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, היום עשיתי בדיקות קניה להונדה אקורד, אחת משנת 99 והשניה משנת 2001, שתיהן בסניפים שונים של קומפיוטסט. להלן עיקר הממצאים: 99: מיתלה קדמי- לתקן/לכוון זויות מתלה, מרווחי יתר בתפוחי מתלה מערכת היגוי - רטיבות, לתקן/לכוון בלוק מנוע - נקישות יתר, רעש יתר, נזילת שמן בין המנוע לגיר (לטענת בעל הרכב זה מהדיסטריביוטור והוא הודיע על כך לפני הבדיקה), החלף תומכים. מערכת שמן - משקעים/בוצה/לכלוך, חוסר שמן מנוע, נזילת שמן מערכת קירור מנוע - הוחלף רדיאטור, לניקוי, תיקון קורוזיה וסימני נזילות. תיבת הילוכים אוטומטית - נזילת שמן חמורה בגיר אין שמן(גם עליה בעל הרכב עדכן לפני כן), בלאי יתר. גל הנע/ציריות - לתקן ציריות, רכב לא הורץ עקב אין שמן בגיר. שילדה נקיה …
הודעה אחרונה מאת עודדס, -
- 4 תגובות
- 835 צפיות
שלום לכולם, אני כבר לא מעט זמן מחפש לקנות רכב סופר מיני באזור ה80K... רכב שישמש אותי לכל סוגי הנסיעות, חשוב שיהיה זריז וגם חסכוני יחסית בדלק. לכן אני מחפש רכב עם מנוע 1.2/1.4 טורבו. אין לי בעיה ידני או אוטומט. האלפא רומיאו מיטו בשנים 2010-2011 נכנסת לי בתקציב אבל קשה למצוא אחת שמורה... מה לגבי האוודי A1 בשנים האלו מומלצת? איביזה FR ? יש עוד רכבים שיכולים לענות על הצרכים שלי ומומלצים בקטגורייה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת OrBenDavid, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 758 צפיות
קיבלתי הצעה משברולט סרטפייד לספארק 2012, ידני עם 50 אלף ק"מ, בנוסף הם נותנים 7 חודשים אחריות יצרן ועוד שנה אחריות (מעבר לאחריות) יצרן מטעמם - (או אחריות ל120 אלף ק"מ) המחיר שהם דורשים הוא 41 שהבנתי שזה המחירון וזה עוד אחרי מיקוח (הם רצו מעל המחירון). האם הרכישה כדאית? או שעדיף לקנות אותו רכב במקום אחר ביותר זול בלי אחריות? מתלבט גם עם i10 שקצת יותר זולה וקצת יותר חלשה ממה שהבנתי גם בלי אחריות.. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Yonatanfri, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי חברים , הדרישה מהרכב : 5 דלתות , אוטומט , נוחות בנסיעות מנהלתיות אבל פלפל וריגוש מידי פעם... הרכב הולך לשמש אותי ליום יום נסיעות של כ 50 ק"מ לכל כיוון , סופשים / במידת הצורך שני מבוגרים ותינוק , בקרוב מתוכננת הרכבת המשפחה ולכן עוברים מ קופה 3 דלתות לרכב גדול יותר. כמובן אחפש רכב כמה שיותר שמור יד נמוכה וק"מ לא מעל 70 אלף ( רצוי כמה שפחות כמובן). מעוניין לרכוש את אחד הרכבים הבאים כאשר חשבתי על לאון FR , אודי A3 (מנועים 1.8 או 2.0T) , גולף GTI משנתונים 2009/11. תקציב באזור ה 100 אלף. אשמח להמלצות , דעות , בעיות שיכולות להיות , חוות דעת למי שיש אחד מהרכבים הנ"ל וכו... כמו כן עד כמה משמעותי ההבדל בין לאון TSI 1.8 לבין ה FR ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Jeka.E, -
-
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת elelel, -
- 5 תגובות
- 742 צפיות
מחפש מקום שיתן לי גם מימון כמה שיותר גבוה בלי ריביות וגם יעשה לי טרייד אין על הרכב הישן (ליאנה 2003)
