ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,629 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 983 צפיות
פורד פיאסטה החדשה טרנד 2015 או אופל קורסה חדשה כרכב שני - מה עדיף? - אמינות ,נוכוחות נסיעה ואבזירים ,
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 896 צפיות
האם יש סיכון ברכישת רכב יד שניה שהוסיפו לו כל מיני תוספות בצורה פרטית כמו גלגלי מגנזיום וקשקושים ? האם יש יותר סיכוי שמדובר ברכב ערסמוביל שקרעו לו את הצורה בנהיגה פרועה ? הייתם קונים רכב כזה ?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אשמח לדעת איזה מכוניות כדאי לקנות בתקציב עד 15K, אני מעוניין להחזיק אוטו עד שנה-שנתיים, וכמה קילומטראז' כדאי שיהיה בו, אני חשבתי יותר בכיוון פיאט פונטו ופנדה, דייטהסו וסוזוקי אלטו, מה דעתכם? כמו ששמתם לב אני מעוניין ברכב קטן וחסכוני תיבת הילוכים אוטומטי, שיהיה אפשר לנוע במשולב. תודה רבה לעוזרים!!!
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חשוב לציין שאני נוסע גג 15000 קילומטר בשנה. תודה מראש לעונים !
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש מכון בדיקה ומוסך מומחה של סיטרואן באילת. אני מתעניין שם ברכב אבל לא באלי לנסוע סתם ואז לגלות שהרכב לא שמור כמו שאמרו, אם זה אפשרי להוציא היסטורית טיפולים לפי מספר רכב במוסך הראשי למרות שאני לא הבעלים?
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי. אני מתחיל לעבוד בירושלים והולך להיות לי נסיעה של 50 ק"מ כל כיוון. גר במרכז והעבודה בירושלים כך שמדובר בעליות לא פשוטות. אני מחפש רכב קטן אבל שיעשה את הדרך הזאת בקלות , לא יאט ל60 בעליות ולא ייגמר תוך חצי שנה. אשמח להצעות ... הטווח מחיר שלי הוא עד 50K וכמובן לא מדובר על חדש
הודעה אחרונה מאת ^Haim^, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, משדרג את הרכב בקרוב ואשמח לדעתכם. כאמור ההתלבטות היא בין סיאט לאון, איביזה לבין פולקסוואגן פולו.,גולף אני בכיוון מאוד ראשוני כרגע ואשמח אם תמקדו אותי, המעבר הוא מספייס סטאר לכן חשוב לי שהרכב יהיה מרווח יותר וחזק יותר. השנתונים לרכב הבא יהיו בין 2010 ל2012 תלוי בק"מ והיד של הרכב אז מי מבין הארבעה יספק לי את הרצונות בהגבלת מחיר, רמות יגמור שונות ונפחי מנוע. בהתחשב בשנתון נמוך ובלאי סייגים: לא יותר מ1.6 נפח מנוע אוטומטית (ידוע על הdgs) המון תודות
הודעה אחרונה מאת IdoCuper, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 724 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת alirnben, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 829 צפיות
בשיטוטי ביד 2 נתקלתי ברכב הזה. המחיר אטרקטיבי. מחפש כל מידע רלוונטי לגביו. בעיקר אמינות
-
קניית במוו
מאת avishay151- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שאלה רוצה לקנות במוו 320 שנת 2002 איך הרכב מבחינת אמינות טיפולים ביטוח ועלות חלקים כללית והאם יש לרכב בעיות מיוחדות שצריך לבדוק תודה ???
