ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 891 צפיות
אהלן, איזה רכבים בשנתונים גבוהים יחסית (2011+) ניתן למצוא במחירים של 35-40 אלף ש"ח? רכבים בסגנון קיה ריו\שברולט ספארק\סוזוקי אלטו. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
שלום , הנני מבקש את המלצתכם בנושא מיני מינור קאונטרימן שנתון 2011 ו- 2012. אני מתעניין ברכב הנ"ל ובמכוניות שראיתי המחירים המבוקשים גבוהים בהרבה מהמחיר של לוי יצחק. האם הדבר מקובל? מה עלות משוערת למיני קאונטרימן 5 מושבים שנת 2012 עם 70000 ק"מ. מה המחיר של קאונטרימן 2011 יד ראשונה 46000 ק"מ רק 4 מושבים? אודה לכם התייחסות הן למחירי השוק והן למכוניות עצמן. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת leomirl, -
רכב עד 60K
מאת FiatPunto- 1 תגובות
- 618 צפיות
שלום. אני רוצה עזרה בנוגע קנייה של רכב עכשיו בגדול מה שאני רוצה שיהיה ידני ויהיה כיף לנסיעה הכוונה לא שיהיה טיל אבל יחסית זריז וגם שיהיה קצת יציב שיהיה כיף לקחת פניות בגדול ספורטיבי הבעיה היא שאני קונה משותף עם אבא שלי ואני לא יכול לקנות איזה רכב ישן אני צריך רכב יחסית חדש 2007+ ושגם לא יעשה יותר מידיי צרות ולא יקר לטיפול אם יש למישהו רעיונות אשמח לשמוע תודה
הודעה אחרונה מאת AKEric, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, לפני חודשיים התחלתי לימודים שאמורים להמשך 4 שנים (תואר), ואני נאלץ להיפרד מה-i30 שלי עקב צמצום בעלויות. אני מחפש רכב עד 35K (+-) שיעמוד בתאים האלה: - נסיעות קצרות מ א-ה (20 ק"מ ליום) - נסיעות הביתה וחזרה בסופ"שים (100 ק"מ לצד) - אמין (רכב שאני יחזיק אותו למשך כל התואר) - חסכוני (סטודנט בכל זאת) - עדיפות לידני - צורה כמה שיותר יפה (לדוגמא פיאט פנדה לא בא בחשבון, פיקנטו יותר קורצת לי) הרכבים שכרגע אני חושב עליהם וגם יעצו לי עליהם הם רכבי המיני (אלטו, פיקנטו, 107, c1 וכו...) אשמח מאוד לכל דעה! תודה ופורים שמח! =]
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 474 צפיות
מישהו מכיר משהו טוב? חשבתי על SX4 של סוזוקי אבל הסלון שלהם ממש קטן. משהו יכול לתת לי עוד עצות?
הודעה אחרונה מאת dimonk85, -
בוקר טוב, האם יש לאחד/ת מכם ניסיון בנהיגה יומיומית ארוכה (כ-120 ק"מ) הכוללת קטעים הרריים לא מעטים בפיאט פנדה מהדור החדש ? לרוב ברכב הנהג בלבד. האם רכב זה יתפקד בקיץ (מזגן , התחממות וכו'). תודה מראש למגיבים.