הודעה אחרונה מאת Stone, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי! אני מחפש לקנות רכב קטן חסכוני ואמין, אני נוסע בערך 100 ק"מ ביום לעבודה וחזרה. מבחינת שנתון אני מעדיף לא לקנות רכב שיוצר לפני 2010. בינתיים התלבטתי בין מספר דגמים: סוופיט, פולו, איביזה, קורסה, פיאסטה יאריס וסיריון, וקצת הלכתי לאיבוד בין כל הפרטים הטכנים כמו: DSG, TSI וכו'.. אשמח שתוכלו לעשות לי קצת סדר בבלאגן ולהסביר לי למה כולם כל כך נגד DSG ומה זה אומר בדיוק, מה עדיף מבחינת צריכת דלק בין 1200TSI או 1400 או כל פיסת מידע נוספת שתוכלו לתת לי על מנת להגיע להחלטה מושכלת בנושא. היום אני נוסע על גטס 2008 (1400) שעושה בערך 1:11.5 ממדידות שלי, והורסת לי את הגב והכיס. תודה רבה ואשמח להוסיף כל פרט שאולי השמטתי בטעות.. (נערך בעקבות שגיאת כתיב)
הודעה אחרונה מאת Roy Danino, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למשפחה עם 3 ילדים ( 8 - 6 - 3 ) פחות חשובה לי צריכת הדלק שכן מדובר ברכב משני אשר ישרת לטובת נסיעות קצרות (בין עירוניות) השאלה היא מבחינת עלויות אחזקה (טיפולים / תיקונים / ביטוח וכו' ) מי משתיהן עדיפה ? לחילופין - הצעות לדגם אחר בסביבות ה 35000 יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חבר'ס, חיפשתי לפני שפתחתי את השרשור... אך לא מצאתי כלום אני מחבב את הניסאן נוט. ידוע לי ש2012 ו2013 שונות בעיצוב ובגודל. רציתי לשמוע מעט חוות דעת לגבי הרכב. אמינות, צריכת דלק, טיפולים וכו. אגב, בלוי יצחק יש 2 דגמים: נוט אסנטה פלוס 1600 (12) נוט אסנטה פלוס 1600 מה ההבדל? כי המחיר של ה(12) נמוך ב4000 ש"ח. אנחנו 4 נפשות - אני, אשתי, בני בן ה3 וביתי התינוקת. יש לי גם כלב שאני אוהב לשים מאחורה שלא ילכלך ולכן הנוט מעניינת אותי. אשמח לשמוע חו"ד. שבוע מעולה לכולם. ניר
הודעה אחרונה מאת ozzzi, -
- 0 תגובות
- 455 צפיות
השאלה בכותרת. אשמח לקבל עזרה.
הודעה אחרונה מאת E-A, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה אני מתכוון לחסוך שנה, שנה וחצי ככה ואז לקנות רכב חדש ולבנתיים אני לא יכול להישאר בלי כלום ורציתי במשך הזמן הזה לקנות רכב בתקציב עד 20 אלף גג אין לי בכלל הוצאות בוא נגיד ככה אני גר אצל ההורים חוץ מחשבון טלפון שאני עצמאי וכמובן מדי פעם קונה לי פה בגדים או יוצא לבילוי, אין לי הוצאות גדולות.. השאלה אם כדאי לי להביא האודי A6 משנת 2002 או להביא A4 2001 אני יודע שהוא שותה דלק וההוצאות מאוד יקרות, האחזקה השאלה שלי כמה יקר? כמה אני ישלם בחודש על הטיפולים? איך אני מתחזק רכב כזה ? בכל זאת זה רכב גרמני לא אמור להיות תקלות לא?! במיוחד אם אני יהיה לי אותו לשנה בלבד מבחינת דלק אני לא דואג כי אם הרכב אני לא יסע כמעט, אני צריך תרכב לסופ"ש, ביום …
הודעה אחרונה מאת G T R, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב, מחפשים לרכוש רכב יד שניה 7 מקומות. כרגע ההתלבטות היא בין שברולט אורלנדו או מיצובישי אוטלנדר. התקציב הוא בסביבות ה-100,000 ש"ח. נשמח להמלצות בעיקר בכל הנוגע לאמינות, חיסכון בדלק, בטיחות ונוחות. תודה
הודעה אחרונה מאת captain_smollet, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רכב שמאוד הייתי רוצה לרכוש הבעיה היחידה היא כל השמועות מסביב לבעיות עם ה DSG7, אני מאוד אוהב את הסגנון של האוטו ואני מסתפק בכוח שהוא מספק. חשבתי אולי על איביזה קופרה/פולו GTI זה בערך ה"TYPE" של המכונית שאני מחפש.. יש המלצות אחרות?שמועות חדשות בנוגע ל DSG7? תודה ועוד שאלה הפולו ה TSI 1.2 גם עם DSG7 האם לה אין את הבעיות שיש לGTI?
