ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם כבר הייתי בהתלבטות הזאת בין הסופר מיני הידניות שיש בשוק אבל די הלכתי לאיבוד הייתי נעול על הקליאו עברתי לפונטו ואז לאיביזה ובחזרה לקליאו, כל הרכבים שנת 2011 אני צריך רכב די מיידי (שבוע) אז הפונטו יורדת מהפרק מכיוון שאין כרגע אקזמפלרים מתאימים מבחינתי למכירה הדרישות שלי לפי סדר עדיפויות 1.אמינות 2.בטיחות 3.צריכת דלק קצת מפחד מעגלה אבל מצד שני לא מצפה לרכב ספוטיבי, כרגע אני נוהג על הסיוויק 2003 של ההורים שהיא די זריזה יחסית לרכבין דומים. הרכב ישמש אותי נהג יחיד ב95% מהזמן כ-60 קילומטר ביום בבין עירוני אשמח לשמוע חוות דעת ועצות ממכם תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
שלום לכולם, ההתיחסות בשני הרכבים הוא לדגם דיזל. איבזור עדיף למרצדס לעומת תצרוכת דלק של הx3. האם מישהו מתנייד עם אחד מהרכבים ויכול לתת רשמים? מדובר על דגמי 2014-2015. תודה, בן
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 3 תגובות
- 968 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש רכב מסוג קאדילק STS משנתון 2006 ( תקציב עד 55K) אני בטוח שזה לא הרכב הכי משתלם כלכלית אבל בכל זאת זה סוג של חלום שלי.( ואני ממש לא מיליונר בגלל זה חשוב לי לדעת שאני לא מסתבך בבור ללא תחתית) לא הצלחתי למצוא יותר מידי פרטים בפורום לגביי הרכב (בטח שלא מידע עדכני). אז כל קודם הדגם המדוייק שאני מתעניין בו הוא STS 2006 ELEGANCE 3.6 255HP אז כמובן שהייתי רוצה לקבל קצת פרטים לגביי ההוצאות הכספיות? האם הרכב רגיש לתקלות?אם כן, אז מה המחלות של הרכבים הנל? כל כמה קילומטרים עושים טיפול וכמה אמור לעלות טיפול בהשוואה לרכב משפחתי אחר?( לא יוקרה) האם מישהו יודע כמה עולה האגרת רישיון רכב? ולאיזה קטגוריה הוא שייך (6?) . אחד הרכבים בלוח מודעות …
הודעה אחרונה מאת Pavlik, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברים יקרים שלום. סיפור קצר לאחרונה אני עובר תהיות רבות לאור העובדה שמערכת היחסים שלי נהית יותר רצינית ואני רואה שבשנה נסיעותיי ברכב הראשון שלי הניבו לי הנאה אחת גדולה שגם דרשה תמורה נאה. יש לי פורד פוקוס שנתון 2010/11 אני נהנה ממנה היא נוחה היא גם חסכונית תתפלאו אני לוחץ והיא עומדת אצלי צריכה ממוצעת 8.2 בשנה הזו עשיתי איתה 30K קילומטראז' קלומר כרגע היא עומדת על 140K. אחריי טיימינג שמיימינג ו 2 תושבות מנוע שהחלפתי במקוריות ואני נהנה חשקה נפשי למכור אותה ולהשתדרג במטרה לחסוך כי אני נוסע מלא והבלאי בעתיד מפחיד אותי. חשבתי על הפיססטה עם מנוע 1.2 או 1.6 השאלה האם היא גם נוחה לנהיגה יציבה וחזרה כמו הפוקוס שלי אמרתי נקנה עם 0 קילומטראז' ניסע עלייה 3-4 שנים כמה כבר אצב…
הודעה אחרונה מאת gavriel_ov, -
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
שלום לכולם,אשמח לקבל ייעוץ מכם בנוגע להחלפת רכב,אז ככה רכשתי דרך אלבר (0 קמ) מיצובישי ספייס סטאר בעזרת מימון ישיר.הרכב אחלה. חסכוני ואמין עד כה (אצלי חצי שנה) רק בעיה אחת אצלי, אני גר בחיפה ונוסע בעליות רוב הזמן ולפעמים כשהרכב כמעט מלא המנוע סובל (4 סלד.) וכאשר אני ברכב 3.5 סלד בממוצע. (המנוע הוא 1.2 אגב) אין ילדים לכן הגודל יחסית מספק את.הצרכים אבל לא את הרצוןזאת אומרת שהקטגוריה מרגישה לי קטנה והנספח מנוע חלש מידיי קיימת אפשרות להחלפה דרך אלבר באותו מחיר מחירון פלוס מינוס (63 אלף) לרכב שמין הסתם יהיה עם שנתון יותר נמוך..אשמח לדעתכם בנושא וגם להמלצה על דגמים שיתאימו הרצונות שלי..תודה מראש
