Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שני חברים שלי, חברים בעצמם, זקוקים לייעוץ ביניהם בקשר לשווי האמיתי של רכב. כמובן, מדובר בחברים כך שהדיוק בסדר גודל של מאות שקלים פחות רלוונטי.

אני שואל בפורום הזה כיוון שאני מניח שאנשים פה בעלי אומדן לגבי המחירים בשוק.

מדובר בפיאט פונטו ספייס 06 (אקטואל ידני, 60 כ"ס), עם 147א ק"ק, יד רביעית, ראשונה הייתה השכרה.

המזגן ברכב לא עובד, הטסט עומד להגמר בעוד כשבועיים ויהיה צורך להחליף 2 צמיגים. ישנה נורת תקלה של מערכת ההגה כח חשמלי שנדלקת מידי פעם ונכבית לאחר כיבוי המנוע. כמו כן, בעקבות תאונה שעבר הרכב שתי הדלתות האחוריות הוחלפו בדלתות בצבע אחר ובכנף האחורית ישנו חומר מילוי של פחחים חשוך.

אבקש אומדן לגבי שווי הרכב, לא המלצות האם כדאי לקנות.

תודה רבה!

פורסם

דיברת עם יצחק, מלוי יצחק?

יש מצב שהוא ידע ;)

ובכלליות, הדרך הכי טובה היא להכנס לנעליים של רוכש הרכב העתידי: קרי לחפש ביד2 מודעות ולראות מה מי מו, מי נגד מי, ולהחליט איפה אתה רוצה למקם את עצמך בסקאלה כתלות בכמה מהר אתה מעוניין למכור את הרכב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בתור עצה חברית לא הייתי מתקרב לרכב הזה

יש מספיק פיאט בשוק

הרכב עבר תאונה ולא תדע איזו, צמיגים זה צרה קטנה, אבל הסיפור עם הנורה של ההגה לא נגמרת בזה שהנורה נכבית

פורסם

למה בכלל לשלם 6?

טסט לבד מתחיל בסכום של 1500 ש"ח, התיקון של הנורה בקלות יכול לתפס סכום יפה

שווה להשקיע טיפה יותר (12000+) ולמצוא רכב שלא דפוק כבר מהתחלה

פורסם

אני מבין ששני הצדדים חברים.

יש ברכב הזה תקלות משמעותיות שעלותן עלולה להגיע ליותר ממחצית משוויו של הרכב.

לו הקונה חבר אמיתי לא הייתי מוכר לו את הרכב.

אם הוא מתעקש הייתי שולח אותו לתקן את הדרוש תיקון, וישלם לחבר את ההפרש בין מחירון - 30% לעלות התיקונים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

חברים, תודה רבה על חוות דעתכם.

בכוונה לא ביקשתי עצה האם כדאי לקנות את הרכב. מדובר בחבר אחד שהזיק לרכב של השני (ביטוח היה צד ג' בלבד). קניה של הרכב אינה על הפרק. לא נכנסנו לעניין שמאות מקצועית וכו' כי מדובר בסוף בחברים (גם ככה הסכום המדויק יסגר ביניהם, גם בהתייחס לעלות החלופה שתמצא ולזמן שיהיה תקוע בלי רכב).

את עזרתכם ביקשתי כדי להגיע להבנה של "סדר גודל" של עלות הרכב, כבסיס להתחשבנות ביניהם.

אם יש למישהו חוות דעת מושכלת, אשמח.

אני מודה לכל מי שהגיב עד כה.

עריכה אחרונה על ידי עמיחיamihai
שכחתי להוסיף משהו ולתקן משפט
פורסם

שילך לפחח הקרוב שיתן הצעת מחיר לתיקון הנזק ללא עירוב הביטוח. חוץ מזה אם יש לפוגע צד ג' הוא יכול להפעיל אותו בעלות לא גבוהה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תראה, בוא נגיד שהרכב בממוצע ביד 2 נסחר ב10 אלף, במצב תקין וכולל טסט.

נוריד עלות טסט בוא נגיד 1300 שקל,

צמיגים נגיד 650 שקל למשהו בסיסי ולא סיני זבל,

בעיה בהגה חשמלי, העלות תיקון עד כמה שידוע לי זה באזור ה600-800 שקל.

מזגן שלא עובד בלי לדעת בדיוק מה הסיבה אי אפשר להגיד כמה זה מוריד, אבל בוא נגיד עוד 800 ירידה.

בהתחשב במצב החיצוני של הרכב הייתי מוריד עוד באזור ה1000 שקל.

באמת אפשר לומר כמו שאמרו כאן קודם, לדעתי אזור ה6 זה סכום מקובל לרכב במצב הזה, אך אציין בפניך כמו שנאמר כאן, אם הרכב יפורסם ביד 2 אני בספק קצת גם לגבי ה6, וגם יהיה מאוד קשה למצוא קונה בהתחשב בעובדה שב10 אפשר למצוא רכב במצב הרבה הרבה יותר טוב.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...