Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

לאחר פגישה עם חברת טריידאין.

שמציעה את הרכבים עם אחריות לשנה על שלדה גיר ומנוע.

חשוב לציין שהם אומרים על כל הרכבים שהם במצב מצוין ובבדיקה יצאו מעולה והם לאחר תיקוני צבע קטנים וכו', כמובן שאין זה אומר שלא אקח לבדיקה, רק אומר שלא אוכל להרחיב על בעיות אמיתיות אם קיימות.

קיבלתי שלושה הצעות וכולן ידניות וגם יד ראשונה:

1. סוזוקי ספלאש 2012

נפח 1250

קילומטרז' 66,000 (לא זוכר בדיוק)

דורשים 44,000.

2. קליאו III EXTREME 2012.

נפח 1150

קילומטרז' 40,000.

דורשים 42,000.

3. פיג'ו 206+ 2012.

נפח 1400

קילומטרז' 30,000.

דורשים 40,000.

עכשיו בדיעבד אני קולט שאלתי לגבי טסט אך זה פרט יחסית שולי.

אנסה לברר זאת כרגע.

חשוב לי לציין שבראש ובראשונה אני מחפש רכב חסכוני, אני לא יודע אם הפיג'ו תוכל לספק לי את זה, התקציב שלי הוגדר כגג 40, ולא שקלתי בכלל את ה206+ בעבר...

אני חושש שהמנוע של ה206+ יהיה מיושן, ואולי יהיה שווה להתאמץ עבור הספלאש?

הצעתכם?

עריכה אחרונה על ידי אדירכ

Seat Mii 3Doors

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלושת המועמדות חסכוניות, כמובן בתנאי שגם הנוהג אותן הוא נהג חסכוני. המנוע של ה 206 אומנם מיושן אך הוא אמין מאוד וחסכוני.

הייתי בודק בציציות את ההיסטוריה של הרכבים, לא פירטת מי מציע לך את הרכבים האלה ומי היו הבעלויות הקודמות.

אם אלו המועמדות הסופיות לכתר, הספלאש נשמעת לי כמו הבחירה המוצלחת ביותר, לאחריה הקליאו ובסוף ה 206+.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הספלאש קטגוריה אחת מתחת אז הייתי מוריד אותה מהרשימה.

הייתי דווקא הולך על הקליאו כי הפז'ו מאוד מיושנת.

הספלאש אומנם הכי קטנה, אבל למיטב ידיעתי הכי אמינה והכי חסכונית וגם ה95 כ"ס

שלושת המועמדות חסכוניות, כמובן בתנאי שגם הנוהג אותן הוא נהג חסכוני. המנוע של ה 206 אומנם מיושן אך הוא אמין מאוד וחסכוני.

הייתי בודק בציציות את ההיסטוריה של הרכבים, לא פירטת מי מציע לך את הרכבים האלה ומי היו הבעלויות הקודמות.

אם אלו המועמדות הסופיות לכתר, הספלאש נשמעת לי כמו הבחירה המוצלחת ביותר, לאחריה הקליאו ובסוף ה 206+.

איתמר

כולן היו בבעלות פרטית.

ואכן אבדוק בציציות, אני פשוט צריך להנעל על איזה מהדגמים כדי להזמין אותו לסניף ולאחר מכן ארד לעומק העניין וגם אקח לבדיקה.

אף אחד מהרכבים לא בנמצא שם כך שלא יכולתי לראות בעיניי.

הספלאש על פניו גם נראת בעיניי אבל הבעיה היא שהיא חורגת ב4 אלף שקל מהתקציב שלי.

Seat Mii 3Doors

פורסם

הספלאש נשמעת לי הכי נכונה. מבין השלוש הייתי בוחר בה.

היא תשמור על ערכה הכי טוב, תגלה את האמינות הגבוהה לאורך חיי השימוש אצלך, היא מרווחת מאוד למרות קוטנה החיצוני, וכנראה תהיה הכי חסכונית.

ספלאש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הספלאש מצויינת, זריזה וחסכונית ביותר מרווחת באופן מפתיע מלפנים ותא מטען זערורי.

206+ - לא הייתי נוגע היו לא מעט בעיות של רכבים שהתחממו (גם אם לא באופן מסוכן אבל..) ובעיות במזגן.

קליאו - ידנית וחסכונית (למיטב זכרוני יותר בטוחה מהסוזוקי), בשמירת ערך ובעלות אחזקה כנראה תהיה יקרה מהספלאש.

פורסם

אז על פניו משתלם לקחת את הספלאש שהיא עם יותר קילומטרז'?

לטווח הארוך היא תהיה לי יותר חסכונית מהקליאו?

