Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי האלמרה מה שידוע לי כרגע: מנוע 1.6 עם 110 כ"ס גיר רציף ובמשלוח שהגיע כרגע יש רק שני חלונות חשמל - ביום ששי אני אמור לבדוק ואז אשתדל לפרסם מידע מדוייק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לגבי האלמרה מה שידוע לי כרגע: מנוע 1.6 עם 110 כ"ס גיר רציף ובמשלוח שהגיע כרגע יש רק שני חלונות חשמל - ביום ששי אני אמור לבדוק ואז אשתדל לפרסם מידע מדוייק.

הייתי עם הרכב הזה מס, שעות וזה הספיק לי בהחלט.

מכונית זוועה! עיצוב פנים לקוח מהמיקרה 1 ל-1, רק עוד יותר פשוט. רדיו דיסק {של 300 שקל} בהרכבה מקומית, במקום ה2 DIN, עם פלסטיקים מקרקשים מסביב, דיפוני דלתות גועל נפש, עם פקקי גומי כדי לכסות את החורים שנשארו בהתקנה {המקומית!} של 2 חלונות החשמל. כפתורי ההפעלה שלהם נמצצאים משני צידי ידית ההילוכים. כמו לפני 15 שנה. לוח מחוונים עם ספידומטר ומד טורים, מיניאטורי. מנוע מרעיש, גיר עצל...לא היה שווה לבזבז את הזמן בלצלם את האוטו הזה.

הייתי מתרחק מזה. הרכב הספציפי היה של אלדן השכרת רכב. אם זו הגרסה היחידה שמגיעה לכאן, זה ממש בושה.

פורסם
ערב טוב

אני בהחלט מכבד את נושא העור אבל צור קשר עם החברה בחו"ל כי לא בטוח שהציפוי הוא מעור אמיתי אלא דווקא עור סינטטי.

לא בטוח אבל אולי כדאי לבדוק.

היום קיימות כמה מכוניות בשוק ללא ציפוי עור עם מגע ממש נעים (ובחום הישראלי זה אפילו יתרון). לצערך לא בטוח שיונדאי כלולה בהם. דווקא ברוב הדגמים שלהם ללא ציפוי עור מגע ההגה הפלסטיקי פשוט מזוויע.

אני ממש לא בעד כיסוי הגה שברוב הפעמים מפריע.

לשיקולך.

לשים כיסוי על העור זה לא דבר שנחשב סביר מבחינתי. אני משוכנע שמדובר בעור אמיתי אחרת לא היו מציינים זאת בריש גלי. גם נציגת המכירות שחזרה אליי אמרה שמדובר בעור.

הייתי עם הרכב הזה מס, שעות וזה הספיק לי בהחלט.

מכונית זוועה! עיצוב פנים לקוח מהמיקרה 1 ל-1, רק עוד יותר פשוט. רדיו דיסק {של 300 שקל} בהרכבה מקומית, במקום ה2 DIN, עם פלסטיקים מקרקשים מסביב, דיפוני דלתות גועל נפש, עם פקקי גומי כדי לכסות את החורים שנשארו בהתקנה {המקומית!} של 2 חלונות החשמל. כפתורי ההפעלה שלהם נמצצאים משני צידי ידית ההילוכים. כמו לפני 15 שנה. לוח מחוונים עם ספידומטר ומד טורים, מיניאטורי. מנוע מרעיש, גיר עצל...לא היה שווה לבזבז את הזמן בלצלם את האוטו הזה.

הייתי מתרחק מזה. הרכב הספציפי היה של אלדן השכרת רכב. אם זו הגרסה היחידה שמגיעה לכאן, זה ממש בושה.

יוסי, הכתבות מציינות שהגירסא שהגיעה ונמסרה בארץ לאלדן היא לא הגירסא שתמסר ברכבי הליסינג לכן לדעתי הרכב שנסעת בו לא רלוונטי לעניין הליסינג.

ואם אתם שואלים, "איך בכל זאת נראות מכוניות כאלה על הכביש?" התשובה פשוטה. משלוח ראשון של מאות ספורות של מכוניות, השונות משמעותית מבחינת המפרט, נמסר לאחרונה לקבוצת אלדן שתשתמש בו לצרכי השכרה וליסינג.

כאמור, בקראסו יחלו לשווק את המכונית לקהל הרחב תוך זמן קצר.

מתוך:

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31949-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%90%D7%9C%D7%9E%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%9C%D7%90-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%95%D7%A7.aspx

לעומת זאת, ב cartube מציינים רמת איבזור שנשמעת בסדר גמור בשביל הקטגוריה.

כמכונית המיועדת בעיקר לציי רכב, התמחור של האלמרה החדשה צפוי להשתוות למתחרות הישירות שלה, כלומר בין 90-115 אלף שקל. רמת האבזור בדגם צפויה להיות תחרותית ולכלול 4 חלונות חשמל, מראות צד חשמליות, מערכת שמע (מולטימדיה?), דיבורית BT, בקרת שיוט, מזגן רגיל, שליטה מההגה על השמע והטלפון ועוד.

http://www.cartube.co.il/%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%90%D7%9C%D7%9E%D7%A8%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C

לכן לדעתי הרכב שאתה מדבר עליו yossiaviel לא רלוונטי בדיון על הליסינג.

החברה שלי בודקת מול חברת הליסינג את הנתונים על האלמרה והאם באמת היא נדחפת במחיר אטרקטיבי. אם לא יוצא, אז לא נורא, נלך על ה I25 1600 וזהו.

פורסם

אה, ואם מישהו פה מקושר ויודע את הסכומים המוערכים בהם חברות הליסינג מציעות לחברות את ה I25 ואת האלמרה אשמח לדעת. אני יודע שזה יחסית לגודל החברה וכו', אבל אם למישהו יש מספרים מוערכים זה יכול לעזור לי לפחות לדעת את היחס בין I25 לאלמרה. תודה

פורסם

עוד פרטים על האלמרה:

המשלוח הראשון שהגיע, אכן הגיע עירום מאבזור לגמרי.

וכשאני אומר לגמרי אני מתכוון בלי חלונות חשמליים בכלל (גם לא קדמיים) ואפילו ללא נעילה מרכזית.

הדבר היחיד שיכול להכנס תחת הקטגוריה "אבזור" בדגם הזה הוא רדיו דיסק ודיבורית bluetooth עם שליטה מההגה.

רוב (אם לא כל) החברות משלימות את החסר בהתקנות מקומיות.

השווי הוירטואלי של האלמרה לצרכי מס הינו 117000 ש"ח.

יש הבדלים גדולים בין התעריפים השונים של חברות הליסינג, כך שתצטרך להרים כמה טלפונית כדי לקבל סדר גודל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

שוב... לדעתי אין קשר בין המשלוח הזה שהגיע לאלדן, לבין מה שיוצע ללקוחות הליסינג והפרטיים

פורסם

המשלוח משהגיע לארץ ונמכר למגוון לקוחות מוסדיים (ובתוכן חברות ליסינג) כולו ברמת ה"אין אבזור" הזאת.

בקרסו אומרים שיגיעו משלוחים עם רמות גימור גבוהות יותר - השאלה היא רק מתי זה יקרה...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...