Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי שלושה ילדים קטנים (שניים בכיסאות בטיחות ואחד בכיסא תינוק). האם ניתן להכניס את כולם בשורה השניה של האאוטלנדר?

מדובר ברכב ליסינג מהעבודה, האפשרות השניה (והפחות מועדפת) היא אופל זאפירה בתוספת תשלום.

פורסם

להבנתי כן. הכי טוב שתקפוץ לאולם תצוגה של מיצובישי עם האוטו הנוכחי בו מותקנים הכסאות.

לפעמים מיקום ידית בדלת או מבנה מושב מקשה מאד על התקנת כסאות ילדים, ולכן חשוב מאוד ממש לבדוק עם הכסאות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אצלנו לא נכנס הכל בשורה, מפוצל כן. רכב נחמד, לטעמי חסר לו כוח, מבחינת איבזור - מאוד מרוצים, נלקח כפשרה לטובת מקום לילדים.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם (נערך)

לרוב לא נכנסים שלושה בוסטרים בשורה במודל הזה. אולי שלך צרים במיוחד ועם קצת לחץ תצליח. כמובן שהזאפירה עדיפה במרחב הספסלים ולדעתי גם בשאר הפרמטרים אבל המחיר בהתאם...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

נו נו נו..מי שלא בדק בוודאות עדיף שלא יגיב. באאוטלנדר החדש המושב האחורי מחולק ל 2+1 כאשר 2 החלקים נעים על מסילות וניתן לכוונן את משענת הגב. בצורה כזו, ניתן לשים את 2 מושבי הבטיחות בצדדים ואת הסלקל באמצע. כשמחליקים את הכסא אחורה, ניתן בקלות לרתום אותו למושב ואז להחזיר קדימה ככל האפשר.

בזמנו בדקתי את זה על המושבים שלי באולם התצוגה וזה נכנס.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם (נערך)

יש רק בעיה אחת עם ילדים. הם אוכלים ואז מסלקל עוברים לכסא או לבוסטר ואז פתאום זה כבר לא רחב מספיק. חבר לעבודה לקח כזו בליסינג ומתלונן בדיוק על זה. נתעלם רגע מהמחסור בכח. כתבו שיש לאוטלמדר ספסל של 1+2 אבל האמת שזה יותר כמו 1+1.5. לפיכך הייתי ממליץ לפות"ש לחפש כסאות צרים לילדים. יעלה פחות מאשר הזאפירה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש את קוסקו סנרה המאוד צר, אך לי הוא לא היה נוח לשימוש וגם לא נראה נוח לילד

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

דיברתי מניסיון עם הכסאות, יכול להיות שעם כסאות צרים יותר כן אפשרי.

מעבר למקום, save ציין מחסור בכוח, אז אציין שמלבד כוח היא גם צורכת יותר דלק מהפאסאט 1.8Tsi שהייתה לנו, בקיצור אכזבה, אך מבחינת מקום ותקציב לא הייתה אופציה אחרת.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...