ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 626 צפיות
היי, ברשותי גולף 2006 2.0FSI. לאחרונה אני בוחן אופציות להחליף אותה ברכב משנתון יותר גבוה , 2011 ומעלה. אשמח לקבל המלצות לרכבים אשר יהיו לא פחות איכותיים וחזקים מהדגם הנ''ל , כאשר הכוונה כרגע להשאר בסגמנט של רכבים גרמניים ... תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
שלום לכולם אני מחפש רכב סופר מיני ידני חשוב לי ברכב: חיסכון בדלק (הרכב יסע כ30 אלף בשנה ) אמינות מרווח(לרכב צריכים להיכנס מדי פעם משפחה שלמה, זוג ו3 ילדים) אני מתלבט בין: פיגו 208 לפורד פיאסטה או אולי קיה ריו לחילופין אני שוקל אולי לעלות טיפה בקבוצה ולקנות משפחתית קטנה כאשר בקבוצה הזאת חשבתי על: מיצובי אטראז ופיגו 301 חשוב לציין שהיה לי עד לא מזמן פיאסטה 2012 שהסתדרתי איתה מצוין (עד שנגנבה) למרות שהיה טיפה צפוף. אשמח לשמוע חוות דעת.
הודעה אחרונה מאת ronfi, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ותודה מראש למייעצים ולמסייעים. מחזיק ב3 שנים האחרונות סקודה רומסטר, 2008 אוטו' נהדרת ונוחה. הרכב עשה עד כה 170,000 ק"מ ומכיוון שאני נוסע בו המון (כ30 אלף ק"מ בשנה) מחפש להחליף אותו ברכב חסכוני יותר, מרווח עם תא מטען למזוודה+עגלת ילדים+קניות ומאחור שיהיה במושבים מקום ל2 ילדים בכסאות בטיחות. שמעתי על אופציות כמו יונדאי I30 סטיישן אבל הבנתי שלא ממש חסכונית בדלק. האם יש אופציות סולר רלוונטיות? ובכלל אשמח מאוד כהדיוט גמור בתחום שתכוונו אותי ל2-3 רכבים שיוכלו לענות לצרכים שלי. אגב משמעותי, התקציב עומד על כ55 אלף ש"ח ואני רוצה רכב משנת 2010 ומעלה. תודה,יאיר
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
ליסינג: סופר מיני 1 2
מאת איתמר123-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אמא שלי בתור בעלת עסק שוקלת להתחיל עסקית ליסינג ל/3 שנים שסה״כ יחסית משלמת. שוקלים לרכוש סופר מיני, שתהיה איכותית, בטוחה, מאובזרת, צריכה דלק סבירה. מה הייתם רוכשים?
הודעה אחרונה מאת yaronc, -
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
מה צריך לדעת לפני שקונים רכב משומש מחברה?נגיד אני בא לחברה רואה כמה רכבים עד שאני מחליט על דגם שאני רוצה.אני עושה עליו ניסיון והוא נראלי בסדר,מבחינת נוחות,חווית נהיגה,מחיר והכל מה הלאה?על איזה טפסים אני חותם אצל מי אני עושה תהעברת בעלות,בדיקת מוסך?אם אפשר סדר בנושא הזה קצת מי מו מה
הודעה אחרונה מאת תומרובין, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 937 צפיות
אני חושב על רכישת אבארט פונטו איבו לוסו יד שניה .. רוצה לשמוע בבקשה את חוות דעתכם על הרכב תודה
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! קודם כל תודה רבה לכל מי שעונה אתם ממש עוזרים! אני מחפשת רכב במחירים עד 10.000 (פלוס מינוס). עשיתי קצת סקר שוק , קראתי כאן המון, חשבתי על כמה אופציות לדוג' סוזוקי בלנו, פיאט פונטו, פיז'ו 206 למשל.. השאלה שלי היא , אני צריכה רכב שיעשה נסיעה יומיומית צפת - ראש פינה. ז"א יעשה את העליות של צפת הרבה. אשמח לשמוע על מה אני צריכה להסתכל / על מה לשים דגש / מה חשוב שיהיה / וכו'.. ובכלל - אם יש לכם הצעות לסוגי רכבים מומלצים - אשמח! **לא קריטי ידני או אוטומט אבל עדיף אוטומט. פשוט הבנתי שידני זה יותר טוב מבחינת הצריכת דלק בעליות .. **כמו שחשוב שיהיה חסכוני ממש תודה !! שיר