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני צריך לבחור בין ראפיד Ambition לבין I25 1600. קראתי הרבה על שתיהן, אני יודע שהראפיד קצת יותר יקרה אבל אני לא בהכרח חושב שהיא מהווה את הרכב היותר טוב. ממה שהבנתי, המנוע והגיר הרבה יותר טובים, אבל היו תלונות על איכות הנסיעה, ואני עומד לנסוע 80-100 ק"מ ביום. כמו כן קראתי על קוקפיט פלסטיקי משהו, אבל לא נשמע כאילו זה יוצא דופן מול המתחרות בקטגוריה או מול ה I25. בכל מקרה, הדבר שבוודאות יוריד את הראפיד מהפרק זה עניין העור על ההגה וידית ההילוכים. מישהו יודע האם אפשר לקבל את הרכב בלעדיהם? אין לי מושג איך נראה הציפוי עור הזה אבל אשכרה יהיה צריך להחליף הגה בשביל להפטר ממנו? אגב אני מחכה מאתמול לנציג של סקודה שיחזור אליי כדי לשאול את זה, הצלחתי להשיג רק את שירות ההודעות ש…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
אני מחפש רכב חדש עם מקום לכסא גלגלים לילד בבאגאז'. את האמת מאד התלהבתי מהטויוטה אוריס אבל יש אותה רק בגרסה ההיברידית ולא יודע אם כדאי ללכת על זה (לא מבין בזה,יתרונות-חסכונות) האם ללכת על זה או יש אלטרנטיבה,אני מעוניין ברכב שיהיה בגודל של האוריס ההיברידית רק מנוע בנזין, ובגאז' גדול. האם ההונדה ג'אז מתאימה או היא גם רק היברידית? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 876 צפיות
שלום לכולם וחג שמח, בבעלותי רכב מסוג פולקסווגן פולו ידנית, שנת 2011. רכשתי אותו רק לפני שנה וחצי. אני מאוד אוהב את האוטו הזה, הוא נהדר, מרגיש לי מאוד איכותי, בייחוד כשאני עובר מרכב סוזוקי שבבעלות המשפחה. בקיצור אין תלונות. מקום העבודה שלי נמצא במרחק של 20 ק"מ ממקום המגורים. בקרוב אתחיל עבודה חדשה במרכז, מרחק 85 ק"מ ממקום המגורים, ואצטרך מדי יום לעשות את הדרך הלוך וחזור. הרכב הנפלא שלי הוא בעל גיר ידני, ומרגיש לי לא טוב לעמוד בפקקים עם גיר ידני. בנוסף, זה רכב קטן, במזג אויר סוער, בחורף, כשיש רוח חזקה הוא לא הכי יציב שיש על כביש החוף. התחלתי לחשוב שצריך להחליף. הרכב שלי רק עם 70,000 ק"מ, ואני מאמין שאקבל עליו כ - 55,000. אני מוכן להוסיף קצת, וה…
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב סופר מיני לאחר חודש מאז שרכבי האהוב הלך לעולמו (שרייד 97 שמורה מאוד שקיבלה תמרור בגג באמצע הלילה) רקע וקצת נתונים יבשים: -אני זכאי ניידות מביטוח לאומי - הלוואה עומדת בגובה 50% מגובה המיסים או עד 17,000~ ש״ח שנשחקת כמעט לגמרי לאחר 3.5 שנים. מבדיקה זריזה שעשיתי, הגעתי למסקנה שירידת הערך של רכב חדש עם ההלוואה תהיה זהה או אפילו נמוכה לירידת ערך של רכב משנתון 2011 שאחזיק לתקופה דומה (3.5 שנים) -אני זכאי להלוואה לרכב חדש כל 3.5 שנים ולכן זוהי התקופה הצפויה שבה אחזיק את הרכב. -אני סטודנט נכון לשנה וחצי הקרובות וצפוי לנסוע כ-10,000 ק״מ בשנה. לאחר סיום התואר (בשנתיים הנותרות) אין לי יכולת להעריך את הנסועה השנתית. דרישותי מהרכב: אמינות (מחלות ידו…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
לאחר לבטים רבים הגיעו לזירה שתי מתחרות : סיאט איביזה 1.6 DSG מהשנים 2009-2012 (3 דלתות) הונדה סיויק האצ'בק 1.8 אוטומט מהשנים 2009-2011 הנסיעות מסתכמות בגיחות עירוניות קצרות באמצע השבוע. ובעיקר נסיעות בין עירוניות (טיולים בשבת) ככה שחשוב שהרכב יהיה מהנה לנהיגה. הצרכים שלי: הוצאות אחזקה שפויות.(דלק! אגרות ביטוחים). מנוע ואחיזת כביש שלא יביישו אותי לעלות לנס (ב)הרים. מי תענה יותר על צרכיי? תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת senior585, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. מתלבט בין איביזה ללאון בגירסאות ה-TSI. מחפש אוטומט כך שרק DSG על הפרק. הגירסאות: (משנתונים 2010 - היום) - איביזה 1.2 tsi/איביזה FR 1.4 tsi/לאון 1.8 tsi התקציב - עד 70K. הדרישות - אמינות וחסכוניות. הרכב ייסע כ-1000 ק"מ בחודש שיהיו מורכבים מכ-30% נסיעה עירונית, וכ-70% נסיעה בין עירונית (טיולים בעיקר כך שרוצה גם אחרי הכל להנות מהרכב) על הבעייתיות בשילוב מנועי TSI עם גיר DSG שמעתי רק שמועות ולא עובדות מוצקות. האם מישהו מוכן לשפוך לי אור על הנושא? יש שנתון/גירסא בה תוקנה הבעיה? האם האחזקה של הלאון יקרה משמעותית מאחזקת האיביזה? אשמח לחוות דעות מבעלי לאון וסיאט TSI.
