Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט כבר כמה שבועות ומחפש רכבים וכל פעם יש חסרון אחר בכל רכב שאני מצביע עליו.

יש לי תינוקת והשימוש של הרכב הוא לנסיעות קצרות לעבודה לגן ובחזרה. ולפעמים בין עירוניות נגיד פעם בחודש.

לי יש מאזדה 3 ולכן כל הבין עירונית התנקזו לרכב שלי.

אשתי צריכה אוטו לפי הקריטריונים הבאים שאני רואה אותם:

- רכב קטן עד כמה שניתן

- מקום לעגלה בתא מטען

- אמינות מעל הכל

- שנת 2008 ומעלה

- עד 40 אלף שקל

- אוטומטית

- וחשוב מאוד חסכוני בדלק

עכשיו רכבים שחשבתי עליהם

מאזדה 2 - אמרו לי תא מטען קטן וזוללת דלק.

פיאט 500 - היא משגעת אותי עליה אבל נראה לי רחוק מהקריטריונים שדיברתי עליהם

התחילה לדבר איתי אתמול על כל האלטו, I10 , ספארק ועוד שנראים לי קטנים ולא נוחים

לטעמי בגודל של המאזדה 2 זה יותר ריאלי אלא כמובן תפתיעו אותי עם הקטנות

מה אתם אומרים??

פורסם (נערך)

יונדאי I20 ניראה לי מושלמת עבורכם. אני בדיוק באותו מצב, עגלה נכנסת לתא המטען (אמנם לא עגלה מגושמת אבל סבירה) עלויות אחזקה נמוכות, צריכת דלק סבירה, אמינה מאוד (בערך 147000 ק"מ חוץ מבעית חשמל קטנה שעלות התיקון היתה 250 ש"ח לא היו דברים מיוחדים חוץ מטיפולים שוטפים) בטיחותית מאוד ומאובזרת מאוד אפילו בגרסת הבסיס (שים לב שבמאזדה 2 גרסת הבסיס מגיעה עם 2 כריות אויר).

עריכה: מודעות מעניינות מיד 2 :

1234.png

1234.png

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

בשמחה :)

תראה את המודעות שמצאתי, זה בתקציב שלך...תמשיך לבצע חיפושים ביד 2 ובלוחות נוספים..חוץ מזה שתמיד יש מה לדבר על המחיר כי השוק היום מוצף וזה שמישהו יבקש על הרכב 45 או 48 אלף לא אומר שהוא בהכרח יקבל את המחיר הזה...(במיוחד שעכשיו יצאה לשוק ה I20 החדשה מה שיקרה למחירי ה I20 המשומשת הם יירדו ומי שירוויח מיזה אלו אנשים במצב כמו שלך שמחפשים רכב...ובלי קשר השוק מוצף במכוניות).

פורסם

i20, סוזוקי סוויפט ודייהטסו סיריון יכולות להתאים לך. כך בחשבון ששלושתן דיי רחוקות מלהיות שיקיות ומאגניבות כמו הפיאט 500 אבל אם עלויות אחזקה ואמינות הן בראש מעייניך כנראה שהן יהיו אופציות הגיוניות יותר. כל האלטו ושות' קשה לי להאמין שיכולו להכיל עגלת תינוק בכבוד.

קח בחשבון שהסוויפט מעט יקרה יותר (45-50) אבל אני מאמין שתוכל "לקרב" את המוכרים לתקציב שלך.

אפשר לשקול גם את פיאט פונטו איבו (2010-12), אם זוגתך תהיה מוכנה "לסבול" את הגיר הרובוטי שאפשר לאהוב או לשנוא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לפיאט 500 יש שלוש דלתות בלבד וגם תא מטע קטן מאוד, לא נראה לי אופטימלי למשפחה עם תינוקת.

אבל פונטו איבו משנת 2010 תכנס לתקציב. יש לה תא מטען בין מאזדה 2 לI20 בנפח של 275 ליטר (לא ניסיתי להכניס לשם עגלה אף פעם), הרכב בטיחותי (7 כריות אוויר גם ברמת גימור הכי בסיסית), יחסית נוח ומוורח גם לנסיעות בין עירוניות.

אני אישית מאוד נהנתי מהרכב גם עם הגיר הרובוטי שבכלל לא נוראי כמו שמתארים אותו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא ניראה לי שבפיג'ו 107 אפשר יהיה להכניס עגלת תינוק. מה גם שהפיג'ו הרבה פחות בטיחותית מה I20 ומהפונטו שצויינו כאן ולנסוע עם רכב לא בטיחותי ועוד עם ילד...לא ניראה לי הכי חכם ואחראי.

• תוכן חדש...