הודעה אחרונה מאת Shir Azulay, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
התפנקתי לאחרונה בסקודה סופרב 3.6 2009 מבסוט עד הגג אין מילים עכשיו רוצה להחליף את הרכב של האישה כיום נוסעת על בלנו 2000, היא סובלת עם הרכב הזה, פשוט מבואסת כל הזמן, שבכל מיני מובנים משפיע גם עליי חשבתי על מזדה 3 בהתחלה אבל נזכרתי שאוטוטו קיץ ואני צריך 4X4 שיקח את האופנוע ים מה מומלץ ? עד מחיר של 25K בערך ? כמובן צריך שיראה נורמלי, אישה תנהג על הרכב הזה, מה שכן נראה לה עד עכשיו זה הסוזוקי ג'ימני, למרות שכואב לי בלב לשים מעל המחירון על הרכב, לא מבין מה כולם משתוללים בשוק עם הרכב הזה עוד אופציה היא מה שהיה לי בעבר, איסוזו טרופר 3.5 קצר, ששנינו מאוד אוהבים איך שהרכב נראה, הפחד הוא כמובן הגירים שם הייתה לי אחת שמורה מאוד מאוד עם ק"מ נמוך וגם שם התחלתי לקבל בעי…
הודעה אחרונה מאת danvi, -
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
שלום לכולם. פנתה אילאי גיסתי לעזור לה ברכישת רכב מיד שנייה .לאחר שבחרה דגם ושנה ולאחר חיפושים מצאה רכב שעניין אותה .אך עניין שיעבוד לבנק העלה הרבה חשש וחוסר ודאות . מדובר ברכב שנת 2014 במחיר כמעט 85k שח יד ראשונה פרטי .בשיחה ראשונה עם המוכרת ביקשנו שתשלח תמונות של הרכב ,שלחה הכל בנוסף תמונה של סקאלה, כמוכן שלחה טופס רשיון רכב עדכני עם כל הפרטים המלאים שם ת"ז ללא מחיקות או הצללות ,אפילו לפני שביקשנו את הטופס. ניתן לראות מהטופס שיש. שותף על הרכב. גם שיש שעבוד על הרכב לבנק . לאחר הבירור המוכרת ציינה שהתשלום יועבר מראש לבנק שעל שמו משועבד הרכב. לצורך העניין המוכרת נשמעת מאד עניינית ואמינה עונה על השאלות לעניין. אך מטריד. אותנו את העניין של השיעבוד ואיך אפשר להשלים…
הודעה אחרונה מאת kasemali, -
קאיה פורטה 2011 1 2
מאת megabyte-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכם אנו לקראת עסקת טרייד לטובת קאיה פורטה 2011 (מליסינג) 96000 ק"מ מישהו חווה, מכיר ומה דעתכם הכללית על הרכב? תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
היי מעוניין לרכוש מזדה 3 דור ראשון. מעוניין דווקא ב 1.6 ליטר משיקולי תקציב. מצאתי שני רכבים שעונים על דירושתיי , אחת מודל 2006 אבל מדגם קומפורט המאובזרת יותר ואחת שנתיים קדימה 2008 מדגם אקטיב שהיתה בליסינג. רצוי לציין שהראשונה יד שניה ( שתיהן פרטיות ) . שני הרכבים זהים מבחינת הקילומטרז' - 90K . שני הרכבים באותו תקציב בדיוק. מה הייתם ממליצים לי לרכוש? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Vast_27, -
- 13 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
האם מישהו התנסה עם סוכנות הרכב הנ"ל? הם יושבים באשדוד/אשקלון אם אינני טועה. מצאתי שם אקזמפלר יחסית שמור. אני עוד לפני בדיקה פשוט רוצה לדעת האם זה כדאי בכלל. בנוסף אשמח לשמוע גם חוות דעת על טרייד מוביל. גם שם מצאתי מציאה מיוחדת. הם מתחייבים על מנוע גיר שילדה, מה זה אומר בדיוק? האם צריך לחתום על משהו או שזה הסכם שנאמר בעל פה?