- 2 תגובות
- 692 צפיות
מחפש רכב לאדם צעיר 90% נסיעות בתוך העיר. איך הדגם 1.4 ידני עם ה100 כ"ס? אשמח להצעות אחרות גם עד מחיר 35K. תודה מראש
- 8 תגובות
- 827 צפיות
מתלבט בין שני הרכבים הנ"ל. מדובר על נסיעה יומית דל 120 ק"מ כשחלק ניכר מהדרך הררי.
הודעה אחרונה מאת elita, -
- 0 תגובות
- 614 צפיות
הי ראשית, איך הרכב בכללי - אמינות, נוחות, מרווח פנימי (מודל 2006). במידה ויש לו מערכת גפ"מ, עד כמה הוא יהיה דומה בהוצאות החודשיות שלי ביחס למשפחתית בנזין אוטומטית מאותם שנתונים?
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
- 14 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
טוב חברים אז ככה, יש ברשותי רכב מנוע 1600 אוטומט קצת עצל, ותאמת אני מאוד מרוצה מהרכב אבל כבר אני הרבה זמן חושב לעבור לגיר ידני אחת הסיבות שאני רוצה לעבור זה בגלל שאני רוצה להנות מהנסיעה, מה שבאוטומט אני בדרך כלל לא יקבל, ולהרגיש יותר את הרכב. והרכב שעלה הוא יונדאי ולוסטר, לטעמי עיצוב חיצוני ופנימי מאוד יפה, אחזקה זולה ומנוע אטמוספרי. ואני בטוח שלחלק ממכם יש את הרכב הזה כי בכול זאת זה רכב יחסית נפוץ ועכשיו תאכלס מה שאני מחפש ברכב זה שיהיה רכב זריז, מעל 140 כס, ועיצוב צעיר עם עדיפות למרכב קופה ומנוע אטמוספרי . ועדיפות לרכב יפני. חוץ מהולוסטר עלתה גם סיוויק הצורה החדשה עם מנוע 1800 אבל אם יש דבר שאני הכי שונא זה מד מהירות דיגיטלי, וגם נורא קשה עד בלתי אפשרי ל…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, אני לקראת רכישת רכב חדש. מכרתי את ההונדה שלי (סיויק האצבק 2006 ידנית) בהתחלה חשבתי על ג'יפ אבל ככל הנראה ירדתי מהרעיון. אני מחפש רכב שנתון 2006 ומעלה. אוטומט)(בשביל שלום בית). האפשרויות שראיתי כרגע הם: אוודי a3 - בכמה נסחרות? ישנה אחת שנת 2009 ביד 2 שלפי המחירון שלהם זה 100,000 השאלה בכמה הם נמכרות... מזדה mx5 - משנת 2006 יש רק ידניות? פורד מוסטנג - חלום ישן, עוד מתלבט בגלל החזקה. פתוח לעוד הצעות, כמו שאמרתי רק אוטומט שנתון 2006 ומעלה... מבחינת כח ומהנה לנהיגה, את ההונדה שלי מאוד אהבתי, אז משהו שלא ירגיש פחות ממנה... תודה!
