ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,627 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 524 צפיות
שלום רב האם מותר לבודק מוסמך שבודק רכב במכון בדיקה לפני קנייה להביע את דעתו לקונה של הרכב בנוגע למחיר הרכב שהמוכר דורש? או בנוגע להאם כדאי לקנות את הרכב הזה או לא? נראה לי דיי חשוד שבודק יביע בפני הקונה והרוכש את דעתו בנוגע למחיר או האם כדאי בכלל לקנות. מדובר על מכון בדיקה בעל שם ועם רשת סניפים בארץ. תקנו אותי אם אני טועה בעניין אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה
הודעה אחרונה מאת vitek15, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שמעתי הרבה מילים טובות על הגולף, במיוחד על גרסת הTSI שחסכונית בדלק החיסרון הוא שיחסית לשנתון המחיר שלה גבוה מאוד, מה שאומר שאצטרך להתפשר על שנתון 2010-2009 מצד שני האופציה היא ללכת על משפחתיות קלאסיות (יונדאי I25/קיה ריו/סיד/פורטה/כל דבר אחר שתציעו) שם אוכל ללכת על שנתון 2011, ולקבל רכב קצת יותר מרווח עם תא מטען יותר גדול. הצרכים שלי הם כאלו: סוג: משפחתית גיר: אוטומט/רובוטי ייעוד: נסיעות עירוניות לרוב נסועה: 12,000 ק"מ בשנה (1000 ק"מ בחודש, לא הרבה) תא מטען: בינוני, לא קטן מדי כמו של אלטו ולא גדול מדי כמו רכב סטיישן מנוע וביצועים: האמת שממש לא חשוב לי, אני מעדיף צריכת דלק טובה על פני ביצועים מרווח: לא חייבת להיות מרווחת, אבל שפעם בכמה חוד…
הודעה אחרונה מאת ronfi, -
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
דבר ראשון, אני יודע שמדובר בשנתונים נמוכים. פשוט זה התקציב ואלה הרכבים שאני יותר מתחבר אליהם ודי נידלקתי/סימנתי אותם. היונדאי קופה זה אחד הרכבים היותר יפים שאני ממש אוהב פיאט כי זה אוטו קטן עם מנוע גדול שדי הרשים אותי למרות הסטיגמות על פיאט ואחרי הכל זה האוטו היחיד מבין השלוש שלא יצא לי לנהוג עליו. והקוואליר קופה? גם דגם שאני אוהב. מנוע חזק מבין כל השלוש. צורה שאני אוהב נוחות אמריקאי אמיתי ספורטיבי וכו וכו, אז על מה הכי כדאי ללכת? מכל הבחינות, תמורה לכסף - שהן פחות או יותר כאן כל הרכבים פה בין 9-15 בערך. טיפולים, בלאי למה כן למה לא אשמח לקבל חוות דעת מנסיון אישי או בכלל. תודה לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת הנמר הסגול, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יש הבדל בכלל ? הרכבים נראים אותו הדבר חיפשתי ברשת ולא מצאתי תשובה לכך.
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 961 צפיות
הי לאחר בדיקת כמה אפשרויות לרכב חדש אני מתלבט בין קיה (קיה CEE'D או קיה פורטה) לטויוטה פריוס ביבוא של אלבר. האם תוכלו להעיר את עיני משום שההתלבטות לא פשוטה. תודה מראש, שלמה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 626 צפיות
עדיף משנה 2006-2005 לא מרמין שאני יכול להביא אוטו משנת 2008-07 בתקציב כמו שיש לי אני הולך להשתמש באוטו בעיקר בעבודה שזה מקסימום נסיעה של 3 דקות נגיד 3 קילומטר חברים בקריות/חיפה/נשר וכו' גג 50-60 ק"מ פעמיים שלוש בשבוע רכב אוטומט אז אני מעדיף מיני המליצו לי ללכת על רכב יפני מה אתם ממליצים תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 28 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הצרכים שלי הם רכב אמין, זול לאחזקה, בעל מרווח סביר, תא מטען בינוני, חסכוני בדלק, עדיף כמה שיותר מפנק באיבזור, מדובר על נסועה חודשית של 1,000 ק"מ. תקציב: 60-70 אלף אחרי סבב בדיקות קצר הגעתי לדגמים הבאים: 1. יונדאי I35 שנתון 2011 2. יונדאי I30 שנתון 2012 3. פורד פוקוס 2011 4. קיה סיד 2012 5. קיה פורטה 2011 6. קיה ריו 2012 נכון שלא כל הדגמים בדיוק אותה קטגוריה (משפחתית קטנה/גדולה) על איזה מהדגמים הייתם הכי ממליצים? ואיזה הייתם פוסלים בהשוואה לאחרים? תודה!