הודעה אחרונה מאת Shlomida, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום, אני קונה מחר את הרכב הראשון שלי (קצת חסר ניסיון) יונדאי I10 2015 אני מתלבט בין כחול כהה לבורדו, רציתי לדעת אם יש משמעות לצבעים בעתיד מבחינה של התבלות, ירידת ערך,שריטות בולטות וכד' תודה.
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב אני מחפש רכב שני לבית ל 20 ק"מ ביום נוחות פחות חשובה העיקר אמינות ( כמובן ) 2 ילדים קטנים אמורים לסוע מאחורה גם ( חוגים גן וכאלה .. ) התקציב 34 אלף ש"ח שאלה ראשונה היא כמו בכותרת מה עדיף סיריון או אחת מהמיני ? שאלה שניה האם יש המלצות אחרות ? תודה רבה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 771 צפיות
שלום, חבר מעוניין לרכוש פיאט גרנדה פונטו 07 אוטומטית, הבנתי שזה גיר רובוטי, האם צפויות בעיות מיוחדות עם הדבר ואילו? האם יש ק"מ ממוצע לבעיות?. בעבר הייתה לו פונטו 01 אוטומטית, האם מדובר באותו גיר? אם יש למישהו הערות בנוגע לרכב, כדאי לא כדאי / הצעות אשמח לשמוע. תודה.
הודעה אחרונה מאת Samnet, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות את הרכב הזה אלפא מיטו 2009 1.4 טורבו 120 כ''ס רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרכב הזה מבחינת מנוע גיר וטיפולים ? איך המנוע אמין כי הוא הופסק ליצור איך הרכב מבחינת צריכת דלק? אוטו נגיד עם 140 ק''מ איזה טיפולים גדולים הוא היה אמור עבר? ואיך הוא מבחינת ביצועים?
הודעה אחרונה מאת סלע, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב, כבר בהתחלה, לחבר שמתגורר חלק מהזמן בארה"ב(LA). האפשרויות: Z3 מנוע 2.5/2.8 שנים 97-2000 או 325/328/330 מהשנים 97-2001 או מיאטה 94-2002 או מוסטנג V8 עד 2003 כולן גיר ידני. דרישות: אמינות בסיסית טובה(כמובן שתלוי ברכב הספציפי וכ"ו וגם ידוע שהמיאטה אמינה מאד, ובכל זאת.). הנאה מהנהיגה, התנהגות/מנוע וכ"ו. נוחות סבירה. מה לא מעניין: צריכת דלק גודל(לא זקוק למקום לילדים וכ"ו). האם יש עוד מועמדות נוספות שלא חשבתי עליהן בטווח השנים שעומדות בדרישות? תודה
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שנת 2011(ברבע האחרון),דינמיק 120 כ"ס,היה בהשכרה, עבר 90K ,הרכב נמצא כחודשיים במגרש. לא ראיתי את הרכב, הכל על הנייר. המצב המכני נראה לי נקי מידי. ה X היחיד הוא תיקוני צבע? או מעבר לזה? המחיר 46K
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
שלום , אני מעוניין לרכוש רכב . בדקתי רכב - סיאט איביזה שנתון 2001 אוטומט הדגם עם ה100 כ"ס. עם 119,000 ק"מ , יד 3. המחיר הוא 11,500 אבל אני מאמין שאצליח להגיע גם ל 9,000. השאלה בעצם היא : 1) מה התקלות הנפוצות ברכב הזה בשנתונן הזה? 2)במידה ואחרי המכון בדיקה לא יהיו המון בעיות ברכב שדורשות תיקון, האם זה רכב שיכול לעבוד למרחקים ארוכים פעמיים בשבוע? 3) מהיא צריכת דלק ממוצעת לרכב הזה (מנוע 1600) כמובן שאני לא הולך לנהוג כמו נהג מירוצים, אלה בנסיעה רגילה ורגועה, אז תשימו לב בתשובות. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת matroox, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שתיהן בסביבות השנתונים של 2010.. ותג מחיר של כ60-70K גמיש.. אני מחפש רכב צעיר וזריז לא מחפש להגיע ל200 אלא לצאת לעקיפות או "לסחוב בעליות" בצורה הכיפית ביותר. אני מודע לכך שהפולו קטנה מהגולף אבל הביצועים יותר חשובים לי (רווק, סטודנט, בן 27) מאשר המרווח... מקסימום שהחברים יצטמצמו תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 1 תגובות