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
סוזוקי SX4 HB
מאת orit026-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום, אני מעוניינת לקנות את הרכב הנ"ל אחרי שעשיתי עליו נסיעת מבחן והתרשמתי לטובה אני צריכה רכב שיסע 100ק"מ ליום יהיה רחב מאחור ועם צריכת דלק סבירה. האם הרכב הנ"ל מומלץ? מה צריכת הדלק שלו בפועל?
הודעה אחרונה מאת chenrp, -
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם התקציב שלי הוא עד 45k.רוב נסיעות בעיר בערך פעמיים בשבוע נסיעות ארוכות.אני יודע ששתי הרכבים שונים בסגמנטים שלהם.(אני לא חייב רכב משפחתי גם רכב קטן מספיק לי ).מה שחשוב לי זה אמינות,מחירי חלפים/טיפולים. בקרוז התלהבתי מאוד מהמראה והאיבזור והבנתי שהמנוע החדש עם 124 כ''ס הרבה יותר טוב מהקודם. על האיביזה נהגתי וממש אהבתי את הכוח שיש לה והבנתי שהיא מאוד חסכונית בדלק תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת לאון, -
היי כולם מחזיקה דייהטסו סיריון 2007, נפח 1300 כ"ס 87 כבר 7 שנים והגיע הזמן להתחדש. אני ממש ממש מתלבטת...הייתי נעולה על יפניות - טויוטה, מזדה ועכשיו הסבו את תשומת ליבי לפולו, פורד בגדול אני מחפשת רכב יותר בוגר וחזק. עשיתי בדיקה של כל הסופר מיני שקיימות בשוק והבלבול רק גדל. גיליתי נפח מנוע קטן עם כ"ס גדולים וכשביקשתי הסבר נאמר לי שכל מנוע זה שונה, תלוי ביצרן תלוי בזה בזה.... אז ככה... מחפשת רכב יחסית חזק, נוסעת רוב הזמן בעיר, פעם בחודש בצפון כמובן לא זולל דלק חשובה לי הבטיחות. הנוכחית שלי כמו נייר ואני רוצה פח חזק. אוטומט!! במדינת הפקקים אין לי עצבים להתעסק בהילוכים ממש אבל ממש לא בא לי מיני (כן שמעתי שקיה פיקנטו היא הנמכרת ביותר) גם עיצוב חשוב לי,…
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 996 צפיות
אהלן, פירסמתי פה לא מזמן לגבי התלבטות שהייתה לי לגבי כמה רכבים ואופציות. עשיתי עוד קצת מחקר. נשארו כמה דגמי מיני שמוצאים חן בעיני, קיה פיקנטו (קצת יותר יקרה מהאחרות משום מה) יונדאי i10 שברולט ספארק סיטרואן c1 (למרות ששמעתי דברים כמו "בארץ לא יודעים לטפל במכוניות צרפתיות) סוזוקי אלטו ירדה מהפרק כי קצת קראתי דברים לא מחמיאים , לגבי בטיחות ונוחות. דייהטסו סיריון גם ירדה כי פחות אהבתי את הנהיגה עליה.. -- התקציב שלי הוא בין 30-40 אלף... חשוב מאוד שהרכב יהיה מספיק עמיד בשביל ליסוע 3 פעמים בשבוע בממוצע ירושלים -תל אביב הלוך חזור, ובנוסף פעם ב שלושה שבועות +- נסיעה מירושלים לצפון הלוך חזור. השאלות הם כאלה : האם בשביל הצרכים שלי שהם בעיקר מה ש…
הודעה אחרונה מאת eitanm, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, ההורים של זוגתי רוצים להתחדש (היום עם מונדיאו 2010). כרגע מתלבטים בין קאמרי היברידית מהיבוא הרשמי לבין האקורד והקאמרי ההיברידיות של אלבר. מה דעתכם? יש נתוני אמת על צריכת הדלק שלהן? ראיתי בכמה מקומות נתון של 1 ל17 שנראה לי הגיוני. המנוע בקאמרי זהה לזה בלקסוס IS300 ? הם פתוחים גם לאופציות אחרות, הרכב יעשה כ20KKM בשנה, בעיקר בעיר ולכן צריכת הדלק חשובה (המונדיאו שותה 1ל6.6 בתנאים האלה!). מה עוד חשוב? אמינות, נוחות, עידון, כח סביר, מרווח סביר. רק רכב חדש. מה לא חשוב? יומרות ספורטיביות. יש רעיונות? השתעשעו עם קניית מאליבו, אבל נרתעו מצריכת הדלק הצפויה. בנוסף, לדעתי הרכב עצמו פחות איכותי מהמתחרות הנ"ל. תודה!
