ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
בוקר טוב הציעו לי לקחת רכב חברה ממקום העבודה מתלבט בין הדגמים החדשים של מה שציינתי בכותרת קצת ממה שאני מכיר.. פורטה- הקאיה פורטה הקודמת אהבתי למעט מושב הנהג שלא נוח . לא מכיר את המושבים של הקאיה פורטה החדשה אבל ישבתי בSEED החדשה והמושבים מאוד נעימים וגם סביבת הנהג מלוטשת ונעימה לעומת הפורטה החדשה שדי משעממת וקצת אובר פיצ'פקייס . קורולה-הרכב נראה שמרני אך יפה וגם סביבת הנהג נראית טוב עם העיצוב קצת רטרו של קו הדזבורד. לא מכיר את נוחות הנסיעה או המושבים.אני מאמין שמה שיוצע זה גירסת הSUN הבסיסית. ראפיד - לא מכיר. קרוסאובר-לא מכיר אבל ישבתי בSX פרטית לפני שנה והנסיעה מרגישה ספורטיבית עם תאוצות ביניים יפות והמושבים מאוד נוחים. על הקורולה והקרוס , יש תוספת שיד…
הודעה אחרונה מאת ggeell, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום, ברצוני לקנות רכב אוטומט אחרי החלטות התלבטויות רבות וסלקציה גדולה שעשיתי אלה השמות שאני מעוניין בהם סוזוקי ספלאש או סוזוקי סוויפט הצרכים שחשובים לי שהוא יהיה בטיחותי אמין חסכוני טיפולים זולים חווית נסיעה טובה מרווחת שתחזיק לי להרבה שנים שיהיה ניתן לשמוע רדיו בלי הפרעות ורעשים מזגן טוב. יש לציין שלא נהגתי על שני הרכבים הללו אז מי שנהג ויש לו ניסיון אשמח שאשתף אותי. יש לי הצעות אשמח גם לשמוע את דעתכם אם אתם רואים שזה באמת מציאה ששווה ללכת עליה בכל הכוח. ההצעות: סוזוקי ספלאש 2012 יד ראשונה השכרה ק"מ 79,000 מחירון - 66,000 שקל מחיר שאני אצטרך לשלם 53,000 שקל סוזוקי ספלאש 2010 יד ראשונה פרטית ק"מ 71,000 מחיר שאני יכול לקבל 54,000 שקל סוזוקי ס…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי, כרגע נוהג על רנו קליאו 2012 ודיי מרוצה מהרכב, הבעיה היא שיוט במהירויות של 100-110 והרוח משתוללת, הרכב לא שקט, והסלד נושק ל 3500-4000. אני כרגע עומד על 1:16.5 מבחינת צריכת דלק ומתחיל לשקול החלפה לרכב גדול יותר עם נפח גדול יותר. הסיבה להחלפה: 1. מודל חדש יותר 2. רכב נוח יותר\שקט יותר 3. נסיעה ארוכה שיכולה להתארך 4. 95% מהנסיעה היא בכבישים בין עירוניים, לא עמוסים ולכן המחשבה היא שמביחנת צריכת הדלק לא יהיה שינוי קריטי. חשבתי על רכב "מנהלים" כדוגמא שברולט מאליבו, מונדיאו או מאזדה 6. האם החלפה שכזו הגיונית לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת adi78, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם הציעו לי רכב יד שנייה 0 ק"מ באוטו דיל. הרכב נרשם יד 1 אחרי שעברו 12 חודש והוא לא נמכר. כמה הנחה אמורים לקבל על רכב כזה? האם זה משנה אם הרכב נרשם כליסינג או אחר? האם צריך לחשוש מבעיות מכניות או אחרות ברכב כזה? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת sluzon, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 739 צפיות
שלום הייתי מאוד שמח לקבל המלצות למכוני בדיקה מאוד אמינים ומומלצים באיזור המרכז והשרון ומה התהליך כאשר מגיעים למכון. כלומר אני יכול לשלוח את המוכר למכון מסויים להגיד לו שיעשה את הבדיקה ואשלם לו בלי שאני אגיע לשם פיסית? מה העלות שבדרך כלל יעלה לי? מה אני מקבל ביד לאחר הבדיקה איזה מסמכים? אשמח לדעת את כל התהליך עצמו זה יעזור לי מאוד. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yakovr, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 717 צפיות
איך האוטו ? זללן דלק (כידוע למיצובישי)? טיפולים? אחזקה? המנוע 1.8 הדגם המפואר (Limited) איך הוא בהשוואה למאזדה 6? (מבחינת איבזור) תודה .
