ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת aonn45, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראיתי רכב מעניין למכירה, דדרה דיזל, בעלת נתונים יפים מפורסמת ביד-2. המפרסם טוען שלרכב יש מספר CD כרגע. אני לא מחפש כרגע רכב, אבל בגדול האם ניתן ל"גייר" רכב כזה? מה הנוהל? (מדובר ברכב ישן יחסית, שנות ה-90).
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב מצוין בשביל רכב עבור אבי שיתן מענה לאדם מבוגר (60) ו 3 נוסעים מאחור, עם דגש על חיסכון בדלק,אמינות,נוחות ותא מטען סטנדרטי, הוצע לו: פיאט פונטו גרנדה רובוטי 2008/9 רנו קליאו דור 3 אוטומטי 1.6 2008/2009 את הפיאט אני מכיר היטב היתה לי אותה כשנתיים ,אמינות היתה סבירה פלוס, צריכת הדלק היתה מצוינת ( 1-11 בעיר 1-17 בבינעירוני ) הנוחות ואחיזת כביש לא משהו,די צפוף מאחור עבור 3 נוסעים ותא מטען סביר. אך היות ואת הקליאו אני לא מכיר בכלל השאלה איפה עומדת הרנו ביחס לנתונים אלו? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת oryo, -
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
שלום לכולם לאחר 5 וחצי שנים עם הפונטו ועקב התרחבות המשפחה הגיע הזמן להתקדם לרכב חדש. הדרישות: תקציב - עד 65K ש"ח, אם נדרש אז ניתן למתוח קצת את התקציב. שנתון - 2010 ומעלה. 4 דלתות, 130 כ"ס ויותר, תא מטען גדול דיו לעגלת תינוק, עדיף גיר ידני, אך גם אוטומט\DSG בא בחשבון. נוסע בערך 40-50 ק"מ ביום. תודה גיא
הודעה אחרונה מאת גיא .ב, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 792 צפיות
שלום לכולם! אבא שלי מעוניין לקנות טויוטה קורולה gli שנת 2015. להפתעתנו, גילינו שיש שני סוגים של הדגם הנ"ל: אחד עם קוד רכב AW46VY והשני עם קוד רכב AW46VB. רצינו לדעת האם יש הבדל בין שני הדגמים, ואם כן - האם ההבדל משתלם? (כי באתר יש גם הנחות שונות לכל אחד מהדגמים) תודה רבה על העזרה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
פיג'ו 3008
מאת kobkob40-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רב שוקל לרכוש רכב ראשי למשפחה בעיקר לנסיעות ערוניות ובין ערוניות (אבל לא נהג כבד) נתקלתי בפיגו 3008 - אוטו מרהיב מבחינה נוחות אבזור אבל שאר הדברים לא ידוע עד היום הייתי נוהג ברכב ליסנג של עבודה יונדאי I30 ובגלל חוסר כדאיות כלכלית חושב לרכוש רכב האוטו פיגו 3008 אינו נפוץ - האם מישהו יכול לעזור בחוות דעת בתראות או בהמלצה לברוח ? בתןדה מראש קובי
הודעה אחרונה מאת carpz, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 855 צפיות
שלום לחברי הפורום, חבר שלי מחפש רכב מיני/סופר מיני עדיף שנתון כמה שיותר גבוה, תקציב עד 20K. הרכב הוא לבחורה, מחפשים רכב אמין ונוח לאחזקה. אשמח לכמה כיוונים. תודה.
הודעה אחרונה מאת roneni82, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 694 צפיות
שלום לכולם, אחרי 8 שנים ביחד, היונדאי אקסנט 97 שלי יורדת מהכביש.. אני מחפשת להחליף אותה במכונית אמינה, בטוחה ונוחה שתחזיק ל4-5 שנים הקרובות. אשמח לעצתכם: אני זקוקה לרכב למשפחה קטנה (זוג+ ילד), סופרמיני או משפחתית קטנה, אוטומטית, עד 45K. מיועדת בעיקר לכבישים בינעירוניים (תא-רחובות, 300 קמ בשבוע). אמינות, בטיחות ונוחות חשובות לי יותר מאבזור ועיצוב. המליצו לי על מאזדה 3 או טויוטה יאריס אבל הן יחסית יקרות ואני חושבת שבמכוניות אחרות ולא הרבה פחות טובות אני יכולה להגיע לשנתון מתקדם יותר. קיבלתי המלצות גם על פורד, ניסן ושברולט, אבל אני לא מכירה את הדגמים המתאימים ולא בטוחה כמה אמינות המכוניות וכמה עולה התחזוקה שלהן. אשמח לכל עצה או חוות דעת! תודה רבה
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 826 צפיות
שלום, היום אני מתנייד עם לאנסר 1.5 2010. אני ממש לא מרוצה מהרכב, חלש ,זולל דלק ואבזור ממש דל. אני מחפש רכב שיתאים למשפחה צעירה +1, הרכב לא הולך לנסוע הרבה (כ-6K~5K בשנה) אבל צריך להיות אמין ועליות תחזוקה נמוכות. עדיפות ל-5 דלתות וידני/תיבה רציפה. כמובן גם שיהיה בטיחותי. תודה.