הודעה אחרונה מאת yev, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, דוד שלי ביקש ממני לעזור לו לחפש רכב באינטרנט, מאחר וידע שיש לי לא כל כך מכסה את הדרישות שלו מהרכב, רציתי להתיעץ איתכם על מה כדאי לי לבדוק. מדובר על זוג מבוגר - פנסיונרים, כך שהרכב שמחפשים צריך להיות מרווח ונוח. כרגע נוסעים על סוואנה אשר אותה חייבים להחליף. הבקשה שלו היתה לרכב שיהיה מרווח מאד ונוח, וגם שלא יהיה קשה להכנס\ולצאת ממנו. דיבר איתי על מיניוואן כלשהו או רכב מנהלים כגון פאסאט או אקורד. כמובן רצוי שיהיה אמין. גם חיסכון בדלק זה פרמטר, ומשהו חסכוני (יחסית כמובן) יתקבל בברכה, בכל מקרה יהיה קשה למצוא משהו פחות חסכוני מהנוכחי. אוטומט או ידני לא כל כך משנה. התקציב הוא עד 20K, אבל כמובן רצוי כמה שפחות - שזה כמובן oxymoron אם רוצים גם משהו א…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 500 צפיות
שלום, אני מחפש המלצה לקניית רכב, כמובן שלא חדש בגלל התקציב אבל עם בכל זאת עולה לכם בראש משהו שעולה על דרישותיי אשמח לשמוע. אז דבר ראשון אני מחפש רכב מרווח ונוח שיהיה בנוי לנסיעות ארוכות, לא חייב שייטת אוטוסטרדות עם נפח מפלצתי אבל הבנתם את הכוונה. גיר ידני חייב. מומנט גבוה בסלד כמה שיותר נמוך כי לא כיף לשמוע את המנוע צורח בשביל להאיץ חזק ואני גם ככה לא אוהב ללחוץ הרבה (רק מידי פעם( טורבו או דיזל לא בא בחשבון אני רוצה אטמוספרי. זהו כעיקרון שיהיה שבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. אשמח להתייעצות בשביל חבר. הוא עבר לא מזמן לאיזור הקריות, ומחפש רכב משפחתי שיעשה נסיעות בינעירוניות יומיומיות לצפת (משהו כמו 150 ק"מ הלוך ושוב ביום). הרכב צריך להיות אוטומטי ולא רובוטי/ידני, יחסית מרווח (מסיבות כאלה ואחרות סופר מיני לא בשיקול כאן), עם קילומטראז' של עד 100K פחות או יותר, משנת 2009-2010. אפשר ליסינג, אפשר פרטי, לא מהשכרה או מוניות. עד עכשיו הוא ראה פורד פוקוס, שברולט קרוז, מיצובישי לנסר שמתאימות להגדרה, אשמח לקבל דעתכם על הרכבים הנ"ל - בעיקר מבחינת אמינות (מוסכים וכאלה), צריכת דלק, וכוח (?) - צריך להתמודד בכבוד עם העליות של צפת והגליל העליון. באם יש למישהו רעיון לרכב אחר, אשמח לשמוע (הוא פחות התחבר ליונדאי/קיה). תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת קרסו טרייד אין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, אני חדש בפורום. נרשמתי כי ראיתי המון מידע שיש לכם בפורום שתמיד קופץ בין הראשונים בגוגל, וחשבתי לנסות להיעזר באנשים המוכשרים פה. המשפחה שלי מתכננת לקנות את הרכב מזדה CX-5 הרכב, הוא מליסינג. אין יותר מידי מה לפרט. הפרטים כולם בדפים הסרוקים. כל הפגמים שרשומים בטסט תוקנו ע"י החברה.. האם עליי לחשוש מבעיות נוספות? בכל מקרה לפני סגירת עסקה נעשה לרכב בדיקה במוסך. אך אני מעוניין לשמוע מה דעתכם פה בפורום על הרכב בכללי, ועל הרכב המסויים