Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מה להשוות בכלל,ה301 ובמיוחד הארטאז,הם שני רכבים שמיועדים למדינות מתפתחות,או מפגרות במילים אחרות.

ה2008 הוא רכב מודרני שנמכר בכמויות גדולות באירופה,הפער בין ה2008 לשתיים האחרות הוא גדול מאד.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסעת על ה301?

אני הייתי מעדיף בלי לחשוב את ה301 על פני ה208.

תא מטען הרבה יותר גדול,נוחות לא נופלת מה 208,אז איכות החומרים פחות טובה אוקי מסכים,מבחינת עיצוב פנים בגירסה המאובזרת ה301 גם טובה יותר,אני לא רואה מה מפגר ברכב הזה,לדעתי רכב טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ההתלבטות היא 301 או 2008, משנה את התמונה.

אני אגב הייתי מעדיף את ה-208 על ה-301, מרגישה הרבה יותר מודרנית.

מהצד כשמדובר בהתלבטות של משפחה אני אוכל להבין את הפזילה ל-301.

פורסם
נסעת על ה301?

אני הייתי מעדיף בלי לחשוב את ה301 על פני ה208.

תא מטען הרבה יותר גדול,נוחות לא נופלת מה 208,אז איכות החומרים פחות טובה אוקי מסכים,מבחינת עיצוב פנים בגירסה המאובזרת ה301 גם טובה יותר,אני לא רואה מה מפגר ברכב הזה,לדעתי רכב טוב.

נסעתי על הסיטרואן,זה רכב זהה,וכן,הוא מאד נוח,אבל ההשוואה פה היא ל2008 ולא ל208.

פורסם

סורי,לא שמתי לב שזה ה2008.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אין מה להשוות בכלל,ה301 ובמיוחד הארטאז,הם שני רכבים שמיועדים למדינות מתפתחות,או מפגרות במילים אחרות.

ה2008 הוא רכב מודרני שנמכר בכמויות גדולות באירופה,הפער בין ה2008 לשתיים האחרות הוא גדול מאד.

2008 היא מכונית טובה הרבה יותר. אם אתה לא חייב תא מטען ענק, זו האופציה העדיפה.

פורסם

אני גם עושה 30 אלף בשנה , משפחה עם 2 ילדים גם אני חקאתי ובדקתי ולבסוף קניתי לפני כ-8 חודשים את הקליאו 0.9 tce הידנית ומרוצה עד השמיים.

הרכב נוח ומאובזר מכל טוב.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם
אני גם עושה 30 אלף בשנה , משפחה עם 2 ילדים גם אני חקאתי ובדקתי ולבסוף קניתי לפני כ-8 חודשים את הקליאו 0.9 tce הידנית ומרוצה עד השמיים.

הרכב נוח ומאובזר מכל טוב.

ועדיין 2008 היא אופציה טובה הרבה יותר. הישיבה בה גבוה יותר (זה בוודאי שעדיף למשפחה), המרווח טוב יותר והיא גם מהנוחות בקטגוריה. ובעניין זה, אני אישית לא אהבתי את נוחות הנסיעה בקליאו.

• תוכן חדש...