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מתלבטים נורא. היום אנחנו עם סקודה רומסטר שמשרתת אותנו נאמנה. אנחנו 2 מבוגרים ו3 ילדים. ראינו את הייטי אבל נראה ומרגיש שהיא פחות מרווחת מהרומסטר , אנחנו יודעים שהאוטו פגז אבל אנחנו מחפשים משהו מרווח. לא מכיר את המיצובישי... אשמח לטיפים והמלצות
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, אני מתבלט בין מספר דגמים, על הנייר נראים די זהים, סוזוקי SX4 2008 יונדאי אקסנט 2009 יונאי I30 2008 מבחינת המחיר הם די קרובים את האקסנט אפשר אולי להשיג קצת יותר בזול.. חשוב לי בעיקר לי הסדר הבא: אמינות (לא רואה מוסך מעבר לטיפולים שגרתיים) ביצועים (זריזה, אחיזה בסיבובים) נוחות (מושבים, שקטה) על מה הייתם ממליצים ומדוע?
הודעה אחרונה מאת cars-@-lover, -
-
מהן המחלות של הקרוז? 1 2
מאת MrCola-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לא פעם ראיתי שמנסים למכור קרוז ב20K מתחת למחירון ומנסים להיפטר ממנו... הבנתי שהרכב הוא לא הכי טוב בעולם ועושה בעיות, אבל מהן המחלות הנפוצות שלו? תודה
הודעה אחרונה מאת OJetta, -
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
שלום לכולם לא ממש מצאתי מידע בנוגע לרכב, הרכב יד 1 מטופל במורשה אחריי טיימינג וכו ק"מ 150 הרכב ידני! ולכן הבנתי שהוא חסכוני רציתי לדעת על הדגם אמין לא אמין מומלץ לרכוש במחיר טוב? מפחיד אותי קצת הצד הצרפתי שלה תודה חברים
הודעה אחרונה מאת nepet, -
- 4 תגובות
- 633 צפיות
Polo VS Golf שנתון 2000-2004, ידני, מה חסכוני יותר?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, בעקבות אילוצים כאלה ואחרים אימי מעוניינת ברכב חדש. מס' פרמטרים חשובים לגבי הרכב ידני (בלבד) חסכוני מבחינת דלק (12-14 ק"מ לליטר פחות או יותר) עדיפות לרכב מאובזר, אם לא קיימים ג'נטים או גג פנורמי - לא קריטי אמין לאחר ירידת הערך הרצינית שנתון 2011 ומעלה 5 דלתות סחיר היא מאוד מעוניינת בפולו אך המחירים די מוגזמים לדעתי ביחד למה "שמקבלים". אישית חשבתי להמליץ לה על סיאט איביזה 5 דלתות דגם רפרנס שנמכר בזמנו במבצע - ישנם מספר אקזמפלרים ביד 2 שנראים לא רע ובתקציב - מה אומרים על הרכב מבחינת אמינות ושמירת ערך? אשמח לעוד רעיונות ועזרה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ronfi, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב מיני/סופר מיני בסדר גודל של 30 אלף ש"ח הפייבוריטיות שלי הם גרנדה פונטו או יונדאי I10 אשמח לקבל חו"ד מכם על שני הרכבים בכמו כן, אשמח לקבל חו"ד גם על הגיר הרובוטי בפיאט תודה רבה
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, בימים אלו אני שוקל אפשרויות לגבי החלפת הרכב הנוכחי (ישן, אמין אך מעט מאוס). אני נוסע היום במסלול משולב בקצב של בערך 22k לשנה, והחלטתי להשקיע קצת יותר שנתית/חודשית בשביל שיהיה לי יותר נחמד בנהיגה (וגם כי הרכב הנוכחי הגיע ל160 ואני לא אוהב מוסכים). אפשרות אחת היא ליסינג מהעבודה, אבל אחרי הרבה חישובים הבנתי שזה שלפחות במקרה שלי זה שקול כמעט לגמרי לקניית רכב חדש ומכירתו לאחר 3 שנים. מצד שני, אם יכולתי לקנות רכב יד שנייה שהוא נחמד, אמין ולא יקר מדי ולחסוך 20k לעומת קניית רכב חדש זו אפשרות מעניינת. חשבתי על משהו בסגנון פולו 2013 עם פחות מ40k, שראיתי שיש באזור ה80, וזה כיוון מעניין. בעיקרון אני מוכן גם להשקיע קצת יותר/פחות (60-100) אם תה…
-
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברים, משהו יודע מה קורה עם סיטרואן C4 קקטוס? המכונית כבר כאן למעלה מחודש ועוד אין מחיר ולא התחילו לשווק. משהו יודע למה?
