Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

דוד שלי ביקש ממני לעזור לו לחפש רכב באינטרנט, מאחר וידע שיש לי לא כל כך מכסה את הדרישות שלו מהרכב, רציתי להתיעץ איתכם על מה כדאי לי לבדוק.

מדובר על זוג מבוגר - פנסיונרים, כך שהרכב שמחפשים צריך להיות מרווח ונוח. כרגע נוסעים על סוואנה אשר אותה חייבים להחליף.

הבקשה שלו היתה לרכב שיהיה מרווח מאד ונוח, וגם שלא יהיה קשה להכנס\ולצאת ממנו.

דיבר איתי על מיניוואן כלשהו או רכב מנהלים כגון פאסאט או אקורד.

כמובן רצוי שיהיה אמין. גם חיסכון בדלק זה פרמטר, ומשהו חסכוני (יחסית כמובן) יתקבל בברכה, בכל מקרה יהיה קשה למצוא משהו פחות חסכוני מהנוכחי.

אוטומט או ידני לא כל כך משנה.

התקציב הוא עד 20K, אבל כמובן רצוי כמה שפחות - שזה כמובן oxymoron אם רוצים גם משהו איכותי.

מאחר ואני לא מכיר בכלל מיניוואנים\מיניבוסים ומה מומלץ עוד לא חיפשתי אותם, אבל סריקה זריזה ביד2 העלתה כמות מכובדת של פאסאטים ואקורדים בטווח המחיר שלו מתחילת שנות ה-2000.

- האם אלה רכבים שכדאי לבדוק?

- מה בנוגע לטויוטה אוונסיס והקאמרי? האם הן יתאימו לדרישות?

- אלו עוד רכבים יכולים להתאים? סקודה סופרב, בתקציב נמצאות רק מוניות לשעבר עם ק"מ אסטרונומי.

פורסם

הייתי מחפש רכב מנהלים אמין עם שוק חלש. ככה ניתן למצוא רכב צעיר ככל שניתן בתקציב הנתון.

יונדאי סונטה, קיה מג'נטיס, שברולט אלרו או מאליבו, סובארו בי4.פורד מונדאו.

זה הכיוון.

אין להנעל על דגם ספציפי, בצע חיפש רחב ולך על האחת עם הנתונים הטובים ביותר ובעלת היסטוריית הטיפולים המפורטת ביותר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

פעם היה רכב עם הגדרה מדוייקת לפנסיונרים, אבל לא מייצרים אותו יותר:"OLDSMOBILE".

עכשיו ברצינות. תנסה לחפש רכבים שמורים, כפי שהציע זה שמעליי. B4 רכב מצויין ואמין מאוד.

פורסם
תודה על ההמלצה.

מה הדעה על וולבו אס80?

בעקרון מדובר ברכב עם אחזקה יקרה, אמנם הוא יהיה יחסית זול לרכישה, בעיקר בגלל בעלים נוכחיים שככל הנראה אכלו מרורים מטיפולים יקרים, חלפים יקרים וכו'.

אבל מה שנקרא אליה וקוץ בה: עלות רכישה נמוכה יחסית, מחיר מרוסק במחירון אל מול אחזקה יקרה, מעט מוסכים מתמחים, מעט חלקים בפירוקיות וזה גורם לכך שהקונה יהיה תלוי במוסכים יעודיים ובחלקים מקוריים שהינם יקרים.

כדאי להתרחק.

אולי שווה לך לבדוק מזדה אם.פי.וי. אני יודע שהמגזר החרדי/משפחות ברוכות ילדים אימץ בכיף את הדגם הזה, מדובר ברכב פופולרי, הרבה מוסכים יודעים לטפל בו. שווה בדיקה

בהצלחה

פורסם

תודה על ההמלצות. אני אדבר איתו מחר ונראה אם אוכל לשכנע אותו להמנע מהוולבו.

בעיקרון הוא גר במעלות, כך שאני לא יודע איזה מוסכים יש שם ובאיזו רמה הם.

B4 שראיתי ביד2 בתקציב סביב ה12-14K עם ק"מ אסטרונומי

לגבי האמריקאיות, לרוב אלה באמת רכבים נוחים, מרווחים. ביד2 יש גם מספר לא קטן עם ק"מ מצחיק ביחס למחיר. איך הן מבחינת אמינות ועלויות תחזוקה?

לא חושב שיצא לי איי פעם לנסוע במונדאו, ביד 2 יש כמה מציאות שאפשר לבדוק. איך הן בהשוואה לאמריקאיות מבחינת אמינות ונוחות?

הקיות שראיתי בתקציב הן מוניות - כך שלא רלוונטי.

ולגבי היונדאי, אני מניח שמבחינת אמינות קוריאנית, אם טיפלו בה כראוי, תראה אמינות טובה. איך הן מבחינת מרווח פנים ונוחות נסיעה? מהקוריאניות שיצא לי לנסוע בהן, לא השאירו בי רושם כל כך טוב מבחינת נוחות נסיעה.

פורסם

פאסאט ואקורד לא זולות באחזקה, וגם לא ה-S80 (ה-S80 גם סובלת מבעיות אמינות בשנים הרלוונטיות)

מאזדה 626, מאזדה 6 מהשנים הראשונות, פורד מונדיאו עד 2007, גם שברולט וויואנט היא אופציה מעניינת ונוחה לכניסה ויציאה ואפילו 2008 נכנס בתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פאסאט יקרה מאד לטיפול ואחזקה גם כחדשה, ועל אחת כמה וכמה כישנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...