הודעה אחרונה מאת zivco80, -
- 6 תגובות
- 672 צפיות
לאחר תאונה בטויוטה קורולה 2009, הרכב הושבת. ההורים בסדר גמור למזלי. מעוניינים לקנות רכב, בתקציב של 75-85K,שעונה על צרכיו של טויטה קורולה:בטיחותי, אמין, טיפולים במחיר הגיוני ביחס ליפנים, בעל שמירת ערך, איכותי ונוח. נסיעות בתור העיר וירושלים ת״א בסיס על בסיס שבועי. שוקלים בחיוב גדול לקנות טויטה קורולה 2010 אולי 2011. רוצים להשאר בקטגוריה של משפחתית רחבה, אלא אם יש הצעות ששוות התעניינות. הרכב ככל המראה ישמש אותה לשלוש שנים. תודה לעוזרים (:
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אנו מתלבטים בין 2 האפשרויות הנ"ל, ידוע לנו כי הרכבים שונים מאוד מקטגוריות שונות אך נשמח מאוד לשמוע את היתרונות והחסרונות: 1. שברולט מליבו שנת 2010, נפח מנוע 2400, 105 אלף קילומטר, יד 2, טסט לשנה. 2. מיציבושי לנסר שנת 2011, נפח מנוע 1800, 67 אלף קילומטר, יד 1, טסט לחודשיים. המחיר של שניהם עומד על 60 אלף ש"ח. מה דעתכם? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
אני ייתן קצת הקדמה ,בחודש האחרון אני מחפש יורשת לפאגרו קינג (בנזין יש לציין) שמכרתי , ראיתי כמה וכמה סוגי מכוניות שמצאו חן בעיניי מלקסוס IS250 ועד ל-A3 ו-A4 ועד לב.מ.וו סדרה 3 שראיתי היום. מכל מיני שיקולים ואחרי שראיתי היום שני רכבים ,אחת 320 מודל 2008 ואחת 325 מודל 2007 החלטתי שאני הולך לראשונה בחיי על ב.מ.וו . והאמת שהלב נוטה ללכת לכיוון ה-325 לא רק בגלל שזו הספציפית שראיתי היום היתה שמורה מאוד (ואני מאוד פדנט כל דבר קטן מציק לי) לעומת ה-320 שהיתה במצב לא משהו בלשון המעטה , אלא בעיקר אחרי סיבוב קצר על ה-325 שפשוט נהנתי מכל שנייה שהחזקתי את ההגה . ובתור אחד שאין לו ניסיון עם ב.מ.וו רצתי לשמוע מבעלי ניסיון עם הרכב הזה במה להתמקד כשאני לוקח את הרכב לבדיקה , מחלות…
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 915 צפיות
אהלן לכולם, אני עם תקציב של +- 60 אלף ש"ח ורוצה לרכוש את אחד הרכבים האלו. ההתלבטות שלי היא בעצם בין מאזדה 2, יונדאי I20 ופורד פיאסטה. הכל אוטומטי. באופן עקרוני אני נוטה ליונדאי I20 מנוע 1600 כעדיפות ראשונה, אבל קצת קשה למצוא את זה במחיר שלי (או בכלל, אין כמעט פרסומים על מכירות, וגם לא במגרשים) אז אני מוסיף גם את ה1400 לשיקולים שלי. מה שאני מעוניין בגדול זה רכב אמין (כמה שפחות טיפולים תיקונים וכו') וזריז. צריכת דלק לא כזו קריטית כי אני לא מתכוון לנסוע יותר מ8-10 אלף ק"מ בשנה. מישהו יכול לחוות דעה על הפיאסטה? שנים 11-12, לפני שהחליפו למנוע 1600? האם הגיר של ה-4 הילוכים מזכיר את המנוע של הפג'ו 207? (שלא אהבתי) זה כנראה הכיוון שלי כרגע. תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, הסיריון שלי מתיישנת וההכנסה בלי עין הרע גדלה, ואני מעוניין להשתדרג לרכב מהנה יותר לנהיגה ומפנק יותר איבזורית. כרגע אני מסתכל על כשירות בעל עלות חודשית, ולא אכפת לי מה מחיר הקנייה שלו (זאת אומרת אין לי בעיה לשלם יותר על רכב איכותי יותר בתנאי שהעלות החודשית לא תהיה גבוהה משמעותית מאלטרנטיבה זולה יותר) השימושים שלי הם 50% בתוך העיר ו 50% מחוץ. אני בן 33 ורווק, מתכנן להחזיק את הרכב 3 עד 6 שנים ומתעתד לקנות יד שנייה שנתון 2010 עד 2012 מטעמים של עלות ירידת הערך. מחפש רכב עם עלות חודשית 2000 עד 3000 שח לחודש (השתמשתי באתר carcost לבדיקת עלויות אבל המספרים שם נראים לי מוגזמים) על הפרק: סיאט איביזה גרסאת ה 1.2 טורבו פאביה גרסאת ה 1.2 טורבו גולף גרסאת…
הודעה אחרונה מאת idoda, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז מי האמיתי? אני רוצה לקנות סוזוקי סוויפט GLS ידני שנת 2013. במחירון יד 2 - 67900 בלוי יצחק - 58900 ?????????????????????? על פי מה ללכת??? ברור לי שעדיף לי קקונה ללכת על לוי יצחק, אבל השאלה היא אם המחיר שהקונה מפרסם הוא מופרח או פשוט ממוצע בין השניים?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, מתלבט כבר כמה ימים בין הרכבים הנ״ל רוב הביקורות בוחרות במאזדה על פני הטיוטה. מבחינתי זה הבעד ונגד לכל רכב כרגע. מאזדה בעד: ביצועים - כיפית לנהיגה צריכת דלק מחיר ציוני בטיחות גבוהים נראית לא רע מידות נוחות לעיר מאזדה נגד: איכות חומרים בקבינה מסך מגע קטן ולא נוח אחריות 24 חודשים בלבד די נפוצה תא מטען קטן לסגמנט טויטה בעד: מרגישה איכותית אחריות 36 חודשים נחשבת לאמינה שומרת טוב על ערכה מסך מגע גדול ונוח דגם יחסית חדש ולא כזה נפוץ טויטה נגד: נסיעה קשה ומשעממת יקרה אין קי לס אין סאן רוף למי יש נסיון ויכול לייעץ ?
