Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני יודע שיש לא מעט שאלות כאלו בפורום אך אשמח לייעוץ קצת יותר ממוקד.

אני מחפש רכב של 7 מקומות. מיועד בעיקר לנסיעות בינעירוניות משפחתיות.

מודע היטב לעניין שברוב הרכבים האלו אין בגאז'.

התקציב מאוד נמוך: מקסימום 40 אלף ש"ח.

התמקדתי בכמה מכוניות:

פיזו 307 sw אבל כמעט לא מצאתי ביד 2

מאזדה 5 - רובם עם ק"מ גבוה מאוד, מה שעוד סביר (פחות מ200 אלף) ניתן למצוא בודדים משנת 2006 בסכום כזה או קצת יותר.

סיטרואן פיקאסו - אני מבין שהדעות עליה די קוטביות - אפשר למצוא רכבים יד ראשונה עם ק"מ סביר (100 אלף) שנת 2008-2009 בסכום הזה.

אשמח לשמוע את דעתכם, במיוחד בעלי הניסיון עם רכבים אלו

במידה ויש המלצות נוספות אשמח לשמוע.

כמו כן לגבי הסיטרואן אשמח לשמוע האם יש העדפה ל 1.6 או 2.0 ואוטומט או רובוטי.

תודה רבה מראש על העזרה והסבלנות

רק טוב

מוטי

פורסם (נערך)

יש פה מישהו בשכונה שמוכר את הפיקאסו 2.0 ליטר 2009 לדעתי מעל 120000 ק"מ עם גיר רובוטי שאינו ממש כייפי. אם יש עניין, שלך הודעה פרטית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

פיקאסו 2.0 בא גם עם גיר רובוטי, 2.0 עם גיר אוטומטי סטנדרטי נדירות, והרבה יותר יקרות לרכישה.

דגמי ה-1.6 טורבו עם גיר רובוטי שווקו בעיקר בגירסת ה-156 כ"ס מ-2010 והם מחוץ לתקציב.

ישנן בודדות עם מנוע 1.6 ו-140 כ"ס מ-2009 והן די גבוליות מבחינת התקציב.

יש לא מעט 307 ביד 2, פשוט יש טעות בתתי-דגמים ביד 2 ואין דגם 1.6 עם 7 מקומות (למרות שרוב אלה שמופעות בלוח הן עם 7 מקומות)

גם הדגמים של רנו לוגאן מ-2009 נכנסים בתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...