Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208

Guy_25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הריאו עצלה גם כמו ה208 1.6 (וזו בעייה קריטית בשבילי, אם לא אז הייתי לוקח את ה208 כיוון שממש אהבתי את המראה והנוחות שלה)

i20 נהגתי המון (יש לחברה שלי) ואני לא יודע לשים על זה את האצבע אבל אני פשוט לא אהבתי (ואת החדשה בטוח לא אקנה ואבחן בגלל מחיר ה"פרימיום" החדש)

על הפיאסטה האמת לא נהגתי, אך יש לי נטייה חזקה מ-א-ו-ד להימנע מפורד

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוזר מאוד, אני הייתי בסוכנות לובינסקי בבאר שבע שבוע שעבר וגם השבוע ולי אמרו שמגיעות 208 באפריל.

פורסם

ישראל זה לא אירופה. שוק הידניות מאוד מצומצם אפילו בקטגורית מיני וסופרמיני הזולות יחסית. לא תמיד יש דגם ידני במלאי ולפעמים אתה תרצה לחכות בשביל צבע מסוים או רמת אבזור אחרת. אם נהנתה מה-208 אל תוותר על החלום.

פורסם

מוזרה בעיני הטענה שה208 1.6 עצלה.

ממש לא כך אצלנו, אולי רעב המבחן לא היה במצב מזהיר?

אני שב ואומר, למרות הגיר - הרכב לא מרגיש עצל בכלל. המנוע מפצה על כך.

ברור שגיר ידני או אוטומטי מתקדם יקח את הרכב למקום אחר אבל עדיין בתור חבילה שלמה, הרכב מנצח לדעתי.

M-TECH E46

פורסם

אלי אני גם הרגשתי מן עצלות ציפיתי ליותר ממנוע כזה.

זה לא ואוו שהיה בקליאו שהעלה לי לחיוך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אתה ניסית רכב הדגמה או רכב פרטי?

120 כ"ס, לא חורכת אספלט - אבל גם לא עגלה.

תגובת מצערת יפה מאוד, חור מרגיז מעט בהילוך שני- אבל הרכב בסך הכל צובר תאוצה בקצב יפה לטעמי.

יש לזכור שעדיין מדובר ברכב אטמוספרי.

M-TECH E46

פורסם

למחוק בבקשה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב פרטי.

אני לא אומר שהרכב עגלה,פשוט אתה מצפה ליותר,למשל הקליאו הפתיעה אותי לכן גם פה חשבתי יהיה דומה, אמנם אין טורבו אבל יש 1.6.

פורסם

האמת ש"רכב המבחן" עליו נהגתי היה הרכב הפרטי של מנהל הסניף.

הוא היה מאוד מאוד נח ומאובזר, וגם את המראה שלו מאוד אהבתי (אני חושב שה208 מדהימה, גם תא הנוסעים. ההגה הקטן הזה פשוט קנה אותי), אבל זה לא הרגיש לי כמו חבילה שהייתי מוכן להוציא עליה חלק גדול כל כך מהחסכונות שלי.

אז בינתיים אשאר עם הרכב הנוכחי, ואחפש בלוחות רכב גודש בן 3. אם ידני, מה טוב. האמת שאין לי כל כך מושג על מה להסתכל.

איך הואגיות הגודשות הידניות? יש בעיות אמינות כמו עם הDSG7?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני לא בא לשכנע.

רק הבעתי את הדעה האישית שלי על סמך נסיון של כ-שנה וקצת.

את הקליאו לא ניסיתי אומנם, אבל אני מרוצה מהחבילה השלמה, האישה? מרוצה אפילו יותר. (קטן, נוח, יחסית חסכוני, מולטימדיה נוחה עם דיבורית , לגבי הערך "זריז" כבר נחלקנו בנושא...)

M-TECH E46

פורסם

אגב אלי לחבר שלי אותה 208 שנסעתי עליה,יש בעיה,כשהוא פותח את מערכת הניווט ומנסה להקיש עיר או רחוב המקלדת לא מופיעה בצורה תקינה היא ממש צרה ולא מאפשרת להקיש כאילו היא לא נפתחת בגודל נורמלי,אצלך זה בסדר?

פורסם

האמת? שאצלי לא הלבישו ניווט על המערכת הקיימת.

אני מעוניין בחלופות של אנדרואיד ולא מה שמציעים בחברה (גם המחיר לא זול) .

הבנתי גם שאפשר להתקין מירור לינק. אני עדיין מנסה לגבש החלטה בנושא, מה שגם הוא לא דחוף היות והרכב משרת בעיקר את אשתי בנסיעות עירוניות עם מסלול קבוע.

M-TECH E46

פורסם

בדקתם צריכת דלק?

פורסם

שוב, אני כמעט לא נוגע ברכב, אז אני לא רואה את המספרים.

בגדול? טנק מלא מספיק לגברת ל3 שבועות - חודש. (תלוי אם היו "טיולים" מעבר למסלול הקבוע), והטנק שם לא גדול.

אולי היא לא מחזיקת הכתר בקטגוריה, אבל עדיין חסכונית יחסית לגולף היוצאת

M-TECH E46

• תוכן חדש...