הודעה אחרונה מאת MuadiB, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה אני מגדיר רכב יפה בתקציבים זולים? גולף, פולו, איביזה, A3 וכן הלאה - מה הבעיה? כולן אירופאיות. ידוע שהאירופאיות השתדרגו מבחינת אמינות אבל זה ברכבים החדשים יותר, מיליארד סינים לא טועים ואני לא יכול לסמוך על אירופאית זקנה ולהתחתן עם האוטו. מה הבעיה? אני לא חושב שנתקלתי ברכב יפני או אסייתי יפה וישן, זה או בלנו שהיא לא בטיחותית ולטעמי גם לא יפת תואר, לא ניסאן אלמרה ולא שרייד או גטס. מה עושים?
הודעה אחרונה מאת vissor, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 654 צפיות
שלום לכולם. הגיע הזמן להשתדרג. תקציב: 55K +- 10% מה חשוב: אמינות, כוח, גיר אוטומט. מה פחות חשוב: דלק( 1 ל 7 זה בסדר) העדפות: רכב יפני/קוריאני. מעל שנת 2006.סדאן. מה לא רצוי: tsi, dsg וכל מה שנמשך למוסכים. תודה.
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 946 צפיות
אני יודע שה DSG7 עם המנוע של הגיטיאי בעייתי מאוד, האם זה בעייתי עם המנוע 1.2 TSI?
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
שלום, יש לי שלושה ילדים קטנים (שניים בכיסאות בטיחות ואחד בכיסא תינוק). האם ניתן להכניס את כולם בשורה השניה של האאוטלנדר? מדובר ברכב ליסינג מהעבודה, האפשרות השניה (והפחות מועדפת) היא אופל זאפירה בתוספת תשלום.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
רכב 7 מקומות
מאת giladana- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנו רוצים להחליף את הרכב של אשתי, סוזוקי איגניס 2006, למיניואן עם 7 מקומות. התקציב הוא בסביבות 30-45 אלף ש"ח לאחר טרייד אין. ראינו 1. רנו גרנד סניק 2008 105 אלף ק"מ. נצטרך להוסיף כ-30 אלף ש"ח. 2. מאזדה MPV 2007 עם 126 אלף ק"מ. מחיר מחירון בערך 70 אלף. שקצת חורג מהתקציב שלנו. נצטרך פה להוסיף כ-50 אלף ש"ח 3. מאזדה MPV 2005 עם 105 אלף ק"מ. מחיר מחירון בערך 70 אלף. כנ"ל אשמח לעזרה. יום טוב
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 13 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום אשמח לקבל חוות דעת על סיטרואן C5, בדגש על אמינות (האם יש משהו במוניטין המפוקפק?) כמו כן, עד כמה כדאי להתעקש על מנוע 1.6 לעומת 2.0? האם ההבדל משמעותי ביניהם? הרכב עם מנוע 2.0 נמכר במחיר מאוד מפתה. תודה
הודעה אחרונה מאת eyalzo, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מניסיונכם האישי, איזה דגם של היונדאי גטס נחשב למאובזר ביותר והמוצלח ביותר? (כמובן שמתייחס מהשנתון שכבר יש חיסכון בדלק) מהן נקודות התורפה של הרכב? למה לשים לב במיוחד ? תודה.
הודעה אחרונה מאת E.L, -
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 435 אורחים (הצג רשימה מלאה)