הודעה אחרונה מאת Erez Levi, -
- 0 תגובות
- 446 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת bdaniel2, -
פונטו hgt.
מאת Taipan-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האמת? אני די סגור על הרכב. אבל אחריי שעברתי על כל הרשת (בעברית ובאנגלית) וקראתי שירשורים ישנים וחדשים, אני די בטוח לגביי הרכב. אשמח לשמוע מעלים של הרכב בעבר ובהווה על רשמים שלהם. 15~ שהרכב על הכביש. איך העמידות של הרכב?, אחרי כלכך הרבה שנים, שרובן כנראה עברו חיים שמצפים מרכב ספורטיבי. איך האחזקה שלהן? חלפים? סחירות עתידית פחות מעניין אותי, אבל אשמח לשמוע חווית- מכירה/רכישה. ועוד דבר שכבר שאלתי פעם בפורום. הגה חשמלי, כ''כ מבאס?
הודעה אחרונה מאת Taipan, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למומחים שלום! אני נהג יחיד בד"כ, עולה פעמיים בשבוע מת"א לירושלים והשאר נסיעות עירוניות. מחפש סופר-מיני (או סדאן קטנה) מומלצת בתקציב עד 50K, שתשרת אותי בכיף לפחות 3 שנים (אם יתקרב ל 40K ש"ח מה טוב..). הקריטריונים שחשובים לי הם פחות או יותר לפי סדר העדיפות הבא: - אמינות ואיכות - בטיחות (5 כוכבי ריסוק אם אפשר) - חוויית נהיגה חלקה ונעימה (ללא מאמץ גדול מדי גם בעליות לירושלים, ללא רעש מנוע חזק או קפיצות רבות - יציבות ובלימה טובה..) - חסכון ויעילות בצריכת הדלק - עלות אחזקה/טיפולים/חלפים לא גבוהה - רצוי שיהיה רכב די מודרני, טיפה מפנק, רצוי לא לפני שנתון 2009-10 - רצוי אוטומט אבל ידני איכותי גם בא בחשבון עד כה התלבטתי בין יונדאי I-20, מאזדה-2, טויוטה…
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- 1 תגובות
- 953 צפיות
מבקש חוות דעת על הרכב , עלויות אחזקה , תקלות ? תודה .
הודעה אחרונה מאת louisvuitton1, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב. בלי להכנס ליותר מידי פרטים. מדובר באוונסיס שהייתה רשומה על שם מלכ''ר, אצל נהג יחיד,נתון שע''פ לוי יצחק מוריד 16%. מעבר לזה הרכב במצב מצויין כולל תוספת. האם כדאי להסכים לשלם על הרכב מחיר המתעלם מהבעלות הראשונה? איך הרכבים הללו נמכרים? (מבחינת מחירון)
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 530 צפיות
שלום לכם אני מעוניין ברכב סופר מיני קטנה 1)אוטומטית(אם זה רובוטי אז שיהיה גיר אמין מחברה טובה) 2)חסכונית בדלק-שלא יבלע דלק. 3)חסכוני בעלויות האחזקה 4)אמינות 5)מאובזר. אני מעוניין במודל 2013-2014 שיהיה אמין! רוב הנסיעות שלי מבוצעות מרצליה לכפר סבא וחזור וגיחות מרובות לפתח תקווה סה"כ נסיעות 60% בינעירוני ו 40% עירוני אני מעוניין להחזיק את הרכב לפחות ל 4 שנים הקרובות תודה רבה על עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
בוקר טוב חבר'ה, אני צריך רכב לעסק לנסועה שנתית של 50,000 ק"מ, והלכתי לאיבוד בגלל מגוון הרכבים ומגוון האופציות של קבלת הרכב. עשיתי המון שיעורי בית, קיבלתי הצעות מחיר, ואני צריך לקבל החלטה סופית. יש לי 3 דרישות עיקריות, לגבי כל השאר אני פתוח להצעות: 1. נוח לנסיעות ארוכות (כל יום אני נוסע מפתח תקווה לירושלים וחזור), כולל יכולת סחיבה בעליות. 2. חסכוני בדלק (אני נוטה שלא לסמוך על הצהרת היצרן). 3. תא מטען סביר (200-250 ליטר לפחות. אם אני חושב על העתיד אז אצטרך לשים שם עגלה לתינוק מתישהו). לא אכפת לי לנסות דיזל, גז, בנזין, גיר רגיל או אוטומט, מנוע שנכבה ברמזורים, רכב מסחרי (למשל פיאט קובו) וכו'. אני כן יודע, לאחר חישובים רבים, שההיברדיות לא באמת יחסכו לי מס…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם. כרגע אני בלי רכב ועוד לא מוצא ממש כיוון. היו לי קליאו ספורט דור ראשון, והונדה סיויק טורבו.. אני חושב ללכת לכיוון ההנעה האחורית. הבעיה אני לא מוצא משהו שיהיה לו מספיק כוח (כן אחרי הונדה טורבו רוב הרכבים מרגישים לי חלשים) אבל ההונדה לא נתנה לי מספיק כמו הקליאו. חשוב להדגיש מחפש רכב בעל התנהגות הנעה אחורית מעל 2005 ושיהיה לו כוח גם לכביש יבש. תקציב 80-90K. יש לציין שעברתי קורס דריפט ומספר קורסים לנהיגה מתקדמת. תודה מראש נדב.
