Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג בחירות שמח,

אז הייתי היום עם אשתי בסוכנות מיצובישי

ביצענו נסיעת מבחן על האטראז

האוטו די בסדר מכל הבחינות. אמנם לא עפנו ממנו אבל לדעתי קרעו לו את הצורה פה יותר מדי.

אני חושב שהוא די עונה לנו על הצרכים (אמינות. חיסכון ובטיחות)

עדיין יש עוד שני מועמדים שאותם נבחן בקרוב (ריו ואקסנט)

היתה גם את הפיאסטה אבל היא ירדה מהפרק עקב בעיות גיר שעולות פה בפורום.

על הדרך קיבלתי הצעה מצויינת על טרייד אין לסוזוקי אלטו ידני (עלייה לכביש יוני 2010 ) 87,000 קמ

מחירון: 31500

טרייד אין: 29000 ועוד יש מכה חזקה על הטמבון הקדמי

רציתי לשאול:

א. איך הגיוני מחיר כה אטרקטיבי בטרייד אין

ב. האם אפשר לקבל טרייד אין דומה בסוכנויות שמוכרות את האטראז יד 1 0 קמ?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

הגיוני מחיר אטרקטיבי על האלטו בגלל שאתה אוכל את כל האלמנט ברכישה של הרכב מהסוכנות.

להמחשת העניין - סוכנות ליסינג קונה את הרכב שאמור לעלות לך 94 אלף ש"ח, במחיר של 75 אלף ש"ח, ומוכרת אותו ב-83 אלף ש"ח.

ז"א שליבואן יש מרווח של 20 אלף ש"ח רווח לשחק על האלטו שלך, אחרי שזה הסכום שהוא הרוויח ממכירת האטראז'.

עכשיו בסוכנות יפרסמו את האלטו שלך במחיר של 29 אלף ש"ח, ימכרו אותה ב-27 אלף ש"ח - וסה"כ רווח שנשאר להם זה 17 אלף ש"ח משתי עסקאות. לא רע.

לעומת זאת אם תבחר למכור בשוק הפרטי, תוכל למכור נגיד ב-25 אלף ש"ח את האלטו בת החמש שלך (אולי יותר, תלוי במזל שלך) ולרכוש אטראז' ב-84 אלף ש"ח.

אז אמנם הפסדת 4000 ש"ח בטרייד אין, אבל מצד שני, שילמת 11 אלף ש"ח פחות על האטראז' עצמה. סה"כ נשאר אצלך בכיס 7000 ש"ח.

מכאן תחליט לבד.

פורסם

היי תודה על המענה הנבון

שאלתי היא - האם בסוכנות ליסינג שמוכרים לי את האטראז בזול (יד 1 0 קמ) יש גם טרייד אין?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

ברור שיש גם טרייד אין. רק מה הבעיה למכור לקונה פרטי?

השיטה למכירה מהירה מאוד פשוטה - תסתכל מי מוכר הכי זול בארץ, תבדוק מה הנתונים של הרכב הזול הזה.

אם הם יותר גרועים מאלה שאתה מציע, תציע את אותו מחיר שהוא מציע. אם הם יותר טובים, תציע 1000 ש"ח פחות. הטלפון לא יפסיק לצלצל, כי אתה תהייה הראשון שעולה בתוצאות של החיפוש.

אני מניח שאתה תמכור תוך שבוע גג, וגם תוכל להתחיל להסתובב ולהשיג הנחות מזומן למיניהן.

פורסם

מסכים עם הבחור מעליי, עסקת מזומן אטרקטיבית הרבה יותר מעסקת טרייד אין.

קח למשל את סוכנות אלפא רומיאו שיצאו בפרסום שנותנים לך מעל למחיר המחירון על הרכב הישן ברגע שאתה עושה טרייד אין על אלפא חדשה.