- 728 צפיות
שלום לכם, אני בשלבי רכישת הרכב ואני מעוניין בחוות דעת שלכם. הרכב 53 אלף קילומטר שנת 2008 דגם executive. יש משהו שאני צריך לדעת ? רכב אמין?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת מספר דברים על הרכב. דבר ראשון מחפירות ברשת הבנתי שיש בעייה עם הוריאטור, שגורמת רעש של מנוע דיזל בהנעה. דבר שיצא לי לשמוע בפועל גם.קראתי שזו בעייה שפקדה את כל בעליי הhgt. עכשיו, כמעט כל השירשורים והכתבות בנושא הן מלפני כמעט עשור (!) מעניין אותי לדעת אם יש מידע חדש בנושא. בנוסף מתעניין באמינות הכללית של הרכב. וההגה החשמלי, האם מתרגלים אליו? או שהוא באמת הורג את כל הכייף בנהיגה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת גיא .ב, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, ראיתי רכב שאני מעונין בו (יונדאי טוסון). הרכב יושב מרכז טריד אין (טרייד מוביל) ואני רוצה לקחת את הרכב גם לבדיקה שלי. האם יש באזור פתח תקווה איזה מכון בדיקה אמין לרכב מהסוג הזה (גיפון 4X4) ? כן, כן. אני יודע זה לא באמת רכב שטח זה גיפון לשבילים וזה מה שאני מחפש לרגע זה אתם יודעים "Baby Steps":oops:. תודה לעזורים.
הודעה אחרונה מאת EB-86, -
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
במהלך החודשים האחרונים חיפשתי רכב, עברתי כנראה בכל סוכנויות הליסינג באזור חיפה והקריות, נתון שהדהים אותי היה שכל הרכבים בחברות הליסינג היו ״מליסינג פרטי״. נתון די מדהים לפי דעתי כי לא ידוע לי שרוב המדינה נוסעת על רכבים בעסקאות של ליסינג פרטי, עד שביקשתי מכמה אנשי מכירות הוכחה לכך שהרכב היה בליסינג פרטי על מנת שבעתיד כאשר אני ארצה למכור את הרכב תהיה לי ההוכחה שהרכב נרכש מליסינג פרטי. כמובן שכאן הגיעו כל ההתנערויות האפשריות, אפילו כשאמרתי לאחד מאנשי המכירות אז בעצם אפילו יכול להיות שהרכב שימש כהשכרה, הוא ענה לי ״מה אכפת לך ? הרשיון רשום שזה היה ליסינג.״. אז בפעם הבאה שאתם נכנסים לחברות הליסינג תבקשו הוכחות ל״ליסינג הפרטי״ כי אם אין הוכחה זה בעצם ליסינג תפעולי וההורדה מהמח…
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 976 צפיות
היי חברה, אוטו ראשון, רוצה ידנית. תקציב עד 50. גר באזור נהריה מעלות ושם הנסיעות. חושב על fabia 1.4 ידני. חשוב אמינות, איבזור לא כל כך. צריכת דלק, למרות שלא נגיע ל10000 קמ בשנה. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 600 צפיות
