ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 677 צפיות
שלום לכולם. אני מחפש מידע אך לא מצליח למצוא לגבי אופל קורסה 1.2 ידנית. האם יש בעלי רכב כזה כאן? סה"כ נראה רכב סביר אני מדבר על רמת גימור אסנטיה, מה בנוגע לצריכת דלק? ואשמח לעוד המון מידע בנושא...
הודעה אחרונה מאת אדירכ, -
-
שלום לכולם, אני לקראת רכישה של הרכב הראשון שלי קבעתי נסיעות מבחן על ה208 הידנית וגם על האוטומטית לאותו יום. יש משהו מיוחד שאני צריך לשים לב אליו? עשיתי כבר חיפושים וראיתי שהרכב יחסית מומלץ לקטגוריה, אך באותה נשימה ראיתי גם שלא חסרים אנשים שמוכרים את ה208 הידנית לאחר מספר חודשים מועט. האם זה בגלל שלא הצליחו להתרגל לידני? או שמא יש ברכב בעייה כלשהי? (מחסור בכח/ גיר בעייתי/ כל דבר אחר) אשמח לתשובות/ המלצות/ טיפים כמו כן, האם הפער הגדול במחיר בין הידני לאוטומט מוצדק?
הודעה אחרונה מאת bobi, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 948 צפיות
אז ככה חסכתי קצת כסף ואני כבר נעול על הדגם. בגישושים להביא יונדאי גטס פיאט פנדה/ספייס. יש לי כמה שאלות לפני 1. לפי המחשבון הבא : http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%9F%20%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%AA%20%D7%90%D7%97%D7%96%D7%A7%D7%AA%20%D7%A8%D7%9B%D7%91%20%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99 עשיתי חישוב כמה עולה להחזיק רכב בחודש. אני קונה ב10-12 אלף רכב ואני לא נוסע הרבה, ממוצע 6000 קילומטרז בשנה צריכת דלק ממוצעת של ליטר ל12 קילומטר. מחיר ליטר דלק בממוצע 6.5 שקלים טסט= 1500 בשנה ביטוח חובה + צד גימל (הכי זול שיש כנראה יהיה ביטוח ישיר) תעלה עוד 2000 בחודש 2500 שקל על תקלות בשנה כי זה רכב ישן + דוחות. ירידת ערך שנתית של 10 אחוז על הרכב. יצא …
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 836 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לקנות רכב גדול יותר לרגל הרחבת המשפחה וגרסאות הסטיישן של קיה סיד ויונדאי I30 קורצות לנו מאוד. מחיפושיי בפורום אני מבין שאלו ממש שתי אחיות וההבדלים ביניהם די מינוריים. התקציב הוא עד סדר גודל של 60K ש"ח, כך שהשנים הרלוונטיות הן 2010-2011. אשמח לשמוע אם אתם חושבים שאחד מהרכבים האלה בכל זאת עדיף על פני האחר ובמיוחד האם מחיר וזמינות החלפים שלהם מהווה שיקול משמעותי בבחירה לכאן או לכאן? (אני מניח שהחלפים של היונדאי הרבה יותר זמינים מאחר והשוק ממש מוצף ברכבים האלו משוק הליסינג, אבל אשמח לשמוע אם זה שיקול זניח בעיניכם). תודה רבה, צבי
הודעה אחרונה מאת zvifi, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, כיום אני בעלים מאושר למגאן 2 האצ'בק 2004. הרכב שמור מבפנים ומבחוץ- הרכב לא עושה שום בעיות. רכב מושלם ומפנק. אני בהתלבטות אם לעבור לרכב יותר חדש. אני מאוד אוהב ונהנה מרכב צרפתי, וחשבתי לשדרג לרנו קליאו 3 2012-2011. *כמה שהסתכלתי על I10\ ספארק\ C1 ודומיהם, תמיד איכשהו חזרתי בחזרה לקליאו 3. מצד שני, יש לי את המגאן 2004 שמבחינת השנתון מתיישנת, אבל נראית כמו רכב 2010 ואני מבסוט ממנה. מה אתם אומרים? תודה
הודעה אחרונה מאת rsm130d, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, מתלבט בין שלושת הרכבים :סוזוקי סוויפט 1.25 ידנית , סקודה פאביה 1.4 ידנית ואיביזה 1.4 ידנית. היות והנסיעה היומית היא סביב 120 ק"מ יומיומית הכוללת עליות חשוב שהרכב יהיה עם גיר רגיל וחשובה האופציה להתקנת מערכת גפ"מ (חיסכון בהוצאה לליטר). למיטב הבנתי אלו רכבים בהם ניתן להתקין מערכת גפ"מ. פורד פיאסטה ירדה מהפרק וכמוה פיג'ו 208. השנתון המדובר : 2014 או רכב חדש. בתודה מראש לכל המגיבים.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
שלום לכם, אני מעוניין בקניית רכב דיזל, אבל אוטומט, וקיים [קיימות] בישראל מעט אופציות לדיזל אוטומט. התמקדתי על הרנו פלואנס דיזל או סקודה אוקטביה דיזל. למי מבין השניים הייתם נותנים את סעיף האמינות לשנים הבאות ? אם קיים רכב נוסף שעונה על הקטגוריה, אשמח שתשתפו. נ.ב בחרתי בדיזל בגלל חיסכון בדלק ואמינות של המנועי דיזל לקילומטרים רבים. ודווקא אוטומט, כי אני מוגבל בגלל הרישיון של האישה (מוגבלת לאוטומט בלבד).
