Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח לדעת איזה מכוניות כדאי לקנות בתקציב עד 15K, אני מעוניין להחזיק אוטו עד שנה-שנתיים, וכמה קילומטראז' כדאי שיהיה בו, אני חשבתי יותר בכיוון פיאט פונטו ופנדה, דייטהסו וסוזוקי אלטו, מה דעתכם?

כמו ששמתם לב אני מעוניין ברכב קטן וחסכוני תיבת הילוכים אוטומטי, שיהיה אפשר לנוע במשולב.

תודה רבה לעוזרים!!!:)

פורסם

בתקציב שלך אין משמעות כמעט לחסכון בדלק כי מספיק שתהיה תקלה אחת והלך כל החסכון שלך.

חפש רכב שמור ומטופל עם קבלות טסט ארוך ושכל המכלולים בו עובדים.

למידע נוסף- ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

דבר נוסף- אוטומט וחסכוני לא הולך ביחד, אז אתה צריך לוותר על משהו.

לדעתי- בתקציב הזה חפש רק גיר רגיל, זה גם יפחית לך את הסיכוי לתקלות.

פורסם

אלטו מחוץ לתקציב,

הייתי מתמקד בפונטו ספייס ברמת איבזור elx/dynamic.

יונדאי גטס ברמות איבזור gli/glx/gls החל משנת 2006 היא אולי לא הכי חיסוכנית אבל נחשבת לאמינה ולא יקרה לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתקציב שלך אין משמעות כמעט לחסכון בדלק כי מספיק שתהיה תקלה אחת והלך כל החסכון שלך.

חפש רכב שמור ומטופל עם קבלות טסט ארוך ושכל המכלולים בו עובדים.

למידע נוסף- ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

דבר נוסף- אוטומט וחסכוני לא הולך ביחד, אז אתה צריך לוותר על משהו.

לדעתי- בתקציב הזה חפש רק גיר רגיל, זה גם יפחית לך את הסיכוי לתקלות.

ממש מסכים, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה.

תחפש משהו במצב מכאני סביר ותהיה מרוצה ממה שיש

פורסם

אז אוותר על חסכוני, פשוט לא מחפש רכב שיאכל ברמה מטורפת, התכוונתי שמחפש אוטו שלא כל שני וחמישי צריך לתחזק אותו ועל כמה קילומטראז חשוב לחפש

פורסם

תחפש רכב עם היסטוריה מתועדת. ק"מ נמוך ממש לא מבטיח אמינות. היתה לי פולו בעבר שהיתה אצל זקן שבקושי נסע בה וכניראה גם התקמצן בתחזוקה. הרכב נקנה ב 30 אלף והוצאתי עליו תוך שנה וחצי 10 אלף על תיקונים.

בגדול תתמקד במה שכתבתי בהודעה הקודמת שלי ותקרא את המדריך שבחתימה זה יעזור לך המון.

פורסם

בתקציב כזה לא מתמקדים על דגם מיוחד, אלא מחפשים מי האקזפלר שנראה הכי שמור ושטופל הכי טוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הק"מ מחשיד אלא אם כן יש קבלות על כל הטיפולים כמו שעון לפי הוראות יצרן וכפי שכתבתי גם ק"מ נמוך לא יבטיח לך אמינות. אני אישית חושב ששווה לך להשקיע ביונדאי גטס/פונטו/פיג'ו 206 כולן ידניות כמובן שהן יותר בטיחותיות מהדייהטסו.

אם כבר, הייתי מתאמץ טיפה/מתמקח עם הבחור על המחיר קצת ובודק את הרכב הבא שניראה הרבה יותר מעניין וממודל יותר חדש והסיכוי לתקלות בו הרבה יותר נמוך מאשר רכב שנת 99' שנמצא כבר מעל 16 שנה על הכביש:

getz.png

פורסם

בתקציב שלך אין רכב בטיחותי בסטנדרט של היום, לאותם שנים הפונטו הייתה בסדר גמור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...