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום פורום, אחרי השרשור הקודם (שאעדכן ברגע שתהיה קנייה) החלטתי ללכת לכיוון של אלפא מיטו, יותר מתאים לי. עכשיו הלכתי לאיבוד ב17 סוגי הגימור השונים שהמיטו הגיעה בהם לאורך השנים. מאחר ואף חברה לא מחזיקה ברושורים של המכוניות שלה שנים אחורה באתר, מקור המידע שלי הוא icar.co.il וgear.co.il ויש ביניהם חילוקי דעות. מישהו יכול לעשות לי סדר? באילו דגמים יש בקרת אקלים, באילו אין? יש דגמים שמגיעים עם חמישה הילוכים?? האם המנוע החדש עדיף על הישן? ומה נשתנה בין כל אחד מהדגמים שאלפא פשוט היו חייבים לחדש בין שנה לשנה?? תודה רבה, זיו (אגב, מסתכל רק על גרסאות ידניות, עזבו אותי מרובוטי)
הודעה אחרונה מאת OrBenDavid, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני הולך לקחת מחר אוטו לבדיקה במכון, הייתי רוצה שתמליצו על מכון אמין באזור ראשון לציון או חולון. וכמה עולה בדיקה כיום? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת lancer_06, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
הרכב שלי עבר תאונה אז אין לי הרבה זמן לחכות בסבלנות למציאה, הקליאו שנת 2002, עברה כ-200 אלף ק"מ הרכב מקורי לפי מה שאני יודע מלבד בולמים צהובים שראיתי מאחורה ומערכת שמע שלא כ"כ חשובה לי לא התעמקתי לבדוק אותו לפני המכון, הליקויים שראיתי- טורים משחקים בסרק בין 500 ל1000, יורדים נמוך עד למצב של רעידות. נגיעה בגז מפסיקה את זה זמנית. טורים קופצים בהגזמה ובדיליי במשחק בהגה, ברקס, מזגן. בפמפום מתמשך של הבלמים בסרק, הטורים עולים לאיזה ה1700 ומתייצבים שם עד שאני מפסיק. שלושת אלה מסתכמים במנוע צעדים בכמה מאות שקלים , או שזה משהו מעבר ? הקלאץ' קשה מאוד, נגיד לפחות פי 3 לפחות מקלאץ' של רכב חדש. הרכב נכבה מספר פעמים לשני הבוחנים במכון בגללו. בזמן הדיינו שמעתי "בקפייר"…
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 892 צפיות
שלום לכל המסייעים.. משום מה מישהו החליט לגנוב לי את הניסן לארגו, אז אני עכשיו בשיטוטים אחר רכב מתאים אחר. אנחנו 7 נפשות ובנוסף אני מתעסק עם דלתות, כך שאני צריך רכב עם מספיק מושבים, אך שיהיה ניתן לקפל אותם. 7 מקומות מסחרי, זו נישה קצת בעייתית בקיצור.. יש לי עד 35,000 (בדוחק) אחרי קצת בירורים האופציות שאני רואה הן טויוטה הייאס (יקר מדי, בד"כ קילומטראז' מטורף). יונדאי H1 (צריכת דלק מטורפת, בעיות מכניות, חלקי מכלול יקרים) טרספורטר ( אחזקה גבוהה, והרכב יקר..) [כל מה שבסוגריים, זה מה שהבנתי משיטוטי ברשת ושיחות עם אנשים, עם יש השגות על זה אשמח לשמוע...] הם יש עוד משהו רלוונטי? (ירדתי מסוואנה ופורד אקונוליין בגלל צריכת דלק מטורפת, וטרנזיט יהיה גדול מדי …