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 487 צפיות
שלום לכולם. שני חברים שלי, חברים בעצמם, זקוקים לייעוץ ביניהם בקשר לשווי האמיתי של רכב. כמובן, מדובר בחברים כך שהדיוק בסדר גודל של מאות שקלים פחות רלוונטי. אני שואל בפורום הזה כיוון שאני מניח שאנשים פה בעלי אומדן לגבי המחירים בשוק. מדובר בפיאט פונטו ספייס 06 (אקטואל ידני, 60 כ"ס), עם 147א ק"ק, יד רביעית, ראשונה הייתה השכרה. המזגן ברכב לא עובד, הטסט עומד להגמר בעוד כשבועיים ויהיה צורך להחליף 2 צמיגים. ישנה נורת תקלה של מערכת ההגה כח חשמלי שנדלקת מידי פעם ונכבית לאחר כיבוי המנוע. כמו כן, בעקבות תאונה שעבר הרכב שתי הדלתות האחוריות הוחלפו בדלתות בצבע אחר ובכנף האחורית ישנו חומר מילוי של פחחים חשוך. אבקש אומדן לגבי שווי הרכב, לא המלצות האם כדאי לקנות. …
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום היקרים הרכב היחיד שיש במשפחה (פלואנס 2.0) משמש בעיקר את אישתי. אני עובר מקום עבודה עם הסעות ואצטרך רכב. הנסועה תהיה בעיקר לעבודה וחזרה, אני מעריך גג 10K ק"מ שנתי. חשבתי כמובן על סופר מיני ידנית, שתהיה גם זולה לרכישה וגם זולה בשוטף. התקציב היה כ30K ש"ח וחשבתי שבקלות זה יספיק לרכב שמור ממודל 2010. מעיון בלוחות התברר לי שרכבים שמורים בני 5 (יד ראשונה וקלומטרז' נמוך) נמכרים יותר בכיוון של 35-40. עברתי בדרך בסוכנות יונדאי, רכב חדש זה 62. יתרונות רכב חדש: *כי הגיע הזמן בגיל 44 שאקנה רכב חדש... *אחריות *שקט נפשי *כי ייתכן ואקבל בשלב כלשהו רכב מהעבודה ואז ה"קטן" יישאר והפלואנס תימכר *הצבע שאני בוחר (תתפלאו כתום מטלי) חסרונות *מחיר …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 558 צפיות
אני מחפש להחליף את הפיאט פונטו שלי לרכב אוטומט, בשנתון של 2009+ בתקציב של עד 42-43 אלף. לאחר חיפוש בלוח נראה שפיגו 308 היא "מציאה" וזאת כיוון שהיא נמכרת במחיר נמוך יחסית למתחרות. אני מודע לשם שיש לפיגו, אבל זה פחות מרתיע אותי, זה תקף גם לפיאט פונטו שברשותי, שלא רואה מוסך. מצאתי אחת שנת 2009, יד ראשונה מפרטית, 67 אלף ק"מ, במחיר של 43K. אבקש לקבל הסבר והמלצות על הרכב, האם תיבת הAL4 בשנתון זה כבר שופרה ומעודנת יותר? אשמח גם לדעת לגבי צריכת הדלק. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת nepet, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 476 צפיות
הרכב ישמש ביום-יום לנסיעות עירוניות בגוש דן. חשוב שיהיה קטן למציאת חניה, אוטומט (אשתי נהגת עיקרית), אבל רצוי מנוע 1.2, כי בסופי שבוע הרכב ייסע לצפון ולדרום וגם יטפס לגולן (הורים) בעיקרון כבר נסגרתי על סוזוקי ספלאש, וקיבלתי הצעה ב"טריד מוביל": מודל 2012, מפרטי, שעשתה 45אלף, ב63ש"ח (כמובן אחרי ניקיונות וסידור כל מכה קטנה ותקלה. אבל אז הציעו לי בשלמה סיקסט יד 1 2015 אפס קילומטר, את הקיה פיקנטו (1.2 אוט') ולמרות שמדובר ברכב חלש יותר. ולשאלתי, האם ידוע לכם איפה ניתן לקבל הצעה דומה לסוזוקי (יד ראשונה, 2015, 0 קילומטר)? כמו כן, בעיקרון הקיה נשמע לי רכב חביב, אמנם קצת יותר חלש (85 כ"ס לאומת 95 בסוזוקי), אבל הבעיה שאני הכי מוטרד לגביה, היא צריכת הדלק שלו, שקראתי עליה …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 525 צפיות
