Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב סופר מיני ידני

חשוב לי ברכב:

1. חיסכון בדלק (הרכב יסע כ30 אלף בשנה )
  2. אמינות
  3. מרווח(לרכב צריכים להיכנס מדי פעם משפחה שלמה, זוג ו3 ילדים)

אני מתלבט בין:

פיגו 208

לפורד פיאסטה

או אולי קיה ריו

לחילופין אני שוקל אולי לעלות טיפה בקבוצה ולקנות משפחתית קטנה כאשר בקבוצה הזאת חשבתי על:

מיצובי אטראז

ופיגו 301

חשוב לציין שהיה לי עד לא מזמן פיאסטה 2012 שהסתדרתי איתה מצוין (עד שנגנבה) למרות שהיה טיפה צפוף.

אשמח לשמוע חוות דעת.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מציע לך לחכות לאפריל אז יגיעו דגמים חדשים של יונדאי I20,פאביה שווה לחכות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זוג עם שלושה ילדים בפיג'ו 208?! נשמע לי צפוף מידי.

לדעתי קיה ריו ידנית תהיה המינימום המתאים לכם מבחינת גודל. אבל גם כאן כדאי לחכות קצת לדגם המעודכן שאמור להגיע אוטוטו. בגלל כדאי לחכות קצת כי מלא סופר מיני מתחלפות בחודשים הקרובים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

30 אלף ק"מ בשנה? לא מתאים לסופרמיני. לא בגלל המכאניקה של הרכב, אלא בגלל המכאניקה של הגוף שלך. תזקק לרכב יותר מרווח ונוח, וכבונוס תקבל גם דרגת בטיחות יותר גבוהה (עבור אותם צוני NCAP הכב יותר בטוח ככל שהוא יותר גדול וכבד). גם גודל המשפחה מכוון למשפחתית, כלומר - הסתדרתי עם 3 ילדים באקסנט מדור ראשון, אבל המעבר לאימפרזה (דור ראשון) היה שדרוג ניכר של איכות החיים (וגם של חשבון הבנק של הגרז'ניק).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זוג עם שלושה ילדים בפיג'ו 208?! נשמע לי צפוף מידי.

לדעתי קיה ריו ידנית תהיה המינימום המתאים לכם מבחינת גודל. אבל גם כאן כדאי לחכות קצת לדגם המעודכן שאמור להגיע אוטוטו. בגלל כדאי לחכות קצת כי מלא סופר מיני מתחלפות בחודשים הקרובים.

קיה ריו לא יותר מרווחת,גם היא סופר מיני,רק עם בגאז.

מה שכן סופר מיני זה באמת קצת צפוף ל5 נפשות.

דווקא ה301 יכולה להיות תשובה בשבילך,היא מאד נוחה ומרווחת,ויש לה בגאז גדול מאד,וכמובן די זולה.

פורסם

מאחור ל3 ילדים יהיה מקום,מבחינת מרווח לרגל ים היא מאוד מרווחת.

אני הייתי אם כבר בוחר ב301 שמציעה מרווח טוב ונוחות משמעותית טובה יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה התקציב?

בין הריו ל-301 לא הרגשת הרבה הבדל במרווח.

פיג'ו 2008 נמכר במחירי סוף עונה לא מזמן ויש מלאי נאה באוטודיל של הדגם הידני עם מנוע 1.2, יכול להיות אפשרות קצת שונה.

פורסם

אם אתה נוסע רוב הזמן לבד: בית-עבודה-בית, ורק מדי פעם נסיעות משפחתיות בתפוסה מלאה, עדיף 208. אם רוב הנסיעות בתפוסה מלאה, אז 301 היא פתרון מצוין. מכונית מאוד מרווחת (משמעותית יותר מריו), נוחה ועם תא מטען עצום.

פורסם

בקצת יותר כסף אתה יכול לקנות ג'אז 1.2 ידנית, היא אמנם בקרוב מוחלפת ולא מפנקת באיבזור, אבל מרווחת מאוד, בעלת תא מטען מכובד, חסכונית, אמינה ונהנת מביקוש ער בשוק המשומשות על אף מחירה הגבוה.

אולי בזכות כך שהוצגה לה כבר מחליפה בחו"ל לפני כשנה תוכל לקנות אותה בתנאים עדיפים....

פורסם
בתקציב של סופר מיני ידנית, חשבת על הדאצ׳ה דאסטר?

באמת היית הולך על דאצ'יה? לא קצת מפחיד אותך שלא יהיה לזה שוק יד שנייה?

אם אכן עוד מעט יוצאים דגמים חדשים של ריו ושאר המוכרות כמו שכתבו פה, אז לדעתי עדיף לחכות למשהו שכבר הצלחתו מוכחת

פורסם

תלוי לכמה זמן מחזיקים.

פורסם

לגבי 301, רמת האבזור שתקבל עבו הגרסה הזולה היא מאוד דלה.

בשנת 92 היתה להורים שלי מיצובישי לנסר שהיתה מאובזרת ברמה שווה ואפילו שם הדברים היו יותר אינטואיטיביים ונוחים לעומת ה 301 החדשה.

עכשיו יש לנו 301 בליסינג/השכרה שנת 2013 ובאמת שאני מקלל כל רגע שאני לוחץ על הגז, המנוע משתעל.

התא מטען בהחלט ענק והמרווח מאחור כדול יותר ממה שהיה לנו בקורולה לפני ה301.

אבל אם אתה עולה לסביב ה 100K תסתכל אולי על הCROSSOVER של סוזוקי.

• תוכן חדש...