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, לפני זמן מה מכרתי את ההונדה שלי והיום מחפש אחר היורשת החדשה. הפעם אני בכיוון קצת שונה מסיוויק אני מחפש רכב קטן עדיפות לידני זול לתחזוקה (לא בהכרח צריכת דלק). התקציב עומד על 30 אלף עם גמישות קטנה צפונה. בנתיים לאחר חיפושים קלים ביד2 ראיתי כמה אפשרויות: 1)סוזוקי אלטו,שברולט ספארק,יונדאי I10 - כל אלו רכבים חדשים שהמחיר שלהם דיי אטרקטיבי אבל עקב חוסר היכרות אני חושש לקחת אותן,בנוסף מאמין שהירידת ערך גבוהה יחסית לרכבים ישנים יותר. 2)דייהטסו סיריון,סובארו B3,סיאט איביזה,פיאט גרנדה פונטו,יונדאי I30(קצת יקרה יותר),אופל קורסה - אלו רכבים קצת יותר ישנים בשנתון את הרוב אני מכיר חוץ מהאיביזה והקורסה (2006-2008) שפחות יצא לי לשמוע עליהן,הסיפור פה הוא פשוט אבל האם…
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
איזה רכב עדיף לקחת ליסינג מהעבודה ? מבחינת חוזק מנוע מבחינת נוחות ורעש של האוטו מבחינת מקומות ישיבה מבחינת תא מטען ועוד הבדלים שידועים לכם אשמח לתשובותיכם - צריך להחליט בקרוב
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני שוקל לרכוש לקסוס RX או את הNX החדש.אף פעם לא היה לי לקסוס בעבר ולכן אני לא מכיר את ההתנהלות מולם,עשיתי נסיעת מבחן על הרכב והוא סה"כ נחמד.עניין השירות חשוב לי מאד והוא מהווה קלף מרכזי אצלי ברכישת רכב. אשמח לטיפים ממחזיקי לקסוס כאן לגבי איכות השירות על כל המשתמע מכך,איסוף/החזרה של הרכב למרכז,שטיפת הרכב,רכב חליפי בעת טיפולים/תיקונים ואיזה סוג רכב,שירות מעבר לשעות הפעילות וכו" נ.ב במשך שלוש שנים החזקתי אינפיניטי FX37 שהיה רכב מעולה והשירות היה נהדר,התייחסו אליי במרכז השירות כמו בן משפחה וכעת אני לוקח סיכון ועובר ללקסוס,לכן הייתי שמח לחוות דעת רציניות. בתודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת dorki, -
אופל או סקודה? 1 2
מאת arielcpa-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום, התלבטות בין שני דגמים, בקניית רכב חדש: אופל אסטרה סטיישן 1.4 טורבו בנזין אוטומטי ENJOY סקודה אוקטביה קומבי 1.4 טורבו בנזין AMBITION שיקול ראשון בחשיבות - המרחב של שלושת היושבים במושב האחורי. שיקול שני בחשיבות - נוחות הנהיגה. המלצות? הערות? בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת pedelt, -
-
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היי, אני מתלבט בין שני הרכבים הללו בעסקת הליסינג שלי מהעבודה. יש כמובן רכבים נוספים, אבל מסיבות שונות סיננתי אותן. יש לי 2 ילדים ועוד אחד בתכנון... קודם כל, האם מישהו יודע אם יש הבדלים במושב האחורי בין 2 הרכבים (2 בוסטרים + מושב תינוק)? כיום יש לי יונדאי I35 ואני מאד מרוצה, אשמח להחליף לסטיישן בכדי שיהיה יותר מקום. מישהו נסע בשניהם ויכול לחוות דעה? אני צריך להחליט ממש בקרוב ולא אוכל מפאת קוצר הזמן לקחת לנסיעת מבחן (נוסע לחו"ל). איך מבחינת תאוצה, יציבות, החלפת הילוכים?