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
חוץ מהעניין שהרכב מתחמם בשמש הבנתי שזה בגלל ששריטות בולטות עליו יותר? אני עומד לקנות רכב וכנראה אזמין בשחור, אז אני מתלבט
הודעה אחרונה מאת Idan Bin-Nun, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי. אנחנו זוג + תינוק. כרגע יש לנו סיאט טולדו בת שנה. הסיאט משרתת אותנו בצורה טובה מבחינת מרחב ומבחינת תא מטען, אבל האוטו קצת נמוך ולא כלכך נוח להתכופף עם התינוק והסלקל. כמו-כן עומדת בפני הזדמנות למכירה ושדרוג. רציתי לקבל המלצה לרכב מרווח לפחות כמו הטולדו, אבל שיהיה גבוה ממנו ויותר נוח להעמיס את התינוק פנימה. כמו-כן שיהיה בעל תא מטען שיכיל עגלה+אמבטיה ועוד כמה פיציפקס קטנים. נכון לעכשיו (לפחות בחצי שנה הקרובה) הנסועה היא בעיקר עירונית + יום/יומיים בשבוע בינעירונית. המחיר המקסימלי הוא 150K (עדיפות לפחות). בינתיים מה שהצלחנו לחשוב עליו זה היטי החדשה מנוע 1.2 גרסת אלגנס. האם יש עוד רכבים שכדאי לקחת בחשבון? איך הקיה סול? תודה
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בשנתיים האחרונות אני מסתדר בלי רכב, אבל לאחרונה נוצר הצורך להתנייד בין מספר מקומות. חבר לעבודה מוכר סיטרואן ZX וולקן מנוע 2.0 ידנית. הרכב במצב מצויין. מדובר באדם שאוהב מאוד את עולם הרכב והשקיע הרבה במכונית - צבע חדש, טיפולים מסודרים ועוד. טיפולים לפי הספר. אבל בכל זאת יש לי חשש לקחת רכב כל כך ישן שזקוק לטסט פעמיים בשנה ואישור בלמים. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
- 0 תגובות
- 514 צפיות
שלום אני מחפש רכב לנסיעות עירוניות בעיקר ובינעירוניות ארבע פעמים בחודש לכל היותר בשנים 2008 ומעלה רכב מיני או סופרמיני שיתומחר סביב ה 37000, מנוע בין 1.2 ל1.4 עד כה ניתקלתי בפולסווגן פולו 1.4 אוטומט 2008 63000 קמ ב 37000 בנוסף יש לי שאלה לאחר חיפושים ראיתי שאופל קורסה מתומחרות במחירים מצחיקים ואני לא מבין למה למשל אופל קורסה שנת 2011 במחיר 39000 שעברה 75 אלף ק"מ עם היסטוריה נקיה
הודעה אחרונה מאת fromchaos, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 888 צפיות
רכב אוטומטי קטן אבל נוח לחניות של תל אביב. המליצו לי על קיה פיקנטו. האם הוא באמת מתאים? יש המלצות אחרות? תודה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 887 צפיות
איזה מן רכבים עומדים בתנאים הללו בתקציב שכזה?
