Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היונדאי אקסנט עומדת להימכר וצריך למצוא רכב חדש.

הנסיעות הן בעיקר בעיר (אבל הרבה עליות) בסופי שבוע לפעמים גם מחוץ לעיר.

השאיפה ל- 45K אך אפשר להגדיל ל- 50K אם זה שווה את זה.

דרישות עיקריות:

2 הדרישות הכי חשובות מבחינתי הן חסכוני בדלק ושנתון כמה שיותר גבוה לתקציב.

חשוב שיהיה חזק מכיוון שבמודיעין יש הרבה עליות.

סופר מיני

אוטומטית

עדיפות ל- 2012 ומעלה.

חשבתי על הרכבים הבאים: (כמובן שבדקתי אם הם רלוונטים גם מבחינת תקציב)

סיטרואן C3 או C4 - בכללי אמרו לי לא להתקרב לצרפתיות, אשמח לשמוע דעתכם.

יונדאי i20 (גם i25 נלקח בחשבון)

פורד פיאסטה

סיאט איביזה 1.2 TSI - חשבתי שתהיה עדיפות מבחינת ביצועים וצריכה בגלל ה- TSI אך גם פה אמרו לי לא להתקרב לגיר DSG7 מכיוון שהוא בעייתי.

קיה פיקנטו (תהיה חלשה?)

מעבר לחסכוניות, רוצה גם להנות מהרכב ושיהיה זריז וחזק. מהיונדאי ממש נהנתי, היא הייתה דיי זריזה אך התקשתה לפעמים בעליות (היא הייתה 1400 סמ"ק)

לכן השאלה שלי אם רכב 1600 יהיה עדיף, הן מבחינת כוח אבל בעיקר מבחינת צריכת דלק (מכיוון שפחות קשה לו בעליות לכן יצרוך פחות?)

תודה רבה.

פורסם

יונדאי I20 שנת 2012 בתקציב שלך אתה לא תמצא אוטומטית, אולי ידנית ואם אוטומטית אז אחת שחוטה.

הסיטרואן C1 רק שתדע, זה טויוטה לכל דבר אז מי שאמר לך לא להתקרב לרכב הזה לא יודע על מה הוא מדבר.

(אגב ה C1 והפיקנטו בקטגוריה מיני ולא כמו האיביזה וה I20 שהן סופר מיני).

מכיוון שאתה רוצה גם ביצועים טובים וגם צריכת דלק טובה אתה צריך להתפשר- או ללכת על איביזה 1.2TSI DSG או לקנות רכב עם גיר רגיל ואז תהנה מביצועים טובים יותר וצריכת דלק טובה יותר.

אני בעלים של I20 מנוע 1400 אוטומטית 2009 שגמעה 147000 ק"מ. מרוצה מהרכב מאוד, צריכת הדלק סבירה. מאובזר מאוד (לי יש את גרסת הבסיס ויש בה 6 כריות אויר, מחשב דרך, שליטה מההגה על מערכת השמע ועוד...

מבחינת המנוע- הרכב לא טיל בליסטי אבל עושה את העבודה ולא מתקשה בעליות.

פורסם
יונדאי I20 שנת 2012 בתקציב שלך אתה לא תמצא אוטומטית, אולי ידנית ואם אוטומטית אז אחת שחוטה.

2011 גם מתקבלת אם יש עדיפות ליונדאי הזו. 2012 לדעתי מצאתי ביד 2 כמה אפשרויות, כמו כן סיכוי גדול שארכוש מחברת ליסינג.

הסיטרואן C1 רק שתדע, זה טויוטה לכל דבר אז מי שאמר לך לא להתקרב לרכב הזה לא יודע על מה הוא מדבר.

(אגב ה C1 והפיקנטו בקטגוריה מיני ולא כמו האיביזה וה I20 שהן סופר מיני).

ה- C1 חמודה אך קטנה מדי לדעתי. מי שאמר את הדברים האלה אמר לגבי ה- C3 ו- C4.

מכיוון שאתה רוצה גם ביצועים טובים וגם צריכת דלק טובה אתה צריך להתפשר- או ללכת על איביזה 1.2TSI DSG או לקנות רכב עם גיר רגיל ואז תהנה מביצועים טובים יותר וצריכת דלק טובה יותר.

רק אוטומט. איביזה DSG גם כן אמרו לי לא להתקרב בעקבות בעיות רבות בגיר הזה.

אני בעלים של I20 מנוע 1400 אוטומטית 2009 שגמעה 147000 ק"מ. מרוצה מהרכב מאוד, צריכת הדלק סבירה. מאובזר מאוד (לי יש את גרסת הבסיס ויש בה 6 כריות אויר, מחשב דרך, שליטה מההגה על מערכת השמע ועוד...

מבחינת המנוע- הרכב לא טיל בליסטי אבל עושה את העבודה ולא מתקשה בעליות.

מה זאת אומרת צריכת דלק סבירה? יצא לך לבדוק? אני שואף לרכב שיצרוך בסביבות 1 ל- 12/13/14

פחות חשוב האבזור על אף שזה נחמד ומוסיף... העיקר שלא תהיה חלשה ועצלה. כמו כן אני לא מחפש רכב חזק במיוחד אך שיסחוב טוב גם בעליות קשות.

אגב, מה לגבי הספלאש? אני קורא עליו דעות לכאן ולכאן.

ומה לגבי קליאו 2011-2012?

תודה רבה.

פורסם (נערך)

לא מכיר את הספלאש והקליאו אז נחכה לאחרים שיגיבו.

אני נוסע כ 70% מחוץ לעיר צריכת הדלק היא 14-16 ק"מ/ל' אני בודק כל שבוע את צריכת הדלק. הייתי מצפה לצריכה טובה יותר (בתוך העיר לא יצא לי לבדוק אבל אני מאמין שצריכת הדלק נעה סביב 1:10). מבחינת אמינות אין תלונות, אנחנו נוסעים הרבה והרכב מציג אמינות טובה. מה שכן היתה לי בעיית חשמל שנבעה כניראה מהתקנה חאפרית פה בארץ עלות התיקןן היתה 250 ש"ח.

כמובן כמו כל רכב צריך לטפל לפי הוראות יצרן.

אגב אם האיביזה לא באה בחשבון מבחינתך אז למה כתבת אותה מלכתחילה? אני חושב שכדאי לך לצמצם את הבחירה שלך לקטגוריה מסויימת ואז לבחור רכב (הקטגןריה קובעת בדרך כלל לאיסה קהל יעד אתה שייך. השוומת בין מיני לסופר מיני ומשפחתית). המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי יעזור לך.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

אותה אקסנט? אם כן - מעדיף שלא, בכל זאת, מעוניין להחליף ולשנות קצת. אלא אם אתה מדבר על i25.

ואגב - מה לגבי מאזדה 2?

בין היתר היא 1500 סמ"ק

פורסם
אותה אקסנט? אם כן - מעדיף שלא, בכל זאת, מעוניין להחליף ולשנות קצת. אלא אם אתה מדבר על i25.

ואגב - מה לגבי מאזדה 2?

בין היתר היא 1500 סמ"ק

את המאזדה לא מכיר והאמת דיברתי על הרגילה , אבל רעיון מעניין,השאלה אם תמצא בתקציב

פורסם

לגביי ה-i25, לא מאמין שתמצא משהו בתקציב של 50K אולי תצטרך להוסיף 3-5K

לגביי מאזדה 2, תוודא שהרכב ברמת גימור DYNAMIC (יותר בטיחותי מ-ACTIVE). יש רכבים משנת 2010 שמתאימים לתקציב שלך.

• תוכן חדש...