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 581 צפיות
הרכב עבר 110K המחיר טוב +ספר טיפולים מוסך מורשה . אני מחפש רכב קטן משפחתי חסכוני יחסית אמין אני לא נוסע -הרבה והתקציב 20 אלף ש"ח האם מומלץ לי ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, עוד מאט אני רוצה ליקנות רכב. אני אמור להישתחרר עוד חודשיים, וכמובן רוצה ליקנות רכב. הכיוון הוא ליקנות רכב שיתאים לזוג צעיר. הדרישות שלנו מהרכב די סטנדרטיות בטיחותי אמין צריכת דלק ממוצעת + ושנתון כמה שיותר גבוהה, אוטומט. אנחנו רוצים להישאר עם הרכב מעל ל 3 שנים. נסיעה מיתחלקת ל 60 אחוז עירוני , הכיוון הוא פיאסטה 1.4 אוטומט . יש לי כמה הצעות מחברות ליסינג גדולות המחיר סביב ה 40 לשנתון 2011. האם אלה הצעות בסדר? מה דעתכם על הרכב? האם הכיוון שאני הולך בו הוא הכיוון הנכון בישבילי?
הודעה אחרונה מאת nsw1989, -
C4 פיקאסו החדש
מאת usafun- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 636 צפיות
הנני בעלים של C4 פיקאסו שנת 2008. באופן כללי רכב נוח ומתאים למשפחה גדולה כמו שלנו (6 נפשות) יש לי שירות התראות בגוגל ומזה שנתיים אני מקבל הכתבות על הרכב החדש - כולן משבחות (למעט כאלו שמעקמים קצת את האף על לוח הבקרה הדיגיטלי שעלול לגרום לנהג להסיט את העיניים מהדרך). יש לי האמצעים לשדרג (מחסכונות..), הדילמה שלי היא האם לרכוש רכב שלמעשה חדש על הכביש? פעם היו אומרים שכדאי לתת לרכב לנסוע שנה שנתיים עד שמתגלות ה"מחלות" שלו. האם זה עדיין כך? האם ברכב הזה כבר ידוע על בעיות ילדות? למיטב הבנתי, הרכב עמוס באלקטרוניקה. האם זה משהו שצריך לחשוש ממנו? ומה הרכבים המקבילים לו מבחינת גודל (7 מקומות) ומחיר? לפי מה שהבנתי, דגם בנזין מחירו "על הכביש" כ - 175,000 אש"ח והדגם האקסל…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מה דעתכם על אוונסיס 2011 עם קמ של כ130K? איך היא מבחינת צריכת דלק ואמינות של הגיר והמנוע?
