ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 691 צפיות
היי, אני נוסע כרגע ביונדאי i30 שנת 2009, השווי שלה הוא בערך 40 אלף שקל. התחלתי ללמוד לפני חודש ואני לא מצליח להחזיק את הרכב מבחינה כספית ואני גם צריך כסף. לכן שאלתי היא, איזה רכב הכי מומלץ בסכום של 25 אלף ש"ח (אם פחות אז אפילו יותר טוב) שלא יעשה בעיות לנסיעות קצרות בעיקר(20 קילומטר ביום), גם ידני אפשרות. כדי שתדעו פלוס מינוס לאן לכוון אז הרכבים שחשבתי עליהם הם גולף, פולו, מאזדה 3 וכדומה... תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 517 צפיות
הי אשמח אם תוכלו לחוות דיעה על הבדיקת רכב בקומפיוטסט תל אביב. יש המון ליקויים אבל השאלה אם זה לא בלאי של רכב בן 8 ואם בכלל יש לי סיכוי למצוא בתקציב של 45 אש"ח רכב במצב יותר טוב תודה, רמי
הודעה אחרונה מאת rambuts, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב, התכווננתי על בראבו, בחיפושי אחר רכב חדש. במסגרת חיפושי, הייתי היום באלבר נתניה - שם נתנו לי הפרטים הבאים על הבראבו היחידה (?!) שבאלבר כרגע: 2011 דינאמיק, אפור מתכתי, רובוטית, 88000 ק"מ. מהשכרה. מחיר מבוקש 43000. הוחלפה כנף קידמית שמאל טיפול אחרון מרץ 2014, 60000 ק"מ. לאחר טלפון זריז למוסך פיאט: אין רישום על תאונות. שגרת טיפולים רגילה (כל 30K ק"מ) לפי המוסך: המלצה לטיפולים כל 20 אלף. טיפולים כל 30K עד עתה יכולים להתנקם בעתיד. קלאץ + טיימינג בתקופה הקרובה שאלתי למבני עניין - 1. המחיר גבוה/סביר ? 2. אלבר כבר הציעו טיפול 90K לפני מסירה. בכמה מדובר פחות או יותר עבור קלאץ + טיימינג ? 3. כל טיפ / עצה אחרת יתקב…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 1 תגובות
- 449 צפיות
יש לכם או היה לכם את הרכב הזה? ספרו עליו הכול תודה רבה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, מדובר בסוזוקי SX4 עם 43000 קילומטר יד 1, עבר טסט השבוע, מצבר וצמיגים קדמיים לפני חצי שנה. עד כאן טוב... הוחלף פגוש אחורי (ללא פגיעות בשלדה) ויש דפיקה קלה בדלת הנהג. צבע ידית העברת ההילוכים התקלף פנסים קדמיים צריכים ליטוש צמיגים אחוריים צריכים החלפה. פגיעות פח מנזקי ברד (לא ממש רואים אבל יש) המוכר מוכן למכור ב62000 אחרי התמקחות. סביר או לא? אשמח לעצות. תודה.
הודעה אחרונה מאת נומד, -
-
שלום לכולם. כידוע ביומיים הקרובים יש ארועי מכירות בחברת סיאט. התקשרתי אליהם כדיי לברר באיזו הנחה הם מוכרים את הקופרה בארוע הזה. הנציגה הייתה נחמדה מאוד אך לא חשפה את הנחה שהם נותנים לדגם ואומרת שאסור להם להגיד בטלפון. מניסיונכם ורצוי לא משמועות, מה סדר גודל ההנחה שניתן לקבל מהם על הרכב בארועי מכירות מסוג זה? ברור לי שבכל יום שאגיע אקבל הנחה כלשהי על הרכב. אציין שאני מתכוון לקנות אותה במזומן אם זה עוזר. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Mjko, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 652 צפיות
חבר מהעבודה התייעץ איתי בנוגע לרכב עבור 3 ילדים קטנים, אבל היות והידע שלי מוגבל כי אני לא מתעניין באופן תדיר ברכבים מהסגמנט שהוא מחפש, חשבתי להעלות את זה כאן. הדרישה היא שיהיה נוח להרכיב 3 כסאות בטיחות, ושיהיה מספיק מקום בתא מטען (ילד קטן + תאומים...). הוא חשב בהתחלה ללכת על סוזוקי קרוסאובר, אבל זה נפל בגלל שהמושב האחורי צפוף מדי, לדבריו. התקציב אינו קשיח, והתקרה שלו היא ~120 אש"ח לרכב חדש. אני יודע שזה משאיר הרבה אופציות פתוחות - אבל סומך על חברי הפורום שידעו להתמקד במה שעלול להתאים. הדרישות הן: דרישת סף של מרחב מספק במושב האחורי (ל3 כסאות ילדים), ובנוסף דרישות לרכב בטיחותי, אמין, חסכוני. בסדר הזה. אני המלצתי לו לבדוק את האופציה של C4 פיקאסו, היות ובמשומ…