שלום לכולם המלצה לרכב קטן אוטומטי בתקציב של 45-55 K בינתיים על הפרק מזדה 2 ו i20 מאחת מחברות הליסינג מישהו יכול להביע דעה לאיזה כיוון ללכת? תודה רבה לכם.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 491 צפיות
שלום, אני סטודנט שמחפש רכב בטווח מחירים של עד 20K (אפשר טיפה מעל אם באמת כדאי). לפי מה שהבנתי הרכבים המומלצים בקטגוריה הזו, שהם חסכוניים וזולים לאחזקה הם: 1. יונדאי גטס ידני (לא ה-GLF) 2. פונטו גרנדה ידני 3. סקודה פאביה ידני * לגבי הגטס, לא מצאתי למכירה ידנית שלא מתת דגם GLF. * לגבי הפונטו, אשמח לדעת על ההבדלים בין הגירסאות (מנוע 1250 ל-1400, רמות גימור וכו') * לגבי הסקודה פאביה, מחיר גבוהה, והבנתי שפחות זול לאחזקה. אודה לחוות דעת בעניין והמלצה איזה רכב עדיף לצרכים הנ"ל או רכבים נוספים שמומלצים. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
שלום לכולם, אחותי עומדת בפני החלפת הרכב הנוכחי שלה מהעבודה. מזה מספר שנים שהיא עם הפורד פוקוס והיא מאוד מרוצה, אך כעת היא הייתה מעוניינת בשינוי. הסכם הליסינג כולל דלק כך שצריכת הדלק היא לא הפקטור הכי חשוב. הרכב ישמש ברוב ימות השבוע לנסיעה של כ-60 ק"מ הלוך חזור למקום העבודה, נסיעות עירוניות קצרות ובסופ"שים לנסיעה של כ-240 ק"מ הלוך חזור עם 5 אנשים. הדרישות מהרכב הם: 1. בטיחות. 2. נוחות. 3. אמינות. היא מתלבטת לגבי רכב הקרוסאובר של קיה: קיה ספורטאז' אורבן. אשמח מאוד לקבל את עצתכם והתרשמותכם מרכבים העונים לתיאור הנ"ל. תודה,
הודעה אחרונה מאת shlomig, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן לכולם, פוסט ראשון שלי פה בפורום... אני חייל בצה"ל ובעוד 3 חודשים מהיום אתחיל לעשות יומיות, הנסיעה באוטובוס מהבסיס לבית שלי לוקחת שעה וחצי,לעומת 15 דקות ברכב (10 קילומטר). הצורך לקניית אוטו עלה אצלי כי זה יחסוך לי שעתיים-שלוש ביום+ נוחות בסופ"ש וכו' יש ברשותי סכום של כ 60-70 אלף שקל לא כולל 20 אלף שקל ששמתי בצד לטיפולים,ביטוח,דלק וכו' התוודאות: אחד ה"חלומות" שלי זה שתהיה לי GOLF GTI ... התחלתי להסתכל על מחירים והשוואות, וראיתי שבתקציב שלי אני יכול לקנות את ה GOLF GTI 2008 ידנית עם מנוע 2000 ו 200 כ"ס המחירון שלה הוא סביבות 60 אלף שקל, לעומת ה GOLF GTI 2009 ידנית 3 דלתות שעולה סביבות 80 אלף שקל, מה ההבדלים בינהם? לשאלתכם למה גולף - מהניסיון…
הודעה אחרונה מאת oryo, -
-
חבר שמתענין ברכבי מיני שאל אותי על הסיני הזה. לאחרונה הוא הוצע ב59.990 ש"ח דבר שגרם לחבר לפזול לכיוונו (הרי הוא "סופר מיני"). האם יש כאן מישהו שבחן את הרכב לעומק ויכול לתת חוות דעת משלו? אני מבקש בלי תגובות של "סיני ח*א" על סמך דעות אישיות בלתי מבוססות. מצפיה במבחנים ביוטיוב וברשת ראיתי שמשבחים את השלדה. תודה.