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
כרגע אני נוהג על יונדאי i30 שנת 2009 יד 2 עם 170 אלף קילומטר. התחלתי ללמוד לפני חודש והחלטתי לוותר על האוטו הזה ולקנות אחד יותר זול כי אני גם צריך את הכסף. הציעו לי פולו שנת 2001, 16V עם 100 כ"ס, 3 דלתות וגג נפתח(הבנתי שזה דגם יחסית נדיר) עם 175 אלף קילומטר ועוד 25 אלף שקל על היונדאי שלי. השאלה שלי אם זאת עסקה משתלמת וכמובן אם זה אוטו ששווה לקנות? מבחינת הנסיעות שלי זה נסיעות ממש קצרות, מהבית לאוניברסיטה וחזרה (20 קילומטר פלוס מינוס כל יום) ואיזה פעמים בחודש נסיעה חזרה לצפון בערך 100 קילומטר לצד הלוך חזור(יעני 4 פעמים בחודש). מה שאני מחפש זה: אוטו שעושה כמה שפחות בעיות, צריכת דלק סבירה, זריז יחסית וזהו ניראה לי... מחכה לתשובות שלכם. נ.ב. אני הולך לראות…
הודעה אחרונה מאת IdoCuper, -
רכב פנאי שטח קטן 1 2
מאת alonaben- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום רב אני מעוניינת לקנות רכב פנאי שטח קטן ומתלבטת בין ניסן ג'וק פז'ו 2008 או לחכות למאזדה CX3 שאמורה להגיע בחודשים הקרובים. הדברים החשובים לי הם : תנוחת נהיגה גבוהה, נסיעה נוחה ושקטה היה לי בעבר סוזוקי גרנד ויטרה ומאוד אהבתי את התנוחה הגבוהה שלו. הוא עבר לידי בעלי ואני קניתי פורד פיאסטה יד שנייה. היא נחמדה אבל נמוכה לי מדי והמושב לא נח. ובנסיעה בכביש מהיר היא מאוד רועשת. כרגע יש באפשרותי לקנות רכב חדש ואני מתלבטת. ישנו גם ה SX-4 שהוא אמנם לא מוגדר כפנאי-שטח אבל הבנתי שגם בו הישיבה גבוהה. אודה לחוות דעתכם
הודעה אחרונה מאת amiel3, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 643 צפיות
היי, משתחרר מהצבא, יש לי כרגע רכב נורא ישן שנועד כבר לפירוק, יש לי את עד 55K להשקיע (לא יותר מזה, צריך גם ביטוח לכן זה הגבול) ביצועים בינוניים, אני לא מחפש לנסוע/להאיץ מהר מדי, שהרכב יסע אחלה. חשוב מראה ספורטיבי ויפה, 3 דל' מעדיף ושיהיה ידני. חשבתי על האיביזה 1.2 TSI אבל קשה למצוא במחיר כזה ביד2. עד כמה ה1.4 גרוע? אני מבין שהוא ממש לא סוחב ושה1.6 ממש לא חסכוני. אשמח לעוד המלצות בסגנון.
הודעה אחרונה מאת ConspectIL, -
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת OJetta, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 770 צפיות
מחפש רכב לנסיעות בעיר כ10000 קילומטר בשנה. עדיף שנתון כמה שיותר גבוהה ושיהיה רכב אמין. רוב הזמן נוסע לבד אבל לא רוצה רכב מיני. תקציב:50000 יש אפשרות לחרוג בעוד 10000.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
אשמח לפרטים ,חוות דעת של אנשים עם רכבים דומים, אני לפני קנייה של רכב דומה, אשמח אפילו שתשאירו טלפון לדבר ככה דקה או שתיים תודה...
הודעה אחרונה מאת amirxt, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 41 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
אז בשעה טובה אתמול הוצאתי את הרכב מהסוכנות. מנסיעה ראשונה, אפשר לומר שאני מאוד מבסוט. האוטו שקט, כוח זמין, האבזור בהחלט מפנק. וויז מותקן על המערכת המקורית בהחלט מהווה שדרוג לא רע בכלל. הרגשה היא שאני נוסע ברכב איכותי בהרבה מהמחיר ששולם. אז עד שאצבור קצת קילומטרים, אתם יכולים להנות מהתמונות
הודעה אחרונה מאת Idan Bin-Nun, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 691 צפיות
היי, אני נוסע כרגע ביונדאי i30 שנת 2009, השווי שלה הוא בערך 40 אלף שקל. התחלתי ללמוד לפני חודש ואני לא מצליח להחזיק את הרכב מבחינה כספית ואני גם צריך כסף. לכן שאלתי היא, איזה רכב הכי מומלץ בסכום של 25 אלף ש"ח (אם פחות אז אפילו יותר טוב) שלא יעשה בעיות לנסיעות קצרות בעיקר(20 קילומטר ביום), גם ידני אפשרות. כדי שתדעו פלוס מינוס לאן לכוון אז הרכבים שחשבתי עליהם הם גולף, פולו, מאזדה 3 וכדומה... תודה!
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 517 צפיות
הי אשמח אם תוכלו לחוות דיעה על הבדיקת רכב בקומפיוטסט תל אביב. יש המון ליקויים אבל השאלה אם זה לא בלאי של רכב בן 8 ואם בכלל יש לי סיכוי למצוא בתקציב של 45 אש"ח רכב במצב יותר טוב תודה, רמי
הודעה אחרונה מאת rambuts,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 914 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- David32
- איציק נ.
- מלטבשי
- baer
- flytomars
- avargel
- ידית
- falou
- guy.a
- NirNissimov
- ברווז
- gadik6