הודעה אחרונה מאת subaru_loyale, -
-
- 1 תגובות
- 513 צפיות
שלום לכם, זו פעם ראשונה שאני מתכנן לרכוש רכב משפחתי ואני חדש לחלוטין בתחום היד ה-2 ואני מאוד אשמח לעזרתכם, אחרת אהיה נתון לחסדי מוכרים. מעוניין לקנות משפחתית בסכום של 60,000 - 68,0000, מה שחשוב לי: 1. רכב אמין שיראה כמה שפחות מוסך וכן עלות תיקונים נמוכה 2. צריכת דלק טובה. 3. רכב בטיחותי. 4. מחפש רכב שיהיה משנתון 2012 נושא חווית הנסיעה לא חשוב לי ברמה קריטית ואסתפק בחווית נסיעה ממוצעת. המון אנשים המליצו על פורד פוקוס - ואכן הוא נראה כעונה לצרכיי, אך אינני מכיר את הרכב הזה כלל. חשבתי גם ללכת לכיוון של מזדה 3. ראשית אשמח לדעת על איזה משני דגמים אלו אתם ממליצים. אשמח להמלצות מכם ובכלל סיוע בנושא, תודה רבה, רביב
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שני הרכבים בכותרת נמצאים אצלנו במשפחה. הטולדו של ההורים והקורדובה שלי. לאחרונה ההורים שלי קנו רכב חדש והציעו לי לקחת את הטולדו שלהם ולמכור את הקורדובה שלי, מכיוון שאני נוסע הרבה (כ-30000 ק"מ) בשנה והק"מ של הקורדובה שלי כבר הגיע ל-250K (לעומת 120K אצלם בטולדו), אני שוקל זאת ברצינות. מה דעתכם? רכב שנת 2005, ידני עם 250K על השעון או רכב שנת 2004, אוטומט, עם 120K על השעון? האם המכלולים ברכב מושפעים בעיקר מגיל הרכב או הקילומטראז' שהוא עבר? עד כמה ההפרש בצריכת הדלק יהיה משמעותי בין שני הרכבים בנסיעות בינעירוניות בעיקר? תודה, מקס
הודעה אחרונה מאת TheExplorer, -
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
I'm living in the States (CA) and looking for purchasing my next new sport car. I used to have 2008 v8 M3 and it was an amazing vehicle. My candidates (based on my budget) are: BMW M4, C63 AMG, RC-F and 911 Carrera. Which car out of this list would you go for and why?
הודעה אחרונה מאת shaif, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 604 צפיות
מדובר ברכב שני לאדם שבעיקר משתמש בו לנסיעות לעבודה ומדי פעם נסיעות מחוץ לעיר. האמינות מאוד חשובה חסכון בדלק פחות חשוב. תודה
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 604 צפיות
שלום לכולם. אני מתלבט בקניית רכב ואשמח לעזרה. הסכום הוא 21k ויכול לגלוש ל23k במידה ויהיה שווה את זה. ההתלבטות היא בין יונדאי גטס 06-08 או פיאט פונטו גרנדה 08. הכיוון הוא לקילומטר נמוך ולא יותר מיד 2. אשמח לדעת אם יש תקלות בגירים ברכבים אלה גם אוטומט וגם גיר רגיל, או בעיות כלליות שממליצות להתרחק מרכבים אלה. תודה רבה לכולם ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 710 צפיות
שלום...עברתי תאונת טוטאלוסט עם הרכב שלי היה מדובר באימפרזה 2002 רציתי המלצה לרכב משפחתי אם תצרוכת של דלק סבירה ביחס לאימפרזה שהייתה שותה דלק אני מתלבט בין מאזדה 3 או יונדאי I30 שנתון 2009-10 השאלה אם נכנס לי בתקציב? ולגבי הרכב שהוא במצב מעולה מבפנים ורק הקדימה שלו נהרס איפה אפשר למכור את הרכב לחלקים ואם אקבל סכום סביר או 500-600 בערך?