הודעה אחרונה מאת ishay0703, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
בוקר טוב לחברי הפורום, אני מחפש לקנות רכב חדש, בסגנון של ג'יפון/קרוסאובר, וההתלבטות שלי היא בין ניסאן קשקאי החדשה 1.2T לבין קיה ספורטאז' 1.6 URBAN. עשיתי נסיעת מבחן על שתיהן. קשקאי - נהניתי מהנהיגה עליו, פנים הרכב מרווח, מבחינת אבזור פנימי מגיע מאוד מאובזר. ספורטאז' - גם עליו חווית הנהיגה הייתה טובה, הנסיעה עליו קצת יותר רועשת כשעולים לסל"ד גבוה. מבחינת אבזור פנימי הוא מאוד מאוד פשוט (והוא גם זול ב- 20 אלף ש"ח מהקשקאי). התרשמתי יותר מהקשקאי, אך ההתלבטות שלי היא בגלל נתוני המנוע שלו - אמנם מנוע 1.2 טורבו, אך עדיין זה מנוע חריג לרכבים מסוג זה. בנוסף, לא מצאתי מבחני דרך או חוות דעת על הרכב הזה באינטרנט. האם לאורך זמן הנהיגה על הקשקאי לא תהיה "כבדה" מד…
הודעה אחרונה מאת RonenT80, -
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
היונדאי אקסנט עומדת להימכר וצריך למצוא רכב חדש. הנסיעות הן בעיקר בעיר (אבל הרבה עליות) בסופי שבוע לפעמים גם מחוץ לעיר. השאיפה ל- 45K אך אפשר להגדיל ל- 50K אם זה שווה את זה. דרישות עיקריות: 2 הדרישות הכי חשובות מבחינתי הן חסכוני בדלק ושנתון כמה שיותר גבוה לתקציב. חשוב שיהיה חזק מכיוון שבמודיעין יש הרבה עליות. סופר מיני אוטומטית עדיפות ל- 2012 ומעלה. חשבתי על הרכבים הבאים: (כמובן שבדקתי אם הם רלוונטים גם מבחינת תקציב) סיטרואן C3 או C4 - בכללי אמרו לי לא להתקרב לצרפתיות, אשמח לשמוע דעתכם. יונדאי i20 (גם i25 נלקח בחשבון) פורד פיאסטה סיאט איביזה 1.2 TSI - חשבתי שתהיה עדיפות מבחינת ביצועים וצריכה בגלל ה- TSI אך גם פה אמרו לי לא להתקרב לגיר DSG7 מכי…
הודעה אחרונה מאת Ido87, -
- 0 תגובות
- 703 צפיות
תודה רבה
הודעה אחרונה מאת motiyeger2, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום ובוקר טוב אנשים. כרגע יש ברשותי פורד פוקוס 2004. ואני מחפש להשתדרג. אני חושב ללכת לכיוון ה-B4 וקראתי המון ביקורות טובות עליו. מעניין אותי מה עלויות האחזקה שלו, טיפולים, ביטוחים, שוק וכמובן דלק. מצאתי המון מידע סותר באינטרנט לגבי הטיפולים והדלק ואשמח אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר ומה כדאי לבדוק. המחיר הוא 40 אלף ש"ח עם טסט לשנה, בעלות פרטית (יד 2) ועשה 120 אלף והוא ממש שמור. על המחיר אפשר לדבר אני מאמין שבעל הרכב יוריד כמה אלפים. אבל האם זה שווה בכלל את הקנייה? הפורד שלי לא כזאת יקרה באופן השוטף אבל היא יחסית 'אוכלת' עושה 1 ל-9.5/10 משולב. תודה לעוזרים, ואם יש לכם בכלל המלצות לרכבים אחרים שאתם חושבים עליהם בסדר גודל המחיר הזה זה…
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 582 צפיות
שלום מחפשת רכב יד שנייה גם כרכב משפחה וגם עבודה צריך להאכיל כיסא לילד והמון ציוד ועוד כמה כלבים שיהיה אמין וחסכוני היה לי דייהטסו yrv רכב אמין חסכוני אבל היה לנו קטן יש לכם אולי המלצה על רכבים כמו ברלינגו, קאנגו, סקודה רומסטר או עוד רעיונות למשהו שיכול להתאים מבחינת מחיר עד 50000 ש"ח עדיין לא הוחלט לגבי אוטומט או ידני תודה
הודעה אחרונה מאת dandan12, -
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
לאחרונה אני מאד מתעניין ברכב ורציתי לדעת איך הוא, אני מדבר על הרכב ברמות האבזור, Distinctive Progression ו - Progression, מנוע 1400, ידני, 120 ו-105 כ"ס, 2009-2011. רציתי לדעת איך הוא מבחינת התנהגות כביש, נוחיות, אמינות, איבזור, חיסכון בדלק ומחירי טיפולים. אשמח לשמוע מאנשים שיש או היה להם את הרכב.
