Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט בין שני הרכבים הללו בעסקת הליסינג שלי מהעבודה. יש כמובן רכבים נוספים, אבל מסיבות שונות סיננתי אותן.

יש לי 2 ילדים ועוד אחד בתכנון... קודם כל, האם מישהו יודע אם יש הבדלים במושב האחורי בין 2 הרכבים (2 בוסטרים + מושב תינוק)?

כיום יש לי יונדאי I35 ואני מאד מרוצה, אשמח להחליף לסטיישן בכדי שיהיה יותר מקום.

מישהו נסע בשניהם ויכול לחוות דעה? אני צריך להחליט ממש בקרוב ולא אוכל מפאת קוצר הזמן לקחת לנסיעת מבחן (נוסע לחו"ל).

איך מבחינת תאוצה, יציבות, החלפת הילוכים?

פורסם

מציעים לך טויוטה קורולה החדשה בעבודה ? יש להורים שלי אותה ומאוד מרוצים והמושב האחורי שלה נראה לי הכי מרווח בקטגוריה והתא מטען גם לא מאכזב . מציע לך לבדוק גם אותה בנוסף לקיה סיד שלדעתי היא אחלה אוטו (לא שנהגתי) אבל לפי מה שרושמים פה בפורום היא מצויינת .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אני נהג בחברת השכרה אז אני נוהג בשני הרכבים ואני יכול להגיד ש I35 יותר מרווחת בספסל האחורי מקיה סיד ,

כמובן שהתא מטען של היונדאי לא יכול להתחרות עם הסטיישן של הסיד אבל גם הוא לא מאכזב .

קח בחשבון שבסיד זה גיר רובוטי

DCT , לעומת I35 שזה גיר אוטומט רגיל 6 הילוכים.

שניהם עם מנועי GDI מאוד אמינים ושקטים.

אני הייתי הולך על ה I35 מבין שניהם .

אבל אני גם מחזק את מה שזה שמעלי רשם אם נותנים לך אופציה של הקורולה החדשה לך על זה בלי לחשוב פעמיים.

רכב מדהים , מרווח, נוח, שקט. תיבת הילוכים מדהימה , גיר אוטומט רציף 7 הילוכים. המשפחתית המושלמת .

פורסם
היי,

אני מתלבט בין שני הרכבים הללו בעסקת הליסינג שלי מהעבודה. יש כמובן רכבים נוספים, אבל מסיבות שונות סיננתי אותן.

יש לי 2 ילדים ועוד אחד בתכנון... קודם כל, האם מישהו יודע אם יש הבדלים במושב האחורי בין 2 הרכבים (2 בוסטרים + מושב תינוק)?

מישהו נסע בשניהם ויכול לחוות דעה? אני צריך להחליט ממש בקרוב ולא אוכל מפאת קוצר הזמן לקחת לנסיעת מבחן (נוסע לחו"ל).

נהגתי בשתיהן.

תכלס - קיה סיד סטיישן. לא בגלל שה-i35 גרועה, היא לא. היא פשוט כבר קצת מיושנת והקלף החזק שלה זה אבזור נדיב, אבל לא רשמת שזה חשוב לך בכלל. מבחינת מושב אחורי היא די מרווחת, אבל יש לה בעיה מבחינת מרווח ראש בגלל הגג הנמוך.

לסיד גם יש גיר אוטומטי מודרני יותר ומתלים טובים יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לי יש את הסיד סטיישן ואני מרוצה מאוד. נהגתי כמה פעמים על ה I35 וממש לא התלהבתי, מנתק אותך מהכביש, אבל במובן הלא טוב, לא כמו אמריקאית. הגה אנמי, דוושת גז בלי שום התנגדות.

מציע לך ללכת על הסיד.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
היי,

אני מצרף לך קישור לשרשור עם די הרבה פרטים (וגם די הרבה פירגון) שהיה פה על הסיד סטיישן לפני בערך שבועיים, אולי זה יעזור לך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557877-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%93-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F-LX&p=4645981&viewfull=1#post464598

• תוכן חדש...