הודעה אחרונה מאת מיטל מאלדן, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מקווה שאני כותב בפורום הנכון. לא מזמן רכשתי פורד פיאסטה שנת 2011, האוטו נקנה ממוסך בחולון ששם אמרו לי שהאוטו היה ליסינג ואחרי זה האוטו נקנה ע"י מי שנהג ברכב ז"א יד שנייה (01). ברישיון הרכב שנתנו לי אכן היה כתוב יד 01 עם פרטים של מישהו פרטי וגם כתוב השכרה / החכר: מה שמוזר לי זה בפרטים של העברת הבעלות: שם לא מופיע הפרטים של הבן אדם שכתובים ברישיון הרכב ובנוסף יש את שירביט בקונה ובמוכר. הלכתי להוציא רישיון רכב חדש ושם אין אזכור לשם שירביט והבעלים כתובים 02 כמו שצריך להיות: האם אני צריך לדאוג? מישהו יכול להסביר לי למה בהעברת הבעלות כתוב בעלים שהם לא לפי רישיון הרכב וגם התוספת של שירביט לקונה ולמוכר? תוד…
הודעה אחרונה מאת vipert, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 892 צפיות
מצפים החודש בעזרת השם לילד השלישי, ההנחה היא שבעזרת השם עוד שנתיים וחצי נצטרך להחליף לרכב 7 מקומות, אבל אי אפשר לדעת. אנחנו רוצים להחליף עכשיו רכב ומתלבטים האם הדבר הנכון הוא להחליף לרכב משפחתי רגיל (קורולה/אוונסיס) וכשיהיה צורך להחליף שוב (בתקווה שנוכל לממן), או כבר עכשיו להחליף ל7 מקומות. מה דעתכם? מה אתם הייתם עושים?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו מחפשים רכב שני במשפחה,שבו תנהג רק אישתי לעבודה וחזרה ואיסוף של הילדים מהגנים בסוף היום מדובר בנסועה של כ40 ק"מ ליום סה"כ אחרי בדיקה של כל מיני אפשרויות ההעדפה היא רכב סופר מיני אוטומטי בלבד (אין לה רשיון על רכב ידני) כרגע ההתלבטות היא בין 2 רכבים פוטנציאליים הראשון פולו 1.2 TSI עם גיר DSG עם 30K ק"מ (עליה לכביש בפברואר 2012) השני רכישת פיאסטה 0 ק"מ מאחת מחברות הליסינג חשוב לציין שהתכנון הוא להחזיק ברכב למשך תקופה ארוכה הפולו המדוברת היא מאוטודיל בראשון, האוטו יד ראשונה כאמור עם 30K ק"מ ונשמע כמו האופציה העדיפה לאור המחיר שלו (מדובר על כ78 ש"ח) קראתי המון שרשורים לגבי הDSG7 והתרשמתי שהרכב המדובר הוא לא חלק מקריאת התיקו…
הודעה אחרונה מאת RonenT80, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 740 צפיות
שלום, אני מחפש רכב לחברה שלי, ממה שהתייעצתי ובדקתי אני הולך על פונטו או גטס שניהם אוטומט, התקציב הוא באזור ה15 אלף עם גמישות לאזור ה20 רק בשביל רכב ששווה את זה כמובן, אני הולך יותר לכיוון הפונטו בגלל החיסכון בדלק וכו, ראיתי שהפונטו אוטומט הם 1400 סמ"ק עם גיר רובוטי (?!) האם יש מחלות או דברים שאני צריך לפחד מהם? יש לי את האחות הגדולה הבראבו, האם זה אותו גיר? אם יש עוד רכבים מומלצים בסכום הזה אשמח לשמוע. תודה.
הודעה אחרונה מאת H.C.B, -
- 9 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום מדובר על טויוטה קורולה אוטומטית הגעתי לבחור שעבר תאונה בפרונט של הרכב, הוחלפו מכסה מנוע + פנסים . בנוסף יש לרכב "קצה שילדה" מקדימה, קיבלתי מסמך משמאי שקובע שיש ירידת ערך של 2%. הרכב במצב טוב וגם הקילומטרים נמוכים יחסית לשנה, המוכר מבקש 20% מתחת למחירון. לא שמתי לב להתנהגות מוזרה של הרכב למרות שנסעתי עליו רק 10-12 דקות. האם יש לי ממה לחשוש מבחינה בטיחותית?
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 685 צפיות
שלום לכולם קיבלתי הצעה על יונדאי לנטרה שנת 99 במחיר מצויין . קראתי קצת בפורום חוות דעת עלייה. התרשמתי לטובה , חוץ מעניין החיסכון שזה אני מוכן לספןג. לשאלתי הרכב הנל עבר 352,000 ק'מ עד כמה זה משפיע על הקנייה שלי אשמח להכוונה. תודה עומר.