הודעה אחרונה מאת sheva144, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 540 צפיות
שלום לכולם, אני הרבה מאוד זמן מחפש רכב בתקציב של 10,000 ולא מצליח למצוא שום דבר. חשוב לי שיהיה ידני, יראה יחסית טוב (רכב לצעירים), ושיהיה לי מקום בתוכו, אני 2 מטר כמובן שאני רוצה רכב אמין (כמה שאפשר) ושלא יהיה יקר לאחזקה. אשמח לשמוע עצות מאנשים בפורום הזה, תודה רבה
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני לפני רכישה של רכב בתקציב של עד 15K. המעמדות בינתיים הם : סוזוקי בלנו , סיוויק , פונטו ספייס , גטס , יונדאי אקסנט , 206 וזהו .. השאלה מבחינת אמינות איזה רכב אמין מביניהם ? חשוב לי מאוד אמינות + צריכת דלק. הרכב חייב להיות אוט'. מה אתם ממליצים מבחינת אמינות ? בעיקר האמינות חשובה אך גם צריכת דלק. הנסיעות הם לסופר וכו' בעיר , לפעמים ליציאות לראשון חולון וכו' (אני מבת ים) , רוב הזמן עירוני ולפעמים כבישים מהירים וכו'.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
התקציב הוא סדר גודל של 45K. המועמדת העיקרית היא טויוטה קורולה 2008-09. יש לי ניסיון מעולה איתה בנסיעה של כמה ימים לצפון. (דרך השכרה). השימושים הולכים להיות נסיעות בין עירוניות בעיקר, בגלל זה חשובה הנוחות נסיעה. כמובן שחיסכון בדלק זה דבר נדרש היום. (מקווה שלפיד או כחלון יעשו מהפך בקרוב בעניין) ואמינות... ע"פ מה שאני יודע, טויוטה נחשב לבין הרכבים האמינים ביותר. תקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, אני פתוח להצעות. אין לי בעיה עם גיר רובוטי, כמובן אשמח לדעת מה לבדוק ספציפית במכון הבדיקה לגביי הגיר, בלאי מיוחד וכו'. תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת eclipse20, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 442 צפיות
שלום רב, אנחנו מעוניינים לרכוש רכב משפחתי בתקציב של 30K-40K חשוב שיהיה רכב יחסית אמין מבחינת תחזוקה ותקלות, אם אפשר גם חסכוני ונח זה מעולה, אוטומט, ורצוי יפני/קוריאני. אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת bennyye1, -
- 0 תגובות
- 693 צפיות
חברים שאלה, יש ברשותי סובארו אימפרזה שנת 96 ידנית 1600, שאותותו מגיע ל 300 אלף, אני נוסע באיזור ה 30-40 אלף בשנה (מקווה לצמצם את זה בקרוב) התקלות היחידות שהיו זה זה סטארטר שמת פעם אחת ב 3 שנים שהרכב אצלי ו אלטרנטור אחד, מעבר לזה תקלות בלאי רגילות של תפוחי הגה בול ג'ויינטים וכו.מתלבט בין B4 שנת 2006-2005 2 ליטר, לבין מאזדה 6 2.3 של אותם השנים.השאלה היא אם הסובארו החדשות מהדגמים האלה של המנועים וגם הגירים הטיפטרוניק והאטומטיים עדיין אמינים כמו הסובארו הישנות?מה לדעתכם עדיף?אני בעיקר מחפש נוחות ושבנסיעה ב 90-100 קמ''ש יהיה לי שקט מוחלט בתוך הרכב,כרגע יש לי וולוו 850 T5 ואני די מרוצה מהנוחות ומהשקט (מרוב האיטום עיקמתי טלטל והמנוע דפק ולא שמעתי את זה עד שלא הגעתי הביתה ופת…
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי אבא שלי כרגע עם סקודה פאביה ספייס בת שבע כבר ורוצה להחליף התקציב הוא 100 אלף+- חייב להיות אוטומט, אין צורך כבר ברכב עם מטען גדול כמו הספייס ויכול גם להסתפק במשהו כמו הפאביה הקטנה אבל לא מיני דוגמת פיקנטו. נוסע בערך 20K בשנה חשוב בטיחות, דלק ונוחות(לא ממש מעניין אפס למאה וכו) פיאסטה? איביזה? סופרב? קיה ריאו? יש המון אופציות אשמח לעוד רעיונות ותגובות תודה
