Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח שהשלמת עם התאונה שהייתה לרכב.

ונניח שהסכימו להוריד לך 30% מתחת למחירון.

ונניח שבבדיקה מטעמך לא יימצאו ליקויים נוספים.

באם הרכב כבר לא בתקופת אחריות היצרן, למרות הכל, נא לא לגעת בו. נקודה.

אל תשכח שהנייר שמודפסת עליה "תעודת האחריות" של חב" הליסינג, אמורה להיות רכה יותר ועם פרפורציה.

יוסי.

פורסם (נערך)

חשוב לזכור שהאחריות שחברת הליסינג נותנת היא מוגבלת למספר מכלולים מסוים (וגם רק על חלקים מסויימים בהם) וכוללת השתתפות עצמית בכל מקרה שהוא. לכן, כתנאי סף לכל עסקה בקש שכל ליקוי שהוא יתוקן על חשבונם במוסך מורשה יבואן ולא במוסכים שלהם. מניסיון אני יודע שאלבר הסכימו לכך. ככל שאין הסכמה, לא הייתי מתלהב מהתיקון שהם מציעים.

עריכה אחרונה על ידי evyatar54
פורסם

מציע בהחלט לא לקנות, כי בעוד מס' שנים כשתרצה למכור, אתה עשוי להיתקע עם רכב עם פגיעת שלדה כזו או אחרת.

חסרות מכוניות עם היסטוריה נקיה יותר? בשביל מה לקחת מראש משהו דפוק? אפילו אם מורידים לך במחיר, עדיין שווה לקנות משהו עם היסטוריה נקיה יותר.

בהצלחה

פורסם

רק אותי מעניין למה בהערות כלליות יש v במקום משהו בכתב ?

נראה כמו בדיקה שקצת ״שיחקו״ איתה (יכול להיות שאני טועה).

לדעתי לא חסרים רכבים מהסוג הזה בשוק, עם קמ נמוך, ועם היסטוריה נקייה יותר, תמשיך לחפש...בהצלחה.

• תוכן חדש...