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 662 צפיות
ראיתי שני רכבי מאזדה 5 שעשו כל אחד בערך 160 אלף ק"מ ומטופלים במוסכים של מאזדה לשניהם יש קצת פגמים שדורשים תיקון אבל לא דחוף כמו פלסטיקה של מראת צד, צמיגים עייפים, פנסים קדמיים "מעוננים" וכו' ה 2008 בשנתון מתקדם יותר אבל פחות שמור חיצונית ופנימית (שריטה עמוקה ושפשופים וכו') ב 2007 שנתון פחות אבל שמור ונראה יותר טוב מבפנים/בחוץ, (גם שריטות וכו' אבל לא רציני). קיבלתי גילוי נאות שהיו בעיות התנעה ובמוסך אמרו שייתכן שזה סטארטר שדורש תיקון כי המצבר יחסית חדש. לא נבדק לעומק. נסעתי על שניהם והרגיש לי סבבה, התחברתי קצת יותר ל 2007 גם בגלל האסטתיקה. שמעתי שבחלק מהדגמים של 2008 יש ESP (לא יודע אם בזה שראיתי יש): זה חשוב? זה צריך להשפיע על ההחלטה? עם איזה מהם ה…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
יש לי הזדמנות לקנות אחד מהם, המחיר די דומה מדובר בשני המקרים ברכב יד שניה, מפרטי, שנת 2013, אזור ה20000 ק"מ אני כבר נסעתי בסוויפט ואהבתי ואני לא ממש מכיר את ה208, אבל שמעתי שמועות שהרכבים האלה רואים הרבה מוסך... אשמח לדעתכם
הודעה אחרונה מאת ronfi, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
כאשר מהירות הנסיעה במרבית הדרך תהיה 130 קמ"ש. תתאים לזה? ומבחינת צריכת הדלק, האם בתנאים האלה יש רכב קטן שאמור להיות יעיל יותר, בתקציב דומה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 810 צפיות
באמצע השבוע אני אמור לקחת רכב מראשון לציון לבדיקה. יש המלצות לגבי מכונים באזור ראשל"צ-חולון?
הודעה אחרונה מאת נומד, -
- 4 תגובות
- 694 צפיות
מצטער אבל אין פורום בשם "ייעוץ במכירת רכב"... איך מוכרים רכב ממש ישן(1999)? לא מעוניין בטרייד-אין, כי המחירים שם יותר יקרים מסתם לקנות ממישהו ביד-2. יש מגרשי רכב שיהיו מוכנים לקנות את הרכב? איך מוצאים אותם?
הודעה אחרונה מאת ultras_monkeys, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 751 צפיות
מחפש רכב ראשון באזור ה 14 18 אלף.. לא ממש משנה ידני או אוטומט. רכב לא גמור מידי .. רכב קטן חזק יחסית ולא שתיין דלק.