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
אפשר חוות דעת על ג׳טה 2009 tsi ? פרטים לגבי הגיר תחזוקה ואמינות
הודעה אחרונה מאת j22bulfas, -
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בוקר טוב. אני צריך המלצה לרכב משפחתי בעל אופי ספורטיבי קצת בתקציב עד 80K מדובר על קניה מליסינג כוללת מימון. הדרישות הן: בטיחות כי יש גם ילד. עלות החזקה לא בשמיים וגם אמינה. צריכת דלק לא גבוהה בנסיעה בין עירונית.נסיעה מנהריה לחיפה. רק לא סטיישן רק או סדאן או חאצ'באק. לא מחייב אוטו גדול. גיר או אוטומט או רובוטי-אישה וכמובן רצוי אוטו ששומר על הערך שלו יחסית. והכי חשוב זה יחסית שקטה בנסיעה.יש לנו פוקוס 2009 שהיא מצויינת אבל הרעש בנסיעה מעל 100 זה נורא. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש רכב משפחתי או סופר מיני (אוטומט בלבד) בתקציב של 40K עם חריגה לאזור ה- 45K. הדרישות לפי סדר חשיבות הינן: * אמינות * חסכונית בדלק * בטיחות * נוחות * אבזור המחשבה ההתחלתית שלי הייתה סוזוקי סוויפט משנתון 2008- רכב קצת מיושן, אך חסכוני ואמין מאוד. המחשבה המתגבשת כעת היא שאני לא מסוג האנשים שמחליפים רכבים כל כמה שנים, ובדרך כלל נשאר עם אותו הרכב, עד שכבר לא שווה כל כך למכור אותו. לכן- אני מניח שאולי כדאי להתמקד ברכבים בלי שום קשר לשמירת הערך הכספי שלהם לאורך השנים (שאינם בהכרח סחירים). אני יודע שמחירי הרכבים נקבעים בעיקר מפרמטר של היצע וביקוש, ולאו דווקא מעידים על הפרמטרים החשובים, כגון אמינות, חסכון בדלק, נוחות וכו'. יכו…
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קראתי הרבה בתקופה האחרונה על כל מה שקשור לרכבים היברידים ואני מעוניין לרכוש רכב היברידי. התקציב שברשותי אינו מאפשר לי לקנות רכב חדש וגם לא שנתיים- שלוש אחורה אלא רכבים משנתון 2010-2011 ובעיקר מדגמי הונדה (יותר זול). ורציתי לשאול האם זו יכולה להיות טעות לקנות רכב כזה מהשנתונים אלו עם מעל 130,000 ק"מ? עד כמה יהיה לי קשה למכור רכב כזה בעוד שנה עם עוד 25-30 אלף קילומטר? אילו טיפולים מיוחדים עלי להחשיב? אשמח להסבר על החלפת מנוע היברידי או תקלות וטיפולים מיוחדים מפי אדם שהתנסה בזה? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ערב טוב הגיע הזמן להחליף רכב ליסינג. בשלוש שנים האחרונות נהנו מאד מחברתה של סקודה אוקטביה 1.8T אלגנס. לרשותנו עומדים הפעם גם ג'יפונים במחיר של עד 157K ש"ח (בערך) ואשתי רוצה לגוון וללכת על אחד כזה (למרות שאישית הייתי מעדיף להמשיך עם סקודה חדשה וחזקה). על הפרק שני ג'יפונים במחיר הזה: קיה ספורטג' אורבן 2.0 או ניסן קשקאי 1.2T Acenta. כרגע חזרתי משתי הסוכנויות אחרי התרשמות ראשונית (ללא נסיעת מבחן - לצערי אין לנו זמן לבצע כאלו). מהתרשמות ראשונית הניסן הרבה יותר מעוצבת, מאובזרת וחדשנית אבל מטרידה אותי העובדה שלחרטומה משודך מנוע שמתאים יותר לסופר מיני מאשר לגי'פון ואכן דף הנתונים היבש אכן מאשש זאת. גם הגיר הרציף לא עושה ממש חשק. לעומתה הקיה נראית קצת יותר גדול…
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
-
שלום, הגיע זמן לשחרר את הפוקוס סטיישן ובחיפושי אחר הסטיישן הבא (מה לעשות, הכי פרקטי) החלטתי על סקודה אקטביה סטיישן (נקראת גם קומבי או ספייס) ואז קיה טרפה את הקלפים עם האורבן 1.6, שמציע רכב יפיפה לטעמי, גבוה וכיפי לנסיעה. הקאטצ' הוא שהם לא מייעדים אותו לליסנג, אז למרות שסקודה (135,500) יקרה יותר מהאורבן (135,000), בליסינג האורבן יקרה יותר משמעותית. (כמה מאות שקלים טובות כל חודש). השיקולים: 1. רכב נוח, בטיחותי וכיפי לנסיעה (נוסע לא מעט, ובנסיעות מבחן מהקאיה נהניתי ממש, הרבה יותר מהסקודה) 2. מקום מרווח לשלושה כסאות ילדים מאחור (יש בשניהם לדעתי) 3. תא מטען גדול ושימושי (יש בשניהם) 4. צריכת דלק (כעקרון החברה משלמת, אך נראה שהפער ביניהם מאד משמעותי לטובת הסקודה,…
