Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208

Guy_25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם הרכב מרגיש זריז? נוח בנסיעה?

יש דברים מיוחדים שמפריעים לך בנסיעה? (יש לי פשוט נטייה לרכוש את הידני, ורוצה לשמוע מבעלי ניסיון)

תודה!

הרכב זריז, לא חסר לו כוח (אמנם עיקר הכוח שלו בסל"ד קצת גבוה - סביב ה 2.5 - אבל זה לא מרגיש שהוא חלש בשום אופן) אין לי בעיה ליסוע במהירות התנועה בכל כביש (עירוני/בינעירוני) וגם ההאצות טובות מאוד.

מבחינת נוחות, פיג'ו רכה מאוד לנסיעה, נעימה, בידוד רעשים טוב לקטגוריה, מה שכן אם לקחת פס האטה במהירות קצת גבוהה אז אתה מרגיש את החבטה :]

השליטה עליו נוחה מאוד, הוא די דבוק לכביש, וגלגל ההגה הקטן עושה את הנסיעה מהנה מאוד.

מילה לגבי ידית ההילוכים - ארוכה מעט מהמקובל, לא משהו שלא מתרגלים אליו ולגבי הקלאץ' אני לא מרגיש שום בעיה איתו.

בקיצור - אמנם לא עברתי הרבה עליו - משהו כמו 1500 ק"מ, אבל אני מבסוט מאוד :]

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ראיתי גם שלא חסרים אנשים שמוכרים את ה208 הידנית לאחר מספר חודשים מועט. האם זה בגלל שלא הצליחו להתרגל לידני? או שמא יש ברכב בעייה כלשהי? (מחסור בכח/ גיר בעייתי/ כל דבר אחר)

נראה כמו מצב טוב עבורך לרכוש רכב כמעט חדש במחיר מוצלח.

קשה לי להאמין שיש בעיה בגיר הידני

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה.

ביום שלישי בבוקר אסע על הקליאו 0.9 טורבו ומייד לאחר מכן על ה208 1.2 ידנית ואז על ה208 1.6 אוטומטית.

אחזור לפה לעדכן ואולי להמשיך ייעוץ.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

עדכון לגבי ה208 1.6.

אותרה נזילת מים סופשבוע, לאחר בירור היום משאבת המים כשלה.

מקווה שמדובר במשהו חד פעמי ולא מגמה כלשהיא.

הרכב חדש יחסית, עם נסועה נמוכה.

לזכות המוסך יאמר שטיפל ברכב ביעילות ובמהירות.

M-TECH E46

פורסם

חזרתי עכשיו מנסיעות המבחן. אז מה היה לנו בתפריט?

נסיעת מבחן על 208 ידנית 1.2

נסיעת מבחן על 208 אוטומטית 1.6

נסיעת מבחן על קליאו 0.9

נתחיל מהפשוט יותר- הקליאו.

תיאמתי לפני שבוע את הנסיעת מבחן. מאז התקשרו לודא איתי פעמיים שאני אכן מגיע ובשעה שנקבעה לי, אישרתי וחיכיתי להיום.

אני מגיע לסוכנות, שואל על נסיעת מבחן שהזמנתי על הקליאו 0.9, הנציג מסתכל עלי ואומר לי "אין".

מסביר לי שאין קליאו 0.9 בארץ עד יולי ושאין לו גם לתת לי נסיעת מבחן.

מהבינוני, אך עדיין פשוט במידה מסויימת- הפיג'ו 208 1.6.

לא אהבתי את הרכב. בכלל.

אני לוחץ על הגז והרכב פשוט לא מגיב. לא יודע איפה מתחבאים כל 120 הסוסים שנמצאים שם, אבל בטח שלא במנוע.

לא הייתי רוכש גם אם הוא היה באותו מחיר כמו הידנית

ולסוף- 208 ידנית.

אהבתי את הרכב, באמת שכן. מאוד נוח, די זריז ומגיב מעולה (בהגה ובגז).

באתי לקבל הצעת מחיר, וכאן כל הכח נגמר לפיג'ו. חיכיתי לנציג יותר מחצי שעה (הייתי בטוח שיעוטו עלי אחרי הנסיעת מבחן בשביל לא לתת לי לחשוב), כשהגעתי לנציג הוא כתב לי כמה מספרים על דף ואמר שאם אני מזמין, הרכב יגיע ביולי. שאלתי אם אין משהו במלאי והוא ענה "אין שוק לרכב הזה, אף אחד לא מזמין אותו".

אם ככה, אז אני בטח שלא הולך להזמין. נחפש אחת משומשת מ2012-13 ובינתיים נבדוק דגמים אחרים.

אז, הצעות?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

נשאר לך לעשות נסיעות מבחן על שאר הסופר מיני הפופולריות.

יונדאי i20, פורד פיאסטה,קיה ריאו, סיאט איביזה.

כולן פחות או יותר עם אותם הנתונים ובאותו המחיר +- 75K

יש גם את הקליאו 1.2L. אני אהבתי אותה.

פורסם

גיא זה בדיוק מה שהרגשתי גם ב 208 1.6 במיוחד לעומת הקליאו 1.2 טורבו,יש הבדל.

אולי כדי לחפש קליאו משומשת עם המנוע 1.2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה פיסכולוגיה הפוכה הם מחפשים לקוחות לטווח הארוך.

ככה הם מסננים את אלא שמחליפים רכב כל חמש שנים.

אצלהם בתדריכי בוקר המוטו הוא:less is more.

פורסם
נשאר לך לעשות נסיעות מבחן על שאר הסופר מיני הפופולריות.

יונדאי i20, פורד פיאסטה,קיה ריאו, סיאט איביזה.

כולן פחות או יותר עם אותם הנתונים ובאותו המחיר +- 75K

יש גם את הקליאו 1.2L. אני אהבתי אותה.

בדקתי ולא אהבתי.

אחרי הביקורים היו (רנו ופג'ו) הגולל נסתם על רכישת רכב חדש מהיבואן.

אני אפנה לשוק המשומשות ואחפש לעצמי משהו מעניין בתקציב קטן יותר (אכוון ל55K עם אופציה לעד 70K בשביל רכב שבאמת יהיה שווה את זה)

אין כל כך 208 משומשות. ואלה שיש בנות שנה-שנתיים (הגיוני, כיוון שזה גיל הדגם בארץ) והם מוכרים במחיר שהציעו לי היום חדש.

רנו 1.2T גם לא מצאתי במחיר סביר (הייתי מוכן עד 75K, אך בינתיים אין)

אחפש אולי איזו פולו נחמדה או אולי אפילו לאון (רק ידניות, אני לא בנוי לDSG7) עוד רעיונות?

פורסם

לפתוח שרשור חדש עם בקשה לרעיונות לרכב בן שנתיים-שלוש בתקציב של 50K (חריגה ל70K אם יש משהו ממש ממש שווה)?

• תוכן חדש...