הודעה אחרונה מאת lesles, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שנה עברה מאז כשחפרתי בפורום כאן בחיפוש אחר סופר-מיני, חפירה שגרמה לכך שסטיתי מהחיפוש המקורי שלי של איביזה/פאביה ובסוף התמקדתי בפולו/איבו - כאשר בשורה התחתונה בחרתי באיבו. מאז הכל היסטוריה, ואני והאישה מרוצים עד הגג. קיצר מפה לשם עברה שנה ואחיי הצעירים הגיעו לגיל 18, והבנתי שהגיע הזמן להפרד לשלום מאהובתי מאז התיכון - פג'ו 306 XR שנת 95, שאמנם חצי קבריולט מרוב החורים בגג (שנסתמו ע"י דבק אפוקסי, מומלץ בחום) - אבל נוסעת נהדר. החלטתי שהיא הזמן לשחרר את ההורים מהעול של ילדים שמפרקים להם את האוטו עם כל מיני צלקות חניה, ולפנק את עצמי לראשונה בחיים ברכב שיהיה לי כיפי לנהיגה. התקציב 50K, המטרה היא משפחתית מאובזרת, פרקטית ליום יום (מבחינת טיפולים נוחות וצריכת דלק) אבל שתהי…
הודעה אחרונה מאת oryo, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שוב שבת שלום לכם. לפני כשבוע כתבתי שירשור על התעניינות בבראבו. (8 עמודים אם מישהו זוכר ) ביצעתי היום נסיעת מבחן עליה , והחלטתי שזהו , זה הרכב בשבילי!! נגמרו החיפושים. עם הגיר הרובוטי אני אחיה בשלום אולי איפלו בהרמוניה , מהר מאוד הבנתי איך הוא עובד. לטעמי הרכב עונה לכל הצרכים וההחלטה סופית. השאלה שלי היא כזו: הרכב שביצעתי עליו נסיעת מבחן הוא רכב של חברת אוטודיל. לשעבר הוא היה רכב הדגמה של פיאט. ביצע 105,000 -+ על כבישנו. מודל 2011 , 1.4T , DYNAMIC. לא ראיתי ספר טיפולים עדיין , אבל טוענים שהוא שמור. כמובן שבמידה ואני אקנה אותו אני אקח אותו לבדיקה חיצונית במוסך\מכון בדיקה (פה אני צריך קצת הכוונה או המלצות על מקומות טובים). יש לה מכה קטנה בכנף הקידמית , ופנס א…
הודעה אחרונה מאת oryo, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קיה 2011 שעשתה קילומטרז' נמוך (30 אלף), עושה רושם שטופלה כהלכה אבל עברה תאונה לפני כשנתיים וחצי שהמוכר טוען שלא היתה רצינית. אני מתלבט אם לקחת את האוטו לבדיקה מחשש שאולי יש פגיעת שסי כתוצאה מהתאונה (לא בא לי להיכנס אחרי זה לויכוח מי ישלם על הבדיקה במקרה כזה) . המוכר שלח לי עותק דו"ח התיקונים של התאונה ושם מופיע שהוחלפו החלקים הבאים: 1. תומך R פגוש קדמי 2. פנס ראשי ימני 3. פגוש קדמי 4. תפס פגוש קדמי בתיאור העבודה מופיע: 1. עבודות פחחות למוקד 2. עבודות חשמל למוקד 3. עבודות צבע למוקד מה אתם אומרים? האם כל הפרטים האלה מעידים על סיכוי לפגיעת שאסי או שדווקא לא? בעיקר אני מוטרד מהחלפת התומך R שאין לי מושג מה זה... דרך אגב התיקונים הללו נעשו במוסך של סובארו ולא ש…
הודעה אחרונה מאת טריקו, -