הודעה אחרונה מאת Shlomida, -
- 6 תגובות
- 906 צפיות
[TABLE=width: 1100, align: center] [TR] [TD=class: as_viewtopic_msg_text, width: 880, bgcolor: #e8e8e8, colspan: 2] שלום לכולם! קוראים לי יונתן. אני חושב לקנות רכב ולהשקיע בו עד 60.000 ש"ח. אני מעוניין שהרכב ישמש אותי לעוד שנים ארוכות, יצרוך כמה שפחות דלק ושמחיר חלקי החילוף שלו לא יהיו בשמים, או אם לאחד את שלושת הדרישות אז להגיד שיהיה רכב חסכוני. הייתי שמח שהאוטו יהיה נוח ויתן חוויה טובה של נסיעה אם זה יהיה במסגרת התקציב. מבחינת צרכים אני צריך רכב סטנדרטי. מבחינת כיוון חשבתי על קיה פיקנטו, יונדאי 20/i10, סוזוקי סוויפט/אלטו, מאזדה 2. תודה רבה מראש!!! [/TD] [/TR] [/TABLE]
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 0 תגובות
- 552 צפיות
הי שלום אז ככה אני מחפש רכב שיקח אותי מנקודה A לנקודה B במחיר הזול ביותר (חלקים ,דלק,טיפולים) כמובן שידני במחיר 30-35 אלף אני מתלבט בשני סוגי רכבים אלטו ידני/סטרואן c1 ידני מה אתם אמרים סוגי הרכבים ואמינותם לפי מה שני הבנתי אלטו זה לא יפני אלה הודי (עד כמה הודי אמין) וסיטרואן C1 זה לא צרפתי אלה יפני/טויוטה (אני בכוונה מדגיש זאת בעקבות סטיגמה ישנה על הצרפתיות) מה עדיף?? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Roi Eliyhao, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מקווה שאפשר לדבר פה גם על ייעוץ במכירת רכב ולא רק בקניית רכב (כי למעשה זה בערך אותו תהליך). לפני יותר משלוש שנים היה פה שרשור ענק בעקבות המבצע של צ'מפיון על הרכב הנ"ל ואני מאמין שהיו עשרות או מאות משתתפי פורום שהזמינו את הרכב. אני לא מעורה בשוק הרכב באופן כללי, ובשוק של הרכב הזה באופן ספציפי, אבל מה שאני כן יודע זה שפרסמתי את הרכב למכירה ביום שישי בשני הלוחות המובילים, ולא היה אפילו מתעניין אחד מאז (חוץ מ SMS ספאם של למכור למגרש טרייד אין). מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? חוסר עניין כזה קורה גם במשומשות אחרות מהשנתונים הנ"ל? או שמא ההצפה של האיביזה מ2012 גורמת לקושי במכירה? מה האפשרויות שלי אם אני רוצה למכור את הרכב במהירות? להיות הכי זול בלוח ולחכות לבן …
הודעה אחרונה מאת carpz, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב! מצאתי מזדה 3 2006 לקניה עם קילומטרז' נמוך של כ-65000, יד 2, שמור. כשהגעתי לראות את הרכב התברר שבמקום אוטומט הגיר הוא אוטומט עם טיפטרוניק. האם הגיר כזה פחות אמין מגיר אוטומטי ללא טיפטרוניק? יש סיבה לפסול רכב בגלל הטיפטרוניק הזה? שאלה נוספת: בעל הרכב אמר שכל המזדות 3 2006 באות עם טיפטרוניק. האם זה נכון? תודה
הודעה אחרונה מאת alex_roitman, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני לפני קניית ג'טה חדשה TSI 1.2 ... אני מתכוון לחזיק בה יותר משלוש-ארבע שנים ולכן אני טיפה חושש. חיפשתי וקראתי רבות בפורום על הבעיות שהיו לDSG בשנים קודמות ושאלתי היא האם יש ממה לחשוש בנושא הגיר הזה גם ברכבים חדשים 2015 של VW (והג'טה בפרט). האם יש סיכוי שאאלץ לעבור החלפת מצמדים ? האם זה עדיין קורה ? מה בנוגע למנוע TSI 1.2? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בתקציב הדל (±) כמובן שלא מחפש 4x4 ובטח לא לטיולי שטח, אבל כן מחפש רכב אמין עם טיפולים/חלפים זולים ושיוכל לנסוע בדרכים חקלאיות שברובן סלולות-כביש מגורד (לפחות מבחינת מרווח גחון צריך משהו קצת יותר גבוה מהסטנדרט) יש רכב מומלץ בתקציב הזה פלוס מינוס? //בעיקרון כל רכב יכול לנסוע בדרכים חקלאיות, אבל הייעוד של הרכב הנ"ל הוא נטו חקלאות, אז רוב הזמן הוא בשטח.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
שלום, הבנתי שהטויוטה החדשה חסכונית בדלק וכטויוטה - אמינה מאוד ובקיצור - אני מעוניין לרכוש אחת. כרגע יש לי 45 אלף לשים על אוטו וברור לי שזה לא מספיק, לכן השאלה - מה עדיף ? הלוואה מהבנק או ליסינג ? אני חייב לציין שאין לי מושג מה זה אומר בדיוק ליסינג ולכן אני שואל בפורום הזה... אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי לגבי אפשרויות המימון הקיימות והעדיפות, ואיפה הכי כדאי לרכוש... אני מאוד אשמח לקנות את הרכב במחיר שפוי. תודה מראש נדב
הודעה אחרונה מאת nadavrotem, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 734 צפיות
שלום רב אולי זה ישמע לכם מצחיק או בנאלי אבל לא קניתי רכב כבר 15 שנה. היה לי ליסינג מהעבודה כרגע אני לפני רכישה של רכב שני לבית ( אימפרזה 2008 ) ופתאום נפל לי האסימון שאני לא יודע איך בדיוק אני אמור לקנות את הרכב מה השלבים בבקשה תסדרו לי את זה זה מה שאני מכיר 1. בדיקה של פנים הרכב פלסטיקים וקוסמטיקה 2. פתיחה של תא מנוע לראות נזילות חיצוניות שהמנוע לא שטפו אותו תאריך מצבר, יש עוד דברים לראות ?? 3. נסיעת מבחן , בדיקה של העברת הילוכים שלא יקפצו או תיהיה תקיעה , מזגן קור/ חום , הגה של ירעד , רעשים מוזרים 4. שוב פתיחת תא מנוע לראות נזילות , להסתכל מתחת לאוטו לראות נזילות . אוקי זה מה שאני יודע ואני לא מבין במכוניות בכלל עכשיו שלב הבא 5. בודק היסטו…
-
- 1 תגובות
- 579 צפיות
שלום לכולם, מעוניין לקנות רכב שני לאישה, היא מעוניינת ברכב מרווח וגבוה. התקציב הוא 70-75 אלף ולכן השנתונים הרלונטים הם 2010-2011. אשמח להמלצות וחוות דעת על הטריוס מול הייטי. תודה!
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 877 צפיות
שלום אני רוצה לקנות רכב ולא מבין הרבה במכוניות ומבקש את עזרתכם, נסעתי על רכב הנל, הרכב עם מנוע 1.5 אוטומט 98 כ"ס, אחרי האוטו הקודם שהיה לי (סיאט קורדובה שנת 96 גיר ידני) מורגשת צבירת תאוצה מאוד איטית אפילו עם פול גז. האם זה אמור להיות כך ברכבים עם גיר אוטומט או ספציפי לדגם הנל? חוץ מזה המנוע נשמע חלק ואין רעידות במהלך נסיעה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
שלום, נתקלתי באחת עם קילומטרז גבוה של 300k אבל מחיר ומצב חיצוני מעולה. מנוע דיזל 3000. האם מישהו מכיר ויכול לשתף בבקשה מידע על אמינות, צריכת דלק ועלויות אחזקה? האם המנוע הזה עמיד או שלא? אשמח לכל מידע.
הודעה אחרונה מאת 318m,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 408 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- chrono
- YSHVORIN
- om2
- motior
- itaysamurai
- רכוב כעומד
- אורי מ.
- SlowRide
- benny62
- נולד לליסינג
- Itzik-b