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לפני כשנה רכשתי פורד פיאסטה חדשה דרך לאומי כארד (רכב משועבד) ליסינג מימוני תשלום ראשוני וכל חודש עוד כ 900 ש"ח למשך 36 חודשים היום אני עומד על 30K קמ ,התאכזבתי נורא מצריכת הק"מ כ 1:13 רוב הנסיעות שלי הן בןעירוניות אני שוקל להחליף לרכב יותר חסכוני האם זה כדאי עכשיו רק לאחר שנה ? מה האפשרויות הקיימות ?
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום. מזה מס' חודשים בהם אני מחפש רכב יד שנייה לרכישה בסכום של 30-35 אלף ש"ח. לאחר חיפושים רבים ובדיקות הגעתי למספר התלבטויות בין כלי רכב בסכומים אלו. להלן האפשרויות: 1. seat altea fsi 2.0 2006 150 hp. 2. 2009 citroen c4 sx pk (הגרסה המאובזרת) - מנוע 1600 טורבו 140 כ"ס. 3. suzuki sx4 1600 2008 107 כ"ס. שלוש האופציות נעות על טווח מחירים די דומה. אם כי ניכרים הפרשים בשנות העלייה לכביש. אבקש סיוע בבחירת רכב, מחד אני מאוד מתפתה לרכישת רכב בעל מנוע עוצמתי ומאובזר אך מאידך חשובה לי האמינות הבולטת יותר במנועי הדיזל הקטנים הלא מודגשים כדוגמת הסוזוקי. אשמח לסיוע בקבלת החלטה מושכלת ומתן מענה מפורט ככל האפשר. תודה רבה מראש. ערן.
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום צהריים טובים אשמח שתיעצו לי בקשר לקניית רכב חיסכוני אני מתבלט בין סוזוקי אלטו,סוזוקי סוויפט,קיה פיקנטו,דייהטסו סייריון,ניסן מיקרה,מיצבושי ספייס סטאר רוצה שיהיה רכב חיסוכני ואמין
הודעה אחרונה מאת נומד, -
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
אחרי חודש של חיפושים הגיעו 2 רכבים לקו הסיום. 1. מזדה 5 2010. 97 אלף ק"מ. מליסינג. טסט לשנה. עם אחריות לשנה. עם ספר טיפולים. מחיר 76-77 אלף ש"ח. 2. מיצובישי גרנדיס 2010. 71 אלף ק"מ. יד שנייה. פרטית. טסט לעוד חודש. צריך להחליף טובמון קדמי ומראה וגם צמיגים. תיקון של בערך 6 אלף ש"ח. מחיר מבוקש 72 אלף ש"ח במה לבחור? תודה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 668 צפיות
שלום, נגמר לי הליסינג של הפיקאסו עוד מעט , ואנחנו מתלבטים לגבי האוטו הבא. בעקרון 7 מקומות מועדף, אבל יותר מבחינת פינוק מאשר צורך אמיתי. התלהבנו מהפריוס פלוס אבל מוכנים לשמוע על מכוניות רחבות אחרות. כאמור 3 ילדים מאחורה. מבחינת הדרישות: 1. שיהיה כמה שיותר מרווח, גם לנוסעים וגם לציוד 2.אמין, הפיקאסו גמר אותי עם כמות הפעמים שהיה במוסך 3.צריכת דלק פחות רלוונטית (הפלוס של הפריוס זה דווקא ההנחה של ההיברידי ולא צריכת הדלק) אשמח לשמוע אל אופציות ראויות או בכלל מהנסיון של 3 ילדים במושב האחורי (תענוג אמיתי כידוע ) תודה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 800 צפיות
היי אני לא כל כך מבין ברכבים מעוניין בהמלצה על רכישה של רכב שני במשפחה בסכום של עד 30,000 ש"ח חשוב שיהיה אוטומט וחסכוני בדלק רכב שאמור לנסוע בחודש כ- 1,000 ק"מ רכשתי לפני כחודש יונדאי גטס 2007 ואני ממש לא מרוצה. אני אישית נוסע על סקודה ספייסבק 2015 - אבל אני יודע שבתקציב שלי אין מה להשוות תודה למגיבים וסעו בזהירות
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 623 צפיות
אני עומד לקנות מיצובישי לאנסר , איפה כדאי לבדוק ליד לב המפרץ וכמה עולה?
