ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 662 צפיות
שלום חברים, מחפש רכב עבור חבר, משפחה של זוג + 2 אך רוב הנסיעות הם נהג + נוסע מקס'. תקציב עד 25K, עדיפות לעד 20K. חיסכון ואמינות הם הקריטריונים החשובים. תודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום , אני כבר כמה חודשים מחפש לקנות יונדאיקופה במחיר שפוי ובמצב טוב. מצאתי למכירה שנת 2005 שיחסית די שמור מבחינת חיצוני ופנימי וגם יד 1 . לגבי המצב המכני המדויק אני אגלה כמובן בבדיקה..הבעיה שהרכב עבר כבר 200 אלף קילומטר והשאלה שלי לבעלי הנסיון כמה מנוע מסוג v6 2700 בדרך כלל מחזיק ? הרכב מטופל בזמן אני מחויב לומר לפי מה שבדקתי אבל האם בסופו של דבר כל מנוע כמעט יצטרך החלפה בדרך כלל בין 200 ל 300 אלף קילומטר ? מקווה שהבנתם ותודה מראש.
הודעה אחרונה מאת תומרובין, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
דילמה. רכב שבעה מקומות. במחיר של סנטה פה 2010 אפשר לקנות אאוטלנדר 2012-2013. לסנטה פה יש מזגן גם לנוסעים מאחור יש עוד יתרונות שיצדיקו לרדת בצורה דרסטית שנתון? מבחינת ביטוח וטסט אין הרבה הבדל וזה פחות או יותר כמו כל רכב 7 מקומות אחר, מבחינת צריכת דלק ממה שהבנתי כל ה7 מקומות צורכים דומה או יותר כך שעדיף רכב שמידי פעם אפשר לצאת לטייל איתו.
הודעה אחרונה מאת guy244, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 660 צפיות
שלום מחפש המלצות לרכב שני במשפחה. מתוכנן לנסיעות של כ-25 ק"מ ביום. ללא סופ"ש. הדרישות הרגילות של אמינות, אחזקה זולה, חסכונית בדלק. גיר ידני כמובן. תקציב 5-7k. טיפה גמיש. חשבתי על סקסו, פונטו/ספייס, קליאו בשנתונים הרלוונטיים. אשמח לעוד המלצות בדירוג עדיפות של הרכבים שפירטתי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת lze22, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 747 צפיות
מחפש רכב לפי העדיפויות הבאות : 1) ידוע כאמין 2) בטיחותי 3) חסכוני בדלק בברכה, אביעד א.
הודעה אחרונה מאת תומרובין, -
היי, שוקל כבר תקופה לוותר על רכב חברה(ללא קנסות),i35 מאחר ועד לפני חצי שנה עשיתי הרבה מאוד קילומטרים והיום הרבה פחות.מתעניין במאליבו מזה זמן(שנתונים 2008-2010) ולדעתי יש שם value for money מהטובים בשוק ואישית,בגובה של כמעט שני מטר,בא לי על רכב גדול מהסגמנט הזה. לעניין הכותרת,יש בסוויץ׳ מאליבו 2010,שנראית בסדר קוסמטית,קצת שרוטה וכאלה אבל בקטנה,142k,הרבה לשנתון,יד שניה מפרטי,ב50k,שזה לגמרי מחיר שעולה בקנה אחד עם השוק. יש מימון דרכם ואת הבדיקות(״התקן״) שלהם. במקביל,יש את שברולט certified עם רכבים מטופלים וברמה גבוהה להבנתי אך יקרים משמעותית ממחירי שוק. אשמח לדעות בנושא. תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מושפע קלות מנאומי אבי על כך שצריך למכור את הגולף שלנו ושהיא עשתה כבר את שלה, עשיתי מעשה נפשע והתחלתי לפזול באינטרנט לרכבים משומשים שיוכלו אולי, ביום הנורא שבו אבי באמת יעשה מעשה וימכור את הגולף, להחליפה. בדקתי לא רק גולפים חדשות יותר, אלא ניגשתי לבדוק גם את וולוו. בטופ גיר המנחה תמיד היה אומר עליהן שהן טובות מאוד, אך עדיף כבר מרצדס או במוו. כך הנחתי שוולוו יוצעו למכירה במחיר סביר, ועדיין ניתן להרוויח אוטו טוב ונחשב (לפחות אי שם באירופה). מצאתי וולוו מאוד יפה, וראיתי שאכן המחיר לא גבוה. בסוכנות לקניית רכב משומש אמר לי אחד שוולוו זה אוטו למבוגרים ועדיף כבר גולף. נראה שאבי נרגע עם המוטיבציה למכור את הגולף שלנו, אבל סתם מתוך עניין: 1. מה דעתכם על דבריו של המוכר בסו…
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו יודע כמה עולה הקליאו במבצע חבר? ומה יותר טוב הקליאו הוא הI20?