אף על פי שהיא יקרה ב4 אלף שקל מהתקציב שלי?

מישהו יודע מה האבזור שלה מציע? (נסיתי למצוא ברשת)

Seat Mii 3Doors

פורסם

אני הייתי הולך על הספלאש, מהסיבות:

לפי דעתי היא האוטו המוצלח ובפער מהשלושה(בכל פרמטר כמעט).

המחיר דומה, למרות שירידת הערך של הצרפתיות גדולה יותר(בפועל, עזוב מחירון), מכאן שהקלימטראז הגבוה מגולם במחיר. נסה להוריד אותו עוד קצת במחיר מסיבת הקילומטראז הגבוה.

לגביי האיבזור, בסיסי, כל מה שחייב. בלי שיכלולים(נכון גם לאחרות, מצד שני התא נוסעים של הספלאש עדיף עשרות מונים על ה206).

פורסם

אוקי מה206+ אני ירדתי לחלוטין, מעולם לא שכנעה אותי גם בעבר.

הקרב הוא בין הקליאו לספלאש, הספלאש מנצחת וכן יש לה גם טסט יותר ארוך מהקליאו (חודש שמיני לעומת חודש חמישי).

אנסה להוריד, יוצא שהיא עשתה 26 אלף לשנה שזה לא מעט.

Seat Mii 3Doors

פורסם

מי המליץ על הספלאש?

קטגוריה מתחת, 50% יותר נסועה והכי יקרה?

אני לא רואה פה שום דבר מומלץ.

אני לא אמליץ על אף אחת מהשלוש, פשוט תמשיך לחפש, לא חסר רכבים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מי המליץ על הספלאש?

קטגוריה מתחת, 50% יותר נסועה והכי יקרה?

אני לא רואה פה שום דבר מומלץ.

אני לא אמליץ על אף אחת מהשלוש, פשוט תמשיך לחפש, לא חסר רכבים.

רוב ההודעות כאן בעד הספלאש.

ואכן ביחס למה שאני רואה ביד 2 אני קיבלתי מחיר טוב על הספלאש אף על פי הקילומטרז' המעט גבוהה (26.4 לשנה), אך עדיין גבוהה לי.

אני לחלוטין עם ראש פתוח, יש לך משהו להמליץ לי?

Seat Mii 3Doors

פורסם

בלי להתיחס לאקזמפלרים הספיציפיים שהוצגו כאן הייתי הולך על הספלאש ללא היסוס בכלל. היא עדיפה כמעט מכל הבחינות.

לגבי הקילומטרז' והמחיר תנסה להתמקח ולהוריד את המחיר ל 40K

פורסם
בלי להתיחס לאקזמפלרים הספיציפיים שהוצגו כאן הייתי הולך על הספלאש ללא היסוס בכלל. היא עדיפה כמעט מכל הבחינות.

לגבי הקילומטרז' והמחיר תנסה להתמקח ולהוריד את המחיר ל 40K

40K באופן ודאי לא יהיה, אולי אולי 42K.

ומבחינת אקזמלפרים ספיצפיים הנוכחיים כאן?

Seat Mii 3Doors

פורסם
מי המליץ על הספלאש?

אני!

למה מה תעשה לי?

הסוזוקי הקטנה עדיפה לדעתי על שתי הצרפתיות. היא לא קטגוריה אחת קטנה מהן ולא נעליים.

הן סופרמיני והספלאש היא גם סופרמיני. בשביל מיני של סוזוקי צריך להתכלב עם אלטו.

ותכניס ת'יד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
40K באופן ודאי לא יהיה, אולי אולי 42K.

ומבחינת אקזמלפרים ספיצפיים הנוכחיים כאן?

הכל עניין של עלות מול תועלת: 66K ק"מ זה לא מעט לרכב כזה ועל כן הם צריכים להתגמש.

אני!

למה מה תעשה לי?

הסוזוקי הקטנה עדיפה לדעתי על שתי הצרפתיות. היא לא קטגוריה אחת קטנה מהן ולא נעליים.

הן סופרמיני והספלאש היא גם סופרמיני. בשביל מיני של סוזוקי צריך להתכלב עם אלטו.

ותכניס ת'יד.

היא לא ממש סופרמיני, יותר נכון היא על הגבול שבין המיני לסופרמיני בדומה לספייסטר.

בזמנו עשיתי עליה נסיעת מבחן די ארוכה ויסודית והייתי מגדיר את זה כך: כאשר אתה מסתכל עליה מבחוץ היא מיני, כאשר אתה יושב בה והיא עומדת - היא קצת מעל המיני, אבל כאשר אתה נוהג בה היא מרגישה סופרמיני לכל דבר :-D.

• תוכן חדש...