הזה. וכמובן, כמה היא שווה לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת IdoCuper, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכם אני מחפש רכב דיזל ידני אני לא מונית אלא רק רוצה לחסוך בדלק ורק מנוע דיזל יכול לתת לי את המענה לצרכים שלי עם גיר ידני טוב ואמין אני מתלבט בין רנו מגאן 2 מודל 2009 או רנו פלואנס מודל 2012 אשמח לעצות.. ראיתי רנו מגאן 2 מודל 2009 ב 33000 ש"ח עם 238000 ק"מ וראיתי רנו פלואנס מודל 2012 ב 44000 עם 210000 ק"מ שמעתי שרכבים כאלה יכולים לחצות את ה 500000 ק"מ עם טיפול נכון ובלי הזנחה וזוהי אחת הסיבות שאני מעוניין לקנות רכב כזה מה עדיף לקנות ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ram4000, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח לסיוע בבחירת רכב חדש לאשתי. הצורך הוא נסיעה של מבוגר אחד + 2 כסאות תינוק + טיולון בתא מטען (לא עגלה) הרכב הינו רכב שני בבית. רוצים רכב חדש ומתלבטים בין 2 הדגמים. נראה שההבדל הוא מינורי (מעט אבזור -חלונות ומראות חשמליות, כוונון הגה וכו') אשמח לשמוע את דעתכם ולשמוע הבדלים משמעותיים בין שני הרכבים. תודה
הודעה אחרונה מאת nsw1989, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים אני מחפש לקנות רכב שישמש אותי ב 4-5 שנים הקרובות (סטודנט) עד היום הרכב שנהגתי בו (של ההורים) היה מאזדה 6 2003 2.3 ל' שאני מאוד אוהב לנהוג בו ותמיד לכולם נוח ואני מרגיש עדיין שהרכב חזק על הכביש. ובפורד פוקוס 2007 שאני מאוד לא אוהב (הרכב פלסטיקי ו"קשה"-כל לחיצה על הברקס מקפיצה אחורה, המושבים, הפלסטיקים וכו' ולפעמים יש לי הרגשה ב 100 קמש שאין לאן להוריד את הדוושה יותר) אני רוצה לקנות רכב נוסף יותר חסכוני וחדש לפי הדגשים הבאים: * לנסיעות ת"א-חיפה פעמיים בשבוע ונסיעות עירוניות (חיפה ות"א בעיקר). *יהיה נוח ל 4 אנשים (בדכ טרמפיסטים או חברים) עם ציוד לא מוגזם מדי *לא יזדחל בכביש 6 (אפשר להגיע איתו עד ל 110-120 קמש) ובעליות של חיפה ושאר הדברים ככ…
הודעה אחרונה מאת gobi22, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב. אנחנו משפחה של ארבע נפשות שעומדת עוד לגדול בזמן הקרוב. כיום יש לנו רכב קטן וחדש שקנינו בשנת 2013, סקודה סיטיגו ידני (אחלה רכב)... אבל עקב גידולה הצפוי של המשפחה והעובדה שיש ברשותנו גם שני כלבים גדולים שנוסעים איתנו די הרבה, חשבנו לרכוש רכב שני למשפחה, שיהיה שמיש בעיקר לנסיעות ארוכות, פעם בכמה שבועות (ביקורי הורים או חברים). טווח הנסיעה הצפוי לרכב זה עומד על 10,000 עד 12,000 קילומטר בשנה. כאשר עיקר השימוש שלנו, לעבודה או לקניות (אנחנו גרים בקיבוץ שנמצע אי שם בין בית-שאן לטבריה), יעשה על בסיס הרכב הקיים אותו איננו מעוניינים למכור. אנחנו רצינו לרכוש מכונית שבע מקומות מיד ראשונה או שנייה בעלות של 15-20 אלף שקל לצורך מטרה זו. המכוניות שראינ…
הודעה אחרונה מאת פוצינו, -