Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן סי 3 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לא ממש מצאתי מידע בנוגע לרכב, הרכב יד 1 מטופל במורשה אחריי טיימינג וכו ק"מ 150 הרכב ידני! ולכן הבנתי שהוא חסכוני רציתי לדעת על הדגם אמין לא אמין מומלץ לרכוש במחיר טוב? מפחיד אותי קצת הצד הצרפתי שלה תודה חברים

פורסם

הרכב בסך הכל בסדר תבדוק היסטוריה טיפולים מצב מכני אם יש לו נוזל קירור ולא מים צרפתיות רגישות לזה תבדוק גומיות בלומים נזילות שמן

רכב אמין יחסית בתנאי שטיפלו בו כראוי ולא הזניחו.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

הייתה לנו אחת במשפחה, אוטומטית עם מנוע 1.4.

האמת? שהיא הפגינה אמינות מפתיעה.

מלבד הטיפולים השוטפים? הייתה רק תקלה אחת של משאבת דלק. (תקלה אחת ב4 שנים לערך).

אני לא בטוח אם יש בכך כדי להעיד על האקזמפלר שאתה ראית.

M-TECH E46

פורסם

גם לנו היתה 1.4 אוטמטית חדשה מהניילון. אחרי 6 וחצי שנים ובערך 70000 קמ נמכרה עם תקלה בודדת בגיל 6. הוחלפו שסתומי לחץ בגיר. קשה לומר איזו אמינות תפגין מכונית בת 12, זה מאד תלוי בטיפול שקיבלה כל השנים. בגיל כזה לא משנה כמה תדאג לרכב , פה ושם יהיה בלאי שוטף. סטרטר , אלטרנטור , רדיאטור , חיישן פה משאבה שם. (נכון לגבי כל רכב בגיל כזה )

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...