Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לבחור בין ראפיד Ambition לבין I25 1600.

קראתי הרבה על שתיהן, אני יודע שהראפיד קצת יותר יקרה אבל אני לא בהכרח חושב שהיא מהווה את הרכב היותר טוב. ממה שהבנתי, המנוע והגיר הרבה יותר טובים, אבל היו תלונות על איכות הנסיעה, ואני עומד לנסוע 80-100 ק"מ ביום. כמו כן קראתי על קוקפיט פלסטיקי משהו, אבל לא נשמע כאילו זה יוצא דופן מול המתחרות בקטגוריה או מול ה I25.

בכל מקרה, הדבר שבוודאות יוריד את הראפיד מהפרק זה עניין העור על ההגה וידית ההילוכים. מישהו יודע האם אפשר לקבל את הרכב בלעדיהם? אין לי מושג איך נראה הציפוי עור הזה אבל אשכרה יהיה צריך להחליף הגה בשביל להפטר ממנו?

אגב אני מחכה מאתמול לנציג של סקודה שיחזור אליי כדי לשאול את זה, הצלחתי להשיג רק את שירות ההודעות שלהם.

פורסם

הדרישות שלך מהרכב קצת מוזרות, עור על ההגה אני עוד מבין אבל לפסול רכב בגלל עור על ידית ההילוכים :roll:

ה I25 היא לא שיא הנוחות/ איבזור/ עידון והסיבה לפופלאריות שלה היא המחיר האטרקטיבי בליסינג (למנועי 1.4), במידה ומדובר על מנוע 1.6 ומחיר גבוה יותר, עדיף כבר להשקיע כמה ש"ח במשפחתית "פול סייז" אמיתית עם איבזור ותיבה כמו שצריך.

פורסם
הדרישות שלך מהרכב קצת מוזרות, עור על ההגה אני עוד מבין אבל לפסול רכב בגלל עור על ידית ההילוכים :roll:

ה I25 היא לא שיא הנוחות/ איבזור/ עידון והסיבה לפופלאריות שלה היא המחיר האטרקטיבי בליסינג (למנועי 1.4), במידה ומדובר על מנוע 1.6 ומחיר גבוה יותר, עדיף כבר להשקיע כמה ש"ח במשפחתית "פול סייז" אמיתית עם איבזור ותיבה כמו שצריך.

כל אחד והדרישות שלו מהרכב לא? לא מעוניין לשים את הידיים על עור, לא כזה בעייתי.

בנוגע למחיר של ה I25, אתה מכיר את המחיר? ה1600 יקרה רק ב2300 ש"ח. זה משהו שמתגמד בעסקת ליסינג.

פורסם

אי אפשר להחליף גלגל הגה ברכב מודרני בשל העובדה שהוא כולל את כרית האוויר.

ציפוי העור יותר נעים למגע מהפלסטיק המקובל. תמיד תוכל לשים כיסוי ייעודי להגה אם זה לא מתאים לך.

בנוגע למחיר של ה I25, אתה מכיר את המחיר? ה1600 יקרה רק ב2300 ש"ח. זה משהו שמתגמד בעסקת ליסינג.

זהו, שלא.

אין שום קשר בין המחיר לצרכן למחיר בעיסקת ליסינג. על ה-1.4 חברות הליסינג מקבלות הנחות גדולות יותר, ולכן ההפרש במחיר יכול להיות הרבה יותר משמעותי ממה שנדמה לך.

אם אתה מחפש לחסוך כסף - שווה לבדוק את הניסן אלמרה שכרגע נמכרת לליסנג בלבד ומגיעה עם מנוע 1.6.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המחיר לצרכן לא מהווה שום אינדיקציה של המחיר בליסינג.

עובדה שאני משלם על I25 כמו על I20.

מישהו ציין בשירשור אחר שאוקטביה זולה יותר בליסינג מספורטאז' אורבן למרות שהראשונה יקרה יותר ב 500 ש"ח במחיר לצרכן. בנוסף פז'ו 208 שקיבלה תימחור בליסינג כמו פורד פוקוס.

ד"א, I25 באה בלי הגה וידית הילוכים מעור.

פורסם

טוב אז הראפיד ירדה מהפרק אם כך.

בנוגע ל I25 - אושר לי לקבל את ה1600 במחיר של ה1400, ייתכן כי הם לא בדקו את זה מספיק לעומק אז אדאג שנברר את זה שוב.

האלמרה הישנה הייתה אחד הרכבים היותר טובים שהיו לי בגלגול הקודם של הליסינג, נראה כאילו היא חדשה מאוד וכמעט אין מידע. גם לא קיימת באתר של ניסאן. איפה אפשר לשמוע עוד עליה כדי להשוות ל I25?

פורסם

ציפוי העור יותר נעים למגע מהפלסטיק המקובל. תמיד תוכל לשים כיסוי ייעודי להגה אם זה לא מתאים לך.

חברים, רואים שהבחור פוסל על הסף את עניין העור, אז למה להגיד שזה מוזר או לנסות לשכנע?

אני לא חלילה תוקף, פשוט זה נשמע לי יותר מתוך עניין של אידיאולוגיה או משהו כזה.

או שהוא פשוט סתם לא מעוניין בעור ברכב, ללא סיבה שלנו תראה "הגיונית". לגיטימי. כל אחד ומה שהוא מעדיף.

זה כמו לשכנע צמחוני/טבעוני שזה לא נורא לאכול בשר :)

פורסם

יכול להיות שמדובר בכלל בדמוי עור סינטטי.

ממליץ לנסות לדבר עם אחת הסוכנויות או לקפוץ לשם אם יש לך אפשרות.

פורסם

בסוף חזרו אליי מהמכירות וזה אכן עור ואין אפשרות לקבל את הרכב ללא העור.

מהצד שלי אף אחד לא ישלם על החלפת הגה או מוט הילוכים.

בכל מקרה, לא הפסד גדול, ראפיד ירדה מהפרק ואני לא מזיל דמעה.

עדיין מנסה להבין איפה אפשר לראות את המפרט של האלמרה החדשה.

פורסם

רק עכשיו שמתי לב שאתה מעדיף בלי עור, יכול להבין.

בכל אופן, לגבי האלמרה, תקרא בלינק הבא ותבין שקרסו לא כל כך בקטע של שיווק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?559006-%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%95%D7%A7-%D7%93%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%A7%D7%A8%D7%A1%D7%95-%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%A9%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%94&highlight=%D7%90%D7%9C%D7%9E%D7%A8%D7%94

פורסם

כמו שלא אשלם לאדם על מנת שיהרוג חיה כדי שאוכל אותה, או שיאנוס ויכלא חיה כדי שאשתה את החלב שלה, כך אינני מעוניין לשלם לאדם כדי שיהרוג חיה ויפשוט את עורה (ולפעמים גם בלי להרוג) כדי לקשט את המכונית שלי.

פורסם

ערב טוב

אני בהחלט מכבד את נושא העור אבל צור קשר עם החברה בחו"ל כי לא בטוח שהציפוי הוא מעור אמיתי אלא דווקא עור סינטטי.

לא בטוח אבל אולי כדאי לבדוק.

היום קיימות כמה מכוניות בשוק ללא ציפוי עור עם מגע ממש נעים (ובחום הישראלי זה אפילו יתרון). לצערך לא בטוח שיונדאי כלולה בהם. דווקא ברוב הדגמים שלהם ללא ציפוי עור מגע ההגה הפלסטיקי פשוט מזוויע.

אני ממש לא בעד כיסוי הגה שברוב הפעמים מפריע.

לשיקולך.

• תוכן חדש...