הודעה אחרונה מאת SLS, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלומות, מחפש בשביל חבר מועמד מתאים. התקציב הוא 250 אלף ש"ח. יש לנצל את המקסימום האפשרי מהתקציב המדובר. הנסועה הצפוייה היא 35-40 אלף ק"מ בשנה. חשוב- אמינות, שמירת ערך, צריכת דלק. מאחר והרכב יוחזק 3 שנים, רצוי מאוד שיהיה בעל 7 מושבים (כרגע יש צורך רק ב5, אך המשפחה תתרחב בהמשך). אין חובה בבגאז' גדול. חשבתי על אאוטלנדר היבריד. איך המועמד? כמובן שאם יש הצעות אחרות- אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת Guy Elimeleh, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אשמח לחוות דעת לגבי רכישה של סקודה יטי 2011 יד 1 מליסינג עם 39 אלף ק"מ בלבד, מטופלת רק במוסך מורשה סקודה (יש תיעוד מלא), המחיר מחירון שלה הוא 80,400 ודורשים עבורה 75,000 (ירידה של 6.5% בלבד). נותנים על הרכב בנוסף אחריות של שנה וחצי. האם העסקה משתלמת? תודה!
הודעה אחרונה מאת br_amir, -
שלום לכולם. לאחר פגישה עם חברת טריידאין. שמציעה את הרכבים עם אחריות לשנה על שלדה גיר ומנוע. חשוב לציין שהם אומרים על כל הרכבים שהם במצב מצוין ובבדיקה יצאו מעולה והם לאחר תיקוני צבע קטנים וכו', כמובן שאין זה אומר שלא אקח לבדיקה, רק אומר שלא אוכל להרחיב על בעיות אמיתיות אם קיימות. קיבלתי שלושה הצעות וכולן ידניות וגם יד ראשונה: 1. סוזוקי ספלאש 2012 נפח 1250 קילומטרז' 66,000 (לא זוכר בדיוק) דורשים 44,000. 2. קליאו III EXTREME 2012. נפח 1150 קילומטרז' 40,000. דורשים 42,000. 3. פיג'ו 206+ 2012. נפח 1400 קילומטרז' 30,000. דורשים 40,000. עכשיו בדיעבד אני קולט שאלתי לגבי טסט אך זה פרט יחסית שולי. אנסה לברר זאת כרגע. חשוב לי לציי…
הודעה אחרונה מאת אדירכ, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש את אחד מהרכבים הנ"ל. כולם פחות או יותר אותו סדר גודל של מחיר. את הקיה הציעו לי בגרסאת מנוע 1.6 עם אבזור מלא. האופל מוקה בגרסאת 1.4 טורבו גם היא באבזור מלא. השברולט טרקס 1.8 גם עם אבזור מלא. אני מחפש רכב מרווח. נוחות נסיעה בעיקר בפסי האטה וכביש משובש. נוחות נסיעה בכביש מהיר. חשוב לא פחות: אמינות, עלויות תחזוקה וטיפולים וסחירות כשארצה למכור. מה מבין השלושה מומלץ ואלו אלטרנטיבות בסדר גודל של 135K אפשר למצוא. תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת zivco80, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחפש רכב אוטומט ב100000 ש"ח יש גמישות במחיר. רוב הנסיעות הם עירוניות. מה עדיף: 1)I20 2)קליאו 3)רכב משפחתי 0 ק"מ מליסינג דברים שחשובים לי הם: 1)בטיחות 2)אבזור 3)כח 4)שיהיה סחיר(שאני ירצה למכור שאני לא יתקע איתו) הI20 והקליאו אותו מחיר.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני יודע שיש לא מעט שאלות כאלו בפורום אך אשמח לייעוץ קצת יותר ממוקד. אני מחפש רכב של 7 מקומות. מיועד בעיקר לנסיעות בינעירוניות משפחתיות. מודע היטב לעניין שברוב הרכבים האלו אין בגאז'. התקציב מאוד נמוך: מקסימום 40 אלף ש"ח. התמקדתי בכמה מכוניות: פיזו 307 sw אבל כמעט לא מצאתי ביד 2 מאזדה 5 - רובם עם ק"מ גבוה מאוד, מה שעוד סביר (פחות מ200 אלף) ניתן למצוא בודדים משנת 2006 בסכום כזה או קצת יותר. סיטרואן פיקאסו - אני מבין שהדעות עליה די קוטביות - אפשר למצוא רכבים יד ראשונה עם ק"מ סביר (100 אלף) שנת 2008-2009 בסכום הזה. אשמח לשמוע את דעתכם, במיוחד בעלי הניסיון עם רכבים אלו במידה ויש המלצות נוספות אשמח לשמוע. כמו כן לגבי הסיטרואן אשמח לשמוע ה…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