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
אחותי מחפשת רכב מיוחד, כרגע יש לה אופל קורסה אטמוספרית שגם לדעתי זוועה לנהוג עליה, בהתחלה היא חשבה על A1 אבל הוא מאד יקר יחסית לתמורה שלו, מצאנו אבראט 500 קבריולט לבנה ביד 2, כרגע נמצאת אצל מגרש מכוניות האוטו יד ראשונה, 29K ק"מ, מספר רכב 93-000-13 אם מישהו מכיר אשמח לשמוע התכנון הוא לעשות טרייד אין ולהוסיף, למה דווקא את האבראט ולא את הרגילה אתם שואלים? כי צריך משהו דומה לA1, אם זה בכוח או באביזרים הנמצאים ברכב איזה תקלות ידועות יש לרכב? איך לבדוק אותו ואיפה? אזור נתניה - כמובן שלא ליד המגרש. האם לבדוק במכון בדיקה ואז ללכת למוסך מתמחה לחפש תקלות? יש המלצות למוסך כזה? אשמח לשמוע עוד המלצות ודברים שצריך לדעת
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 659 צפיות
בס"ד שלום, למבינים שבניכם, אני זקוק לעצה לבחירת רכב בקטגורית הסופר מיני/מיני, שעונה על הקריטריונים הבאים: *צריכת דלק נמוכה. *עלות אחזקה נמוכה. *טווח מחירים שנע בין 15-30 אלף. *מומלץ בשנתונים שמעל שנת 2008. *רכב אוטומט בלבד. תודה רבה לעוזרים שיהיה שבוע טוב ומבורך
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם מזה הרבה זמן אני חושב על החלפץ רכב שלי.(ללא סיבה מוצדקת אולי משבר גיל 35~40) הדרישות שלי הם: נסיעות לעבודה (יש ימים שאני נוסע ברכבת לעבודה) יכול להכיל 3 ילדים מאחור (היום אני מצליח לבצע את משימה הזאת עם גרנדה פונטו) לטובת הסעות לגן חוגים וחו' חשוב שיהיה חיסכוני בדלק בצורה יחסית. שיהיה אמין. מרכב 5 דלתות התקציב הוא סדר גדול של 80-85 החלום שלי זה ג'ולייטה אין לי בעיה עם ידני אפילו עדיף. אבל ממש קשה לי לאמין שאמצא אקזמלפר טוב משנת 2011 ומעלה. לאחרונה נכנסה למשוואה הונדה האצ'בק או 5D. לפי חיפושים ביד 2 הבנתי שניתן למצוא רכבים משנת 2012. מה אתם יכולים לומר לי על הונדה אולי אתם יכולים להמליץ על רכבים נוספים. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת SLS, -
-
- 1 תגובות
- 524 צפיות
שלום רב האם מותר לבודק מוסמך שבודק רכב במכון בדיקה לפני קנייה להביע את דעתו לקונה של הרכב בנוגע למחיר הרכב שהמוכר דורש? או בנוגע להאם כדאי לקנות את הרכב הזה או לא? נראה לי דיי חשוד שבודק יביע בפני הקונה והרוכש את דעתו בנוגע למחיר או האם כדאי בכלל לקנות. מדובר על מכון בדיקה בעל שם ועם רשת סניפים בארץ. תקנו אותי אם אני טועה בעניין אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה
הודעה אחרונה מאת vitek15,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 886 אורחים (הצג רשימה מלאה)