הודעה אחרונה מאת אוהד זכי, -
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
שלום חברים יקרים חברה שלי בעלת פולו 1.4 2011 יד1 32,000 קילומטר, ברצונה למכור את הרכב אני מעריך את ערכה בכ-75,000₪ תקנו אותי אם אני טועה. היא רוצה לקנות רכב קטן אחר בסכום כסף הזה אני המלצתי לה על ג׳אז מודל 2011, היא נדלקה על הפיקנטו ספורט אוטומט וגם על האיביזה 1.2 tsi מה דעתכם? אולי רכב אחר? מה תמליצו לה? דרישות מהרכב: אוטומט, קטן, חסכוני ואמין מן הסתם, שוק אם נרצה למכור בעתיד, טיפולים במחיר סביר. תודה רבה לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת אוהד זכי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לקנות רכב חדש. רוב השימוש שלי הוא לנסיעות בינעירוניות כאשר פעמיים בשבוע אני נאלץ ל"טפס" במעלה ההר בדרך מהמרכז לירושלים. אני מחפש רכב אמין, נח וחסכוני בדלק. ביקרתי בסוכנות של מיצובישי והם המליצו על האטרז שנראה כמו רכב שעונה על הדרישות שלי. בסוכנות אחרת אמרו לי שהמנוע הקטן של האטרז (1.2) לא יתאים לנסיעות מאומצות בעלייה לירושלים. האם באמת המנוע הקטן של האטרז לא מתאים לנסיעות הרריות? אילו המלצות יש לכם באופן כללי על הרכב הזה? האם יש לכם המלצות לרכבים אחרים שמתאימים לצרכים שלי (אני לא רוצה רכבי מיני). אשמח מאוד שלמוע את דעתכם. תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
אני רוצה לשדרג עצמי עם רכב מעט יותר נוח ומפנק לצד מעט יותר כוח. הפולו אמנם אחלה רכב שעושה את העבודה אבל הוא קטן לי מדי(1.90) ובעיקר חלש לי מדי. הביקורות לגולף אמנם לא מדברות על חיית ביצועים אבל היא בהחלט משדרגת את הנוחות. מצד שני אני לא יודע אם ארגיש עליה באפשרות האצה בנסיעה עם העליה במשקל הרכב. אני לא מחפש רכב למהירת גבוהה או פתיחה חזקה אלא פשוט רוצה רכב נוח יותר ומאפשר יותר אבל בהחלט לא רוצה את ההרגשה העצלה של רכבים קטנים. נוסע ממוצע של כ12 אלף בשנה והתקציב הוא עד 50 אלף. אני אוהב את רכבי הקונצרן ואת פנים הרכבים. ומחפש לשמור באופן יחסי על ההוצאות של הרכב(טיפולים וצריכת דלק). אני לא מעוניין ברכבים שעשו מעל ה100 אלף ק"מ וגם זה בתנאי שטיפלו ברכב כראוי. בדי…
הודעה אחרונה מאת EEEBBR, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי אני בודק אפשרות להחזיר בקרוב את רכבי חזרה לליסינג לאחר שאני לא מרגיש בטוח לנהוג בו יותר (פוקוס שעברה 2 החלפות קלאץ', 3 שדרוגי תוכנה ומחשב גיר חדש - 44,000 ק"מ). כרגע אני פוזל לעבר הסקודה פאביה החדשה למרות שעדיין לא פורסם מפרט סופי, עוד אופציה היא הראפיד ספייסבק. אשמח לקבל חוו"ד וצפי זמינות אם מישהו יודע? תודה!
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני לקראת שחרור מהצבא ואני מעוניין לקנות רכב ידני שישמש אותי לנסיעות של כ10-12K בשנה. התקציב שלי הוא בסביבות ה20K בשאיפה לפחות לפני יישור קו. אני מעוניין באוטו מהנה לנהיגה ואמין ומהבדיקות שערכתי עד עכשיו מצאתי את הפיג'ו 206 1.6 כמתאימה. מה דעתכם עליה? ואילו עוד רכבים עונים על הדרישות ואתם ממליצים לי לבדוק?
הודעה אחרונה מאת X^^X, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, שאני רוכש רכב חדש ואני משלם נניח על ג׳אנטים מגנזיום, אני לא זכאי לקבל את הרגילים בחזרה?? אם נניח הייתי בוחר לרכוש מגנזיום אחרי שקיבלתי את הרכב עם הרגילים, אזי בעל הפנצריה או שהיה מזכה אותי יחסי או שהיה מביא לי אותם.. האמנם? ניתן לבקש בסוכנות את הישנים?