הודעה אחרונה מאת door2005, -
-
Fabia HATCH
מאת dandan12-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 635 צפיות
שלום, רציתי לשאול - מה זה אומר כשבפאביה כתוב ברשיון רכב - "FABIA HATCH" ולא סתם "FABIA"? תודה
הודעה אחרונה מאת IdoCuper, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 603 צפיות
הרכב הקיים התחיל לעשות בעיות וחייב למצוא בזריזות רכב חדש הרכב יהיה מיועד לאישתי בעיקר (לי אין צורך, יש לי הסעות) לעבודה ו 4 פעמים בחודש בערך לנסיעה מחוץ לעיר תקציב - 35 אלף, יכול להתגמש עוד טיפה כלפי מעלה רכב משפחתי שיספיק לפחות ל 2 ילדים קטנים מאחורה ומקום אחסון כמובן חייב לציין שהידע שלי שואף לכמעט אפס מכיוון שאני לא מכיר את השוק ואת המחירים האמיתיים שיש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, מזה מספר חודשים אני מהרהר באפשרות של רכישת קשקאי חדשה. יש מספר רב של דברים שאינני מצליח להבין בהתנהלות קרסו ואולי לחברים כאן יש תובנות לעניין. הרכב החל להימכר בספטמבר במחיר גבוהה מאוד. מאז, ככה"נ בגלל מגבלות מלאי בעיקר, אינני רואה הרבה על הכביש. בנוסף, עם תחילת השנה עלה מחיר המכונית בכ-2,000 ש"ח נוספים וכרגע המחיר מתחיל למעשה ב-157 אלף שקל, לרכב עם מנוע 1.2 טורבו. במחיר הזה אינני מתכוון לקנות את הרכב. כמו כן, מאז ספטמבר לא ראיתי מבחן דרכים אחד לקשקאי החדשה. בסך הכל נראה כאילו היבואן לא ממש מעוניין למכור וזה קצת מוזר בהתחשב בירידת היורו שלהבנתי משמש כמטבע הרכישה של הרכב ע"י היבואן. לאור ההשקה של הספורטאז 1.6 והמבצעים הרבים על הקרוסאוברים, האם…
הודעה אחרונה מאת gjames, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, הרכב המדובר הוא קיה סיד סטיישן, שנת 2010 (עליה על הכביש בנובמבר) עם ק"מ נמוך ומיד ראשונה פרטית. המוכר בסה"כ נראה לי אמין (לפחות לפני הבדיקה) ודורש מחיר מחירון משוקלל בלי יותר מדי גמישות. הוא אמר לי מראש שהרכב היה מעורב בתאונה קלה בה נכנסו בו מאחור שכתוצאה ממנה הוחלפה הדלת האחורית. תוצאות הבדיקה מצורפות והבודק הקיף בעיגול את הדברים שאמורים להטריד אותי. הייתי שמח לשמוע את דעתכם על התוצאות בכלל ובפרט בעניין הבא: הבודק קרא לי לראות את התיקון כתוצאה מהתאונה מאחור. הוא אמר שאין פגיעה במוטות השילדה, אבל כן יש הלחמות לקורות השילדה של הפח מאחור ודי הרבה חומר מילוי שהכניסו כחלק מהתיקון. הוא אמר שבצורה חד משמעית ישנה ירידת ערך. רק לאחר שזה נאמר המוכר אמר לי שבא…
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
התלבטות לפני קנייה-תקציב 120-140,שנתונים 2011-2012 ) 1. אינפיניטי g37 2. לקסוס IS250 3. אופל אינסיגניה OPC 4. המלצות שלכם למשהו דומה.. דרישות:אמינות,איכות,מנהלים חזקה,הנאה. אשמח להמלצות, הערות תקלות\בעיות ,ניסיון עם הרכבים.
