Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי כמה מהמדריכים ועשיתי גם חיפוש בנושא. יש לכם פה הרבה מידע מועיל. וקצת יותר ספציפי בשבילי:

אין לי איזשהן דרישות מיוחדות מעבר למה שכתבתי בכותרת. עיקר הנסיעה תהיה בינעירונית. חשוב לי שיהיה משהו מעט מרווח בפנים, אז אני נוטה לכיוון משפחתית קטנה. סחירות פחות חשובה לי, לא בונה על למכור את הרכב שאקנה בשנתיים שלוש הקרובות וגם ככה מדובר על סכומים נמוכים. חלפים, ביטוח , טסט וצריכת דלק שיהיה בתחום הסביר.

חבר מכונאי נוהג שנים על אימפרזה ומדבר בשבחה, ואני באופן כללי מסמפט את סובארו.

אז מה דעתכם על האימפרזה? סוף שנות התשעים\תחילת 2000. או כל רכב אחר שלדעתכם שווה לי לחפש ונותן מענה לצרכים שלי.

תודה!

פורסם

הרכב שיציג אמינות הטובה ביותר הוא הרכב שטופל בצורה הטובה ביותר. אימפרזה מוזנחת תעשה לך צרות לכן אל תינעל על דגם מסויים וחפש רכב שמור עם היסטורית טיפולים טסט ארוך ושהמכלולים בו עובדים.

פורסם

בדוק. אבל צריך למקד איכשהו, אפשר ללכת לאיבוד בתוך כל האופציות. המדריך שלך מאוד עוזר, תודה.

פורסם

אלמרה תהיה אופציה מעולה. סחירות נמוכה מורידה את המחיר, אמינות מופלגת (הייתה לי אחת 6 שנים והיו לה אולי 3 תקלות, אף אחת מהן לא רצינית) הופכת את ההוצאות השוטפות לזעומות וצריכת הדלק (למרות מנוע 1.8 ) מקבילה לזו של משפחתית. היא גם טיפ-טיפה יותר גדולה ומרווחת מהמשפחתיות באותן שנתונים וגם יש לה בגאז' גדול (אם כי עם פתח די קטן שהוא אותו ללא ממש נוח).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תחפש ביד 2 רכבים עם עדיפות לגיר רגיל ותיבה של הטקסט החפשי תרשום את המילה "מורשה". בצורה הזו מצאתי הרבה רכבים שמורים עם היסטוריית טיפולים. מציע לך בנוסף לקרוא את המדריך שנמצא בחתימה שלי הוא יעזור לך המון (בתקציב שלך ההדיקה במכון לא הכי רלוונטית אבל מומלץ לבדוק במוסך שאתה סומך עליו).

• תוכן חדש...