הודעה אחרונה מאת yshiraz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מחיר: 65K, מוכן לחרוג גם ל70K במידה וקיימת אופציה טובה שנת ייצור: 2010 ומעלה סוג: משפחתית גיר: אוטומט ק"מ בשנה: 15,000 הכי חשוב לי שהרכב יהיה בטיחותי, חסכוני ואמין. ביצועים פחות מעניינים אותי, מעדיף רכב עם צריכת דלק טובה. רכב מרווח ש5 מבוגרים יכולים להעביר בו נסיעה לא בצפיפות. מה הרכבים המומלצים ביותר עבור הפרמטרים האלו?
הודעה אחרונה מאת Erez Levi, -
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
אהלן אני רוצה לרכוש לחברה שלי רנו מגאן 2007 . היתה לי רנו מגאן 2003 4 שנים חוץ מהחלפה של פלאגים הרכב לא ראה מוסך . יש לי דוד עם מגאן 2008 אצלו כבר 3 שנים . גם לא רואה מוסך. יש לי חבר עם מגאן 2000 ידנית גם לא רואה מוסך . עוד חבר עם מגאן 2005 גם הוא ממליץ בחום על הרכב . בניגוד לכל מי שאני מכיר אני רואה הרבה ביקורות לא טובים על בעיות חשמל ואמינות במגאן . רציתי לדעת אם יש דגם ספיציפי שהבעיות האלה מיוחסיות אליו או באמת כל הדגמים כאלה לא אמינים? סכום התקציב הוא 14 K חשוב לי שיהיה אוטומט . קילומטרז כמה שיותר נמוך . מגאן 2007 אני מוצא בכיף עם 120 אלף קילומטר . אם יש למישהו המלצה אחרת אני אשמח לשמוע . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת adir2112, -
עד 35K
מאת zahyzailer- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי במחיר של עד 35K. לאחר שחרשתי את הפורום וגם שאלתי חברים ש"מבינים" אני מבולבל לגמרי. חלק ממליצים לי על האימפרזה, אחרים אומרים לא להתקרב וללכת על ליאנה. חלק אומרים...(נראה לי הבנתם את הקטע) הייתי מעדיף רכב שעשה פחות מ-130K, עד יד שניה, שנה 2007-2008. לפי חיפושים שעשיתי אני מבין שאני פחות או יותר בתקציב. מה שחשוב לי ברכב: אמינות ספסל אחורי - הרכב אמור להסיע שני ילדים בגיל 4+2 ותינוק קטנטן. (אמור להכיל גם 2 מבוגרים לחלק מהדרך...) צריכת דלק סבירה של לא יותר מ-1:10 (הרכב נוסע כל יום ממודיעין לפ"ת) בגאז' סביר האם באמת יש איזשהו רכב מומלץ? אני מבין שהכל תלוי במצב הספציפי של הרכב, אבל הייתי שמח להמלצות מתוך המבחר הבא: …
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 43 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
אני רוצה לבחון החלפת רכב נוכחי לטויוטה פריוס 2013 עד 30,000 ק"מ. יש למישהו מושג מה העלות טסט, ביטוח, טיפולים וכו'?
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 967 צפיות
שלום לכולם! בקרוב אתחיל תקופה משמעותית בחיים של לימודים בטכניון... אבקש את עזרתכם בנוגע לחיפושיי אחר רכב שיתאים לצרכיי. סוג הרכב הוא בסביבות הסופר מיני, כרכב שני במשפחה טווח השנים הוא 2007+ אוטומטית ומגבלות התקציב הן בסביבות ה45 אלף שקל. חיסכון בדלק + אמינות הם יעד מבוקש עבורי. תודה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אינפיניטי יד 1 עם 20000 ק"מ , מה אתם אומרים ? הבעיה זה השנה . המכונית נקייה , שמורה, מתופלת . דגם בסיסי רגיל.