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 600 צפיות
היי, אני מחפשת רכב שישמש כרכב שני לנסיעות חולון-פ"ת-צריפין, בתקציב של עד 10,000 ש"ח. מצאתי מאזדה דמיו 2001, 193,000 ק"מ, במצב מכני טוב (נבדקה במוסך) ובמצב חיצוני ופנימי סביר. העלות היא 9,000 ש"ח. האם זה שוה? האם דמיו 2003 עם נתונים זהים (ק"מ וכ'ו) ובמחיר של 13,000 שווה יותר? תודה רבה על העזרה, אני מעט אבודה! (:
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 889 צפיות
אני מחפש סופר מיני שתעשה בשנה בין 8 ל-10 קילומטר, בעיקר בעיר. התקציב הוא עד 60K למשומש. הדרישות שלי הן כאלה: 1. אוטומט 2. מאובזר כמה שיותר 3. אמין 4. התנהגות כביש כמה שיותר טובה 5. שידע גם לתת פאן מדי פעם כשלוחצים על הגז תודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם קיימת בקטגווריה מתחרה לדגם הנ"ל בתקציב 82K כולל אגרה אפילו נמתח עד 90K לשם ההשוואה או שפשוט זאת ההקניה הכי משתלמת בקטגוריה של הסופר מיני כיום אשמח לשמוע דעתכם
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
בוקר טוב, אני ובת זוגתי מתלבטים האם לקנות רכב משפחתי או סופר מיני, או בכלל מיני ולהחליף אותו עוד 3 שנים. כרגע האוטו ישרת בעיקר את בת זוגתי כדי שתוכל להגיע ולחזור מהעבודה, ובהמשך , אני מעריך בסביבות 2-3 שנים, יתווסף תינוק למשפחה. אני מתכנן לקנות את הרכב באזור אפריל ואני מחפש כיוון כללי כרגע. אני נוטה יותר לכיוון של קניית רכב ליותר משלוש שנים. אשמח להמלצתכם המלומדת. תודה רבה אדם
הודעה אחרונה מאת elita, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 773 צפיות
שלום רב, מנסה לעזור לחבר. הם זוג עם ילדה בת 4, ילדה בת 2.5 ועכשיו בתנור יש עוד ילדה. עד עכשיו נסעו בסיטרואן C3, שכמובן שעכשיו היא לא מספיקה. אני אמרתי שהדבר שהכי מתאים לו, זה רכב בסגנון של רנו סניק, מיניואן קופקטי. מבחינת רוחב, גובה, תא מטען מכובד ומקום לשבת מאחורה. אני מנסה לחשוב על עוד דגמים מאשר סניק. אשמח לעזרה. התקציב שלו זה 70K. צרפתי, קוריאני, יפני, אמריקאי...מה שיש. אשמח לשמוע עוד דגמים, שלא עולים לי בראש כרגע.
הודעה אחרונה מאת ariel000, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם וחג בחירות שמח, אז הייתי היום עם אשתי בסוכנות מיצובישי ביצענו נסיעת מבחן על האטראז האוטו די בסדר מכל הבחינות. אמנם לא עפנו ממנו אבל לדעתי קרעו לו את הצורה פה יותר מדי. אני חושב שהוא די עונה לנו על הצרכים (אמינות. חיסכון ובטיחות) עדיין יש עוד שני מועמדים שאותם נבחן בקרוב (ריו ואקסנט) היתה גם את הפיאסטה אבל היא ירדה מהפרק עקב בעיות גיר שעולות פה בפורום. על הדרך קיבלתי הצעה מצויינת על טרייד אין לסוזוקי אלטו ידני (עלייה לכביש יוני 2010 ) 87,000 קמ מחירון: 31500 טרייד אין: 29000 ועוד יש מכה חזקה על הטמבון הקדמי רציתי לשאול: א. איך הגיוני מחיר כה אטרקטיבי בטרייד אין ב. האם אפשר לקבל טרייד אין דומה בסוכנויות שמוכרות את האטראז י…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני לפני קנייה של רכב וצריך להחליט בין שני רכבים: טויוטה קורולה 2008 רובוטי 130 אלף קילומטר דגם סאן או ניסאן טידה 2008 ויסיה 100 אלף קילומטר. שניהם בערך באותו מחיר. צריך המלצות דחוף
הודעה אחרונה מאת abnatan,
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 991 אורחים (הצג רשימה מלאה)