Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אשמח לקבל ייעוץ מכם בנוגע להחלפת רכב,אז ככה רכשתי דרך אלבר (0 קמ) מיצובישי ספייס סטאר בעזרת מימון ישיר.הרכב אחלה. חסכוני ואמין עד כה (אצלי חצי שנה) רק בעיה אחת אצלי, אני גר בחיפה ונוסע בעליות רוב הזמן ולפעמים כשהרכב כמעט מלא המנוע סובל (4 סלד.) וכאשר אני ברכב 3.5 סלד בממוצע. (המנוע הוא 1.2 אגב) אין ילדים לכן הגודל יחסית מספק את.הצרכים אבל לא את הרצוןזאת אומרת שהקטגוריה מרגישה לי קטנה והנספח מנוע חלש מידיי קיימת אפשרות להחלפה דרך אלבר באותו מחיר מחירון פלוס מינוס (63 אלף) לרכב שמין הסתם יהיה עם שנתון יותר נמוך..אשמח לדעתכם בנושא וגם להמלצה על דגמים שיתאימו הרצונות שלי..תודה מראש

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

כמה פעמים יוצא לך לנסוע עם רכב מלא?

אז הרכב קצת צועק. תהנה ממנו עוד קצת, חבל להחליף עכשיו ברכב ישן יותר.

הרכב הזה רעשן בהגדרה, והעליות של חיפה עם רכב מלא זו לא חוויה מרנינה לאף מיני.

בסופו של יום זה רכב לצעיר, אז פעם ב-הוא מלא יותר וצריך לתת יותר גז, בסדר. ברוב הזמן הוא מתאים לצרכים שלך בדיוק. עדיף לדעתי מרכב שברוב הזמן מעל הצרכים שלך, ופעם בכמה זמן מנוצל.

פורסם

תודה על התגובה,

הבעיה באמת היחידה הקטגוריה פשוט מרגישה לי קטנה מידיי

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

סיאט לאון 2011-2012 (עם מתיחת תקציב קלה בנוסף למחירון שרשמת) תהיה אופציה נהדרת, מנוע 1.8 טורבו עם 160 כס, הרבה מקום (יותר מהספייס זה בטוח) ויאכל את העליות של חיפה מבלי להתאמץ, כמובן שבקטגוריה יש לך עוד המון אופציות כמו גולף, אוקטביה, טולדו, מאזדה 3, סיוויק וכו..שהם משמעותית גדולות וחזקות מהרכב שאצלך, רק שתיקח בחשבון שאחזקה של רכבים כאלו תעלה יותר (ביטוח, צריכת דלק, חלקים וכו).

פורסם

חשוב על העלויות. כבר עכשיו אתה על מימון, חשוב כמה תפסיד במכירת הרכב הכמעט חדש, מה תהיה עלות רכישת הרכב המחליף, כמה יותר יקרה תהיה אחזקתו.

אם אתה לו צריך לסחוב חצי בית או 4 נוסעים על בסיס יום יומי פשוט שחרר קצת את הגז וסע בנתיב הימני. לא יקרה כלום אם לא תסע במהירות המכסימלית האפשרית, ואז גם לא תרגיש את אי הנעימות של 4,000 סל"ד (כן, 4,000, לא 4).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...