ברכב שאתה מחפש יש הרבה מקום למיקוח בעסקת מזומן, עצתי היא שתמכור בפרטי ותתעקש על מחיר עדיף לעסקת מזומן.

אתה יכול לבדוק גם את סוכנות ״קל אוטו״ שעושים טרייד אין לרכב הישן ויש להם רכבים חדשים 0 קמ אבל אני לא בטוח איזה רכבים, בכל מקרה קפוץ לאחד הסניפים שלהם ותבדוק.

בהצלחה

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

כפיר!

התמונה לא כל כך ורודה כמו שאדון ד"ר סובארו מנסה לצייר.

1) יש עוד כמה עשרות סוזוקי אלטו זהות לשלך למכירה - לכן סביר שתצטרך להתגמש קצת - אם תרצה למכור.

2) הארטראז' שנמכרות כליסינג 0 ק"מ הם ברמת הגימור הנמוכה, ומאובזרות בקמצנות רבה (ומחירן כמשומשות יהיה בהתאם)

3) סוכנות שתמכור לך כליסינג 0 תסכים לקחת את הסוזוקי בטרייד-אין אבל תתן לך מחיר נמוך משמעותית מהסכונות של הרכב חדש, כי המרווחים קטנים משמעותית.

4) ההחלטה שלך צריכה להיות בין עסקה קלה ונוחות וודאית, לבין עסקה תאורטית ואולי חסכון של כמה אלפי שקלים בודדים במחיר בלבול מוח גדול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז תוכל להתגמש בעוד אלפייה.

עדיין "תרוויח " כ עשירייה.

השאלה שלך צריכה להיות : האם עצלנות שווה לי עשר אלף שקל?!

היום כנראה שלרוב האנשים, עצלנות שווה את הסכום הזה...עובדה!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
כפיר!

1) יש עוד כמה עשרות סוזוקי אלטו זהות לשלך למכירה - לכן סביר שתצטרך להתגמש קצת - אם תרצה למכור.

2) הארטראז' שנמכרות כליסינג 0 ק"מ הם ברמת הגימור הנמוכה, ומאובזרות בקמצנות רבה (ומחירן כמשומשות יהיה בהתאם)

3) סוכנות שתמכור לך כליסינג 0 תסכים לקחת את הסוזוקי בטרייד-אין אבל תתן לך מחיר נמוך משמעותית מהסכונות של הרכב חדש, כי המרווחים קטנים משמעותית.

4) ההחלטה שלך צריכה להיות בין עסקה קלה ונוחות וודאית, לבין עסקה תאורטית ואולי חסכון של כמה אלפי שקלים בודדים במחיר בלבול מוח גדול.

לגבי סעיף 2 - ראת באתר מוטודיל שזה על הדגם המאובזר יותר. INSTYLE

http://www.motodeal.co.il/deals/מיצובישי_אטראז

בכל מקרה - בקרוב אפרסם אותה ביד 2.

אם אתם מכירים מישהו שרוצה לרכוש אלטו...

כפיר הג'ינג'י

פורסם
כפיר!

.

תסתכל מה כתבתי - לבדוק מי מוכר הכי זול!!! כשאתה מוכר במחיר הכי זול בלוח, כל בנאדם שמסנן אלטו לפי מחיר, מסתכל על המודעה שלך. זו עובדה, זה ברור. הסקרנות של המחיר הנמוך עושה את שלה.

אם הנתונים של הרכב הזול ביותר בלוח יותר טובים מאלה של הרכבים שנמכרים בתקציב דומה, הוא יקבל טלפונים ויגיע קונה מאוד מהר.

ככה או ככה, סביר להניח שיישארו לו מההתעסקות הזו אלפי שקלים. הנוחות של הטרייד אין מאוד מאוד יקרה ואלא אם זמנו סופר יקר (ואני בספק שזמנו של מישהו שנוסע באלטו נמדד במאות ש"ח לשעת עבודה) - עסקת הטרייד אין לא משתלמת.

• תוכן חדש...