הודעה אחרונה מאת drivemaster, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר חיפושים של שבועות בעקבות רכב בסדר גודל של 30 אלף ש"ח, אין בנמצא ! התקציב עלה ל 40 אלף לאחר סינונים רבים הרכבים שנראים לי הכי טוב הם מאזדה 2 2008 סוזוקי סוויפט 2007 ויונדאי I10 2011 השאלה היא איזה רכב עדיף? מבחינת אמינות, צריכת דלק ורכב שישרת אותי לכמה שנים טובות קדימה שימו לב להבדל בין השנתונים כולם באותו סדר גודל של מחיר אודה לעזרתם בהגעה להחלטה הטובה עבורי תודה רבה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת נומד, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 892 צפיות
אני מתלבט כבר כמה שבועות ומחפש רכבים וכל פעם יש חסרון אחר בכל רכב שאני מצביע עליו. יש לי תינוקת והשימוש של הרכב הוא לנסיעות קצרות לעבודה לגן ובחזרה. ולפעמים בין עירוניות נגיד פעם בחודש. לי יש מאזדה 3 ולכן כל הבין עירונית התנקזו לרכב שלי. אשתי צריכה אוטו לפי הקריטריונים הבאים שאני רואה אותם: - רכב קטן עד כמה שניתן - מקום לעגלה בתא מטען - אמינות מעל הכל - שנת 2008 ומעלה - עד 40 אלף שקל - אוטומטית - וחשוב מאוד חסכוני בדלק עכשיו רכבים שחשבתי עליהם מאזדה 2 - אמרו לי תא מטען קטן וזוללת דלק. פיאט 500 - היא משגעת אותי עליה אבל נראה לי רחוק מהקריטריונים שדיברתי עליהם התחילה לדבר איתי אתמול על כל האלטו, I10 , ספארק ועוד שנראים לי קטנים ולא נוחים …
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
חושב אולי על סיאט מי..
הודעה אחרונה מאת סיוויק 08, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 789 צפיות
שלום לכולם, חג פורים שמח. אני מעוניין לרכוש לי איזה ונדורה ישנה נחמדה (שנות ה90 ככה), אך גילוי נאות - I dont have a clue about cars זה נראה לי אחלה רכב, במחיר לא יקר, שאני יכול להיזרק שם מאחור גם אם ארצה, לטייל, להוביל ציוד וכו' ואולי גם מעט נסיעות בתוך העיר, ברכב כרגע של המשפחה אנחנו כולנו ביחד לא עוברים את ה 10000 ק"מ בשנה. אשמח לשמוע את דעתכם (בנוגע לרכב), אם למישהו יש נסיון איתו. ואשמח גם לכמה שיותר פרטים, כמו: האם יש כמה סוגים שלו? גדלים שונים? אני רוצה את הכי גדול. האם הוא רואה הרבה מוסך? האם התיקונים יקרים? האם אתם חושבים שהוא מתאים למה שתארתי? התקציב שלי לא גדול. כמה דלק הוא צורך? כמה הביטוח עליו? ** איזה רשיון צריך בשביל לנהוג עליו?…
הודעה אחרונה מאת סיוויק 08, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 832 צפיות
שלום, בחברה של קרובת משפחה הגיע הזמן להחליף את הרכבים. היא מחפשת רכב 4x4 עם שבעה מושבים (שני מבוגרים ו-4 ילדים), עד 300,000 ש"ח (מחירון), והכי חשוב: פליטת CO2 עד 170 גר' לק"מ (בחברה "מתירקת"...). המלצות? אגב, 4x4 יכול להיות גם "רך". תודה, __יהבי:
