Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת היית הולך על דאצ'יה? לא קצת מפחיד אותך שלא יהיה לזה שוק יד שנייה?

אם אכן עוד מעט יוצאים דגמים חדשים של ריו ושאר המוכרות כמו שכתבו פה, אז לדעתי עדיף לחכות למשהו שכבר הצלחתו מוכחת

הדאצ'יות נמכרות בקצב מאוד מאוד מרשים. החששות מנפילה בערכן מופרזים.

לדעתי מי שמתכוון להחזיק ברכב 4-5 שנים לא צריך בכלל להיות מוטרד מזה.

לא מכיר את המודלים שלהם אבל יש להם רכבים יותר זולים מהדאסטר. המנועים שלהן הם החדשים של רנו והם חסכוניים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא הייתי מתפתה לכיוון דאצ'יה. הייתי נשאר באופציות המקוריות שלך פיאסטה או 208 ואם אתה מחפש רכב גדול יותר אז 301.

פורסם

קןדם כל תודה לכל המגיבים.

כרגע אין לי זמן להמתין לדגמים חדשים- הרכב הקודם נגנב וצריך לקנות בהקדם רכב אחר.

מבחינת תקציב 80/85 זה הרף העליון (וגם זה עם מימון נכבד)

כרגע האופציות שנשארו הם בגזרת המשפחתיות הקטנות:

סיטרואן C אליזה (שהבנתי שזה בדיוק כמו ה301) במחיר 80 ישירות מהיבואן כולל מתנה איבזור בשווי 6 אלף. גרסה 1.2 גיר רובוטי

ומיצובישי אטראז' מליסינג 0 ק"מ ב83.5 לגרסה אוט' רציפה הדגם המאובזר.

עשיתי נסיעת מבחן על האטראז והתרשמתי לטובה- מה שהפריע זה הפער מחיר (94 אחרי הנחה מהיבואן).

האליזה עוד לא הספקתי לבדוק אבל הבנתי שהגיר הרובוטי לא משהו.

אשמח לשמוע תגובות בעד ונגד.

במידה ושני המכוניות לא מומלצות האופציה השלישית ללכת היא על 208, לסבול קצת מהצפיפות ולחסוך בעלות הקנייה (70 ישירות מהיבואן) ובעלויות הדלק.

פורסם
באמת היית הולך על דאצ'יה? לא קצת מפחיד אותך שלא יהיה לזה שוק יד שנייה?

אם אכן עוד מעט יוצאים דגמים חדשים של ריו ושאר המוכרות כמו שכתבו פה, אז לדעתי עדיף לחכות למשהו שכבר הצלחתו מוכחת

בוא נסתכל על זה מבחינת דרישותיו של פות"ש:

חסכון בדלק? יש (הן בדיזל והן בבנזין)

אמינות? יש(בדיזל במיוחד)

מקום למשפחה? לא ישבתי בדאסטר אבל אני מנחש שלא חסר.

ונחזור לשרשור, תעשה נסיעת מבחן על האליזה. מנסיעה לא פעם במוניות 301 לא היה חסר מרווח כלל וכלל.

פורסם
בפתיחת השרשור דיברת על ידני. מה השתנה?

אין במלאי ידני לא 301 לא אטראז ולא אליזה.

העדיפות לידני הייתה בגלל החיסכון בדלק.

פורסם
אין במלאי ידני לא 301 לא אטראז ולא אליזה.

העדיפות לידני הייתה בגלל החיסכון בדלק.

כמה זמן צריך להמתין לדגם ידני?

פורסם

כבעלים של ריו סדאן ידנית אני יכול להגיד ככה,

הרכב עולה אצל היבואן 90 אלף שזה טיפה יותר מהתקציב.

מבחינת מרווח הרכב דיי סבבה לסופרמיני עם בגאז לא קטן בהרבה מהקורולה שהייתה לי(ומצליחה להסיע 4 מבוגרים כשצריך), הרכב על הצד הנוקשה של הסקלה מבחינת נוחות נסיעה אבל בסך הכל יחסית נוח מנוע 1.4 שסבבה מבחינת זמינות בשילוב הגיר הרגיל (משמעותית מהאוטומט) בנסיעות עירוניות בתל אביב ונסיעה ירושלים-תל אביב אחת לשבוע עושה 1-14, והרכב נורא פשוט(מנוע בלי טורבו גיר רגיל וכו אין הרבה איפה להתקלקל).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
בדקת את ה-2008 הידני?

מצטרף להמלצה. זו אופציה מצוינת וכרגע גם מוצעת במבצע (יחד עם דגמים נוספים של לובינסקי)

פורסם

בהתאם להמלצות הלכתי לאוטו דיל שם ראיתי 2008 ידני ו301 ידני שניהם נרשמו יד ראשונה לאחר 12 חודשים.

בנוגע למחיר אני אפתח שירשור חדש על כמה הנחה צריך לדרוש בגלל זה.

השאלה עכשיו היא במה ה2008 עדיפה על ה301 או האטארז?

פורסם

ברמת העיקרון הן פונות לפלחי שוק אחרים לגמרי.

ה-2008 הוא המתחרה של פיג'ו בקטגוריית הג'יפונים הקטנים והאופנתיים.

האטראז' וה-301 הן משפחתיות קטנות לשווקים מתפתחים.

המרווח בפנים דיי דומה בין הפיג'ואים ושתיהן עדיפות על האטראז', ל-2008 תנוחת ישיבה עדיפה בזכות הגובה, תא נוסעים נאה יותר ובכלל תחושה של רכב מודרני ולא של משהו שהיה רלוונטי לפני עשור.

הדאצ'יה לא בכיוון בכלל?

• תוכן חדש...