שלום לכולם , אז ככה , ברשותי פיאט פונטו 2001 כבר שנה, שנה של טיפולים ללא הפסקה וכמובן כל זה תוך נסיעה ממש רגוע!! ללא כל התפרעות עם האוטו וטיפולים מפנקים הרכב לא מפסיק לדרוש פינוקים במוסך מסיבות שונות. קיבלתי את הסיבוב שלי או יותר נכוון הלכתי לכיוון אחר ואני עומד לרכוש בשבוע הקרוב הונדה סיוויק . הרכב שנת 2005 דגם EX ללא סנרוף , הרכב היה בבעלותו של מבוגר כבן 50+ שטיפל ברכב הייטב והכל נשמר מקורי מתחת למכסה . כשראיתי את הרכב הדבר הראשון שעשיתי נסעתי למכון בדיקה (בסגולה) ממש התאהבתי ברכב ורציתי לראות שהכל באמת בסדר , עשינו בדיקה חוץ מכל הקשקושים שרושמים בכל בדיקה לא היה משהו יוצא דופן . יום א' סוגר את כל העניין , אנשים מה הסיכוי שהסיוויק המטופחת תתקיל את הכ…
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 891 צפיות
שלום רב היום בבוקר גילינו להצערינו הרב שגנבו לאישתי את פיאט אבו 150TH שלה מחניון מתחת לבית... מחפשים תחליף ראוי . רכב אוטומטי (רציף , רובוט לא כ''כ משנה), חדש וקטן . נדרש לנייד עו''ד צעירה ברחובות תל אביב ולתת שרותי הסעה (1000 מ') לגן ולבית ספר ל-2 ילדים קטנים. תקציב 80 אלף... ביצועי מנוע חשובים בהיבט החיסכון ולא יותר מכך תודה
הודעה אחרונה מאת RonenT80, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, התחלתי לבדוק אופציה של קניית רכב זול. -פרטים: סטודנט בבאר שבע לשנה וחצי הקרובות. ביום-יום הרכב לא יזוז. חשבתי בעיקר לקניות, סידורים, נסיעות בסופ"שים לטיולים ולהורים(120 ק"מ הלוך חזור). אפשר ידני. שיקולים כרגע : אמין, חסכוני, בטיחות. פחות חשוב לי : נוחות, מרווח לנוסעים ובגאז', ביצועים. מסקנות מהמחקר המצומצם וחיפוש ביד2 : פיאט פונטו ספייס, סביבות 2004 , ידני. זה בעיקר מה שאני רואה ביד2. ?? -שאלת ההוצאות: אני לא מבין כלום בזה ככה שקשה לי להעריך הוצאות, מכיוון שכרגע אני מסתדר בלי רכב אני מתכנן שלא יהיו הרבה. מה שלא הצלחתי למצוא מידע עליו זה ירידת ערך של רכבים כאלה, בהנחה שאני לא ידפוק אותו. אם נגיד יעלה לי 8000 ואני ימכור עוד שנתיים או שלוש. א…
הודעה אחרונה מאת amiel3, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקבל המלצות לרכב באזור ה-100K (מקסימום 110K) שעונה על הדרישות הבאות: 1. שנת 2014 ומעלה 2. רכב משפחתי עם תא מטען סביר שיספיק גם לעגלת תינוק. 3. צריכת דלק טובה. 4. איבזור פנימי עשיר (מסכי מגע, מזגן מפוצל ושאר גאדג'טים זה הפינוק שלי, פחות איכפת לי מסאן רוף לדוגמה). מאחר והרכב צריך להיות רכב משפחתי פונקציונלי פחות איכפת לי מהתנהגות כביש ספורטיבית וכאלו דברים. שאלה נוספת: במעבר על יד 2 אני רואה שיש פחות רכבי 2015 בהיצע, האם זה צפוי להשתנות בקרוב? האם ישנה תקופה מסויימת בשנה שבה יש זליגה של רכבים חדשים לשוק? אולי שווה לי להמתין? האם יש תנודות בתקופות מסויימות בשנה של מחירי רכבי יד 2? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת elita, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 655 צפיות