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. בשעה טובה מגיע הילד הרביעי, וצריך להחליף רכב. הרכב הוא מהעבודה. כך שצריך לרכוש רכב חדש בגלל תנאי המימון.(העבודה תרכוש עבורי) עד כה נסעתי על קורולה 2006 עם 325000 ק"מ, כך שניתן להבין שנוחות ופינוק הם לא הפרמטרים המשמעותיים. מה כן - אני נוסע כ35 עד 40 אלף ק"מ בשנה. 99 אחוז בין עירוני. מרבית הנסיעות לבד אך לעתים גם עם רכב מלא. לעתים נוסע גם בדרכי עפר אז כדאי שהרכב לא יהיה מאוד נמוך. שווי השימוש חשוב מאוד מבחינתי, לא הייתי רוצה שיעבור את ה3000 ש"ח יותר מדי. מעבר לזה אין מניעה מבחינת ידני או דיזל. האם הנתונים הנ"ל אכן מובילים אותי בבטחה אל הדאציה דיזל, או שיש רעיונות טובים יותר? עקרונית גם לא היתה לי מניעה לקנות רכב יד שנייה אך לא…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן חברי הפורום ניסיתי לעשות חיפוש אם קיימת הודעה מלפני כן על האיגניס או על השברולט אך לא מצאתי משהו ענייני. חברה שלי מעוניינת לרכוש רכב עד בערך 25K ש"ח, ההמלצה מבין הראשונות שלי הייתה לסוזוקי איגניס מודל 2004-2006 מאחר וידוע שלסוזוקי יש מוניטין טוב בשנים האחרונות גם עקב אמינות וגם שמירת ערך, אך לאחר מכן הומלץ לי ע"י כל מיני אנשים על שברולט אופטרה מאחר ודווקא שם הערך לא נשמר כלל ולכן ניתן למצוא דגמים שלה מפנקים יותר וחזקים יותר מהסוזוקי וחדשים יותר ( 2008 ) במחירים זהים אם לא נמוכים משל האיגניס רציתי לדעת מה דעתכם והאם יש אופציות נוספות שעולות לכם בראש שניתן לרכוש בסכומים האלה. כמו כן ראוי לציין שישנה עדיפות לאמינות וחסכון בדלק מאחר ואנחנו שנינו סטודנטים ו…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
מיטו תלתן ירוק החדשה. 1 2
מאת Lenya-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מעוניין לרכוש את הרכב, השמח לשמועה את דעתכם בעד ונגד. תודה!
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
שלום, אני מחפש רכב קטן שני לבית עד 30K. דרישות: אוטומטי, אמין, חסכוני ובטיחותי. לא צריך רכב גדול. לא חשוב חוזק מנוע. אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת mejok, -
- 0 תגובות
- 446 צפיות
היי חברה, חדש פה ועושה את הצעד לקנות רכב ראשון בכוחות עצמי. התייעצתי עם המון אנשים על מה כדאי ומה פחות אבל נראה לי שזה המקום הנכון לקבל תשובות ועצות. אני מחפש רכב, תקציב בסביבות ה 10 אלף ש"ח. שנתונים 03-05 (אלא אם כן לדעתכם גם שנתונים נמוכים יותר הם כדאיים) עדיפות לידני בתקווה שזה יחסוך קצת בדלק. ורצון לקנות רכב קטן וקומפקטי יחסית. אחרי חיפושים בפשפשוק ויד2 בשבועיים האחרונים נתקלתי בעיקר בפיאט פונטו למיניהם, רנו קליאו, ואופל קורסה ופה ושם יצרנים ודגמים אחרים. רציתי ככה לקבל טיפים על התהליך, מה לחפש כשבאים לראות את הרכב, האם לקחת לבדיקה במכון או לא, וכמובן מאילו רכבים להתרחק כמו מאש. המטרה של הרכב זה בעיקר נסיעות בתוך העיר ומידי פעם נסיעה חיפה -…
הודעה אחרונה מאת elioras12, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב ושבת שלום, כרגע יש בבעלותי קיה סיד 2008 יד 2 אוטומטית 100K ק"מ. האם שווה למכור אותה ולקנות במקומה קיה ריו 2012 יד 2 ידנית 150K ק"מ? המטרה היא לעלות בשנתון . מבחינתי העיצוב והגודל מתאימים לי. אך איך ההתנהגות שלה בכביש? האם יש לריו מחלות כלשהן? תודה, שבת שלום והמשך יום מקסים.