Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות רכב משפחתי למשפחה עם ילדים קטנים כאשר הדגש הוא על אמינות וחיסכון בדלק.

מתלבט בין 3 דגמים: ניסאן נוט ניסאן טידה או סוזוקי ליאנה בשנים 2007 - 2008.

תקציב של לא יותר מ 30k.

פורסם

אני חושב שליאנה מיושנת מדי.

טיידה סובלת מסחירות לא טובה, אבל במקרה הזה לטובתך. היא גם יותר נפוצה מאשר נוט.

אני הייתי רוכש אחת מרכבי ניסאן , כאשר מה שקובע זה מצב הרכב, אלא אם צריך להסיע באופן קבוע 5 אנשים. כאן הייתי נשאר רק עם נוט.

באופן כללי הכיוון שלך נכון - אלה רכבים חסכוניים ואמינים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני די מסכים עם vladclar. גם הנוט וגם הטידה יכולים להתאים לך, הן מבחינת האמינות והן מבחינת הדרישה לצריכת דלק נמוכה. הטידה אכן נפוצה יותר מהנוט בשנים הרלוונטיות לך, אבל זה לא אומר כלום על האיכות של הרכב. הנוט מעולה ומבחינה מכאנית הן די זהות, כך שאין מה לחשוש.

פורסם

אני הייתי מתרחק מטידה המקסיקנית, כמו שאמרו האוטו סובל מסחירות נמוכה ועם ציון נמוך במבחני ריסוק.

בקשר לסוזיקי ליאנה, אוטו מיושן עם עיצוב מוזר , אני לא יודע אם ליאנה וחיסכון בדלק הולכים ביחד (כבעל ליאנה בעבר). הפלוס היחידי של הליאנה זה האמינות שלה.

פורסם (נערך)

כאשר אתה מסתכל על התקציב והדרישות ( שנתון מתקדם, אמינות וחיסכון) , סעיף הסחירות חייב להתבטל. רכב סחיר לא נכנס לתקציב. מיצובישי לנסר, למשל, לא חסכונית. אילו היה אפשר למתוח את התקציב לסביבות 45 אלף, אפשר היה לפזול לכיוון סוזוקי sx4 - הרבה יותר מוצלח מאשר ליאנה.

על איזה רכב בתנאים האלה אתה ממליץ?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הטידה מעולם לא נבחנה ב-EURO NCAP, במבחנים שהיא כן עברה, היא קיבלה ציון סביר, בטח לא כזה שבגללו הייתי פוסל אותה.

סחירות נמוכה לרכב בן 7-8 שנים היא יתרון ולא חסרון, כי מה שקונים בזול גם מוכרים וגם אם תמכור בקצת יותר זול (באופן יחסי) ממה שקנית לא תפסיד הרבה.

התקציב הנתון מאד גבולי בכל הקשור לטידה ונוט, וההיצע בתקציב הזה הוא דל מאד.

צריכת הדלק של ליאנה היא ממוצעת לקבוצה ועומדת על כ-10 ק"מ לליטר.

ואם צריכת הדלק האת מספקת אותך, אז גם מאזדה 3 היא אופציה טובה וריאלית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני ראיתי שצריכת הדלק של הליאנה בסביבית 11.5 ושהיא מאוד אמינה ומרווחת (הדגם סטיישן ), האם למרות זאת לא מומלץ?

מה לגבי בטיחות הדגמים האלו?

איפה מיוצרת הנוט?

האם אתם מכירים דגמים הוספים שבאים בחשבון?

פורסם

דגם ה"סטיישן" הוא הצ'בק 5 דלתות ואינו מרווח יותר. להיפך, במונחי נפח תא המטען שלו קטן יותר ( 296 ליטר לעומת 413 ליטר בסדאן )

אני לא יודע איפה ראית שזו צריכת הדלק של הליאנה, אך מנתונים המגובים בעובדות נהג ממוצע ישיג כ-10 ק"מ לליטר בממוצע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחרי 7 שנים עם ליאנה 5 דלתות, אני יכול לאמר דבר אחד - הרכב אמין בטירוף!

אני גר בחיפה (עיר שכולה עליות וירידות), וממש לא ריחמתי על הרכב, קרעתי אותו, חנקתי אותו בעליות כמעט כל יום, אז אני בטוח ויודע שהרכב אמין ב 100%.

לגבי צריכת הדלק - כמו שהבנתם, יש לי רגל כבדה על הגז, וצריכת הדלק הממוצעת בליאנה הייתה אצלי 9 ליטרים לק"מ בתוך העיר ומשולבת 11/100.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

יש לי נוט 2007. הרכב מיוצר באנגליה.

צריכת הדלק ביום רגיל היא סביבות 1:13 ללא מזגן ו-1:11.5 עם מזגן.

הרכב יושב גבוה על הכביש ומרגיש בבית בכבישים מהירים ובינעירוניים (רק שים לב שהוא קצת רגיש לרוחות צד בגלל הצורה והגובה).

המושבים קצת קשים לטעמי ולקח לי קצת זמן למצוא תנוחת ישיבה נוחה.

יחסי ההעברה בגיר ארוכים, אך זה מסייע לתאוצה טובה יותר.

בנסיעה חזרה מהמילואים בצפון נסעתי עם 4 חברים ותיקים מלאים בציוד. הכל נכנס וכולם ישבו בנוחות יחסית.

האוטו סחב מצוין ולא הייתה שום בעיה לצאת לעקיפות בכביש 6.

מבחינת האמינות - אני מחזיק את האוטו קצת יותר מחצי שנה, בינתיים מה שנתקלתי בו היה נגד מהירויות מזגן שהתקלקל ובטנת פלסטיק של הגלגל הקדמי שהשתחררה מהמקום תוך כדי נסיעה. שום דבר חוץ מזה. פשוט לתדלק ולנסוע.

פורסם (נערך)

מה לגבי רמת הבטיחות של הניסאן נוט??

האם כדי לשקול גם את הרומסטאר, האם הוא אמין?

עריכה אחרונה על ידי Alon Egozi
פורסם

לנוט יש 4 כריות אוויר (לנהג, לנוסע ובצדדים), ABS, EBD.

במבחן הריסוק היא קיבלה 4 כוכבים.

את הדו"ח המלא תוכל לקרוא כאן: http://www.euroncap.com/en/results/nissan/note/15706

Roomster אמינה יחסית ונוחה לילדים, אך הטיפולים, החלפים והביטוח יקרים יותר וצריכת הדלק בדגמים האוטומטיים היא בסביבות ה-1:10.

ראה כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?488616

פורסם

אכן, ממה שאני יודע ההבדל בין הדגמים הוא במספר כריות האוויר ובשליטה מההגה.

אני עם ה-Accenta וגם מבחן הריסוק נערך על Accenta.

לאור הסחירות הנמוכה של הדגם, יש סיכוי שתוכל למצוא גם Accenta שתיכנס בתקציב.

• תוכן חדש...