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב הרכב נרכש לפני שנה, מספר נושאים שעלו לי: סה"כ מאוד מרוצה מהרכב - הוא מאוד נוח (כולל כיוונון הכסא לגובה ממש משמעותי), מרווח (כולל מאחור - מסיע 2 כסאות בטיחות ונשאר לא מעט מקום לשלישי (גם בדקנו בסוכנות שניתן לעשות זאת)), מאובזר ומרגיש חדיש. המנוע מאוד מאוד שקט ויש בידוד רעשים טוב. העברת הילוכים חלקה נסעתי לאחרונה באקו מיקרה והיונדאי נראית הרבה יותר מודרנית, נוחה ושקטה. לא יהיה ראשון ברמזור, אבל זאת לא הייתה המטרה מלכתחילה. ללא תקלות כמובן צריכת דלק - לפי מדידה אמיתית של כל התדלוקים שעשינו מגיעים ל-13.8 ק"מ לליטר ממוצע לכל ה-15,000 ק"מ. קצת מאכזב (כולל בעיקר בינעירוני אבל עם הרבה פקקים בכניסות וביציאות מהמטרופולין). גם לא ראיתי פער בין ההתחלה לסוף…
הודעה אחרונה מאת spe9, -
-
Suzki Crossover GLX 1 2
מאת Shakim-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, לא מצאתי אשכול דומה, לכן פותח חדש. עשיתי נסעת מבחן על רכב הזה, אני דיי אהבתי אותו, אני נהג יחיד בדרך כלל גם נוסע לבד , לפעמים עוזר עם קניות לבן שלי, לכן אהבתי את גודל של הבגז בדגם הזה. עלות על הכביש עם חלון בגג 130 אלף. מה יש לכם לומר על הזה. התקציב הזה הוא גבולי בשבלי. מדובר בדגם 2X4
הודעה אחרונה מאת Shakim, -
-
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם. אני צריך חוות דעת על הרכב הנל. מה שמעניין אותי בעיקר זה האחזקה והחלקים של הרכב, עד כמה קשה למצוא חלקים? האם יש רכבים עם מנוע זהה שחולקים חלקים עם האקליפס? דלק לא מעניין אותי. דעות וחוות דעת יתקבלו בברכה. תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת slava_M, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 714 צפיות
אני מחפש רכב חסכוני,מאובזר יחסית,שנים 2000-2003 חשוב שיהיה אמין ולא יהיה קטן מדי תקציב 15000 אני יודע שיש לי המון דרישות אבל מי שיכול לעזור לי אני מאוד אשמח או אם מישהו מכם מוכר את הרכב שלו בקציב הזה [אם יש מישהו שמציע והרכב שלו שווה מתחת ל15 אין צורך להציע לי ב15 תהיו כנים כי אני בודק מחירון] תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 588 צפיות
שלום לכולם, אני בחיפושים אחר רכב סופרמיני עם ק"מ נמוך. היום ראיתי רכב שעונה על הציפיות שלי ואף מעבר- 20000 ק"מ, יד 1, טסט לשנה, נראה כמו חדש גם מבפנים וגם מבחוץ, ללא שריטות, עלה לכביש בסוף 2011 וגם בצבע שאני רוצה כשביקשתי את הרישיון ראיתי שב"בעל הרכב" מצוין שם של חברת ליסינג. בעל הרכב אמר כי הוא רכש את הרכב כחדש מחברת ליסינג וסיים לשלם עליו אולם שמו עדין לא רשום ברישיון וזאת כיוון שאז מי שיקנה את הרכב ממנו למעשה יחשב כיד 3. הוא טוען שבמחשב הוא כבר כן מוזן כבעל הרכב. לא ממש הבנתי איך זה עובד? האם זה בסדר? אני מאוד מפחדת "לפול בפח" של רמאים כשמעבירים בעלות במקרה כזה צריך שיהיה אישור מחברת הליסינג שאכן הוא סיים לשלם על הרכב? תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום , היה לי רכב הונדה אקורד 2005 גדולה מרווחת מנוע חזק פנים פשוט ,מעוניין לשדרג לאותו גודל , מנוע חזק , מרווח , ספורטיבי , פנים מפואר שנתון גבוה . יש למשהוא רעיון ? אני מתלבט בין כמה דגמים .
הודעה אחרונה מאת מ.פ,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,007 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Igalz
- רפי לין
- santiago
- PYA
- avi 1234
- davemustaine87
- farkash7
- לירון .ה.
- RedLabel
- Moshe c
- chrono
- yahaga