רציתי לשאול מאיזה עלות של רכב כדאי להשקיע בבדיקה במכון? באופן ספציפי אני מחפש רכב בתקציב של 25-35k, כנראה שנת 2007-2010 (זה מה שייכנס בתקציב הזה). מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז בהמשך לנושא הקודם - ההתלבטות שלי כרגע בין 3 רכבים שמצאו חן בעיניי אני חייל חשוב לי שהרכב יהיה ידני, נוח, חסכוני (!!) והטווח שלי הוא באיזור ה10-11 אלף שקל יונדאי גטס ידנית מנוע לא חשוב לי הנפח , ראיתי מודעות על 2003-2005 בטווח מחירים שלי, ממה שאני יודע אחרי שנתיים עם אקסנט יש כל מיני דברים קטנים שמעצבנים ביונדאי, אם זה הוישרים, או בגאז או החלונות, בדגמים הראשונים של הגטס אני מניח שגם ישנם דברים כאלו. תקנו אותי אם אני טועה. פיאט פונטו ספייס - שמתי עליו ממש עין, ציינו את החסרונות שקיימים בו (כמובן שכל רכב לגופו) ראיתי כאלו בשנתונים גם כן 2003-2006 , בגדול הבנתי שהוא מאוד חסכוני וזה חשוב לי. רנו קליאו B2-גם כן בטווח המחירים שלי בשנתונים הנ"ל , חסכוני…
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 967 צפיות
ערב טוב! אנחנו מחפשים לקנות רכב יד שניה ובאותה הזדמנות לבצע טרייד אין. אז לפני שאנחנו נלך למקום הקבוע שלנו של אוטודיל (מקום שאני אישית לא סובל בגלל ניסיון העבר) יש אולי איזשהו מגרש שמישהו מכיר שאולי כדאי ללכת להציץ בו? הרכב שימסר הוא אאודי, פשוט אין כוח להתחיל לפרסם ביד 2 ולהתעסק עם כל השאלות והסיפור סביב. (הרכב גם נרכש מאוטודיל). מה שאנחנו מחפשים הוא גם רכב באותו סגנון: אאודי, מיני, לאנציה, אלפא. משהו מיוחד ונחמד. התקציב הוא סביבות המאה אלף פלוס המחיר של הטרייד אין. תודה מראש למי שיוכל לעזור!
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום אני מתכנן לקנות רכב בשביל נסיעה של ירושלים תל אביב פעמיים בשבוע לשנה שנתיים הקרובות. מה שחשוב לי זה שהתצרוכת דלק תיהיה בסביבות ה15 ק"מ לליטר פלוס מינוס בנסיעה בין עירונית ושהרכב יהיה כמובן אמין ושלא יתקע ויתפרק בעליות של ירושלים. לא משנה לי הגודל של תא המטען או הנוסעים העיקר שיהיה אפשר לנהוג אבל בלי שהתכווצו השרירים. לא קריטי לי תיבת ההילוכים (למרות שאני מעדיף גיר ידני) התקציב שלי הוא 25000-35000. חשבתי בכיוון של טיוטה יאריס, הונדה גז או סיטרואן c1. אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים האלו וכמובן אופצויות נוספות. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת mesh1s, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 728 צפיות
אני בן 23 ומחפש רכב קטן, חסכוני, אמין עם הוצאות שוטפות לא יקרות בטיפולים. חשוב לי שהרכב יראה טוב,לא מחפש ביצועים, הקילומטרז שצפוי לעשות בשנה יהיה בין 8-10 קילומטרים, רובו בעיר. חשוב לי שהרכב יהיה ידני, התקציב הוא 40K עם חריגה מקסימלית של 5K כמובן שיד שניה. האופציות שנראות לי כרגע הן IBIZA, CLIO III, וPOLO. אלה האופציות שחשבתי עליהן כאשר עם הפולו אני אצטרך כנראה להתפשר על שנתון וקילומטרז'. מה נראה לכם כאופצייה הכי טובה וזה לא חייב להיות אחד הרכבים שציינתי כל עוד הוא עונה על הדרישות שלי.
הודעה אחרונה מאת Ido87, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,007 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Igalz
- רפי לין
- santiago
- PYA
- avi 1234
- davemustaine87
- farkash7
- לירון .ה.
- RedLabel
- Moshe c
- chrono
- yahaga