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו שאתם יודעים בארבע שנים + האחרונות אני מתנייד ברכב הנ"ל. בסך הכל מאוד מרוצה מהרכב אבל מחשש להוצאות תיקון כבדים מחוץ לאחריות רוצה להחליף אתה. מה שמאוד היה חסר לי בלאון זה היוקרה שלא קיימת ברכב הנ"ל לחלוטין( כנראה התבגרתי עד אז חיפשתי 0-100 בקו ישר מול שקל ). בקיצור לאון אבל יוקרה. מחפש מחליפה ראויה דגש על יוקרה ואיכות אבזור צריכת דלק זריזות ( לא AMG אבל גם לא 1.2 TSI ) ראיתי כבר את הA של מרצדס, עונה על רוב הקריטריונים אבל לא זריזה ( או שאני טועה ), עוד חיסרון זה המחיר 188 אלף( עלהכביש ) על הA180 זה הרבה כסף לרכב הזה, חשבתי על הידנית במחיר יותר הגיוני שעומד בתקציב . ראיתי גם א הב מ וו זולה משמעותית פחות יוקרתית מחיר טוב מחליפה באוניה בדרך לארץ. …
הודעה אחרונה מאת mogo, -
- 0 תגובות
- 555 צפיות
אני מחפש לקנות רכב והציעו לי ליאנה במצב מצוין מחבר של חבר. הענין הוא שהרכב נמצא בצפון ואני גר בב"ש. לפני נסיעה ארוכה לצפון אשמח אם מישהו עם ליאנה מב"ש יוכל לתת לי להתרשם בקצרה מהרכב תודה !!
הודעה אחרונה מאת duvdevan3, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מסופק בין שני הרכבים האלו איביזה am5 לבין סוניק ltz האם הפרש של 15 אלף ש"ח שווה תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חבר'ה... אני מחפש רכב בשבילי עם העדפה להאצ'בק או 5 דלתות. לא בדיוק יודע מה המינוח הנכון אבל הכוונה לרכב לא גדול שיתאים לצעיר בן 24 ופחות מכונית משפחתית. סופר מיני לא ככ באה בחשבון. אני מעוניין בשנתון 09 לכל הפחות, בתקציב של עד 50K. אוטומט בלבד חשוב לציין. אני נוסע קילומטרז' שנתי ממוצע, בעיקר בתוך העיר. חשוב שכ"ס לא יהיה נמוך מידי (יוצא לפעמים מחוץ לעיר עם כמה נוסעים) אך מצד שני שתהיה כמה שיותר חסכונית. אני לא כ"כ מבין בתחום, אבל אני אזרוק כמה רכבים ששמתי עליהם עין בהתאם לתקציב פחות או יותר בלי לדעת הרבה מאוד אודותיהם איביזה קיה ריו/סיד יונדאי i20/i30 סקודה פאביה פורד פוקוס/פיאסטה אשמח אם תוכלו לייעץ מה הכי טוב במסגרת המגבלות, בין אם מא…
הודעה אחרונה מאת oryo, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,007 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Igalz
- רפי לין
- santiago
- PYA
- avi 1234
- davemustaine87
- farkash7
- לירון .ה.
- RedLabel
- Moshe c
- chrono
- yahaga