ערב טוב, אני מעוניין לבצע טרייד אין למיצובישי ספייס סטאר שלי 2014 אוטומטית. לרכב שירצה אותי יותר מבחינת חוזק (כס, נפח מנוע,ואחיזת כביש) לא ברמה מפלצתית אלא יותר בכיוון של 1600 אטמוספרית או 1.2 1.4 טורבו. ברור לי שאצטרך לרדת בשנתון, ולחושאחטוף קצת מירי דת הערך של הרכב. כמו כן הוא במימון, אוכל למכור אותו באופן פרטי אך כל התהליך של מציאת קונה לעסקה שכזאת מאיים עליי.. יש סיבה למעשה? בכל אופן אשמח לדעתכם בנוגע הדגמים.. בנתיים חשבתי על סיאט לאון ליונדאי i20 ( ש היא המינימום גודל הרצוי) הדרישות מהרכב הן אמינות וחיסכון בדלק (בסדר הזה) הרכב משרת אותי את החברה שלי ואת הכלבה .. נסיעות של 15 קמ ביום לעבודה ולבית ופעם בחודש נסיעה לדרום (240 קמ) כל כיוון ל…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום אחרי 5 שנים עם גולף 1.6 ידני אני כמעט נעול על שדרוג של הרכב ובתקציב לצרכים אני די סגור על לאון 1.4 ידני FR 3 דלתות. שבטווח המחיר של 130K. חדש מהניילון, אשמח לשמוע חוות דעות על קנייה מהחברה או דרך ליסינג ושאר החברות עם 100 אחוז מימון.
הודעה אחרונה מאת lantis, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 617 צפיות
שלום לכולם, קראתי כמה מהמדריכים ועשיתי גם חיפוש בנושא. יש לכם פה הרבה מידע מועיל. וקצת יותר ספציפי בשבילי: אין לי איזשהן דרישות מיוחדות מעבר למה שכתבתי בכותרת. עיקר הנסיעה תהיה בינעירונית. חשוב לי שיהיה משהו מעט מרווח בפנים, אז אני נוטה לכיוון משפחתית קטנה. סחירות פחות חשובה לי, לא בונה על למכור את הרכב שאקנה בשנתיים שלוש הקרובות וגם ככה מדובר על סכומים נמוכים. חלפים, ביטוח , טסט וצריכת דלק שיהיה בתחום הסביר. חבר מכונאי נוהג שנים על אימפרזה ומדבר בשבחה, ואני באופן כללי מסמפט את סובארו. אז מה דעתכם על האימפרזה? סוף שנות התשעים\תחילת 2000. או כל רכב אחר שלדעתכם שווה לי לחפש ונותן מענה לצרכים שלי. תודה!
הודעה אחרונה מאת פמקין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מחפש לקנות רכב משפחתי למשפחה עם ילדים קטנים כאשר הדגש הוא על אמינות וחיסכון בדלק. מתלבט בין 3 דגמים: ניסאן נוט ניסאן טידה או סוזוקי ליאנה בשנים 2007 - 2008. תקציב של לא יותר מ 30k.
הודעה אחרונה מאת Alon Egozi, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 821 צפיות
שלום לכולם! אנחנו משפחה קטנה, מחפש רכב לא יקר, חסכוני עם אחזקה זולה התקציב הוא בערך 25K, רכב יחידי עבורנו, לצערי לא יודע בדיוק כמה קילו' בחודש (ממוצע בערך) חשבתי על הגרנדה 1.25 ידנית, מתאים מאוד מכל הבחינות כולל הגודל, המחיר וצריכת הדלק 1. האם יש חברת השכרה / ליסינג שידוע ששומרות על הרכב? או לחפש רק פרטיות (לצערי אין הרבה)? 2. האם יש אפשרויות נוספות שכדאי לשקול? תודה רבה! דותן
הודעה אחרונה מאת drsubaru,