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב 6-7 מקומות. מחיפושים פה בפורום אני הבנתי שה smax מובילת הסגמנט. אני מודע לעובדה שהרכב עומד להתחלף. אך לסוכנות אין ממש מושג מה בדיוק יגיע (מנוע, אבזור). הגעתי לאולם המכירות ועשיתי נסיעת מבחן על דגם ה trend (ה titanium ללא ספק אטרקטיבי יותר אך לא מצדיק מבחינתי את ההפרש במחיר). בשתי מילים "לא ריגש" והמסקנה הייתה שאם אקנה אז רק מיד 2. אבל.. מסתבר שמאוד קשה למצוא ביד 2 או במגרשים משהו טוב (ק"מ, מחיר) וגם אחרי שנראה שיש איזה משהו מסתבר שכבר לא רלוונטי. ההתלבטות היא בין קניית הדגם החדש לבין הנוכחיים ביד 2 יש לי סבלנות לחכות, השאלה היא האם בכלל עדיף לי להמשיך לחכות? האם ההבדלים בין המתחרות השונות כ"כ משמעותיות? או שכדאי גם לפזול אליהן? …
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- 6 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לחברים המכובדים. אחרי התנסות מוצלחת יחסית עם C4 2008 במשך שנתיים, ולאחר תאונה שהוציאה אותו מכלל שימוש, אנו נאלצים לקנות רכב חדש. בדקנו את המבצע של לובינסקי מכיוון שאנחנו מחבבים את ה-C4, ובמגרש הראו לנו רכב מסוף 2009 עם קילומטראז סביר (סביב 100K). בדיקה של היסטורית הטיפולים הראתה שפעם אחרונה שהיה במוסך הייתה בנובמבר 2012 (כשברכב היה בן 3, כלומר בסוף תקופת ליסינג ממוצעת), וקריאת הקילומטראז' הראתה מספר זהה כמעט לחלוטין לזה הנוכחי (100K). כששאלתי את הסוחר לפשר העניין הוא התחמק וטען שהן עוברות טיפול כל שנתיים (?? מה הקשר). האם יכול להיות שהרכבים שהם מוכרים משנתונים 2009-10 היו כשנתיים במגרש ולא על הכביש?!?!?!?! ומה ההשלכות (אני מניח שליליות)... תודה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום וערב טוב, בהנחה שטווח התקציב לרכב חדש הוא כ-135 אלף שקל, האם לקחת את הרכב שבנדון או רכב משפחתי סטנדרטי (פורד/סקודה/מזדה)? ניסיון והמלצות - בעד ונגד - הרכב שבנדון? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 906 צפיות
שלום, אני מחפש כבר חודש גטס ידנתי שהיא לא נתת דגם glf, ולא מוצא. לכן אני מתלבט בין פונטו ידנית לבין לבין גטס אוטומטית gli/gls. יש עדיפות לאחת מהשניים? לבסוף, בעניין הפונטו גרנדה, כמה משמעות יש לנושא של שימוש במים המקוריים, והאם לפסול על הסף רכב שהוזן במים רגילים? תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש רכב חדש וכרגע בראש הפירמידה מתנוססת לה היונדאי I35 היפיפייה, עכשיו השאלות שלי האם היא יפה אך טיפשה או באמת מכונית שראויה להערצה? בנוסף בדקתי על קורולה SUN 2008 ו2011 מה אומרים? ה2008 רובוטית.
הודעה אחרונה מאת naor257, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מצאתי רכב שמצא חן בעיניי, המחיר סביר והמצב שלו טוב, אנחנו עומדים לפני בדיקה ובעל הרכב אמר לי שלאחר הבדיקה במידה והכל לשביעות רצוני אנחנו נצטרך ללכת לבנק להסיר שיעבוד. כמובן שאני מכיר את הסדר הכרונולוגי הטבעי של הדברים, רק לאחר העברת בעלות, מעבירים את הכסף. שכן אי אפשר לעשות העברת בעלות לפני ההסרת שיעבוד הרכב בבנק. כמובן שמסיבה טבעית אני מעט חושש, הבחור נראה לי אמין ונחמד לחלוטין, אבל בכל זאת אני מפקיד עבורו כסף ולאחר מכן הולכים יחד לדואר... אני מודע לכך שהנושא נהיה נפוץ, הרבה רכבים היום משועבדים בניגוד לבעבר בעקבות תנאי מימון נוחים וכו'. מה אני יכול לעשות עלמנת להסיר דאגה מליבי? זכרון דברים? באיזה נוסח בכלל? האם יתכן שהרכב משועבד יותר ממקום אח…
הודעה אחרונה מאת lior238, -